Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Ech.... Nie rozumiesz tego, co chcę przekazać. Nie chcesz, nie musisz. Ale spójrz na siebie. Ty nie myœlisz o seksie? (te tygodniki do 18-latkow) Oż Wy faceci.... jakże nudny byłby bez Was œwiat ... :)

Heh... No no no Czarna Magio, odezwał się w Tobie yyy... romantyk? :> Jeszcze nie widziałam Cię od tej strony ;) Arwena jestem z Tobš :D Ja też ich wszystkich KOCHAM :D:D:D:D I wreszcie ktoœ nas zauważył :D Pozdrówka :)

Koolman niemyœli już o tych sprawach(seksie) bo ma 82 lata:-) P.s.Koolman to był tylko taki mały żarcik:-)

Bardzo œmieszny żarcik... :/ Nie kadzcie mi tu chłopaki! Nie ma faceta który nie myœlał by o seksie. Kobiety chyba też nie :) Spadam, pozdrówka :)

Koriss, zdaje się, że my ich kochamy, a oni nic sobie z tego nie robiš :)

No i w tym problem :D:D:D

Czy ja mówie, że nie myœle o seksie ??? Latek to mam dopiero 22, a w seksie to juz jestem za pan brat od 3, więc nie Jednš kobietkę bym tu nauczył dobrych manier ;)))))

No bo chłopy muszš być twarde niemogš pokazywać uczuć na zewnštrz ktoœ musi być głowš rodziny i pracować na dom i rodzine:-)

Dopiero od 3?? :D:D:D:D

Koriss, iloœć nie znaczy jakoœć :)

Jasne, a kobiety majš się za wami uganiać :D:D:D

Koriss co cieszysz miche, przecież nie ciebie bede uczył :D:D:D

Przecież uganiajš :D:D:D

Heh... dobra, dobra... :D Wychodzi na to że jestem lekko złoœliwa... :D Muszę się zmienić ;)

No uganiajš i trzeba to zmienić :P

Koriss, zapomniałęm, ze ty też jesteœ kobietkš - honor zwrócony :D:D:D

No Koolman -ty się nie zapominaj :D

Tak trzeba zmienić to,że zamiast jednej,która się ugania powinny być dwie albo najlepiej trzy naraz było by w czym wybierać:D

To w takim razie jesteœ pierwszš kobietkš w moim haremie :D:D:D

Jasne, co wy tacy wygodni :D To mężczyŸni majš walczyć o kobiety a nie odwrotnie, przecież do tego zostaliœcie stworzeni :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.