Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
uroki:))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104

Witam zrobiłšm nowy wštek gdyz mam pilnš sprawę kiedys podałam pewnym osoba adres do pana o imieniu Artur Sojka zajmuje się rzucaniem uroków, klštw, itd niestety adres zgubiłam a jest mi bardzo potrzebny więc jesli możecie to przeslijcie mi ci co otrzymali ewentualnie jeœli ktoœ zna osoby które profesjonalnie tym się zajmujš mam na mysli uroki to proszę o namiary obojętne czy na emaila czy tu na forum pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.

Więc chce zapyać ile osób które sa na tym forum korzystało z takiej usługi osobiscie????????? pomijajac szuinega???? ile pytam???????? i z jakimi skutkami??? ty Betao tak krytykujesz itd?????a czy sama kiedys cos akiego zrobiłas zeby na ten temat sie aż tak wypowiadać??????a raczej krytykować?

Aniu, masz coœ w sobie jeœli potrafisz mnie skłonić, że odpisuję :) Pamiętam Cię z innego watku, wtedy chodziło o chłopaka... Odezwałam się wtedy bo pytałałaœ się, w ktorejœ wypowiedzi czy zasługujesz na to by byc tak traktowanš. Nie zasługujesz. Tylko spytałam czy wiesz z czego to wynika. Sugerowałam dwie rzeczy - z Twojej strony moze brak zdecydowania, może stosunek do samej siebie (zbyt krytyczny), odsuwanie szczerej rozmowy w czasie i czekanie w nieskończonoœć - z jego stony - może Cię po prostu nie kocha. Ma do tego prawo. A że przy tym postępuje nie fair... Zdarza się... Próbowalaœ mu na to nie pozwolić? Nie pomogš ani zaklęcia miłosne - to chyba że chcesz niewolnika, ani klštwy. Wierzysz w zaklęcia miłosne i klštwy? Nie sšdzę. Traktujesz to jak zabawkę. Bo gdybyœ wierzyła nie podchodzilabyœ z takim lekceważeniem do rad, które Ci dajš ludzie, którzy to znajš. Dużo w Tobie złoœci, coć pewnie masz powód. Ale nie tędy droga... Pewnie odbierzesz to znowu jak krytykę. Ale to nie jest krytyka Aniu. To jest tylko... rada?... po prostu moje zdanie... Wszystko do nas powraca. Jezeli wierzysz jak twierdzisz w klštwy - to dlaczego nie wierzysz w ich konsekwencje... Wszystko do nas powraca... a być może nigdy z nas nie wychodzi... Pozdrawiam

Ach, jeszcze jedno... Czujesz się urażona jak ktoœ zarzuca Ci bycie Dziewczynkš i brak dojrzałoœci... Zastanów się z czego wynika taki zarzut, bo z powietrza się on nie wzišł... Skończyłaœ studia, być moze tak jak piszesz gdzieœ kiedyœ, masz swoje doœwiadczenia... Ale odpowiedz sobie dlaczego w odpowiedzi na krzywdę sama próbujesz krzywdzić ludzi... Intuicja mi mówi, że Twoje życie obrało taki kierunek by ludziom raczej pomagać... Dlaczego chcesz krzywdzić? Pozdrawiam i życzę Tobie Miłego dnia Pa

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA znajdzie się jakaœ kompetętna osoba z mocš:-D,która rzuci ten zas..ny urok na mnie bo chcę udowodnić,że to bzury a piszę już trzeciego posta i bez odzewu:-( zaras się rozpłaczę niema żadny kompetentnych osób na tym forum od rzucania uroków:-(

no milo, ze ktos umie odroznic konstruktywna krytyke od krytyki lekcewazacej..i widzi ze chodzi o przestroge... wlasnie w tym sęk , ze co emitujemy -wysylamy wraca ze zdwojona siłš... i nawet nie o to chodzi, zeby to udowodnic...Aniu...bo jak sie pewnie nie domyslasz nic takiego jak klatwa nie robilam i robic nie zamierzam...ale o to , ze nie zauwazasz wskazowek..tylko brniesz na slepo- chcesz te uroki i juz! Nie widzisz, ze mozna inaczej? Nie czujesz ze cos jest nie tak? Nie wiesz, ze nic na silę? Spojrz jakie emocje masz w srodku... a jak nie zobaczysz nic co cie zastanowi...to jednak uzyj sobie tych zaklec... i zalóż zbroję...na wypadek jak do Ciebie wrócš... niekiedy faktycznie trzeba doznac zeby wiedziec...wolna wola... pozdrawiam Beata ...wiecej gadac nie bede...

Nic dodać nic ujšć. Masz u mnie plusa:-))))) [%sig%]

http://www.djsveta.ru/photo/albums/userpics/10001/normal_kazan_.jpg polecam Zaršbiastš muzyke http://www.djsveta.ru/mixes/dj_sveta-beautiful_muzic2005.mp3 skopiowac - wkleic w okno lub flash geta i enterem Klik music zassa wam http://www.djsveta.ru/my/beaut%202005%20obl.jpg 01 Bozzi vs castaman - I cant sleep (extended mix) 02 Cube Guys - Te quiero (intrallazzi and provera miami mix) 03 grizl i& .FOKS -distant moments 04 C-Mos - Million ways 05 Tears For Fears - Closest Thing To Heaven (Solasso Club) 06 Mattara (white label) 07 Axwell & Sebastian ingrosso - Together 08 The Drill - The Drill (original mix) 09 Sydenham and Ferrer -Sandcastles (Martijn Ten Velden and Mark Knight mix) 10 Holmes Ivas feat Avalon frost - 8 Letters (original mix)

http://www.djsveta.ru/my/beaut%202005%20obl.jpg

re-ligio - to że na tym forum nie ma nikogo kto by umiał robić takie żeczy o niczym jeszcze nie œwiadczy. Jest więc mozliwe że jest ktoœ kto umie to skutecznie zrobić. A jeżeli ci tak zależy to ja się moge tego podjšć, gankstarapakilas@o2.pl - na ten adres mi wyœlij swojš date urodzenia (jakbys znał godzine to było dobrze), imię jakim cię ochszczono i napisz jeszcze coœ od siebie, co ci przyjdzie wtedy do głowy.

Aga :) jescze nikogo nigdy nie skrzywdziłam "z mężczyzn" no moze jedynie przez to ze byłam za łagodna a pytam czy ktoœ korzystał z takich usług nie bez powodu....własnie pytam po to zeby mi powiedział nierób tego dziewczyno bo ja zrobiłem i stało się potem jescze gorzej czano na białym....ja z kolei czytałam na ten temat i wypoiedzi róznych osób były negatywne ale były tez pozytywne.....więc po to to jest zeby ktos w koncu z was mi powiedział czy sam cos takiego praktykował nic więcej sš ludzie któzy umiejš robic to skutecznie i to wiem na pewno niestety mnie na to nie stac u nich a własciwie u jednego pana ...z nim tez rozmawiałam i wszystko wytłumaczył mi stšd załozyłam ten post dlatego zeby podyskutowac z "ludzmi" którzy się na tym niby znajš , sama tego nie robię bo nie umię więc lepiej zwracac się do osób które zajmuja się tym profesjonalnie. pozdrawiam:)

Anko, Wysłałam Ci mail na Twojš skrzynkę.

ok dzięki:)

Duby smalone.

Szuineg wysłałem ci emaila przeczytaj

Aniu, Jestem zawiedziona. Odpowiesz mi na mail?

a czy ktoœ może podać namiary na kogoœ skutecznego w temacie rzucania uroków?

Aurelian a jakie jest twoje zdanie na temat uroków, klštw??? czy ty sam cos takiego praktykowałes ?? i wogóle czy ktos sam kiedys z was rzucał albo przez kogos ??? z jakimi skutkami??? jest ktos kto zna sie na tym...? a do ciebie kasia emaila wysłałam pozdrawiam:)))

Powiem wam czy zadziałał urok Szuinega rzucony na mnie:-D

a ten Artur Sojka jest skuteczny?

moze ktos mi podac kontakt z kims skutecznym w temacie rzucania klštw uroków bede wdzieczna. piszccie na maila
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.