| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pomoc za pomoc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Witam !!!
od jakiego czasu interesuje się magiš, horoskopami, wróżbami,urokami.Widze czasami to czego inni nie widzš już od dziecka...
znam wiele uroków i zaklęć...jeżeli potrzebujecie pomocy w jakiejkolwiek sprawie piszcie.
Ja natomiast poszukuje osób które umiejš rzucać zaklęcie zmieniajšce nastawienie człowieka i uczucia i odczyniać uroki.
Za każdš pomoc zrewanzuje się napewno.
[%sig%]
|
|
|
Hipolit,
ja marze o odnowie tego swiata, ale to chyba nie nastapi...
[%sig%]
|
|
|
no i teraz madlen widze ze nic nie wiesz o shizofremi, bo jest ona królewskš chorobš ale nie ze względu na to ze jakitam król na niš zapadł.
Shizofremię ciężko okrelić jako chorobę, jest to raczej suma sumarum wszelkich objawów psychicznych odbiegajšcych od ogólnej klasyfikacji. Nie ma dwóch takich samych shizofremików, u każdego choroba ta przebiega indywidualnie i stšd taka przenonia - królewska.
|
|
|
ja umie rzucac urok na ladne kobiety jak chcesz to moge ci pare sztuczek za friko pokazac :-)
|
|
|
jestem kobietš, więc uroki na kobiety mi nie potrzebne...
ale jeli chcesz się ze mnš skontaktować to pisz,
pozdrawiam
madlen
[%sig%]
|
|
|
rzućcie urok na kwaniewskš może jej serce przestanie krwawić
|
|
|
do caatoosee,
chyba nie o takie zaklęcia mi chodzi,
ja mówie tu powaznie a ty bawisz się w sztuczki,
pozdrawiam,
[%sig%]
|
|
|
do caatoosee,
widzisz potrzebuje jak wody na pustyni pewnego zaklęcia, uroku...
chciałabym wzmocnić moje uczucie do chłopaka,chce zapłonšć do niego większš miłociš i bym była bardziej stała w uczuciach.
pisz do mnie, lub na gg
6455611
[%sig%]
|
|
|
Nie istnieja zadne zaklecia, zadna magia... to tylko terminy na rzeczy, ktore nie mozna zdefiniowac... tak jak sama wiare, bo ona jest wlasnie narzedziem kreujacym te swiadomosc i to ona jest odpowiedzialna za wszystko!
[%sig%]
|
|
|
a skšd wiesz że nie istniejš, masz na to jaki dowód???
pytam bo sama interesuje się, czy to nie jest wymysł ludzi?
No ale cišgle słyszy się o cudach, dziwnych nie wytłumaczonych zjawiskach...
[%sig%]
|
|
|
Phame (czy jak tam cię zwš zhizofremiku), "a skšd wiesz że nie istniejš, masz na to jaki dowód???" A istniejš smerfy? gargamel? koni który mówi? nessi? królewna nieżka? - mógłbym tak do usranej mierci, a ty jeżeli na którekolwiek z tych pytań odpowiesz: nie istnieje, to ja ci powiem: UDOWODNIJ TO.
Ludzie opanujcie się jak można udowodnić nie istnienie czego???????????????????????????????????????????
Bo ja sobie nie umiem tego nawet wyobrazić (a wyobranię mam bardzo rozwiniętš).
|
|
|
szuineg,czytaj dokladniej posty,przciez to Arkadiusz napisał ze magia nie istnieje a ty jedziesz za to po Phame
|
|
|
moze sam czytaj dokładnie, lub ze zrozumieniem. Bo ja jak najbardziej uważam że magia nie istnieje, a przyczepiłem się do tego: "a skšd wiesz że nie istniejš, masz na to jaki dowód???". Powtórze raz jeszcze:
Jak można mieć dowód na nieistnienie czegokolwiek??????????
|
|
|
hehe to co tu robisz szuineg na tym forum??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[%sig%]
|
|
|
czyli według ciebie np. niewierzšcy nie powini wchdzić do kocioła, czytać bibli - bo to nie dla nich, przecierz nie wierzš?
A gdyby forum składało się z ludzi mylšcych tak samo i bezbłędnie wierzšcych w to samo to by nie pocišgło nawet roku, bo tematy by wyglšdały np. tak:
temat: ufo.
wpis nr1
Prolo istnieje, widziałem wczoraj.
wpis2.
no raczej ze istnieje
wpis3
zgadzam się z przedmówcami
itd.
hehe raczej co ty tu robisz? szukasz akceptacji? Jako prowokator się nie udało za dobrze to co teraz grasz w grę porozmawiajmy ze sobš samym i podnomy się na duchu??
Nie wszyscy tu sš głupi - przemyl to.
|
|
|
szuineg,
jeste poprostu dziwnym człowiekiem,
masz wonty do wszystkich,
o co ci chodzi,
ja rozumiem phame,,,
zresztš ten temat jest o zaklęciach i magii, a ty zmieniasz temat.
Jak chcesz to idz na inne forum.
[%sig%]
|
|
|
Istnieje magia , czy też nie istnieje ....nie to pytanie ! Raczej czemu majš służyć zaklęcia, wrózby czy hororoskopy. Nie potrafimy żyć w wiecie takim jakim jest z jego realiami , więc próbuje sie wymuszać sztucznie pewne zmiany, które sš dla wielu niedogodne. Niech mnie pokocha czary-mary, ja chcę być stała w zwazku i czary-mary , abra kadabra już jest OK! wiat teatrem ludzie aktorami lecz nie każda rola pasuje. To nie jest frazesologia jeli wielu ludzi mówi " wiara czyni cuda". Nasze myli , duch nie sš umiejscowione w naszym M-1 . Mysli nasze, energia, wola z duchem włšcznie emanujš i nie trafiaja w próżnię lecz " unoszšc się " w przestrzeni nakrelajš dalszy cykl życia. Jeli wiara jest skumulowana we wróżby, horoskopy itd. tam znajdzie swoje ujcie w realizacji ( lecz czy dobre? ) dlatego mniema się ,że wróżba sie spełniła, horoskop prawdę powiedział a zaklęcie swš moc ukazało. Równie dobrze , gdy człowiek ma wiarę w Boga i do niego sie ucieka usilnie wierzšc w Jego ingerencje. Ale tu jest pewien,że ta ingerencja z racji ukierunkowania pochodzi od Boga , Stwórcy ,Wszechwiedzy . Do kogo zwraca sie człowiek mamroczšcy zaklęcia ,stawiajšcy horoskop, czynišcy uroki itp. bo przeciez nie do Boga! W tym Bóg nie potrzebuje kart,zaklęć, wróżb - wystarczy czyste, szczere i goršce w wierze serce i duch człowieka. Jeli natomiast nie idzie co po naszej myli, to jest to albo konsekwencjš naszych życiowych wyborów lub też braku pracy nad samym sobš. " Wiara góry przenosi" , czy nie wystarczy silna wiara w powodzenie naszych zamysłów połšczona z czynna realizacjš zamiarów ? Fakt problem zaczyna sie gdy chodzi o uczucia, no cóż w tej kwestii nalezy nie ograniczać i ubezwłasnowolniać tego którego kochamy. Jesli już ! To chcę kochać i być kochana bez uciekania sie do wymuszania uczucia przez hokus-pokus ! Nikt nie zdaje sobie sprawy chyba jakš moc majš słowa.....tak, nawet te codzienne. Przeciez w naszym codziennym życiu jeden rzuca klštwy na drugiego. Wystarczy gdy każdy w swoim rodowisku zaobserwuje a sie przekona , że ze złociš wypowiedziane słowa, z nienawiciš w duszy wobec kogokolwiek dadzš o sobie znać w mniejszym lub większym stopniu. Sami sobie szkodzimy , dlatego nalezy poszukiwać nie ziółek i kadzidełek , czarów i zaklęć lecz kopać i dokopać sie piękna duszy swojej - każdy posiada ten promyk ale nie przytłaczajmy go mieciami.
|
|
|
a mnie się wydaje ze to ty madlen jestes dziwnym ludziem (na słowo człowiek trzeba zasłużyć).
Ja rozumiem szuinega, nie spinam się już - ignor.
|
|
|
mam 15 lat i jestem załmana jestem w ok 2 tyg cišży
co robić?? przeciez nie moge urodzić:(((
|
|
|
ja też rozumiem i popieram szuinega. Tak po prawdzie to jestemy tu po to, żeby się kłócić :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |