Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne zjawiska w waszym życiu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64

Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, yœlałem że to zwykły zbieg okolicznoœci, dziœ sobie wszystko podliczyłem i doszedłem do wniosku że w moim i zapewnie waszym życiu dziejš się czasem dziewne rzeczy... oto moje: -prawie codzień rano, kilka sekund przed zadzwonieniem mojego budzika w komórce, budze się, gdzy otwieram oczy budzik zaczyna dzwonić, nie chodzi tu o przyzwyczajenie bo kłade się spać o rórznych godzinach i o rórznych nastawiam budzik -codziennie! jak siedze przed komputerem do godziny puzniejszej niz 00:00 dokładnie o północy patrze się na zegarek komputera, dosłownie przycišga mój zwrok... to dziwne bo patrze się na zegarek raz na około 3 godzine wcišgu dnia... -czasem gdy gdzies ide np. do szkołyi musze wstać, a gdy budzik zadzwoni, ja go zignoruje (np. wyłoncze i dalej bede spał) œni mi się że np. ktoœ uderza mnie w twarz, w tedy się budze i nie zaspypiam! czuje na policzku dziwne mrowienie -przewidywałem godziny, np. qumpel pya, która godzina, ja mówie np. 13,41 nie zastanawiajšc się nad tym, potem sprawdzam i... zgadza się! kilka razy dziennie, myle się bardzo rzadko (prawie nigdy nie patrze na zegr!) -czasem jestem pewien że to co dzieje się teraz kiedyœ już było (to mnie przeraża) -spontanicznie mam przed oczami zdarzenia które nidy nie miały miejsca w moim życiu, obraz jest bardzo dokładny i wystepujš w nich ludzie których nigdy nie widziałem, zazwyczaj taka wizja trwa kilka sekund (gdy zamykam oczy) i ostatnia najlepsza która potwierdza mojš wiare w Boga, zawsze gdy wpakuje się w coœ modle się i zawsze zostaje wysłuchiwany (qumple mówiom że nigdy nie mam przypałó:))

Też lubię takie zabawy, ale Anita jest chyba za młoda. "Kobieta mnie bije, kobieta mnie bije..." A ja mam doœć często sny prorocze i nie symboliczne, tylko realistyczne. Mało tego - mam sny kontrolowane, tzn. wiem, że to sen i się dobrze bawię. Kiedyœ byłem z kolegami (tzn. z kolegami kolegi) na Słowacji i spodobała mi się dziewczyna jednego z nich. Jakiœ miesišc póŸniej miałem sen, w którym namawiałem jš byœmy się "zabawili". Nie chciała, więc jej powiedziałem: "co ci szkodzi, przecież to tylko sen" i się zgodziła - było bardzo przyjemnie. Na drugi dzień jadę sobie autobusem, wysiadam na przystanku i w drzwiach mijam... kogo? No właœnie jš; powiedziałem czeœć, ale ona zamiast mi odpowiedzieć popatrzyła na mnie z pretensjš jakbym jej zrobił krzywdę. Kiedyœ œniło mi się, że "skakałem" sobie wraz z innymi ludŸmi (znajomi z wyjazdu na Słowację) po dachach wieżowców w centrum Warszawy, aż zauważyłem, że zaczyna wstawać Słońce. Nie wiem dlaczego się tego przestraszyłem, ale krzyknšłem do nich: "Wracamy!". Poczułem ogromnš prędkoœć i po ułamku sekundy otworzyłem oczy w łóżku i zobaczyłem wstajšce Słońce za oknem. Muszę podkreœlić, że wtedy jeszcze nie interesowałem się żadnš parapsychologiš.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Za młoda na co Dariuszu ??? Co masz na myœli piszšc tak ?

Widzisz anito, fak że nie wiesz o co chodzi potwierdza domysł wendołowskiego że jesteœ za młoda.

Ty mi tu szuineg nie podskakuje, dobrze ???

szuineg Uważaj - Anita jest groŸna :-) Anita Szuineg ma rację.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hm.. dziwne zjawiska, widziałem ich sporo, ogromna ognista kula nad budynkami, poruszajšce sie gwiazdy, no a reszta to raczej już dla dorosłych. Ale i tak powiem. A więdz, jak moi znajomi zaóważyli jestem inny, jestem medium, tak mówiš, przewiduje czasem przyszłoœć, żadko udaje mi sie czytać w myœlach, prorocze sny, opętanie, kuszenie diabła, lojalnoœć Boża, wszystko to i inne różne rzeczy miały miejsca włœnie przy mnie, we mnie.. ten kto chciał opublikować to w ksišżce zmarł, niewiem do tej pory na co, ... ku czci i pamięci pana Andrzeja zapalmy za niego œwieczke [*]

mam dopiero 15 lat.. Ale.. słyszalam od penej pani, iz takie zjawiska typu" Kurde, juz to przeciez kiedyœ robiłam" wynika to z tego ze łaczš się dwie półkule i nasz mózg dochodzi do œwiadomosci że jakby to powiedziec "nie myœli" i wywołuje w nasze życie coœ co już było aby nie przestać myœleć..;]

anitko, jestem na tyle wysoki że nie mam potrzeby komuœ podskakiwać. Ale tak ten dzisiejszy œwiat skonstruowany że każdy czuje się podad każdym, więc czuje że mu się podskakuje.

mnie sie tez snilo ze juz to rilem albo przysnila mi sie dziewczyna jeszcze ja ani razu na oczy nie widzialem a po pewnym czasie byla moja kolezanka jak to wytlumaczycie ? snily mi sie rozne rzeczy dwa razy sen mi sie sprawdzil

Zwykłe sny prorocze. Co w tym dziwnego? [%sig%]

podaj metode zwołania szatana albo jakiegoœ ducha

hmm...dziwne sa postacie w dymie lub w chmurach ale one tak naprawde nic nie znacza popatrzcie wiosna w chmurach mozna zobaczyc rozne dziwne ksztalty nawet postacie ale nie maja one zadnego znaczenia

Dziwne zjawiska? Z dziwnych zjawisk, to ja dziœ widziałem Policjanta murzyna w Warszawie. [%sig%]

tez widzialem go w pištek, okularki przyciemniane miał i posuwał w radiowozie :)

Ten którego ja widziałem, miał stylowš bródkę i wšsy. A może jest ich więcej? [%sig%]

Dowiedziałem się w pracy, że jest tylko jeden taki w Warszawie. [%sig%]

Hehe, a moze to przyjaciel A.Leppera, chyba ten akurat przesadzil z solarium ;P... Co do autora tematu, to czlowiek ma w mozgu tak jakby powiedziec... Zegarek :)... a ja ostatnio mam dziwny smak w ustach, i zapach ...

Czeœć lubicie sie bac? Jak tak to zpraszam do czytania www.dziwne-zjawiska-duchy.blog.onet.pl Warto!

napewno widzieliœmy tego samego.jeszcze miał do tego przyciemnione okularki wygladał jak gangsta ;)

żeby opisać wszystkie dziwne zjawiska w moim życiu to by tżeba nowy temat założyć dla pzrzykładu umiem poruszać przedmiotami nie dotykajšc ich,œniła mi się czarna postać z niebieskim okiem a mojej koleżance sie przyœniła jej mama z takim okiem.albo czasami mam wrażenie że czas wolniej płynie tzn.coœ robię i wszystko dzieje się parę razy wolniej niż normalnie...mógłbym jeszcze tak opowiadać i opowiadać.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.