Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
telepatia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

miałem taki sen na całš noc w którym telepatycznie przenosiłem przedmioty z miejsca na miejsce.chciałbym praktykować to na jawie ale dotychczas udało i się to tylko w dwóch snach.myœle że człowiek ma takie możliwoœci na jawie ,ale nie umie ich uwolnić.mam nadzieje ,że ktoœ tutaj to umie bo bardzo chcę się tego nauczyć.

duzo czytałem na temat księżyca i podobnych rzeczy o których tu piszecie, każdy z nas posiada zdolnoœci widzenia pozazmysłowego, ale nie każdy to rozwija, natomiast przenoszenie rzeczy siłš woli to dla mnie jest nie mozliwe, ale wszystko przed nami.

Czesc,Telekineza nie jest taka trudna do nauczenia jak tu piszecie.Ja mam 14 lat i juz to umiem troszenke.Zeby to umiec trzeba mocno w to wierzyc(ze istnieje i ze jest to do wykonania) i probowac.ja dla was prponuje technike 1(ja to tak nazwalem).Potrzebujecie tylko gumki do mazania igly i kartki kwadratowej najlepiej 5cm na 5 cm.kartke zginacie na 4 rowne czesci->potem bierzecie gomke i nabijacie czescia z dziorka na gomke-> nastepnie lekko dajecie kartke na igle. Zeb sie udalo musicie sie skupic na kartce<proscie jš lub myslcie ze wasza moc ktora kieruje sie z waszych ršk kreci kartkš>-<>To wszystko Trzymam za wasz kciuki i powiem szczeze zajebista stronka :))

groszku a długo trzeba prubować?udało ci się już?

WOW PO PIĘCIU MINUTACH KARTKA ZACZĘŁA SIĘ PORUSZAĆ

jak nie wychodzi to trzeba pomedytować i odczekaœ ok 5 godzin i się uda telekineza

Sprawa pierwsza to trzeba przerekonfigurować fizjologię organizmu do tego służš medytacje, potem w drugiej cz ęœci treningu należy zastanowić się dokładnie co sie chce robić i z kim się chce kontakt nawišzywać. Najlepiej robi się to z apomoca obršczek wykonanych samodzielnie z dodatkiem krwii, 1 kropla wystarczy. Dodatkowo trzeba odblokować opcję w wycišgajšc odpowiedni engrami pamięci na PULPIT. Tak jak w BIOSIE pcta - uruchamiamy dodatkowy port. Potem obraczk z nasza krwiš dajemy żonie a my mamy z krwiš żony. Po co to? - po to że mechanizm Bilokacji który posiadamy musi posiadać jakieœ szczštkowe dane o osobie którš sieć ma odszukać kiedy połaczy się z centralnym systemem - BIOPOLEM PLANETY. Ono zawsze wie gdzie kto jest bo nie ma możliwoœci opuszczeni atego biopola czyba że w Statku kosmicznym lub trumnie. Tak to działš mechanicznie, syganły telepatyczne odbierane sa poprzez Uszy jeœli wast to interesuje, podobnie jest z oczmi nasze oczy widzš tylko 10 % tego co nas otacza, reszty nie widzš. Po co? - po to by nie przecišżać magistrali transmiosji danych do mózgu io by nie zablokować centrum analizy w mózgu, - centrum to i tak analizuje tylko 4 do 9 % sygnałów docierajšcych do mózgu. Jaki zatem wniosek a no taki że nasz umysł odbiera od 0,5 do 1 % synałów kierowanych do niego. - chodzi mi o cały zakres odbioru tj. - receptory ruchowe i czuciowe i odpowiednie zespoły neuronów. No to tyle. Pozdrawiam Igor

wow

wiktorze mi sie udalo za 1 razem,bo wedlug mnie jak bylem maly za duzo naoogladalem sie filmow o telekinezie i probowalem jej bedzšc 6-8 latkiem.Wmow sobje ze to potrafi kazdy nawed ty.Ja niemedytowalem wogole.Na jakiejs stronie znalazlem strone z filmikami jak gosciu pokazuje to co potrafi troche tego bylo->naogladalem sie i przez caly dzien o tym myslalem wmawialem sobje to i tamto,na nastepny dzien udalo sie tak jak w morde strzelil(czyli).Moglem mowic i myslec w ktora strone kartka ma sie krecic i sie w 75% udawalo ale musze jeszcze na tym popracowac.Za nastepne 2 dni probowalem z olowkiem.Terz sie udalo ale ten kto by chcial to zobaczyc musialby sie mocno w patrzec,bo moje wyniki niebyly tak mocno widoczne====olowek poroszal sie tylko 0,5 milimetra w obrebie 0,30 do 1 minuty(czyli co przerwe)No musisz wedlug mnie opanowac najpierw 1 technike na profesionaliste albo jeszcze lepiej potem probowac z olowkiem. Jak cos mam dopiero 14 lat.!.Wolabym zebyscie pisali na email groszek242@wp.pl

A i od tego mometu probowania strasznie boli mnie glowa!!!Ja sobje wmowilem ze ewouluje i pewnie tak jest sila woli i podswiadomosci!!!

jest taki patent z kontrolowanym "dmuchaniem" .. byl koles ktory potrafil przewracas strony w ksiazce swoim podmuchem, a nie bylo wogole widac ze to robi .. pamietaj groszek, "there is no spoon" :)

To fakt oszustów nie brakuje jak na razie. Pozdrawiam Igor

hehehehe ja nie dmucham zeby nie dmuchac wloz usta i nos w podkoszulek albo daj szklanke na ten patent co napisalem chcecie jakies informacje piszcie na moj gg 6406181

dupa

jak już coœ to telekinetycznie. Po pierwsze musisz odróżniać telepatie od telekinezy to wtedy pogadamy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.