| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy tarot jest wiarygodny?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
Witam! chiałabym aby tuataj wypowiadały sie osoby , które znajš sie na tym zagadnieniu oraz te, które chiałayby czegos na temat tarota się dowiedzieć mnie nurtuje pytanie na ile ten sposób wróżenia jest wiarygodny ?? i ile z was stawiało kieds sobie juz tarota...liczę na jakie posty i w miarę możliwoci o rozsšdne odpowiedzi ...pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
...."Umiech to połowa sukcesu"!
|
|
|
Tarot jest Narzędziem danym nam odgórnie opisujšcym życie w pelej krasie i aspektach występowania dobra i zła ktore tworzy Równowagę a w niej Prawdy ukryte pełne przyczyn i skutkow .. Wiarygodnociš Dusza która potrafi go używać podrózujšc w trakcie Sesji poza obszar Fizycznoci !!! Człowiek - Tarocista !
Ufaj Sobie ... bierz za Wskazówki słowa innych ufajšc z dystansem zdrowym sobie samemu i samej .. czasem nie potrzeba pytać sie kart co nas czeka i spotka , wystarczy rozejrzec sie wkoło i skupić na swym życiu , planach , celach i marzeniach a ujrzymy drogę pełnš Znaków !
|
|
|
lidia, badania statystyczne musisz prowadzić na innym forum nie tutaj, pa.
|
|
|
Lidio, gratuluję pytań, ale nie w tym problem. Tarot jest wiarygodny, pytanie powinno brzmiec, co nam daje "wrózba" (nie lubie tego okrelenia), lepiej brzmi rozkład..... :)
|
|
|
więc co nam daje rozkłšd??? czy jesli ktos mi napisał ze bedzie dobrze i wszysto ułozy sie szczęliwie bo tak widac w kartach to tak będzie??? a rzeczywistoć wyglšda zupełnie inaczej to znaczy jest beznadziejna w tej kwesti??? stad moje watpliwoci :(((
|
|
|
karty zawiadamiajšce np . o możliwej chorobie w cišgu 2 miesišcy bšdż tygodni lub niebezpieczeństwie wynikajšcym z zacišgnietej pożyczki i niemożnoci jej spłaty , po fakcie dokonanym zwracaja Uwage ! osoby której rozkłada się Karty o Czerwonym Alarmie . Osobicie każde złe wydarzenie stojšce na drodze ku lepszemu jutru wycišgam na powierzchnie ( w trakcie wrózby ) po to by zwrócić Uwagę osoby której rozkładam karty na problem który nie stał sie Oficjalnym problemem w życiu danej Osoby , i możliwoć ominęcia go poprzez Ostrożnoć bšdż też usunięcia . Rozkład jest Mapš .. a Mapa odkrywa różne drogi życia o którym swš Opowieć odkrywajš Arkana Tarota ! Rzeczywistoć jest Beznadziejna dla Miliardów istnień ludzkiach na Ziemi , z tego względu by uczuclić na to co Nadchodzi ! wiat Ducha coraz mocniej ingeruje w wiat Materii by zamanifestować , że za parę lat nic nie będzie takie same jak jest Teraz ! Wiele znaków przemawia że CO SIĘ JUŻ DZIEJE ! zważmy na przykład na Katastrofy Lotnicze które w ostatnim czasie na Całej Planecie w róznych miejscach dajš Znać o czym Większym i Potężniejszym od naszego Obecnego Etapu Rozwoju . Nie sš przypadkowe . I majš nam Ludziom co do przekazania , że Tam u Góry nikt nie pi i rozpoczęła się kolejna Faza Zmian która z każdym miesišcem i rokiem będzie objawiać coraz więcej drogowskazów o Wspólnym Przeznaczeniu .
Osobicie dodam że nie tak dawno mialem okazję rozmawiać z osobš która dowiadczyła Bliskiego Kontaktu z UFO - Cywilizacjš Pozaziemskš . Jest to Kobieta która nie odkryła się w mediach . 5 m. ponad jej głowš i jej przyjaciółki wisiał Nol , wczesniej ujrzały Krzyż na niebie w formie jasnego wiatła . Na koniec mej rozmowy z niš , powiedziała .. Czuje ze po mnie przybędš . Najlepsze ze kobieta ta nigdy nie spotkała sie z proroctwami , rokiem 2012 itd .. . W chwili kiedy opuszczalem miejsce w którym mieszka poczułem obecnoć czyjš na niebie . Chmury przybrały pomarańczowy kolor na tle ciemnych i nadchodzšcej nocy ,, wtedy 4 błyski przeszedły wewnštrz tych chmur . Druga sprawa będšc z Dziewczynš następnego nad jeziorem w okolicach Kalisz - Poznań siedzielismy na jeziorem obserwujšc zachód słońca . Usiedlimy na wprost Słońca i promieni które wprost na nas na wodzie stworzyły Drogę , wtedy moje Kochanie powiedziało " Kotek , patrz tam w Niebie na chmurkach jest nasz dom " Słońce chowajšc sie za chmury znikło i powstało co w rodzaju Drzwi , boki chmury były oswietlone pomarańczowym wiatłem ! nigdy tego nie zapomnę . No nic , troche nie pod temat sie rozpisałem . Z góry Przepraszam za odejcie od tematu .
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
a ty aurel mozesz powiedziec mi cos na ten teamt króciutko ????
|
|
|
Lidio!
Po co Klientowi rozklad? Wiadomo.... ma problem, kieruje nim ciekawoc itd, itp....
Pytanie, po co np ja zajmuje sie rozkładaniem kart. Kiedy robilem to, bo dawało mi to satysfakcję, ze pomagam ludziom w ich problemach.... Ale czy tak bylo naprawdę? Nie. W niczym im nie pomagalem, okazało sie, ze w moich rękach Tarot staje sie diagnozš jakiegos problemu. Nastepnym krokiem powinno być znaleć sposób, aby ten problem rozwišzać. I tu okazalo sie, ze moja wiedza jest znikoma. Ze moje słowa moga "zaprogramować" Klienta. Czyli staje sie bezwolny. Tarot nie daje odpowiedzi co bedzie, tylko co bedzie NAJPRAWDOPODOBNIEJ.......A to jest różnica.
Zaczšłem sie uczyc i teraz zupełnie inaczej traktuję i Tarota i Klienta.
Reasumujšc. Jeli rozkład sprawdzi sie Klientowi w 90%, to jestem kiepskim psychologiem, a dobrym tarocistš..... jednak wolę być kiepskim tarocistš.
Musze jednak zaznaczyc, ze jest to moje i tylko moje zdanie na ten temat.
Sš oczywicie zdarzenia na ktore nie mamy wpływu, typu losowego, lub choroby. Ale jesli wyjdzie Klientowi, ze bedzie miał wypadek samochodowy w cišgu tygodnia, to przeciez moze tego próbować uniknšc, jezdzšc ostroznie. Jeszcze jedno. Nie wierzę w determinizm i to samo mówię swoim Klientom.
Konczšc, powtorze, co juz kiedy napisałem..... Robilimy z psychologami eksperyment, badajšc korelację Tarota z testem ACL, badajšcym Ja Realne i Ja idealne, i rozklad i test pokrywaly sie ze sobš. Tak samo zreszta jak Portret numerologiczny. Wyniki nas zaskoczyły, bo psychologia niekoniecznie uznaje rozkład za pomoc w diagnozie.
Pozdrawiam. :)))))))
|
|
|
Tak ! Tarot jest wiarygodny kiedy Wrózbita potrafi kontrolować Energie Arkana XVIII Księżyc .
|
|
|
Zapraszam na Temat Przepowiednie 2005 ! sš tam Dowody Lativia
|
|
|
Chciałem tu napsiać co mšdrego ale zapomniałem...więc sie nie popisze =)
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |