Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
konopiane szaleństwo -czyli jeden z największych spisków przeciwko ludzkości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44

..bardzo ciekawa sprawa , majšca swój poczštek w USA (znowu ten obsrany kraj ) w 1937 roku ...wiecie o co chodzi? pozdro p.s. niedługo masa detali historycznych

ale narazie jest dobrze nic nie jaram od 4 tygodni !!!! taki mały detox

Jakie zioło dokładnie palisz CUDAKU ?

ziolo naprawde jest duzo mniej szkoldiwe od reszty uzywek, niepale b. czesto, (przynajmnej raz na miesiac) ale ten stan jest piekny:) Czlowiek otwiera umysl ,duzo rzeczy sie przypomina, zwlaszcza z dziecinstwa; zmysly sa wyostrzone kilkanascie razy bardziej niz zwykle, a sluchanie muzyki.....odkrywa sie jej zupelnie nowy sens....ahhh:D Przynajmniej wiem dlaczego wiekszosc swietnych muzykow jest palaczami konopi:) Uwazam, ze gadanie o tym jak ziolo obniza koncentracje itp to brednie (w przypadku podobnym do mojego , jak ktos pali codziennie to inna sprawa) Chyba jedyny negatywny wplyw na zdrowie pluc to zlepianie sie rzesek w nablonku...i tak w mniejszym stopniu niz tyton. pozdrawiam

Zależnoœć od kanabinoli jest zależnoœciš psychicznš ale obserwowano również, po zaprzestaniu palenia, słabo wyrażone objawy zespołu abstynencyjnego (odstawienia). Nie jest to takie dobre, jak mówiš co niektórzy. Beee Szczególnie nie znoszę smrodu palaczy. Żółte zęby, odór z gęby, oto obraz jest palacza, co smród dymu go otacza. Zmarszczki, worki, tacy ludzie to potworki.

jaram squna i koœci i liœcie wszystko co zdrowe :)

wolę palić squna albo liscie bo to nie ryje hebla tak jak koœci a jak sš maczane to jeszcze gorzej

ja z kumplami jak zawsze jaramy to słuchamy muzyki typu trance ( odmiana techno ) naprawdę wkręca albo jakiœ pop w którym jakaœ babka z ładnym głosem spiewa np: Dido Sylver i inne

zalezy od dostawcy co "ryje hebel" :D nie ma co, wypowiedzi konstruktywne, wszystko jasne... a ten Twoj squn to nie liscie? squn to pewnie takie papierki nasiakniete lisciami co pod napleta wkladasz, co? zenada....

Squn to chyba takie sprasowane ziele, a koœci sš jeszcze mocniej sprasowane lub to koncentrat jakiœ.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

CUDAK, zjaraj własne koœci, to dopiero będzie heca !

hahahaha! dobrze gada, dac mu wodki !! hahaha tekst tygodnia :D

hehe

squn, mniam, nie ma to jak marna polska samosieja z dużš domieszkš chemii. Mach z domestosa jest de best. jack harrer, shiwa - prosto z nederladuf to jest to. Ewentualnie grudzia z afganistanu - ale tylko z bonga :D. gdyby ziolo bylo legalne to palacze nie musieliby się martwić o jakoœć towaru, a tak to na co trafisz to jarasz, to juz lepiej jechac na wycieczke do NL.

http://wiadomosci.radiozet.pl/archiwum/Wiadomoci/Ikonki/narkotyki-trawa150.jpg Marihuana (nie)dobra na wszystko [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jeœli chodzi o zioło to powiem wam, że obecnie nagonkę którš media zrobiły na nas - amatorów zioła, przekracza wszelkie granice rozsšdku. Cena zioła skoczyła, mafie zacierajš ręce, oni se poradzš, ale jeœli chcesz sobie nikomu nic nie robišc w towarzystwie zapuœcić zielone, uważaj! z dnia na dzień możesz stać się kryminalistš! Jezdnie sš bardziej dziurawe niż ser szwajcarski, mafia panuje wszędzie i robi co chce, możesz być chujem, rydzykiem, mafiozš, komercyjnš œwiniš i dziennikarzem i złodziejem ale obywatelu gdy zapalisz trawkę jesteœ narkomanem! Wielki brat - państwo dla twego dobra zamknie cię w kiciu za posiadanie trawy. Oto kapitalistyczna wolnoœć! Nie robić konkurencji koncernom tytoniowym. Paranoja.

Nic sie nie dzieje bez przyzwolenia rzadu !!! Dystrybucja narkotykow rowniez !!!! Wszystko tylko zalezy od tego, kto je sprowadza i kto nimi handluje. Uzywac moga wszyscy. Handel narkotykami, to jest podobny proceder, jak w Polsce komunistycznej byl handel waluta. Wiekszosc tych, co handlowali, to byli agenci sluzb specjalnych, a jak tylko pojawil sie ktos obcy, to robili pokazawa lapanke.

Gosiu czas na leki.18.00 MOD: JEBIESZ Promyk x

Autor: AntiUS (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) "możesz być chujem, rydzykiem(...)" tu chyba nie miało być przecinka ;)

ch****jem w sensie kapusiem ;-), ale gdyby nie było przecinka wiele bym nie skłamał :-P

konopioe wuzwola ucisnione umyslu jak liscie ktore beda ulecac rak cywilizacyjnej zaglady sztuczniosci
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.