Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Powróże
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

Jestem wróżkš od kilku lat. postanowiłam bezinteresownie udzielać pomocy, gdyż wiedzie mi się całkiem dobrze a wiem, ze sš ludzie którym pomoc jest potrzebna. Piszcie jeœli jesteœcie na rozdrożu. [%sig%]

wyckret: nie wierze w wyckrety :-P [%sig%]

czy mój chłopak do mnie wróci??? rozstałam się z nim miesišc temu gdyz powiedział że musi wszystko przemyslec, czy to koniec?? prosze zobacz co mnie czeka w kartach [%sig%]

Zuza,troche o tobie, twojš datę urodzenia, ewentalnie jeszcze twojego chłopaka (jeœli masz) i o co się pytasz. to tak w skrócie. [%sig%]

Dziekuje Ci Miriam,ze odpowiedzialas,ale czy mogla bym podac swoje "namiary" bardziej prywatnie,nie koniecznie na forum? Jesli zgodzisz sie na to zeby mi powrozyc, mozesz odpowiedziec juz na tej stronie. Pozdrawiam/Zuza.

mighdalnunaja@o2.pl, nie ma sprawy [%sig%]

podaje mojš date urodzenia 13.03.1982 i mojego chłopaka 23.11.1981 prosze o pomoc, błagam nie wytrzymam dłużej w niepewnoœci... [%sig%]

Miriam, Jestem w bardzo ciężkiej sytuacji. Praktycznie na oœlep szukam pomocy. Może Ty zechcesz postawić mi karty i coœ mi się wyjaœni... Jeœli się zgodzisz mi pomóc, to wolałabym jednak nie pisać o co chodzi na forum. Czy mogę napisać do Ciebie na maila i podać Ci dokładniejsze informacje???? Odpisz mi proszę tutaj czy się zgadzasz... yvonne

dziękuje Ci, skšd wiedziałaœ że jest jeszcze ten drugi??? dziękuje!!! [%sig%]

Yvonne, tak oczywiœcie, napisz mi na maila o co się pytasz. Opisz mi trochę tš sytuację i napisz datę twojego urodzenia i twoich bliskich o których chciałabyć zapytać, pzdrawiam [%sig%]

Witam, mam problem, bo moj dziewczyna chce ze mnš wyjechać za granice na dwa lata. znamy się prawie 3.Ale ja nie skończyłem jeszcze studiów, nie jestem pewny tez czy powinienem rozpoczynać z niš wspólne życie. Boje się czy nam się powiedzie. Dobra wróżko, co mam robić??? Jechać z niš, czy zostać i skończyć studia??? [%sig%]

Miriam napisałem ci na skrzynke. Jesli mozesz to Postaw mi tarota nie spieszy mi sie z nim bardzo wiec mozesz to zrobic w wolnej chwili, jak masz jeszcze taka:]

Ktosik, tak postawie ci karty, nie martw się, wieczorem Ci odpowiem, pozdrawiam [%sig%]

Miriam, napisalam do Ciebie mejla, jesli bedziesz miala czas to prosze postaw mi karty. Pozdrawiam

http://www.donkihote.com/images7000000/6443457.jpg

Hehe na poczštku przeczytałem "Blanty pani Zuzy" haha! Ale ze mnie "katastrofik" [%sig%]

hej może bys mi tak cos powróżyła na temat szkoły i czy z moim dzieckiem jest wszystko w porzšdku i czy kiedyœ zwiaze sie z kims i dziecko będzie miało prawdziwš rodzine, i co najwazniejsze kiedy wszystko sie uspokoi w moim życiu ( 20.03.1989)

Oœwiadczam forumowiczom, Oferowałam swojš pomoc za darmo gdyz byłam na urlopie i miałam sporo czasu. Niestety teraz musiałam wrócić do pracy do gabinetu i nie moge oferować pomocy całkowicie za darmo gdyż każdy pisałby do mnie z najmniejszym nawet problemem, wprowadzenie opłaty pozwala na pomoc tym którzy naprawde potrzebujš porady i majš poważny dylemat. Opłaty nie sš drogie, więc jak komuœ zależy na profesjonalnym rozkładzie kart to podaje maila mighdalnunaja@o2.pl [%sig%]

Miriam, czy moglabys sprecyzowac "oplaty nie sa drogie"???

10 zł za wróżbę, składa sie ona z dwóch stron kancelaryjnych w pliku typu word, zawiera elementy numerologi,wróże z tarota marsylskiego, można zadawać kilka pytań, na wszystkie odpowiadam. [%sig%]

w takim razie jestem zainteresowana czy moglabys podac mi na mejla (alaisa@wp.pl) adres badz nr konta na ktory nalezy wyslac pieniadze?? aha i rozumiem ze oplata jest z gory??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.