| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rzeczy nieznane - HAARP sie bawi... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
|
Bede tutaj wpisywala rozne moje doswiadczenia z HAARP-em.
Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary. Zasiedlismy do obiadu i nastapila konsternacja, bo to nie byl zurek tylko grochowka !!!! Moj maz sie ucieszyl, bo grochowke bardzo lubi, a ja nie znosze nawet zapachu. Zjadlam, bo co mialam robic. Po zjedzeniu sprawdzilam w koszu na smieci opakowanie po proszku na zupe. Wyraznie bylo napisane - Zurek. Pomyslalam, ze fabryka sie pomylila i wsypala do torebki grochowke wzamian zurku. Zupy zostalo na poniedzialek. Odgrzalismy i zasiedlismy do jedzenia. Okazalo sie, ze dzisiaj mielismy zurek !!!! Najprawdziwszy zurek. Wiem, ze HAARP zmienia mi czesto smak i woda z kranu, na zeby jest slona jak diabli, a swieza szynka ma jad kielbasiany. Czasami zasolone ziemniaki smakuja zupelnie jak nieslone i maz sie ze mna wykloca. Herbata smakuje jak mieta. Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob i rozwodow.
|
|
|
Wie duzo na ten temat. Jest przerazony. Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie moze miec zadnego wplywu na zmiane postepowania HAARP-a, wic sie tym zupelnie nie zajmuje. HAARP natomiast zaczal sie delikatnie zajmowac nim. Sa dnie kiedy od rana do wieczora sycza mu w uszach. Bardzo go to meczy i klnie na czym swiat stoi. Mnie dzisiaj tez sycza, ale dosyc delikatnie. Ja jestem bardziej opanowana i bardziej pokorna.
Smieje sie do meza, ze uzywaja na nas dwoje jednego komputera, bo sycza nam w tych uszach na zmiane.
|
|
|
Ale jaja!Dziewczyna zwariowała hehe jeszcze czego takiego to nie słyszałem.Wylij swoje zdjęcie, dokładne dane do gazety wierz mi maraton umiechu murowany. Matka natura czasami potrafi nas zaskoczyć
|
|
|
hehe Goka jeste naprawdę pewna że to haarp? Bo mi też czasem co gnije w lodówce, ale raczej winię za to pleń niż haarpa. :-P
[%sig%]
|
|
|
Damian K. zastanawiam sie, czy Ty rozumiesz to co czytasz ?
Napisalam wyraznie, ze czasem bardzo swieza szynka smierdzi, kiedy ja zblizam do ust.
Przypuscmy, ze szynka zostala kupiona dzisiaj swieza i pachnaca, ale kiedy ja za godzine poloze ja sobie na bulce, to smierdzi strasznie. Za kilka minut ma znowu piekny swiezy zapach. HAARP bardzo czesto zmienia mi zapachy. Innym ludziom tez i moga np. przestac kupowac wedline u jakiegos rzeznika. Przeczytaj to ponizej.
HAARP i zapachy
HAARP, to tajna amerykanska bron. HAARP - Aktywna aureola wysokiej czestotliwosci fal - Program doswiadczalny.
HAARP moze dzialac na wszystkich i w kazdej chwili. Prosze zapoznac sie, jak moze dokuczac zapachami.
Dzisiaj mial miejsce niesamowity przypadek. Zaczne od tego, ze jak przed kilkoma dniami byl kolega, to usiadlam daleko od niego zeby nie czuc jego perfum. Ich intensywny zapach dokuczal mi bardzo. Po wyjsciu Czeska, jak poszlismy z mezem na papierosa i wrocilismy do domu, to cale mieszkanie bylo w tym zapachu. Wlaczylismy klimatyzacje i zapach ustal. Dzisiaj przyszedl Czesio i ledwo sie zblizyl do pokoju w ktorym siedzialam przy komputerze, poczulam od niego znow te perfumy. Dzisiaj jednak powiedzialam Czesiowi, ze sie znowu strasznie wyperfumowal. Czesiek zaprzeczyl. Podeszlam do niego. Niczym nie pachnial. Zapach perfum zniknal zupelnie. Moj maz zglupial, bo tez czul te perfumy, ale sie nic nie odzywal. Wszystko Czeskowi powiedzialam wtedy o jego poprzedniej wizycie i zapachu. Czesiek powiedzial, ze tylko raz sie wykropil perfumami jak wypil kielicha. Powiedzial, ze perfum uzywa tylko po goleniu rano. U nas byl zawsze bardzo poznym wieczorem. Ja wiem, ze HAARP przesyla zapachy, trucizny w postaci gazu, tlen, czy narkotyki. Przesylano mi marihuane. Ja to wszystko wiem, ale w tym konkretnym wypadku z Czeskiem bylo to jawne naciskanie, zeby sie od niego odwrocic i zeby jego obecnosc przeszkadzala. Czesio tez opowiadal, ze kiedys pracowal w ogrodku przed domem i poczul cudowny zapach damskich perfum. Wylecial az na ulice, zobaczyc, czy nie przechodzila jakas kobieta, ale nikogo nie bylo. Pozniej ten sam zapach poczul jak pracowal z tylu domu. Teraz sie dogadalismy, ze HAARP przesyla takie rozne zapachy, ale czasem dzieki temu mozna zniechecic sie do jakiejs osoby. Teraz sobie przypominam, ze wlasnie ze wzgledu na zapach perfum, zostala zwolniona z pracy moja znajoma Australijka. Bylo to jakies 14 lat temu. Czasami dziwimy sie, ze ktos nie chce z nami utrzymywac kontaktow. Moze podsuwaja tym osobom jakies zapachy, ktore sa nam przypisywane. Pamietam jak kiedys mialam praktyki w OPTUS-ie [amerykanska firma telekomunikacyjna]. Od chwili jak kierownik zadecydowal, ze moge tam pracowac na stale, to jeden z moich szefow zaczal czuc zapach moich nog. Zwracal mi uwage. Ja te nogi w lazience ciagle przemywalam i ciagle smierdzialy. Przez te nogi nie podpisali ze mna umowy na pozostanie w tej pracy. Tak HAARP moze decydowac o nas i naszej przyszlosci.
Pamietam, nieraz szlam nasza ulica, zupelnie pusta wieczorem, a ciagle przed nosem mialam nieznosny zapach jakis strasznych perfum. Tak mnie torturowali nieraz. Czasami przesylali mi na krotka chwile zapach cudownych meskich perfum. Czasami przesylali mi zapach smakowitych potraw, a czasami zapach potraw z mojego dziecinstwa. Z tymi zapachami, to jest juz bardzo dluga historia. Nie zdawalam sobie tylko sprawy z tego, ze moga zapachow uzywac przeciwko jakiemus czlowiekowi. Wiedza, jakie zapachy mnie draznia i w obecnosci przy mnie danego czlowieka mi je serwuja. Kiedys moj maz sie wykapal. Po kapieli zalozyl czyste skarpetki i usiadl ogladac telewizor. Nogi polozyl sobie na podnozku. Ja co przechodzilam, to czulam smrod jego skarpetek. Bardzo intensywny. Zapytalam Ryska, czy zmienil skarpetki? On odparl, ze oczywiscie, przeciez sie kapal. Wtedy zrozumialam, ze to oni mnie nastawiaja przeciwko Ryszardowi. Tak samo komus moga przekazywac moje zapachy. Przeciez czasami czlowiek jest nieswiezy. W ten sposob porozniaja ludzi miedzy soba. Potrafia taki brzydki zapach bardzo uwidocznic i skomasowac. Wyobrazam sobie, jak bardzo moze HAARP dokuczac komus w tramwaju czy w autobusie. Pamietajmy, ze tylko dana osoba moze czuc jakis zapach i nikt poza nia. W ten sposob moga powstawac klotnie w rodzinie i mozna stracic wszystkich przyjaciol i kolegow w pracy, a nawet prace. Przeciez Ty nigdy nie wiesz, czy ktos nie czuje Twojego jakiegos przykrego zapachu, ktory w dodatku jest wzmocniony.
Ucze sie tego HAARP-a caly czas. Oby moja nauka przydala sie innym ludziom !!! Ludzie do moich wiadomosci podchodza jednak bardzo sceptycznie. Najczesciej widza tylko koniec swojego nosa i nie zdaja sobie sprawy z tego, co im grozi. Jak czesto nie zna sie przyczyny zachowania takiej czy innej osoby w stosunku do nas. HAARP moze wszystko zepsuc i nikt nie domysli sie przyczyny.
|
|
|
:) nic dodać nic ujšć. Może szynka ci smierdziała bo pomyliła jš (też przez HAARPA) ze skarpetkami męża?I tak HAARP odebrał ci już rozum!
|
|
|
Praktycznie 100 % ludzi stšd oczywiscie w to nie wierzy.Zastanawiam sie jednak czy sš osoby ,które Tobie uwierzyły a moze nie chodzi juz o sama wiare....Osobiscie staram sie nie odrzucac niczego co z pozoru wydaje się niemożliwe bo ludzie dla ktorych wiat poprostu musi byc prosty i bez przeszkód gówno tak naprawdę wiedzš.Przede wszystkim-pamietajcie o tym ,że to co widzimy to tylko pozory za murami rzšdu kryja się takie instytucje ,stowarzyszenia i dowiadczenia o ktorych nam sie nie sni!A jak komus sie "przyni"to nikt mu nie wierzy-do momentu aż nie przekona sie bezporednio!dlatego patrzmy na wszystko obiektywnie,nie przesadzajmy z rozsšdkiem bo czasem i on jest złudny!
I jeszcze jedno-skoro wszyscy tutaj negujš Gosie to co do cholery robiš na TAKIM forum?!Załózcie sobie forum SCEPTYKÓW I RACJONLISTÓW skroro wszystko wydaje wam sie NIEMOZLIWE bo tutaj mówimy i wierzymy wyłšcznie w rzeczy NIEMOŻLIWE!!!!!!!!
|
|
|
Droga koleżanko nie neguje Gosi, ale z racji tego, że na tym wiecie 99,9% to złuda i kłamstwo jestem sceptyczny, wielu z nas tutaj jest dlatego że nie sš im obce rzeczy które można okrelić jako "paranormalne" ale naszczęcie mamy rozum i lepiej lub gorzej rozpoznajemy prawdę. Jeli kto przegina i fanatyzuje to co mamy powiedzieć "tak wierzymy ci, nasze szynki też mierdzš od haarpa"?
Mówisz że to forum jest dla ludzi którzy wierzš w rzeczy niemożliwe, a więc mówisz o osobach które bezkrytycznie przyjmujš wszystko co przeczytajš? Przecież to już było. Takie osoby wyniosły Hitlera do władzy, wspomagały więtš inkwizycję, mi się zdaje że to forum jest raczej dla ludzi mylšcych, którzy chcš zgłębiać wiedzę na tematy wymiewane przez bezkrytycznych wielbicieli nauki i racjonalizmu, a zgłębianie wiedzy to jest włanie oddzielanie ziarna od plew. I życzę zwolennikom haarpu trochę więcej krytycyzmu.
[%sig%]
|
|
|
Tych co neguja moje doswiadczenia jest zawsze wszedzie pelno. Sa to najczesciej ludzie, ktorzy wiedza co robia. Przeciez moje doswiadczenia nie moga sie ugruntowac i rozpowszechnic, bo wtedy ludzie zaczna zadac wyjasnien i prawdy juz nie ode mnie, ale od wladz w kazdym panstwie.
Ja osobiscie nie wierze w to, ze dzisiejsze rzady globalistyczne, ktore sa w kazdym demokratycznym panstwie, nie wiedza o manipulacji populacja.
|
|
|
z pewnociš manipulujš, ale za pomocš mediów, banków, kasy, kredytów, a przedewszystkim za pomocš strachu, który wzniecajš w ludziach, natomiast wštpie by mieli jaki interes w zmienianiu zapachu twojej szynki... =)
[%sig%]
|
|
|
Mamy tu żywy przykład głęboko postępujšcej obsesji i choroby psychicznej.
[%sig%]
|
|
|
hmm też mi się tak zdaje, chociaż postępujšc nowš cieżkš, staram się nie wycišgać wniosków ale starać się zrozumieć, ale czym więcej słucham o haarpie tym mniej rozumiem, staram się nie oceniać, ale Gosia chyba potrzebuje pomocy kogo kto jš zrozumie a ja niestety nie mogę jak narazie chociaż przyczyna jej frustracji zapewne leży gdzieindziej. Mylę że każdy ma swoje szaleństwo. Musimy się nauczyć nawzajem je rozumieć ale też uwiadamiać w porę a tego drugiego jak narazie nie widzę u niej.
[%sig%]
|
|
|
No coz...sama bron jest bardzo prawdopodobna-jednak racja-podcišganie wszystkiego pod jej działanie to może juz obsesja.Wydaje mi sie ,ze jezeli takowa bron istnieje to jakos nie wierze w to zeby manipulowała polskš ludnoscia-jestesmy raczej zacofani troche,chociaz moge sie mylic.Bardzo mozliwe ,ze ktos stworzyl taka bron zeby w przyszlosci (byc moze niedalkiej)manipulowac ludzmi ale tego typu doswiadczenia pasuja mi do krajow zagranicznych-przede wszystkim Ameryki....Po za tym miały by za zadanie chyba troche powazniejsze ekperymenty niz zmienianie smaku szynki-to fakt...Byc moze opowiesci Gosi sa przsadzone tylko ze ona sama w to tak bardzo wierzy ze nie potrafi odmienic prawdy od jakiegos pomieszania zmysłów.Wydaje mi sie ,ze w kazdej opowiesci jest nutka prawdy.
A moze Gosiu poprostu masz w domu jakiegos duszka psotnika-tego tez nie mozna wykluczyc-mówie z jak najwieksza powagš....
Tak czy siak probojesz ludzi przekonac do tej prawdy a oni tym bardziej w to nie wierza!Ja sobie zyje spokojnie w beztroskiej wsi i ciesze sie ze nie musze sie przejmowac takimi rzeczami-dlatego tobie wspolczuje!Jezeli to rzeczywsicie jest prawda to marne masz zycie....
|
|
|
martyna: cieszę się że masz refleksyjnš naturę, z drugiej strony ja ci zazdroszczę mieszkania na wsi, choć niedługo się też przeprowadzę na wie (mam doć miasta)
Gosia: a tobie radzę doprowadzić swoje pole energetyczne do równowagi, a więc porzucić, zapomnieć, wymazać z pamięci haarpa i zaczšć pracować nad sobš. Łatwo powiedzieć, ale obsesje zawsze zaczynajš się gdzie w naszej podwiadomoci tam gdzie została wypalona nadzieja. Chociaż pewnie mi nie uwierzysz... pomylisz że ja też uczestnicze w haarpie... no ale nie ważne ;-)
[%sig%]
|
|
|
"Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob"
Oj taaak, więta prawda ^^ :D :D :D
|
|
|
Tak naprawde,człowiek jest sobie w stanie wmówić bardzo wiele......
Damianie sam mówiles ,że wizualizujesz sobie osobe ktorš chciałbys spotkac i tak się dzieje....a więc mnie się wydaje a własciwie wiem to,że człowiek jest sobie w stanie zwizualizowac dużo więcj....czy mozliwe ,że czasem nie wiadomie....?
Dużo się czyta o zupełnie niezykłych rzeczach ,które dziajš się tuz "koło nas"
Legendy,jakie mity czy wierzenia stajš się rzeczywistocia-jest jedno wytłumaczenie-albo to zwykła fikcja albo ludzie poprostu sami sobie wspólnie stworzyli co co zrobiło sie materiš(?)
A więc nasz umysl może przeistoczyc się w jakšs materie ,ciało kiedy tylko nam się to spodoba....(?)
Prawdopodobnie haarp isnieje a Gosia tyle sie o nim naczytała ,ze podwiadomnie wszystko przypasowuje pod rzeczy ktore jej sie dzieja a moze dzieja sie dlatego ze wszystko przypasowuje:)
I tak nikt nigdy tego nie zrozumie do końca...
|
|
|
Wiadomosci o dzialaniu HAARP-a na ludzi jest bardzo malo. Wszedzie jest tylko wyraznie powiedziane, ze HAARP od dawien dawna zajmuje sie ludzmi. Od tego w ogole zaczal swoje dzialanie.
|
|
|
"Pomoc HAARP-a podczas zawodow jest nie do wykrycia" Tak Tak ale super cudowna wybrana Gosia je wykryla niewiadomo jak , polecam udac sie do lekarza w trybie natychmiastowym pzdr
|
|
|
Ja nic nie wykrylam. Ja tylko sobie uswiadomilam, ze takie cos jest mozliwe.
|
|
|
Hehehehe ale to jest serio mieszne ^^ To mówisz ze to... CO steruje Twoim życiem? Hehehe... I że mnš też steruje? Że mi się tylko wydaje ze cebula smakuje jak cebula a w rzeczywistoci cebula nie smakuje jak pomidor tylko jak ogórek ale nie jek seler? :D
Powiedz mi szczerze - była kiedy u psychiatry? To jest pyt. serio..
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |