| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ruch oporu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88 |
|
Organizacja 2012
Zakładamy organizację ludzi, którzy wierzš, że w roku 2012 dojdzie do ogromnych zmian na Ziemi. Zainteresowanych prosze o kontakt:
mrperfect@wp.pl
|
|
|
Damian, jezeli chodzi o sprawy kosmitow , Kasjopejan czy Plejadian i dokladnym zrozumieniu roli jaka oni odegraja w zblizajacej sie przemianie.
Mi osobiscie najbardziej pomogla ksiazka Michel'a Desmarquet pt: "Misja".Ksiazka jest dostepnaw na stronie KIPPIN.
Mozna sie z niej dowiedziec o zaleznosciach miedzu wszystkimi rasami zamieszkujacymi wszechswiat , poniewaz wierzycie czy nie, jestesmy jedna rodzina a WSZECH OBECNA INTELIGENCJA zwana przez ziemian BOGIEM jest naszym ojcem.
|
|
|
Cos mi sie wydaje, ze ta cywilizacja pomecza nas jeszcze dluuuuugoooo !!!!
|
|
|
sprubóję ksišżkę zdobyć by być kompetentym w dyskusji na ten temat, ja także nie upieram się przy obrazie Boga - jako starca, Bóg to wszystko co nas otacza, zbiór energii, wszystkich rodzajów i zdaje sobie sprawę że jestem zbyt ograniczony by to pojšć, ale miłoć nas zbliża do obrazu Boga.
Co do kosmitów, nie sš nam potrzebni i bez nich ta przemiana nadejdzie, a jeli majš nam dać jakš nowš technologię to uważam to za bezsensowne, człowiekowi żadna technologia nie jest potrzebna, sam człowiek ma niewyobrażalne możliwoci, duchowe możliwoci,które ogranicza mu włanie rozwój techniki i nauka, a co do Kasjopeji, moim zdaniem to nieprawda, a nawet jeli się myle, to uważam że człowiekowi kosmici sš potrzebni teraz jak dziura w mocie.
Nadchodzi nowe. To "nowe" stworzš ci co przeżyjš, a nie kosmici.
Jeli byłbym chciał zmylić ludzi którzy przejrzeli (a tu wiele osób które sš blisko prawdy) to ostatniš drogš ratunku byłoby wymylenie nowej religii zbliżonej do prawdy. Kasjopejanie powiedzieli że energie wytwarzane podczas seksu idš do złych (gadzich istot) i to różni (a to bardzo ważne) ich przekaz od przekazu majów. Bo majowie mówiš że przez seks z ukochanš osobš człowiek nawišzuje prawdziwy kontakt z Bogiem, dlatego kociół (instytucja szatana) przez lata starał się nam zabronić seksu i nadal to próbuje robić, a jeli nawet pozwala to na wyuzdany albo z poczuciem winy a wówczas nie ma kontaktu z energiš Boskiego Stworzenia.
Tak więc kasjopeja ma za zadanie zwieć (moim zdaniem) ludzi by hipokryzja i fobia sexualna przetrwały, majš za zadanie zasłonić PRAWDZIWY (moim zdaniem) obraz który pozostawili majowie, stworzyć nowš religię fałszywš na ziemi - UFO-maniš.
Wiem, że to co piszę jest kontrowersyjne, a do tego słabiutko wyjasnione z mojej strony, jak tylko się pozbieram wyjanię lepiej, może kto z was pojmie o co mi biega ;-)
[%sig%]
|
|
|
Damian, to spróbuj zapoznac sie tez z ksišzkš Newtona "Wędrówki Dusz"....
Mniejsza o szczegóły, ale sama ogólna koncepcja potwierdzałaby to, co pisze Kosmiczny Wędrownik..... W zadnym wypadku nie negowana jest obecnoć Boga, tylko opisany jest ON inaczej. Powinnno sie Tobie spodobać......A jesli nie, to warto poznac inny punkt widzenia.... :)
|
|
|
Damian.... ja cię tam rozumiem. Wiem co przez Ciebie przemawia. Sensem życia sš cykle. Nieważne jak długo one trwajš. Kiedy nadchodzi koniec cyklu, co musi umrzeć, zmienić formę i wnieć plony do wiecznego banku informacji. Kiedy rozpoczyna się nowy cykl, zaczynamy od nowa. Wtedy jest lżej i jest nadzieja na to, że to co stworzymy w nowym cyklu istnienia będzie lepsze niż w co dopiero zakończonym cyklu. Na tej planecie przerażajšcy jest brak MIŁOCi jako podstawowej energii działania. Oczywicie miłoć istnieje, ale tylko ludzie zdajš się jej nie zauważać. Nie mam tu na myli miłoci "co za co" jakš ludzkoć obecnie preferuje, ale tš czystš "dziewiczš" miłoć, bez oczekiwania na cokolwiek z drugiej strony. Jak zawsze mówię by co solidnie działało musżš być solidne podstawy. A takowych obecna cywilizacja po prostu nie ma.
Do autora tematu. Nie ma co się silić na zakładanie jakich sekt czy organizacji a la 2012. To kompletny bezsens. To co nadejdzie, każdy będzie musial przetrawić wewnętrznie. No chyba, że będzie tak le, że ludzie zacznš się jednoczyć w pożšdanym przez siebie celu. Np znalezienie nowych przestrzeni do życia itp.
|
|
|
no i ja popieram Strumyka, organizacje nie sš nam potrzebne, jednoć myli jeli będzie prawdziwa przetrwa bez organizacji i instytucji. A organizacje majš to do siebie że zawsze jest jaka hierarchia a hierarchia niczego nowego nie wprowadzi, bo hierarchia opiera się na schemacie "słabszy gorszy od silniejszego" a to przecież my już dobrze znamy z czasów dzisiejszych...
[%sig%]
|
|
|
Witam ja również należe do owego ruchu oporu.
I zaczne tak po pierwsze u nas jako taka hierarchia nie ma miejsca.
Wszyscy sš/ stojš na równi z blinimi. Nie ma silniejszych i słabszych.
U organizacji można rozgraniczyć ludzi na więcej i mniej doinformowanych.
Dlatego istniejemy aby przekazać pewnš wiedzę ludziom o zaistniałych zjawiskach, które wystapiš w przyszoci.
Powiedzmy sobie szczerze ilu ludzi wie co ma nastapić?
Oczywicie niewielu co powoduje, że szanse tych niewiadomych istot na przeżycie jest małe/nikłe.
A my pragniemy dać wszystkim równe szanse na przezycie.A to jest jednym z naszych prioretytowych celów. My dajemy wiedze a wy decydujecie jak jš wykorzystacie.
Pozdrawiam.
|
|
|
A czy jest konieczne by wszyscy przeżyli? Moim zdaniem wręcz przeciwnie. Wasza organizacja więc musi opierać się na braku wiary w co więcej niż ciało, ponieważ kto bedzie miał przeżyć w obecnej inkarnacji ten przeżyje lub nie. Zostawcie to Bogu. Kto będzie chciał posišdzie takowš wiedzę a ten kto nie będzie chciał jej nie posišdzie...
[%sig%]
|
|
|
Dostalimy od najwyższego wolnš wolę.
A pozatym pomyslcie jeli dożyjecie do 2012 roku macie szanse przejc w 4 gęstosć. Co jest ogromnym zaszczytem. A każdy z nas jest wyposażony w odpowiedniš ciekawoc. Czyli mówišc prosto PODDAJECIE SIĘ !!!!!!!!!!!??????????
|
|
|
hehe. wolnego. 4 gęstoć to przecież kasjopejańska parodia wiata astrealnego. Nikt nie potrzebuje kosmitów by wejć w wiat astrealny, wystarczy droga rozwoju duchowego, którš nowoczesna technika uniemożliwia...
[%sig%]
|
|
|
hmm z racji braku możliwoci edycji postów musze napisać drugi by sprostować pierwszy swój post, a więc muszę dodać że przejcie do wiata astrealnego każdy z was osišga wraz z odpowiednim rozwojem duchowym, każdy kto mówi że jakie tam istoty masowo będš przenosić o stopień w górę lekko mówišc mija się z prawdš, niestety prawdš jest że każda sekta i każdy totalitaryzm obiecywał nagłe ni stšd ni zowšd wzniesienie się w górę, dlatego byłbym tymbardziej ostrożny w uwielbianiu mitu o kasjopeji, ale każdy z was ma rozum i serce...
[%sig%]
|
|
|
Owszem zmiany będš ogromne.
Z dwóch powodów: Zginie ponad ..... ludnoci na wiecie co spowoduje, że polityka, przestanie istnieć w owej formie jaka ówczenie jest zauważalna.
Niektórzy z nas nawet nie wiedzš, że czeka ich przejscie w wyższe pola wibracji.
Skšd wiesz może nawet TY możesz przejć na drugš stronę??
Trzeba by tu zauwżyć, że nasza cała Planeta przejdzie o stopień wyżej.
Znam regułe z racji której wiem kto przejdzie a kto nie.
Tak przy okazji człowiek po mierci przechodzi w stan 5 gęstoci gdyż jest formš czysto mylowo - wiadomš.
CO do Istot z kosmosu istniejš one i przyglšdajš się ziemi wiedzšc co ma nastšpić. Nasza Organizacja będzie działać niezależnie ilu wejdzie w nasze szeregi. A więć namylcie się dobrze oferujemy wam punkt widzenia z perspektywy bliskiej prawdy.
|
|
|
hehehe. 2FAST@ przekonałe mnie że to co reprezentujecie to sekta i nic więcej albo co w tym stylu.
5 gęstoć to kajopejańska parodia (i złe rozumienie) ciała przyczynowo-skutkowego.
Jeste jednak w błędzie mylšc że znasz reguły z racji której wiesz kto tam przejdzie a kto nie. Pozwole sobie nie komentować reszty. Bo przecież inni też majš rozum i sami zrozumiejš o co wam naprawdę chodzi. Ja w to nie wchodzę.
[%sig%]
|
|
|
Przestancie oceniać nas jako sekte.
My jak najbardziej pragniemy pomóć wszytkim w nadchodzšcych wydarzeniach.
WIdzę, że brakuje wam wiedzy w pewnych polach życia.
Nie jestesmy sektš i nawet nie reprezentujemy podobnego stylu - nikogo zmuszac nie będziemy, a jak kto pragnšl by opucić naszš organizacje to bardzo prosze. Nic na siłe. Zresztš Czas pokaze, przekonacie się na własnej skórze ale wtedy będzie już dla wielu z was za póno.
Jeszcze Jedno Damian twoja ocena jest całkowicie bezpodstawna.
Nie znasz naszej organizacji więc proszę jej nie oceniać.
Co innego jak by od nas odszedł to napewno co innego by powiedział o nas.
Więc PEACE FOR ALL.
|
|
|
Narazie jako Organizacja spotykamy się w wiecie Internetu.
Nie sšdzimy że KONIEĆ SWIATA nadejdzie ale nadejdš zmiany do, których naprawdę lepiej się przygotowac.
mrperfect@wp.pl dla zainteresowanych.
|
|
|
2Fast@:
po pierwsze czy ja was oceniałem? tylko i wyłšcznie zadawałem pytania, na podstawie twoich odpowiedzi wysnułem przypuszczenia, twierdzšc że znasz odpowiedzi na wszystkie pytania (a przynajmiej te najważniejsze) kłamiesz i okłamujesz innych a ludzkš rzeczš jest dociekać prawdy. :-P
po drugie: twierdzisz że nie mamy wiedzy? sam nas oceniasz, a żšdasz by cię nie oceniać i twojej organizacji, skšd wiesz jakš mamy wiedzę? To, że ci nie wierzymy (mówię o mnie i strumyku chociaż pewnie jest nas więcej) raczej nie wiadczy o braku wiedzy ale o tym, że jestemy ostrożni, nieostrożnoć w dzisiejszych czasach to głupota, nie posšdzam waszej organizacji także o to że jest sektš która trzyma przy sobie ludzi (bo narazie tego nie stwierdziłem) ale na podstawie tonu twojej wypowiedzi (wszechwiedzšco-oceniajšcy) jestem w stanie na 90% stwierdzić że mówišc dzisiejszym językiem popkultury "walisz ciemę" :-P
Zamiast się zdenerwować, powiniene udowodnić mi że się mylę.
[%sig%]
|
|
|
2FAST@
Jak wysokie macie składki (pienišdze, dusza)?
Nie na razie, tylko bardziej docelowo.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No, dobra 2FAST@ - nie masz szans.
Razem z Gokš zakładamy sektę wyznawców HAARP-a.
A tak na poważnie, to:
Do Nowego Czasu nie przedostanš się żadne autorytety, zarówno wieckie, jak kocielne, żadne ideologie czy religie. Znajdš się jednak tacy, którzy do ostatniej chwili będš walczyć (ruch oporu?) o utrzymanie swej pozycji i nie chodzi tu wcale o tych z kręgów politycznych (oni zniszczš się sami), ale tych - głównie z ruchu New Age i sceny ezoterycznej. Już dzi wielu próbuje wykorzystać wiedzę kosmologicznš do zaspokojenia osobistych ambicji, zdobycia poklasku i czerpania korzyci materialnych. Tu skrywa się największe zagrożenie dla wszystkich niewiedzšcych i zdezorientowanych.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |