Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
deja vu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134

ja mam deja vu bardzo często.Gdzieœ tak trzy razy w tygodniu...Niektórzy twierdzš że to choroba psychiczna, inni że reinkarnacja daje nam znać, inni jeszcze że oczy sš tego głównš przyczynš? no wypowiadajcie się i komentujcie! [%sig%]

Ja nie mowie ze deja vu to zagladanie w przyszlosc. Ja mowie ze ta teoria o deja vu dala mi do myslenia - taka sugestyjka :) a to tylko dla tego ze NIE WIERZE w zagladanie w przyszlosc ale w przeszlosc czemu nie... a wiec jesliw jakis sposobktos mi przepowie przyszlosc to ja bede sobie tlumaczyl ze zajrzal w przeszlosc bo takmi jest latwiej :P I WCALE NIE MOWIE ZE TO JEST DEJA VU! [%sig%]

:)

;-)

:-)

Prosze bez takich usmieszkow bo przyjdzie Romek i rozgoni towarzystwo gdyz usmiechanie sie nie wnosi nic do tematu - dla przypomnienia powiem iz paplamy o DeJA Vu [%sig%]

Widzę, że znowu nasza kochana monisia założyła nowy temat ;) Ona jak już coœ powie to powie !:D

Osobiscie nie zdarzylo mi sie nic takiego o czym tu rozmawiacie. Moge tylko napisac, ze moze i zdarzylo mi sie czuc, ze tu bylem, wiedzac, ze to nie prawda. No ale to tylko takie malo cos pozdrawiam

Ciesz sie ze tak nie masz bo to takie z deczka glupie czuc ze to juz bylo, ze to sie zdarzylo, ze tego doswiadczyles. Naszczescie nie mam nigdy wrazenia ze caly dzien skas znam tylko jakies momenty, slowa, czyjes zachowanie w danym miejscu - ogolnie sytuacja trwajaca 3s [%sig%]

mnie jak juz to spotyka to raz na np miesiac, kwartal. I jest to takie chwilowe, ze nawet tego nie odczuwam

A teraz mi przyszlo do glowy ze u mnie zawsze sie nasila przed wakacjami, moze sie przegrzewam :D(ahh ten spirytus zza wschodniej granicy). Psotaram sie poczytac o tym w najblizszym czasie i rozjasnic sytuacje. zZZzZzZZZZZzZZzZZz [%sig%]

to podaj jakis ciekawy link

Jescze nie mam ale wyszperam jutro po poludniu bo ide do szkoy ale pewno nie dojde. A moze zostane w domu i posuzakm od razu.... Nie wiem ale obiecuje ze jak znajde to dam cosik ciekawego [%sig%]

Hmmm, ciekawy temat. Ja mam tylko czasami deja vu. Nigdy nie zastanawiałam się nad tym, czemu mamy wrażenie, że chodziliœmy tymi samymi œcieżkami. Ale sšdzę, że jak już, to może być reinkarnacja, ale szczerze mówišc nie wierzę w to. Jedyne, co jest pewne: BŁĽD W MATRIXIE :)

błšd w matrixie...hmm..no bardzo ciekawe:D hehe...a tak powracajšc do tematu to przykro mi chłopcy ale kobiety majš częœciej deja vu...udowodnione naukowo:D [%sig%]

Bo kobiety sš w ogóle bardziej cool... Ups :) Chciałam powiedzieć...bardziej paranormalne :)

z ta paranormalnoscia kobiet to sie zgodze:-)))))))))))

bardzo zabawne haghi bardzo zabawne. [%sig%]

wiem i strasznie sie ciesze, ze Wam tez sie podoba:-)

Mnie bardzo. :D

A mnie to już w ogóle :P :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.