| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PSYCHOTRONIKA - CZYM JEST I CO TAK NAPRAWDĘ DAJE? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 271 |
|
Na tak wyżej postawione pytanie chciałbym znaleć szczerš odpowied.
Na pytanie CZYM JEST psychotronika nie piszcie suchych definicji tylko własnymi słowami. Bo suche definicje mi nic nie dadzš.
Tak samo na drugie pytanie. CO TAK NAPRAWDĘ DAJE? W sensie, po uzyskaniu dymplomu jak można póniej takš wiedzę spożytkować dla dobra innych a także siebie? To chciałbym wiedzieć w szczególnoci. Interesuje mnie też to, gdzie najlepiej uczš.
|
|
|
Rosjanie posiadajš 7 specjalnych samo-programo-miodulujšcych się nadajników wojskowych Dyrektoriatu 15 KGB działšjšcych w kryptonimie wstępnej fazy wojny psychologiczno-informacyjnej przed zadaniem wrażym Anglosaxonom ostatecznego miażdżacego ciosu czy broniami EM czy termojšdrowymi, do nadawania płaszczyznowego sygnałów na niskich częstotliwociach 10 Hz transmitujšcych z instytutów psychotroniki miasta Moskwy fizyko-chemiczno-matematyczny program wywoływania u danej anglosaksońskiej populacji albo zaburzeń widzenia,słuchu,halucynacji,osłabienia depresyjnego,wirowania "mozaikowego"z kwadratkowaniem widzianej kolorowej rzeczywistoci przed oczyma ,itp.albo po prostu złego zdecydowanie anglosaxońskiego samopoczucia, albo skomplikowanego przenoszenia wzorca bakteryjnego(bakteria dżumy lenej kurników-"borelozy") na dany obszar USA czy wrażej GB za pomocš psychotronicznej modulacji sygnału, powtarzanie w podwiadomoć danej grupy ludnoci z uporem maniaka Kałmuka okrelonych formuł graniczšcych z wojskowym praniem mózgu typu:
,".....n.p.słuchajcie (Listen Britons....)wojna,wojna,terroryzm sterowanie poza Bliskim Wschodem...poza Bliskim Wschodem...[poza Bliskim Wschodem" - to zatem gdzie?] wzbudzenie niepewnoci i zamętu infosfery,terroryzm ?/poza Bl.Wschodem, to znaczy =gdzie?,a więc wchodzš w prymitywnš małpiš podwiadomoć mas na danyym obszarze etnosu anglo-saksońskiego (CNA,USA,GB,AU,NZ),poddajšc jš ogłupiajšcemu entnosowemu anglo=saxońskiemu {u żródła słowianofilskiemu} bezwzględnemu bo wojskowemu "PRANIU MÓZGÓW" na przedpolu przyszłej wojny PSI...którš muszš i tak wygrać bo .."takoj priszoł z wierchuszki prikaz"!Nadajniki najpierw wybróbowali w latach osiemdziesištych i póżnych siedemdziesištych na Ambasadzie USA w Moskwie (emitowane były z tajnych moskiewskich nadajników dżwięki niskiej częstotliwoci nakierowane na budynek "US-pasolstva")umiercajšc na RAKA z odpowiednim opóznieniem przeniesionym w czasie(czasookres od pięciu do siedmiu lat po wypełnieniu służby w Rosji) (dżwięki radiofali na zaprogramovanego włanie przez specsłużby raka) prawie cały jej personel............
|
|
|
Daje możnoć poznania siebie samego z całkiem nowej perspektywy - Całociowo z poziomów Fizycznych i Duchowych . Pschotronika to nie inaczej jak Parapsychologia zajmujšca się Badaniem i Używaniem Narzędzi w odkrywaniu otaczajšcych nas Znaków - Dróg i Drogowskazów . Pychotronika gromadzi wszystkie znane i mało znane w Europie systemy postrzegania Siebie samego , w odniesieniu do Narzędzi jakie oferuje Studiujšcemu jš . Poznanie siebie w trakcie owych studiów przycznia się do odkrycia swego Jestestwa na płaszczyznie Fizycznosci i tym umożliwia poszerzenie wiadomoci o nowe - niemiertelne Mšdroci wpisane w koło Życia planety i ludzkoci . Można prawić bez końca . Przez wielu Psychotronika postrzega jest jako kultywowanie obrazu diabła w otaczajšcej nas rzeczywistoci i odrzucenie powszechnej wiary panujšcej w naszym Kraju hehe . Dzi dziewczyna zadzwoniła do mnie i opowiedziała jak wyglšdał jej 1 dzien na Studium Psychotronicznym do którego się dostała ... mianowicie była w niebywałym Szoku ponieważ w trakcie przerwy Zajęć podeszla do grupy studentów i zaczęła konwersacje na temat ich zainteresowań i kierunków jakie obrali w celu Studiowania Psychotroniki .. zadała parę pytań , ale jedno chciałbym przytoczyć - Zapytala sie studenta " Czy praktykuje obe ? itd " .. Ten jej odpowiedział - "Nie wiem co to obe " , ... - A Astral , wiesz co to jest ? - " nie , nie wiem" . hehehehe smiac mi sie zachciało . Pomylałem sobie , że ludzie ci uczeszczajš na zajecia bez uprzedniej wiedzy podstawowej , jesli takich prostych pojęć nie znajš i patrzš sie na zajmujacych Ezoterykš , jak na wariatów , to jaki Sens jest w zdobywaniu takiego wykształcenia . No chyba że z nudow byle co mieć na koncie w życiu - papierek - a potem jaka Trefna Firma albo lepiej Salon wrózb blisko centrum po nich otworzyc i zarabiac w ten sposób . Ci ludzie !!!! powiem od siebie , tak od siebie !!! ich zasób Doswiadczen i wiedzy jest powierzchowny i powiem to z ciężkim sercem ! ale przypominajš pierszkolasistów , po 2 - letnim Studium ! Teoretycznie będzie Madry ! Praktycznie nie będzie taki mšdry - będzie niepewny swej wiedzy , i bronic sie bedzie z chwilš popelnianych błedów wiedzš papierkiem . Od siebie powiem ... czuje się wewnętrznie na siłach by poprowadzić Warsztaty lub nawet udzielać opracowanego wykładu na tematy Ezoteryczne - ogólem duchowe ! bez papierka . Tym samym .. ukończyłem zasadniczš szkołę zawodowš ... hehehe i wiem więcej , rozumiem więcej , i posiadam większe dowiadczenie z zakresu Psychotroniki anieżeli połowa tych co pokończyła Studia Psychotroniczne . To jest Dziwne nie ? nie będę sie wypierał swej mšdroci i ze jestem głupi , no bo nie jestem głupi . Posiadam Talent i Dar ktory wypracowałem własnym życiem ! i który Czesciowo podarowany został mi odgórnie . Więc dla ludzi lubišcych akta Y Muldera i Scully kieruje apel - pomylcie o biznesie filmowym albo teatralnym . Lepiej być Aktorem Prawdziwym anieżli wymuszanym przez siebie samego po ukończeniu odklepanych studiów psychotronicznych! no nie ? no pewnie ze Tak ! nie inaczej hehehe i dla mylacych tak Sztywno powiem co jescze na koniec .... Kto duzo się Smieje i wiadomie odgrywa role klauna ten szybko jedzie windš do nieba i zdobywa punkty u Boga ! ... ludzie stojšcy wysoko w rozwoju duchowym majšcy dla większosci zatwardziałych jajogłowych przykład z ksiażek , w trakcie spotkań live w cztery oczy dowiadczajš głebokiego rozczarowania hehehe poniewaz widzš ze ten z ksiazki i Tv jest Naturalnie zwykłym człowiekiem z lekkim odchyleniem chumoru w podejsciu do powaznych problemow tego wiata ... jak to było .?! hm .. -- Bóg ojciec powiada mi .. bšdzcie jak dzieci , a z umiechem na twarzy wkroczycie ze mnš do Królestwa mego Domu i zastanie was Piękne przywitanie z masš Fajerwerków itd czego tylko wasza dusza zapragnie .. ale pamiętajcie Bycie Dzieckiem ! nie oznacza bycia poważnym z Pysznš pewnociš iluzji waszego wieku i przeżytych dowiadczen . Jesli kogos rażš me słowa to niech sobie okulary kupi przeciwsłoneczne albo lepiej 3 - D , to między wierszami ujrzy prawdę która sobie Hasa :-) Ach bycie Sobš to jest co ... Pięknego !!!!! Alleluja Człowieki !!!
|
|
|
Czy to znaczy, że pójcie do tego studium jest bezsensowne?
Ja przynajmniej wiem co to jest OOBE i aura :P.
|
|
|
ech ty przekręciles :/ oj Bartek kurde chciałem tylko zwrócić uwagę co za jajogłowi idš do tego studium z ciemnotš na oczach :/ powoli czytaj hehe
Pozdrawiam
|
|
|
Może le zrozumiałem. Ja już jeden taki dyplom technika mam ze szkoły policealnej. Przynajmniej co nieco wiem o reklamie i jak się to wszystko tworzy. Mylšc o tej szkole chciałbym z niej co faktycznie wynieć. Dyplom sam z siebie jest niczym. Liczy się wiedza i dowiadczenie. Ale już wiem o tej dziedzinie więcej niż nic. I to mi wystarczy. Może w przyszłym roku się załapię. Albo za dwa lata ;).
|
|
|
kilka lat temu słuchałem ze zdumieniem i ze zdziwieniem, miejscami nawet tak absurdalnego, że aż do rozpuku miesznego reportażu radiowego o "wyczynach" łódzkiej szkoły psychotroniki, prowadzonej przez emerytowanych KGB-istów i pułkowników GRU z Moskwy ,"na łódzkich wywczasach".jako iż wielu z młodych Polaków przyszło doń(do owej szkoły) zupełnie nie przygotowanymi do nowej misji; to i wielu z nich skończyło niepostrzeżenie w polskich szpitalach psychiatrycznych, z ciężkimi psychozami i niemożliwym już do wymazania niczym nawet psychotropami kompleksem urojeniowym z uwagi na drastycznoć niektórych moskiewskich, komsomolskich "nauk" i "wojskowe", ruskie pranie mózgów tam stosowane...podobno "parapsychika" i pranie mózgowia działajšcych w Polsce sekt w porównaniu z tš eksperymentalnš szkołš to mucha...
|
|
|
polecam krótkš ,acz treciwš witrynę USA przedstawiajšcš praktyczne działanie "remote viewing", a więc "drugiego stopnia" jasnowidzenia na przykładzie współpracownika CIA, niejakiego Amerykanina Pata Price.
Umysłem wchodził on telepatycznie na teren najtajniejszej rosyjskiej bazy wojskowej z bateriš dział plazmowych czy też antymateryjnych do zestrzeliwania w kosmosie bliskim naszej planety zarówno UFO jak i sztucznych wojskowych "wrażych" satelitów Ziemi.Baza ta jest zlokalizowana w Semipałatyńsku(kazach.Siemey), u żródeł rzeki Irtysz ,u podnóża kazachskiej,południowej częci przedgórza Ałtaju.
http://www.alternativescience.com/remote_viewing.htm
|
|
|
Psychotronika to interdyscyplinarna nauka utworzona w 1973 r na I Międzynarodowym Kongresie Badań Psychotronicznych w Pradze, na którym podjęto decyzję o koniecznoci podjęcia szeroko zakrojonych badań nad faktami, które z trudnociš poddajš się interpretacji w ramach systemu pojęć współczesnej nauki. Psychotronikę można umiecić na pograniczu psychologii, biofizyki oraz antropologii. Psychotronika, której nazwę zaproponował francuski inżynier Fernand Clerc, wchłonęła między innymi tematykę parapsychologicznš, stawiajšc sobie za cel poznanie fizykalnych przyczyn takich zjawisk, jak telepatia, psychokineza, zjawiska mediumiczne. Szczególnym obiektem badań w psychotronice jest swoiste "pole energetyczne", odróżniajšce się od technicznych pól energetycznych (elektrycznego, magnetycznego) swojš strukturš, okrelanš przez szereg koncepcji teoretycznych, wród których na czoło wysuwajš się teorie "biograwitacji" i "pola morfogenetycznego". Koncepcje te wywołujš szereg sporów we współczesnej nauce, szczególnie ze względu na intersubiektywny charakter potwierdzajšcych je badań, w których nader trudno jest uzyskać powtarzalne i przewidywalne wyniki.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ludzie niewierzšcy w zasadnoć praktyk różdżkarskich stanowiš większoć w sferach naukowych Polski, Europy i całego wiata. A jednak w 1968 powstała w ZSRR Mieżwiedomstwiennaja Komisja po Problemie Biofiziczeskogo Effekta - państwowa instytucja zajmujšca się przede wszystkim zastosowaniem różdżkarstwa w geologii, a także w archeologii i kryminalistyce. Milionowe oszczędnoci, jakie daje na co dzień stosowanie metody biofizycznej w poszukiwaniach geologicznych, lepiej przemawiajš za różdżkarstwem niż jakiekolwiek argumenty teoretyczne. Czy w takim razie badaczy zajmujšcych się wyjanianiem tajemnicy różdżkarstwa umiecimy w grupie prawdziwych uczonych, czy też w grupie amatorów parajšcych się magiš?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Różdżkarstwa nie zaliczałbym do psychotroniki ,raczej do biofizyki.Zajmuję się różdżkarstwem nieco ponad 25 lat i nie dopatruję się TU zdolnoci parapsychicznych.Różdżkarstwo to umiejętnoć rozróżniania różnych promieniowań [drgań] przy pomocy różdżki.Problem jest w tym że owe drgania i promieniowania nie sš wymierne instrumentalnie,czyli nie ma mierników technicznych.
pozdrówka
|
|
|
do: duch (---.internetdsl.tpnet.pl)
pewnie masz i racje, ale jest to fragment artykulu....
pozatym nie ma istotnego znaczenia to co wiekszosc z nas sadzi, chodzi o to jak nas widza, a psychotronika sama w sobie tez sie zaajmoje badaniem rozdzkarstwa, czyli czy nam sie to podoba czy nie.....
pozdrawiam serdecznie.
[%sig%]
|
|
|
Jak wczeniej wspomniałem że badam pewne rodzaje promieniowań radiestezyjnych,
latem wstawiłem paprotki doniczkowe w miejscu owego promieniowania,które różni się od wczeniej znajdowanych,bo jest to promieniowanie w małym kręgu około 1,2 metra,a nie jaki pas promieniowania,których jest wiele.Owe paprotki po około 10 dniach wykazały przyrosty o 6 centymetrów więkrze od paprotek pozostawionych na tym samym polu,lecz w miejscach neutralnych.
Możliwe było że to jest promieniowanie zwišzane z nawozem wysypanym przez człowieka [np.-oczyszczanie zsypu rozsiewacza nawozu] zatem poczekałem do zimy i teraz kiedy ziemia jest zamarznięta i to doć znacznie,-udałem się na miejsce moich letnich badań i stwierdziłem że owo promieniowanie nadal występuje,-
wniosek ,,,promieniowanie nie jest powodowane reakciš rozkładu nawozu,,,, promieniowanie raczej pochodzi z głębszego miejsca w Ziemi ,albo jest pionowym [opadaniem] jakiej energii w TO miejsce na ziemi.Tak czy owak, czuje się zobowišzany by o tym WAS poinformować,bo latem WAM o tym wspominałem że i zimš będe tam badał.
W sumie nie wiem co jest powodem tego promieniowania ,ale ? jest to nietypowe promieniowanie ,bo w znacznej więkrzoci a prawie zawsze promieniowania ,które się znajduje sš powodem negatywnych wpływów na takie roliny jakie tam wstawiałem,a i człowiekowi szkodzš [cieki wodne]. To promieniowanie jest inne ,dlatego jeszcze sprawš będe się zajmował ,mylę nawet o fotografowaniu takich miejsc,może co się na fotkach uwidoczni?
wniosek następny/ muszę kupic jaki dobry aparat fotograficzny i nabyć nieco wiedzy o fotografowaniu.
to tyle
pozdrówka
|
|
|
nie ma nic takiego i wszelkie takie "filozofie" sprowadzaja sie do oglupiania ludzi...a jesli jest cos poza zwyklym pojeciem czlowieka to i tak nie ma sie swiadomego wplywu na to
|
|
|
Powinno być: "nie ma się w pełni wiadomego wpływu na to" lub "nie ma się całkowitego wpływu na to".
A poza tym, to nie sš to "filozofie" tylko rzeczy, które się bada dowiadczalnie. Dopiero póniej tworzy się teorie majšce to tłumaczyć.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
na podstawie:
http://destinymatrix.blogspot.com/2004_04_01_destinymatrix_archive.html
Rosyjskie badania psychotroniczne były na poczštku lat dziewięćdziesištych o włos od opracowania urzšdzenia zwanego zestawem
generatorów płodzšcych"ogólnoludzkš matrycę przeznaczenia".badania odbywały się pod auspicjami GRU.
Niektóre z tych wdrożonych do użytku przemysłowego urzšdzeń, które były składowymi szerszego rosyjskiego programu interdyscyplinarnych badań naukowych w dziedzinie psychotroniki i zawierajšce w swojej technologii i przy tym unikalne w skali wiatowej "know how" zostały w tajemnicy sprzedane w latach 1991 i 1992 do komunistycznych Chin Ludowych, być może czy też głównie z pobudek czysto ideologicznych(przecież "ONI" czyli Chińczycy budujš dalej system społeczeństwa komunistycznego)przywiecajšcych dysponentom tych urzšdzeń.Innym powodem takiego desperackiego kroku była fatalna podwówczas sytuacja materialna i zostawienie "na zupełnym lodzie", rosyjskich instytutów naukowo-badawczych zajmujšcych się tš hermetycznš utajnionš tematykš, które to dosłownie zaginęły w "niebycie" i powszechnym rozgardiaszu i bałaganie finansowo- organizacyjnym obejmujšcym "wysokš" naukę rosyjskš , zarównš tš teoretycznš jak i wdrożeniowš, - i bez opracowanego z góry planu - w trakcie nieprzemylanej i przeprowadzonej chaotycznie częciowej liberalizacji ekonomicznej gospodarki byłego ZSRR, przeprowadzonej przez Boris'a Jelcyna i odpowiedzialnego za sprawy gospodarczo-finansowe,nieudanego "Demiurga" reformy ekonomicznej tzw.1000 dni, - Jegora Gajdara("szokowaja tierapieja").To z kolei umożliwiło póżniejsze zapoczštkowanie w Chinach poważnego programu własnych, poważnych i bardziej zaawansowanych technologicznie badań psychotronicznych.
Pod-rozdziałami tego rozbudowanego pełnego cyklu technologicznego były w samej Rosji i sš nadal silniki antygrawitacyjne(napędy UFO) opracowane przez Podkletnov'a jak i szereg konkretnych urzšdzeń skonstruowanych w oparciu o teorię pół torsyjnych nowosibirskiego profesora Shipov'a i bronie psychotroniczne Zhirov'a.
Ogólnie centralnš osiš nonš tych epokowych acz nieznanych szerokiemu gremium, odkryć naukowych jest dojcie w tym konkretnym opisywanym w sposób ogólny przypadku, do pełnego objęcia spójnš teoriš zagadnienia "energii punktu zerowego" oraz "energii doskonałej próżni" a także wykorzystania przy pomocy odpowiednio skonstruowanych zestawów magnesów "energii nadprzewodnictwa".
Jako przykład możliwego zastosowania w zacytowanym powyżej naukowym amerykańskim blogu internetowym przytacza się przykłady modelowania "guidelines" zachowania wielkich społecznoci ludzkich, w odpowiednio zaprogramowanym, w słusznym i będšcym w całkowitej zgodzie i w harmonii ze zbiorowym polem wiadomoci kosmicznej(ewentualnej konsultacji z wolš "Demiurga"Stwórcy wiata) -odpowiedniego na danym etapie ewolucji modelu rozwoju społeczno - socjologiczno - ekonomicznego.
Głównym tutaj progierzem makro-efektywnoci jest takie psychotroniczne programowanie zbiorowego rozwoju ekonomicznego danej społecznoci, które unika powstawania i wielokrotnego namnażania się w losowym mnożniku akceleracyjnym rozwoju społeczeństwa, wszelakich gospodarczych błędów decyzyjnych i majšcych dalekosiężne skutki błędów kadrowych(dobitny jest tutaj w pełni negatywny przykład polskich szkodliwych dla rozwoju kraju "pseudoelit" post-solidarnociowych(wybitnie nieudolne w rzšdzeniu UW,PO,UD,AWS,PIS,ZCh-N) oraz "post-komunistycznych"(skorumpowane SLD,Samoobrona i PSL)i ich nieudanych w pełni reform, co jakże typowe wydaje się dla 16- letniego rozwoju Polski w okresie po 1989 roku).
Jest to po prostu programowanie "matrycy zbiorowego przeznaczenia"
za pomocš generatorów torsyjnych, co wydaje się, acz tylko częciowo zrealizowane przy pomocy kupionych i zastosowanych technologii rosyjskich, w dużym stopniu, zrównoważonej przebudowie komunistycznego 1.400 milionowego społeczeństwa CH.R.L.
W amerykańskim blogu internetowym mówi się iż pierwoczynem czy też pierwszym zalšżkiem powolnego, żmudnego i pełnego przeciwieństw(okres stalinowski) dochodzenia do póżniejszego opracowania w cišgu następnych szećdziesięciu pięciu lat władzy radzieckiej"matrycy przeznaczenia" (w końcu lat osiemdziesištych XX wieku), były wstępne kontakty leninowskiej pierwszej władzy bolszewickiej , poczšwszy już od roku 1919 z Władcami tybetańskiej Szamballi, prowadzone przez będšcych przedtem członkami carskich tajnych lóż masońskich, białych oficerów zwišzanych z kręgami tajnej ezoteryki Roericha, Bławatskiej i Gurdijev'a.
Ci biali oficerowie carskiego kontr-wywiadu i wywiadu wojskowego przeszli w czasie Rewolucji Pażdziernikowej 1917 roku i póżniejszej wojny domowej na stronę "Czeka" kierowanej przez znego nam Feliksa Edmundowicza Dzierżyńskovo.
W blogu naukowym wspomina się też o możliwoci psychotronicznego zmieniania samej struktury mózgu i zachowań decyzyjnych u czołowych przedstawicieli przeciwnika politycznego, jakim w czasie II Wojy wiatowej były hitlerowskie Niemcy ,a po wojnie, aż po dzień dzisiejszy USA.Uszczerbek przeciwnikowi przynoszš przede wszystkim zaprogramowane psychotronicznie w "mentalu", przeprowadzone cieżkš do ich pełnego urzeczywistnienia w "realu" i na przykład na realny poziom gospodarczej rzeczywistoci, błędne decyzje polityczne, społeczne, finansowe, czy też dotyczšce polityki rozwoju własnego zaplecza naukowego oraz decyzje wojskowe czy błędne decyzje w polityce zagranicznej, podejmowane przez będšcy przedmiotem zdalnego, nie dajšcego sie ani przeczuć ani rozpoznać ani "zobaczyć" ani w jakikolwiek sposób skwantyfikować ,psychotronicznego ataku na "establishment" danego kraju.
Oczywicie jeli strona przeciwna nie posiada własnej zbudowanej przez naukowców, obronnej tarczy psychotronicznej przeciwko tego typu atakom.
W blogu wspomina się też, acz dosyć czy stosunkowo zdawkowo o matrycy wiadomej mentalnej parapsychologicznej wspólnotowoci internetu(bo istnieje tu także zbiorowe pole informacyjne).
Tutaj też można psychotronicznie i precyzyjnie kanalizować i nadawać ton w skali masowej ,odpowiednim nastrojom społecznym, rzucajšc raz po raz, na przykład wietnie dostrojone do konkretnej, bieżšcej sytuacji społeczno-politycznej, tak zwane nieoficjalne i nieocenzurowane wietnie spreparowane "bomby informacyjne", miotane w pełni niewiadomie w ogólnowiatowš sieć, przez zdalnie zaprogramowanych przez urabiajšcy ich "orodek prania konkretnego wyłowionego na drodze selekcji, mózgu czy też konkretnych mózgów", - internautów - zamienionych na niewiadomych niczego "zombie 's", stajšcych się dla okrelonej społecznoci internetowej niczym innym jak tak zwanymi "przewodnikami stada"...
|
|
|
japonski robocie cos specjalnie dla Ciebie :
http://english.pravda.ru/main/2003/01/15/42068.html
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 271 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |