Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
necronomoicon
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

Jeżeli ktokolwiek posiada linki do sposzczonej wersji tej księgi to prosiłbym o ich udostępnienie na maila. p.pawel0.vp.pl

i mi bibhalll@wp.pl

Ok wysłane, tylko z meila neostrady. Pozdrawiam Igor

to mi tez - murozy@gmail.com jak ktos chce to moge mu zaproszenie dorzucic w odpowiedzi

Miłej Zabawy Czary Mary i sprowadzamy dla Zabawy takie oto Demona jak poniżej . Jest ich masa ! http://www.3dtotal.com/home2/gallery/images/big/1079.jpg

i jeszcze jedna miła buzia . Może da do namysłu dzieciom bawišcym się w Magie bez Przygotowania ! http://www.3dtotal.com/home2/gallery/images/big/1010.jpg

A fe! Brzydale.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dobre, czyste moce :) Pozdrawiam Igor

Hymmm jakby na to nie popatrzec to TELETUBISIE lub SMERFY czy POKEMONY tez sa dosc przerazajace... jak cos to prosze na maila hetnie ponegocjuje :) A co do jakichs nowosci w sprawach necronomiconu lub lovecrafta to tez prosze przysłać. Pozdrawiam :)

<wolf@poczta.grajewo.net.pl>: mail for poczta.grajewo.net.pl loops back to myself ten adres coœ Ÿle chodzi niemogłem wysłac bo wraca poczta. Pozdrawiam Igor

nalazłem w necie coœ co zaczyna się tytułem Al Azif - The Cipher Manuscript known as "Necronomicon" i zajmuje 99,5KB więc jak ktoœ zechce to mogę wysłać

to co Ci wysłałem to nie było dokładnie to samo (w innym formacie) i zajmuje troszkę więcej ale jest tam też kilka innych ciekawych lektur :)

Nie straszczie ludzi tymi rysuneczkami :P

Ja również proszę o link do tej księgi (robert_mistrz@o2.pl)

igor jak możesz to podeœlij mi też spolszczonš wersje z góry dziękuje email: wozniakkuba@tlen.pl

a co to za księga?

Ja mam ale tylko po angielsku, ale mam inš propozycję jeœli kogoœ interesuje na poważnie gnozš naukowš, czy magiš na bardzo wysokim poziomie teoretycznym. Jest taki polski autor nazywa się Jan Tršbka - były profesor, można przeczytać jakieœ jego ksišżki z neurocybernetyki i wtedy wam się rozjaœni bardziej. Łatwiej wam będzie to zrozumieć co się dzieje w organiŸmie człowieka. W zasadzie Necronomicon jest do niczego niepotrzebny, techniki tam opisane to te same techniki opisane np. w Piœmie Œwiętym czy innych księgach, na poczštku rzeczywiœcie sprawia wrażenie tajemniczej księgi ale dla bardziej wprawnych nic nowego nie wnosi. No może poza opisem stosowania kluczy chemicznych, ale po przeczytaniu Neurocybernetyki czy takiej ksišzki jak Cyberkultura (wyd. I Kraków 2005 - wydawnictwo literackie) zrozumiecie, że to jest do niczego nie potrzebne. Pozdrawiam Igor ps. jak ktoœ ma coć ciekawego proszę o przesłaniena mój adres jaromiko@op.pl

wyslijcie mi te ksiegi na maila danielsadowski1@wp.pl z góry thx

Bardzo potrzebuję tej ksišżki, piszę pracę na jej temat, jeœli ktoœ jest w posiadaniu jakiejkolwiek wersji to proszę o kontakt

stare arabskie tematy ...ale Akasha jest o wiele bardziej duchowa .... necronomicon opisuje stare pradawne istoty \ pradawne wzorce , istoty które przybywajšc na zew logosu pomagały tworzyć ...nas w materii... MIKROBY GALKTYCZNE w sumie ....bardzo niebezpieczne Znajdziemy je zarówno u Indian , Indyjczyków jak i Arabów ...bardzo ciekawe , gdyż przy tak odległych kultuirach mamy do czynienia niemalże z taksamo brzmišcymi nazwami tych ćwierć bogów .... Przed eonami lat Galaktyczne Konsylium, chcšc ratować proces ewolucji, wystosowało mityczne orędzie do wszystkich Œwietlanych Œwiadomoœci we wszystkich systemach słonecznych. Niezliczona liczba istot z najdalszych nieskończonych przestrzeni odpowiedziała na ten zew i w okreœlonym czasie zjawiła się w wyznaczonym miejscu. Wtedy pojawił się sam Wielki Duch &#8211; Najwyższa Miłoœć Galaktyk &#8211; zaszczycajšc zebranych następujšcymi słowami Niebieskiego Œwiatła: Jesteœcie proszeni o inkarnowanie się w pewnym œwiecie, gdzie dokona się wielka transformacja. Ci z was, którzy pójdš za tym wezwaniem, udadzš się do pewnego miejsca ewolucji, gdzie ILUZJA STRACHU i ROZŁĽKI będzie wyjštkowo surowym nauczycielem. Zwracam się teraz do tych, którzy majš niezbędne zdolnoœci, aby wystšpili tam jako Moi posłańcy i pomogli Mi podnieœć i przetransformować wibracje tej planety. Chodzi bowiem o to, aby zakotwiczyć tam MIŁOŒĆ. Tam staniecie się stwórcami nowej realnoœci &#8211; REALNOŒCI ZŁOTEJ OKTAWY. W dotychczasowych podróżach we Wszechœwiecie każdy z was okazał się doskonałym gwiezdnym sternikiem. Jako Posłańcy ŒWIATŁA pokazaliœcie, że potraficie wysoko wznosi㠌wiatło. Dlatego zapraszam was teraz do inkarnowania się poœród mas i plemion na Ziemi, aby pomóc Gai i jej dzieciom w wyjštkowo trudnej transformacji. Do tego planu należy jednak przyodzianie woalu zapomnienia. Jeżeli zdołacie obudzić w sobie rajskš pamięć i dziecinnš ufnoœć, staniecie się zaczynem harmonizujšcego cyklu inicjacji. Będziecie inkarnować się w różnych punktach strategicznych i często na obszarach o bardzo niskiej wibracji. W niektórych z was iluzja rozłški ze ŒWIATŁEM wywoła uczucie zniechęcenia, braku wsparcia i wyobcowania. Jeżeli jednak zaakceptujecie wasze człowieczeństwo, wasza MIŁOŒĆ przeniknie sferę dualizmu, a wasze ŒWIATŁO przyspieszy proces ewolucji. Wasz udział w Moim planie jest całkowicie dobrowolny. Jednak transformacja na Ziemi jest czymœ bardzo rzadkim i drogocennym. Jeżeli zechcecie podjšć się tej misji, otrzymacie sposobnoœć scalenia w przyspieszonym tempie wszystkiego, co zdobyliœcie w poprzednich inkarnacjach. Wasza Œwiadomoœć doœwiadczy rzadko doznawanego skoku kwantowego. Wybór należy do was. Od was będzie zależeć, czy zatańczycie z Gajš taniec zwycięstwa w czasie ceremonii zstšpienia ŒWIATŁA. Tak powiedział Stwórca &#8211; Najwyższe ŒWIATŁO Galaktyk. Œwietlane Istoty szukały różnorodnych gwiezdnych popleczników, wybierały różne zwišzki i konsylia, aby inkarnować się na planecie Ziemi. W plan ten wbudowano pewne zabezpieczenia, pomocne w budzeniu Œwietlanych Istot z duchowego letargu na Ziemi. Dzieci Gwiazd zostały uwrażliwione (zakodowane) na wiele sposobów: na dŸwięki, kolory, œwiatło, obrazy, słowa i symbole. Był to swego rodzaju rezonans wibracji, który miał im pomóc w przypomnieniu sobie o zobowišzaniach wobec Najwyższego ŒWIATŁA. Kody te wynurzały się wszędzie: w muzyce, w przeszywajšcym spojrzeniu, w mowie i uczuciach &#8211; wszystkie wyzwalały budzšcy impuls: chęć stania się wcieleniem MIŁOŒCI. Teraz też tak się dzieje i my, DZIECI SŁOŃCA, znów kšpiemy się w promieniach przypomnienia. CO ZDARZYŁO SIĘ W ROKU 3113 PRZED CHRYSTUSEM? Wskutek zacierania się ewolucyjnej œwiadomoœci wœród ludzkoœci Ziemia zaczęła popadać w coraz niższe wzorce wibracji, zatracajšc tym samym zdolnoœć komunikacji z Galaktycznš Całoœciš. Do naszego upadku przyczyniły się Siły Materializacji oraz przygarniane przez Matkę Ziemię prymitywne Energie tak zwanych osieroconych dusz. 6 600 lat temu (pomiędzy Kinem 194 a 200) siłom destrukcji udało się zablokować na l 500 lat pierwotny program ewolucji. Aby skorygować upadek, musiało wydarzyć się, co następuje: &#8226; wibracja atomowej materii musiała zostać podwyższona do pierwotnego, zdrowego wzorca częstotliwoœci Galaktycznej Całoœci, &#8226; œwiadomoœć człowieka musiała wejœć na drogę samorozpoznania. Jedno i drugie musiało iœć w parze i tylko osišgnięcie obu celów mogło doprowadzić do połšczenia się z Galaktycznš Œwiadomoœciš. Œrodkiem pomocniczym była zmiana kierunku spinu [kierunek ruchu; kierunek kosmicznej rotacji (przyp. tłum.)] przed 5125 laty (wejœcie Najwyższego Impulsu Uzdrowienia pomiędzy Kinem 208 a 209). Siły ewolucji zdobyły się na odwagę, aby zaryzykować przeprowadzenie pewnego skróconego postępowania. Schemat ten otwierał bowiem bramy dla wszystkich &#8211; także zgubnych &#8211; wzorców energetycznych. Skrót ten, a był nim ostatni cykl 5 125 lat, dopuszczał różnorodne nadużycia, jak również wyjštkowo niebezpieczne posunięcia. Siły Destrukcji natychmiast wykorzystały ten moment i w najbardziej krytycznej, przełomowej fazie zainstalowały na Ziemi pewnš obcš Energię, nie odpowiadajšcš kodowi Ziemi, znanš pod symbolem >12:6O<. Kod ziemskiego holowania &#8211; Energia Trzynastu Księżyców i pra-kod Ziemi >13:20< &#8211; zostały przez niš odłšczone na całš niemalże epokę. Paradygmat >12:60< &#8211; okreœlany jako Program Babiloński &#8211; stał się nadrzędnym impulsem na planecie. Program ten zaszczepił na Ziemi nieadekwatne jednostki rachuby czasu, jak również œmiertelny strach, rzšdzę władzy, niewolnictwo i chciwoœć (Czas to pienišdz). Proces podwyższania ziemskich częstotliwoœci popadł więc w całkowity zastój. Skutków tego nie jesteœmy wstanie przeœledzić. Program Babiloński pojawił się równolegle z Najwyższym Galaktycznym Impulsem Odnowy. I tak: Za poœrednictwem babilońskich kapłanów magii w cykl ziemski wtargnęła prastara atlantydzka Energia władzy i Energia męskiej hegemonii, które zarażały swoim jadem wszystkie kolejne cywilizacje. Dostojni kapłani babilońscy, inkarnujšc się z atlantydzka karmš, wnieœli do naszego œwiata specyficzne deformacje ze wczeœniejszych cyklów ewolucji, zakończonych niepowodzeniem, jak np. schemat PAN &#8211; NIEWOLNIK. Destrukcje te &#8211; rozwijane na Ziemi przez ostatnie 5 000 lat &#8211; wykształciły nowš jakoœć, która znalazła odzwierciedlenie w organizacji państw religijno-instytucjonalnych. Choć na samym wstępie tylko nieliczne jednostki popadły w ciemnoœć przy doœwiadczaniu własnego JA, wystarczyło to jednak, aby stworzyć silne pole energetycznych rezonansów, które swoim oddziaływaniem zaraziło z czasem całš ludzkoœć. Z błędnego rozumowania powstawały nowe mutacje, destruktywny wzorzec znalazł bowiem dojœcie do programów wewnętrznych &#8211; w tym także do wzoru DNA. Z pierwotnie czysto duchowego defektu œwiadomoœci wykształcił się masowy defekt fizyczno-genetyczny. Stworzono więc coœ, co my okreœlilibyœmy jako wina dziedziczna. Już samo to okreœlenie wina dziedziczna mogło doprowadzić do błędnych interpretacji, jednak następne pochodne okreœlenia grzech dziedziczny czy grzech pierworodny uczyniły to jeszcze lepiej i głębiej. Taki właœnie program rozwijał się w toku naszej ewolucji &#8211; cywilizacja po cywilizacji, epoka po epoce, władza po władzy. Wzrastajšca liczba istnień &#8211; odpowiednio do coraz silniej artykułujšcej się żšdzy władzy &#8211; sama wciskała się w łańcuch atlantydzkich współnosicieli zarówno w religiach instytucjonalnych, jak i w coraz lepiej zorganizowanych aparatach państwowych. Energie babilońskie osišgnęły szczytowy punkt rozwoju w trzynastym baktunie, czyli na przełomie ostatnich 400 lat historii. Dysharmonijne zwišzki pomiędzy jednostkami wyzwoliły ogromnš żšdzę władzy i chęć panowania według schematu PAN &#8211; NIEWOLNIK, znaczšc tym samym wyjštkowo krwawy œlad w historii ludzkoœci. Ale nie tylko tego typu postawy: jednostka przeciw jednostce, grupa przeciw grupie, naród przeciwko narodowi, nacja przeciw nacji, religia przeciw religii, rasa przeciw rasie &#8211; kreœliły historycznš epokę! W przemysłowej fazie ewolucji masakrowaliœmy &#8211; my, ludzie &#8211; coraz bardziej Matkę Ziemię i jej wspaniałe królestwa. Czyniliœmy to bez opamiętania dopóty, dopóki skutki naszego działania nie dotknęły nas samych. pozdro

Witajcie byłbym bardzo wdzięczny przesłaniem mi tej księgi na email lub linka do jej œcišgnięcia. Mile widziane w języku Polskim ale Angielski też może być. Z góry dziękuje temu kto mi przeœle. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.