Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Petycja do admina...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Proszę podpisujcie się pod petycją do admina o powiępszenie czcionki na forum, nie żebym mu chciał coś nażucić, to jego forum, ale jest to prośba o uratowanie naszego wzroku, bo ja mam 15 '' i już czytać tak małych liter nie mogę, niewiem jak reszta dyskutatnów, ale prosze o podpisy, może się zmieni, takie litery jak w oknie edycji tekstu załatwiłyby sprawę... Pozdrawia Sew

To ja może zasugeruję coś takiego: Skrypciki w Javie, do tego PHP, trochę animacji we Flashu... A do tego co 10cm banner reklamowy i kupa spamu, bo oczywiście trzeba by się rejestrować na wejściu. Albo wręcz opłaty abonamentowe, za korzystanie !! Bardzo szybko byście takie forum porzucili... Poza tym, mnie np. męczył właśnie layout katolika. Po prostu oczopląsu można było dostać !

E tam... Ja proponuje motyw ala Atlantyda...

Heh :D a ja zaproponuję coś całkiem innego - pozostawienie tak jak jest :) Jesteśmy przyzwyczajeni do tego, a gdyby trzeba było coś zmieniać to to forum musiałoby zaiwesić na kilka dni swoją działalność, a tego bym chyba nie przeżył ;) ;) ;) ;D ;D ;D Pozdrawiam :) :D :D :D :D :) :) :D :D

Ale wyyywwoołałółem dysskuuse ciekawą...

PTRqwerty , czy to ty występujesz w komentarzach na onecie jako qwerty?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.