Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przygoda z księdzem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Witajcie, z przyjemnoœciš czytam Wasze tajemne przeżycia i opowieœci, nie chcšc być w tyle przytoczę Wam historię opowiedzianš mi przez kuzynkę. Kuzynka mieszka i pracuje we Włoszech a jej pracodawca, z którym jest zaprzyjaŸniona (oraz z jego rodzinš) pewnego dnia opowiada jej frapujšcš historię. Pewnego dnia, do drzwi ich domu zapukał ksišdz, proszšc o posiłek i schronienie. Twierdził, iż przyjechał do Watykanu, jednak jest za póŸno, aby tam się udać. Tak jedna noc przeobraziła się w kilka dni, jednak ksišdz zaskarbił sobie przyjaŸń wszystkich domowników. Wyniósł się wreszcie, jednak cały czas odwiedzał ich. Przy każdej rozmowie twierdził, że na stałe rezyduje w Watykanie. Zażyłoœć była już tak duża, że ów ksišdz zaczšł przynosić prezenty, to chustę dla córki to jakiœ bibelocik.... Szczególnie zaskarbił sobie przyjażń męża córki, obdażajšc go oczywiœcie prazentami, pieniędzmi itp. i pewnego dnia znikšł. Wtedy zaczęły dziać się dziwne historie córka chciała popełnić samobójstwo, jej mšż prawie zwariował i za wszelkš cenę chciał odejœć (tutaj były inne hard core, o których nawet nie piszę), jednak wszystko powišzano z osobš księdza. Natychmiast wyrzucili wszystkie prezenty, spalili ubrania i poœciel ............. cały koszmar minšł w cišgu jednego dnia. Chcšc się upewnić sprawdzili w Watykanie, czy ten ksišdz tam jest, kto to jest? Jednak nigdy go tam nie było i nikt o nim nie słyszal............. Od innych wiem, że tego typu historie sš tam nagminne, może Wy coœ słyszeliœcie?

nie ma jak to kudłaci, nie Arwenko?

Łysy człowiek to taki który miał częste kontakty z duchami i biedaczyna ze zgrozy i przerażenia włosy sobie powyrywał. Bujne owłosienie <oki> ale ....... higiena i mało estetyczne? Zamiast przycišgać jeszcze odstraszy!

A zapomniałem co majš opowieœci z krypty z włosami?

Nie ma co jak kudłaci Haghi... Nie ma co... Rozumiem zadbani, ale z robalami we włosach ?... Ble! A myœlałam, że najgorszy jest Lepper :P

Kudłaci bez robakow we wlosach gora:)

A Ty jesteœ kudłaty, bo nie pamiętam ;)

To pytanie, jakby ktoœ nie domyœlił się ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.