| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wczoraj widziałem ufo/nol!!!!!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
ja pierdziele koło mojej chaty jakie pierdoły latały w ciemnym statku.no to zapiepszam po aparat żeby im zrobić fotosa.no i jak ich miałem w kadrze to spiepszyli w chmure i zdjęcia nie zrobiłem
|
|
|
gdy ja kiedy wracałam o ok. 23.30 od cioci samochodem , spojrzalam w niebo na niebie było tysišce okršgłych wiateł ! to wyglšdało tak jakby jaka latarnia zaswiecila na niebo i poslala mu tysišce wietlistych kółeczek ...ale to niemożliwe , mylicie że to było ufo ?
|
|
|
wiem ale klawiatura mi się blokuje i nie morłem poprawnie wpisać
|
|
|
Za Ja wczoraj znowu widziałem nie jedno tylko dwa pudła , które zaczeły z sobš rozmawiać w narzeczu Maputu akurat znam ten język i po wysłuchaniu paru zdań byłem przerażony co będzie się działo za dwa dni tj od niedzieli .
Podobno zostaniemy zaatakowani przez latajšcy zużyty papier toaletowy
tzw LPT Dirty .Byłem tak zaskoczony tš podsłuchanš rozmowš , że się na miejscu zesrałem ze strachu.
Co to będzie ??????? Czy rok 2012 to tylko mit a prawdziwy koniec Naszej cywilizacji jest przewidziany na 2005 . No sam nie wiem co o tym sšdzić .??????
MODERATOR:
Odrobina pokory w wypowiedziach zalecana!b]
|
|
|
Ja wczoraj widzialem jak Pana Jozka ze wsi Sraczkowo na taczce wywozili z za nim jechala Pani Gienia na furmance i gluty jej z nosa lecialy. Psy szczekaly, dzieci wrzeszczaly i posrod tego calego chaosu nadlecial Niezidentyfikowany Obiekt Pierdzšcy i zebzdzil sie na to cale towarzystwo tak ze az wszystkim lzy naplynely do oczu. Gdyby nie moja Taktyczna Maska Anty-Pierdowa model XZE-7 to nie wiem co by teraz ze mna bylo...
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kotek zaspokojny no to kotek zgwałcony
|
|
|
siemka a ja se siedze z nolkiem i se czytam wasze głupotki. P.S. Wierze w nie
|
|
|
Ja z kolei jakies 2 miesišce temu widzialem kolo godziny 19.00 jasny obiekt który był widoczny na niebie po prawej stronie słońca.Nie poruszał sie tylko po prostu wiecił. Byl okolo 20 razy mniejszy od tarczy slonecznej ale bardzo dobrze widoczny - swiecil wiatlem wlasnym mocnym.
Po zauwazeniu go zwolnilem, bo pomyslalem ze to moze jakis refleks na szybie, otworzylem szybe i dalej bylo to widoczne. Jako ze bylem juz blisko osiedla na ktorym mieszkam pojechalem po szwagra zeby mu to pokazac, ale jak wrocilismy bylo juz za pozno.
|
|
|
tak, tak my sobie gadu, gadu a UFO za oknem sobie lata!!!!
[%sig%]
|
|
|
no.jak gadałem tydzień temu to mi jakie iałe co przeszło za oknem.mam parterowy dom.noi widziałem jak szło dosłownie metr od okna
|
|
|
mogła to być amerykańska supersoniczna "Aurora" o szybkoci 9 Machów, amerykański magnokraft imitujšcy działanie UFO po przechwyceniu i skopiowaniu technologii spodków latajšcych spoza naszej planety we wczesnych latach pięćdziesištych albo rosyjski obiekt wojskowy w kamuflażu NOL-a; udajšcy włanie UFO.
|
|
|
Może to był sšsiad który chciał podpieprzyć kompa , hehehe
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |