| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy ktoś widział to co ja? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
|
Czy ktoś widział może niewytłumaczalne zjawiska, ja widziałam! może ktoś potrafi oddziaływac myslami na realny świat? ja potrafie! I szukam kogoś kto ze mną porozmawia. Może ktoś to przezył lub mi to wszystko wyjasni.
|
|
|
"Alfa wspomniałas o dziwnym uczuciu między oczami "
Ja swoją czakrę międzybrwiową często czuje. NIe mam z tego powodu żadnych paranormalnych zdolności. Czuje ją wyraźnie wtedy ,. gdy rozmyslam głęboko o bogach , o rozwoju duchowym i prawdzie. Przy takich rozmyślaniach często oruientuje się, że Adjna ( 3-cie oko ) po prostu "grzeje" : ).
A co do czakr- nie ma bardziej czadowego uczucia ( chyba , że jesteś 40 metrów pod wodą ( gdy nurkujesz) i nie dociera żaden promień światła. A ty czujesz zimno , koncentrujesz się na oddechu i powoli , z koncentracją rozpoczynasz procedurę wynurzania, wiedząc ,żę na powierzchni szaleją fale i wynurzenie bez bojki nie będzie łatwe, uderza ci do głowy klaustrofobiczna atmosfera miejsca gdzieś głęboko TYLKO z twoim oddechem jako towarzyszem , tak jak w medytacji z czakrami ) gdy pulsują ci wszstkie czakry, rozśrubowane, rozkręcone , szaleją na twym ciele. Ty jednak zachowujesz koncentrację wbijając sutramę (uwagę ) w oddech , aby swobodnie dokończyć medytację. I tak jak fale szaleją , gdy nurkujesz , tak szaleją czakry. To jest sztorm , gdzie jest i ciemno i zimno. Taka głęboka medytacje z transem i uruchomienie czakr to sport ekstramalny , tak jak nurkowanie , do którego tylko mogę to porównać.
|
|
|
sąto punkty na ciele człowieka są to miejsca przez które przechodzi energia chi, jest ich bardzo dużo jednak najważniejszych jest 7 a że jestem zmęczony niechce mi się rozpisywac i wkleje tekst z gwiezdnych wrut :)
Czakra pierwsza
Umiejscowienie: w okolicy kości ogonowej, pomiędzy odbytem a genitaliami
Główny kolor: czerwony
Żywioł: Ziemia
Zmysł: zapach
Zasada podstawowa: cielesna wola istnienia
Czakra druga
Umiejscowienie: podbrzusze
Żywioł: Woda
Zmysł: smak
Zasada podstawowa: twórcze rozmnażanie bytu
Czakra trzecia
Umiejscowienie: dwa palce ponad pępkiem (splot słoneczny)
Główny kolor: żółty
Żywioł: Ogień
Zmysł: wzrok
Zasada podstawowa: kształtowanie bytu
Czakra czwarta
Umiejscowienie: klatka piersiowa na wysokości serca
Główny kolor: zielony
Żywioł: Powietrze
Zmysł: dotyk
Zasada podstawowa: oddanie, poświęcenie
Czakra piąta
Umiejscowienie: pomiędzy gardłem a krtanią
Główny kolor: jasnoniebieski
Żywioł: Eter
Zmysł: słuch
Zasada podstawowa: rezonans bytu
Czakra szósta
Umiejscowienie: o szerokość palca powyżej nasady nosa (tzw. trzecie oko)
Główny kolor: indygo
Zmysł: wszystkie
Zasada podstawowa: poznanie bytu
Czakra siódma
Umiejscowienie: najwyższy punkt na środku głowy
Główny kolor: fioletowy
Zasada podstawowa: czysty byt
Winter mi też często czakry pracują a też niemam zadnych spostrzeżeń poza zmysłowych może poprostu koleżanka posoada odpowiednie doświatczenie z poprzeznich wcieleń??
|
|
|
http://gw.punk.px.pl/dynamic.php?page=medytacja/czakry.html -jest to link gdzie czakry są szczegułowo opisane
|
|
|
To fascynujące! czyli przypadkiem zaczęłam kożystać z energii (?) posługując sie czakrą szóstą związaną z poznaniem bytu!!!! i jesli potem odczuwam otwieranie sie, jakies działnie w okolicy czubka głowy to uruchamia sie czakra siódma, która jest zwiazana z czystym bytem!!! czy to nie fascynujace dowiedziec się o tym? dziękuje, ze sie o tym dowiedziałam tutaj... warto było przybyc. oczywiście poczytam o tym, co Moskicie mi przesyłasz linkiem. Fajnie, ze ludzie podchodzicie powaznie do tematów, często krytycznie nawet.
[%sig%]
|
|
|
heh... no ciekawe te czarki... żeby tylko prawdziwe... ale to jest niestety niesprawdzalne...
Pozdrawiam :) Trzymajcie się milutko:)
|
|
|
Dla ciebie nie, dla nas , tak. I tu leży cały problem. My to wyraźnie czuejmy , czujemy pulsowanie w ośrodkach energetycznych , czułem moje czakry i czuję je czasem nadal wmawiasz nam , że to bujda. Ja , w przeciwieństie do ciebie i twego boga , wyraźnie je czułem. he czuwaj : ) czuj ?
|
|
|
hmm... no to świetnie że je czułeś. Ja jak mi mówili że mnie będa kroić tez czułem ból w miejscu gdzie mnie kroili. A jak kiedyś szedłem ulicą do somu rozbolała mnie noga akurat wtedy kiedy o niej pomyślałem... i jeszcze tysiąc innych rzeczy.
hmm... nie mówię Winterze, że takie coś ne istnieje. Po prostu stwierdzam prosty fakt: niesprawdzalne jest to czy faktycznie są czy nie. I tylko tyle. Ty mi mów o czakrach a ja Ci mówię o bólach w nodze... i jedno i drugie jest niesprawdzalne. tylko że bóle to wszyscy uznają. A o czakrach mało kto słyszał.
Pozdrawiam :)
|
|
|
To ,że mało kto słyszał nie znaczy że nie istnieją. Ale Brat , zapytaj księdza co sądzi o wyjściach i pracvy z czakrami....
|
|
|
A czemu księdza? Pewnie nic o nich nie słyszał. Ale masz rację to że niewielu słyszało nie zmnaczy że nie istnieją. Ale sprawdzić się nie da tego - sam musizz przyznac :D pozdrawiam:)
|
|
|
No , nie wiemy czy się nie da. Przy pomocy znanej w polsce aparatury na pewno nie. Ale kto wie czy USA nie ma sprzętu, tego też nie możesz powiedzieć, że nie ma.
|
|
|
Gdyby takow sprzęt był, to nie tylko naukowcy z USA by go odkryli. A poza tym naukowców nie obowiązuje zmowa milczenia, chba że pod presją, ale takie przekręty jeśliby były to wyszłyby już dawno na jaw... dlatego zakładam że nie ma :)
Pozdrawiam:)
|
|
|
"A poza tym naukowców nie obowiązuje zmowa milczenia"
Masz rację, myślę , żę w czasie zimnej wojny naukowcy z USA kontaktowali się swobodnie z tymi z ZSRR , i nie byli pod presją, bo taki przekręt wyszedł by na jaw.
NIe mogę , znowu mnie denerwujesz. Wszystko robi się aby ukryć technologię przed wrogiem i ukryqwa przed opinią pubkliczną. To jest tajemnica wojskowa. WIęc twa ostatnia odpowiedź jest całkowicie bzdurna. NIe obraź się , ale to prawda.
|
|
|
Ja przepraszam panów z góry, ale pozwalam sobie trenowac na panach moje umiejetności.. jak mi sie uda to sie podziele... Jesli jest ktoś, kto sie nie zgadza na to prosze o znak.
Zmieniając temat, chciałbym zapytać, czy ktoś zna teorie korelacji piramid w Egipcie z gwiazdami w systemie oriona? Jesli nie to polecam link
|
|
|
Brat , czy ja cię nie widziałęm w komentarzach na onecie o wojnie z Irakiem ?
|
|
|
zamiast ternować może zrobimy jakiś experyment?? Ty Alfa o jakiejś wyznaczonej godzinie zaczeła być nadawać powiedzmy jeden kształt z 5 np. gwiazdka do kilku osób nasatępnie te osoby by przesłały to co odebrały do kogoś kto niebrał udziału w przekazie i napisał by post wkórtm by dał wyniki tego experymentu
tylko że takie coś niepokazało by jednoznacznie czy masz takie zdolności bo
1)osoby do których byś przekazywała mogły by nieposoadać tego daru
2)twuj "talent" polega na czymś innym
Ale tak czy siak uważam że warto sprubować \, jeżeli się zgodzisz an to to ja pisze się do osób odbierających przekaz potrzeba jeszcze 5 osób 4 do odbierania i jedna do spisania i pokazania wyników
Uważam że wyniki poinny być w procentach czyli np.
koło 10%
kwadrat 0%
gwiazdna 60%
trujkąt 0%
fale 30%
|
|
|
co do piramid Alfa to ta strona tylko potwierdza to, ze piramid zbudowano jakies 8000 - 10000 lat wczesniej,a w jakim celu to nie mam pojecia, moze to jakis skomplikowany rodzaj mapy majacy wskazac nam miejsce zamieszkania "bogow"
|
|
|
idąc dalej twym tropem można tez przypuszczać że jest to jeden wielki "zegar" odmieżający czas do ponownego przybycia bogów czyli kiedy znów pas oriona znajdzie się nad piramidami "oni" powrucą ....
|
|
|
nad piramidami? jesli chodzi o najwyzsze polozenie konstelacji Oriona w czasie jego pozornego ruchu po niebie to bedzie to rok 2380 o ile sie nie myle
|
|
|
Moskicie, ta forma chyba odpada, bo jak bede myślała o figurach to te osoby beda miały niewielki wybór, i moga pomysleć o wszystkich na raz. to musi byc myśl, o czyms, czego się nie spodziewaja, i to własnie robie. wyznam, że wysyłam regularnie do członków tego forum myśl, zdradze że to jest słowo, których maja uzyc w swoich wypowiedziach tego dnia. Wiem, że ludzie na tym forum maja otwarte umysły, dlatego wybrałam tą formę. Jak mi sie uzbiera jakaś konretna liczba trafień to się zastanowię. Na razie ćwicze i wysyłam. Chyba nikt sie nie gniewa...?:)
|
|
|
tutaj sa ludzie, ktorzy sie tym zajmuja, moze pomoga - htttp://ufo.internauci.pl
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |