Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne światła
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

Nie wiem, czy to jest normalne, ale od zawsze wszędzie i na każdym przedmiocie widziałam takie małe œwiatła. Nie wiem, jak to wyjaœnić dokładnie, ale one sš jakby mikroskopijnej wielkoœci, jest ich strasznie dużo i migocš jak gwiazdy. Często ich nie zauważam, chyba się przyzwyczaiłam i nawet wydawało mi się, że to normalne, dopóki nie spytałam o to kilku osób, które tego nie widziały i myœlały, że żartuję. Powiedzcie mi co to może być. To na pewno nie jest widzenie aury, to coœ zupełnie odmiennego, nie umiem tego wyjaœnić, ale nie majš żadnego koloru. Proszę o odpowiedŸ.

Daleki jestem od zglebiania problemu HAARP. Nie mam zamiaru z nikogo sie nasmiewac. A do lekarza z tym nie bede sie udawac, tak ze nic nie bede musial lykac. My tu o czyms innym jakby piszemy. A plamy moze podobne, to tez widze ale to tylko w nocy, przy zamknietych oczach. To sa odplywajace okragle plamy, koloru zoltego a najczesciej filoletowe. Wyglada to jak okragla chmurka, ktora dosc szybko sie oddala.

Co do iskierek, to ja też je widze, takie małe gonišce œwiatełka, wokół dłoni. Dodatkowo czasem widze tak jakby moja dłoń dymiła :D, albo poœwiate. Jest to prawdopodobnie eteryczna aura dłoni którš nie trudno doszczedz. Co do iskierek, skoro ja je widze, a wiele osób już mówiło mi że widzi iskierki to chyba nie jesteœmy wszycy chorzy. Ja mam 2 teorie. 1. Ezoteryczna- jest to prana, energia 2. Fizyczna - sš to zderzajšce się czšsteczki powietrza.

Ciało Eteryczne Simonus = do tego dymka , kolejne to Luizo miałem kiedyœ podobne Doœwiadczenia do twoich . Mianowicie dostrzegałem w różnych miejscach - nie zapowiedzianie - Błyski Œwiatełek , wpierw były małe - kolor Biały ! Nazwałem je energiami . Od ich dostrzeżenia widok ich w powietrzu , róznych miejscach czas od wystšpienia i zniknięcia trwał blisko 10 - 15 sec. Z czasem przywzyczaiłem sie do nich , ze pojawiajš sie nie zapowiedzianie . Zaczšłem odbierać że to sš odrębne Œwiadomoœcie - Energie . Póżniej zaczšłem widywać niebieskie . Zachowywały się różnie .. raz w miejscu wisiały , innym razem skakły w powietrzu coœ ala taniec . Obecnie jestem zdania że to Anioły lub wyższe formy Egzystencji które nigdy nie wcielały się na Ziemi . Przeprowadziłem badania wzroku . Miałem podejrzenia o poczatkowe objawy jaskry . Wzrok Zdrowy , psychika tym bardziej . Zaakceptowałem owe Energie . Każde ich występowanie z biegiem czasu od pojawiania sie zawiadamiało mnie o Czymœ Ważnym w moim Życiu - cos sie Wydarzy dobrego lub na coœ mam zwrócić uwagę w danej chwili . Przeprowadziłem również rozmowę z Człowiekiem który ma duże Doœwiadczenie w sprawach ezoteryki oraz Yogi . Pan X , wytłumaczył mi że to Opiekunowie Duchowi - Aniołowie tj. wczeœniej podejrzewałem lub inne dobre byty z Wyższych Sfer Duchowych . Obecnie na dzien dzisiejszy nie pojawiajš sie w moim życiu od bliska Pół roku . Pozdrawiam Autorke

Widziałam te œwiatełka od dziecka. Wy macie to szczęœcie, że nie widzicie ich, jak nie chcecie. Ja nie znam innego obrazu. Dostrzegam je w każdym œwietle, a nawet w ciemnoœci, albo po zamknięciu oczu. Czy one mogš pomóc mi w zobaczeniu aury? Bo to wszystko musi do czegoœ prowadzić :)

Uwazaj, bo to najczesciej ma prowadzic do zwariowania !!!

Przez te wszystkie lata jakoœ jeszcze nie zwariowałam. Nie wierzę w to, że ktoœ mnš manipuluje ( nie spieszy mi się, żeby uwierzyć) i bardzo chciałabym wiedzieć, co to wszystko znaczy. Może jestem chora, ale jak widać nie tylko ja to widzę. A może ktoœ z Was wie, jak zobaczyć aurę, bo nie mam zielonego pojęcia, moja siostra próbowała, ale chyba obrała na to złš metodę, bo nic z tego nie wyszło.

I jeszcze jedno: czemu mi pisze, że nie ma w tym temacie żadnych postów, jak jest ich ponad dwadzieœcia?

▲Jam jest Wielka Piramida w Gizie▲ [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

mój chłopak widział ostatnio takie œwiatła, ale musze was zmartwić... bo było to po malowaniu lakierem, i to napewno był efekt "odurzenia" oparami...

Nie martwimy sie :-))) Powiedz chlopakowi, ze przy malowaniu trzeba dobrze wietrzyc pomieszczenie. :-)))))) BTW ja ostatnio malowalem 2 lata temu :-)

Pewnie, że się nie martwimy... my po prostu chcemy widzieć więcej;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.