| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kaszel bez powodu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
|
ja ok 3 miesięcy kaszlałem niby z powodu uczulenia na pyłki kwitnšcych traw.ale trawy przecież nie kwitły!nie byłem też chory.latałem z mamš po różnych lekażach i nikt nie wiedział co mi dolega. ?
|
|
|
no ja was ludzie nie rozumiem.goska jest królikiem dowiadczalnym haarpa a wy ciniecie co o schizie.takim tokiem mylenia możemy stwierzdzić horoby psychiczne u większoci ludzi.zamiast się z niej nabijać może bycie współczuli.
|
|
|
HAARP to jest instytucja wyposazona w odpowiednie komputery, ktore obsluguja ludzie.
|
|
|
Gosia swej wierze w to potrafi przekonać ludzi o słabym umyle, aby wierzyli w to co ona takich jak Ty Wiktorze, widać jak się dajesz łatwo manipulować co ci kto wcinie w to wierzysz, jak większoć populacji, nie trzeba na was haarpa.
Nie rozumiesz nas? Większoć nie rozumie dlaczego haarp psuje drzwi od garażu, spłuczkę w ubikacji, politowania godne.
Nie logiczne jest też testowanie na pojedynczych osobach. Przecież lepiej już przetestować 1000 osób na jakim zadupiu.
Co do schizofreni Gosia no idealnie psujesz do def. schizofreni paranoidalnej. A traktowanie, osobowe haarpa rozwiewa już wszelkie wštpliwoci.
|
|
|
Czy obsługujš ludzie, no wiadomo że ludzie, ale co to zmienia?
|
|
|
Ta cala schizofenia, to chyba teraz najbardziej znana przez wszystkich choroba na swiecie. Ciekawe, ze takiej choroby nie bylo w latach mojej mlodosci. Zaznaczam, ze wychowalam sie wsrod lekarzy. Byly zaklady psychiatryczne, ale w wiekszosci siedzieli w nich ludzie politycznie podejrzani. Glownie niewygodnych oponentow ustroju tam kierowano. Nie bylo w zadnej przychodni psychologow i psychiatrow !!!!
|
|
|
Była, tylko może nie słyszała, schizofrenia to nie nowoć. Najgorsze jest to, że dopada człowieka w najmniej oczekiwanym momencie życia.
Tu podam jeszcz kilka objawów schizofreni(ze strony http://www.aacap.org/publications/PolishFFF/47.htm):
1 klopoty z odróznianiem fantazji od rzeczywistosci,
2 widzenie i slyszenie rzeczy nie istniejacych tu i teraz (omamy sluchowe i wzrokowe),
3 nielogiczne myslenie,
3 bardzo obrazowe i udziwnione mysli i pojecia,
4 skrajne nastroje,
5 dziwaczne zachowania,
6 koncepcje, za którymi inni "nie nadazaja",
7 zachowywanie sie jak dziecko mlodsze (nieadekwatnie do wieku),
8 nasilone leki, napady strachu,
9 branie fikcji telewizyjnej za rzeczywistosc,
10 powazne problemy w zawieraniu i utrzymywaniu przyjazni.
|
|
|
simonus zamknij kopare jak nie wiezysz.czemu mój pies ma o.062V A POWINIEN MIEĆ OK 0.026V???POŁKNĽŁ BATERIE?TO NIE MOŻLIWE!!NO I CO?TO SKUTEK HAARPA
|
|
|
Simonus masz stare dane o tej calej schizofenii. Teraz pisza jeszcze, ze zmienia zapachy, smaki i inne rzeczy. Papier wszystko przyjmie. Wszystko mozna napisac zeby zarobic. Przeciez tych psychiatrow sie namnozylo jak grzybow po deszczu i kazdy chce zarobic. HAARP nakreca bardzo koniunkture medyczna. W Polsce moze jeszcze tego tak nie widac, ale w krajach anglosaskich lekarze maja wiele milionow dolalarow rocznego dochodu !!!! Jednego czlowieka sie wysle na leczenie psychiatryczne, bo mowi o HAARP-ie albo o ingerencji fal w swoim ciele, a drugiemu sie zrobi fikcyjna operacje za grube tysiace. Trzeci jest skazany na leki do konca zycia, a czwartego sie usmierci zeby odciazyc budzet panstwa i zeby zbyt dobrze sie nie powodzilo w rodzinie, ktora rokuje nadzieje w prawidlowym wychowaniu i wyksztalceniu dzieci. Biznes sie kreci !!!!
Lekarze zarabiaja krocie i trzesa calym swiatem. Placa podatki z ktorych HAARP dostaje swoje, a rzad swiatowy ma cala populacje ludzi pod kontrola. Tak wyglada prawda !!!!
|
|
|
Gosia, a próbowała brać pod uwagę włanie inne opcje, jak włanie chorobę psychicznš. Nie pisze sobie tak sobie o z umiechem, bo to wcale nie jest mieszne.
Najtrudniej jest zaakceptować włanie choremu. Brała pod uwagę, że możesz być chora?
Bo przykro mi, ale mnie to nie bardzo przekonuje, zwłaszcza że jak kto uwierzy, że jest manipulowany to każdej nawet najgłupszej rzeczy będzie przypisywał manipulacje. Nie wspominajšc o zepsutych spłuczkach czy naładowanych psach uzdrowicielach :D .
Piszesz na końcu swojej wypowiedzi, "tak wyglšda prawda" W internecie nie zawsze to co wyglšda na prawdę tš prawdš jest, zresztš tak samo jak w życiu.
|
|
|
na kaszel bez powodu najleprze jest wino z dzikiej rozy
sprawdzone na sobie :)
pozdrowienia
|
|
|
Simonus od poczatku moich dolegliwosci i przypadkow stwierdzilam, ze jestem przez kogos manipulowana. Lekarze wmowili mi, ze jest to choroba psychiczna.
Poniewaz ta manipulacja trwala tylko kilka tygodni w roku, to ja sie pogodzilam prawie z ta choroba psychiczna dla swietego spokoju. W okresach "uspienia" w ogole nie myslalam o tym. Ty chyba nie wiesz, jak to dziala i dlatego nie dajesz wiary moim przekazom. To dziala tak, ze kladziesz sie do lozka i zaczynaja Cie torturowac np. bolem w boku, albo sciskaja Ci zebra [tysiace roznych przypadlosci]. Wstajesz z lozka, bo nie wytrzymujesz bolu. Kiedy wstajesz, jest wszystko w porzadku. Nic Cie nie boli. Czujesz sie zupelnie normalnie i dobrze. Kiedy sie kladziesz do lozka ponownie, to zaczyna sie wszystko od poczatku. Kiedys wstalam z lozka i zdecydowalam sie polozyc sie obok lozka na dywanie. Ledwo sie polozylam, a oni zaczeli przepuszczac taki prad przeze mnie, ze robilam sie sztywna. To bylo cos niesamowitego. Wstalam i wszystko ustalo. Byl taki okres, ze kazde polozenie sie do lozka, to byla gehenna. Bawili sie mna bardzo. Byl taki okres, ze balam sie polozyc do lozka. Balam sie strasznych tortur. Czasem pozwalali mi w lozku zasnac, ale bydzili mnie np. w chwili, kiedy ktos zamykal moje drzwi wejsciowe i to syszalam. Nie jestem pewna, czy ktos mnie gwalcil, ale czulam sie kompletnie wypluta, a w lozku czasami byla krew, czasami sperma, a czasami lozko bylo stratowane buciorami. Nie zawsze mnie budzili. Pamietam, ze kiedys mnie gdzies wywozili do jakiegos szpitala. Mam osobna sypialnie. Moj maz spi po drugiej stronie domu.
Z tych roznych faktow moze powstac ksiazka, wiec nie bede akurat teraz wszystkiego opisywac. Ta cala zabawa zaczela sie w styczniu 1998 roku. Przez ten czas pokazywano mi rozne mozliwosci. Przeciez nie przypuszczali, ze bede kiedys pisac o tym do ludzi. W maju 2004 roku przeczytalam ponownie artykul w gazecie "Tylko Polska" i wtedy zaczelam kopac wiadomosci i broni HAARP. W tej gazecie byl wlasnie na temat tej broni dosyc obszerny artykul. Jest to jedyna bron na swiecie, ktora zajmuje sie kontrola umyslu i nie tylko. Zainteresowanym moge go przeslac przez internet. Moj adres : maryla@iinet.net.au
Od kiedy zajelam sie HAARP-em nie daja mi spokoju dzien i noc. Teraz juz nie mam przerw. W dalszym ciagu wieksza aktywnosc wykazuja kiedy poloze sie do lozka, ale teraz zaciskam zeby i leze w lozku. Teraz juz zupelnie inaczej do tego podchodze. Nie daje powodow do zabawy sie mna. Dostaje co dwa tygodnie zastrzyk i jestem pod opieka psychiatry. Co szesc tygodni mam wizyte. Bardzo milo nam sie rozmawia o wszystkim. O HAARP-ie tez. On ma wiecej wiadomosci jak ja na ten temat.
|
|
|
Gosiu, jeżeli chcesz porozmawiać o czym bez głupich żartów i podtextów to zapraszam na http://forumzn.katalogi.pl/ Na tym forum ludzie podejda do ciebie inaczej niż tutaj, bardziej inteligentnie !!!
|
|
|
Gwałcił? Sperma? To może jeste przez ducha nawiedzana. Brała to pod uwagę?
|
|
|
Tzn sam się w ducha nie raz bawiłem :D. Ale mogę uznać za logiczne, że haarp nie ma butów, ani nie gwałci kobiet :D .
|
|
|
Ale HAARP ma mase kofidentow, ktorzy z nim i na jego zlecenie pracuja !!!!
|
|
|
Jezu... Kaszel... Cóż za paranormalnoć!!! A jak powiem, że normš miesišczkowania jest do 8 dni, a ja miesišczkuję 9 to też wymaga pisania głupot? Nie. Kaszel... Heh, czego ludzie nie wymylš!
|
|
|
Kurde, kupiłem wczoraj karton mleka UHT - dzi już było lekko kwane (a powinno wytrzymać tydzień!). Jak mylisz Goka, czy to nie zemsta HAARP za moje gadanie?
|
|
|
twojš historię mozna wytłumaczyć dziurawym lub wadliwym opakowaniem
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |