| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| lasy witkowice i rozłogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
|
ostatnio zaczęłam interesować tym zjawiskiem...jest strasznie mało stron na ten temat bo nie sš wogóle rozpowszechnione.Jak wiadomo lasy witkowice sš w okolicach krakowa....resztę przeczytacie sobie szukajšc tej strony....wiem tylko tyle że przed tym lasem było takie miasteczko w którym wszyscy żyli szczęliwie do czasu kiedy nie przyszli jacy strażnicy! osiedlili się w lesie i odprawiali uczty i czary...w lesie powstała tajemnicza siła która zabijała każdego kto wejdzie do lasu! miasteczko spalono a na jego miejscu powstało nowe o nazwie witkowice! reszty nie moge wyjawić!co powiecie na ten temat?
|
|
|
to jest twoje zdanie i szanuje je. ja mam inne i na tym koniec rozmowy.............
|
|
|
no ja też szanuje twoje;) połšczenie przerwane...jedziemy dalej z tematem
[%sig%]
|
|
|
widze ze mamy nastepny przyklad podawania sie jednej osoby pod 3 pseldonimami............
|
|
|
Rzšd do tego ma sie do tej historii tak jak dupa do twarzy ;) (bez obrazy)
Pomyl moniko po jakiego bata rzšd miałby to utajniać. Może to jakie tajniaki zrobiły hehe
|
|
|
eeeee.....dobra co mi ten upał na mózg le zrobił...bo wogóle wiary dzisiaj nie rozumiem.O jaki nick ci chodzi?
[%sig%]
|
|
|
być może koolman być może....wracajšc do tematu-wczoraj oglšdałam blair witch 2...drugi raz...no i jako niczym to mi nie przypomniało lasów w witkowicach...
[%sig%]
|
|
|
moniko, ale ty jeste męczyd...pa :D
Niech ci będzie, to jest prawdziwa historia. Ja i ---- uparlimy się na ciebie, żeby ci zamieszać bo jestemy tajniakmi z rzšdu i nie możemy dopucic do tego aby kto się dowiedział prawdę o tym lesie.
A i jescze jedno. W jaki sposób porównujesz las w witkowicach do lasu z blair with project II ?? Czemu ten las spod krakowa nie przypomina ci lasu filmowego ??
Najpierw przejedz sie do witkowic, potem zaczniemy gadkę, bo to nie ma sensu. Las moze i tu był, ale z 200 lat temu hehe
Takie farmazony to piszš zazwyczaj jakie małolaty, które z racji większej iloci wolnego czasu nie majš co robić i zawracajš dupę innym.
Możesz się obrazić ;)
|
|
|
koolman...>inna legenda i przypadki...tam grasowała wiedma..a w krakowie za zielona mgła uznawana za boga w osiemnastym wieku sprowadzona przez jakich strażników.A tak przy okazji to blair witch project wiarze nie rozmywał się las...w witkowicach nie słychać było krzyków dzieci tylko jakie jęki.Więc gdyby się tak głębiej zastanowić to sš to dwie różne legendy...aha! no i czarownice przywišzali do drzewa i zabiły jš dzieci a zielona mgła szwendała się po lesie zabijajšc ofiary.To samo z manipulacjš...wiedma popychała ludzi do zabójstw i wywoływała złudzenia-iluzje...które nie były prawdš...a w tym lesie zielona mgła po prostu sprawiała że znikali
[%sig%]
|
|
|
[image]http://www.ejsi.com.pl/tajne/logo.gif[image]
image[http://www.ejsi.com.pl/tajne/logo.gif]image
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
moniko zabieraj temat w kwestiach, o których masz co zielonego pojęcia, bo jak narazie to udajesz wszechwiedzšcš....
dupa nicoli zrobi ci lach...e wszędzie....Wszędzie....WSZĘDZIE!!!
|
|
|
nie musisz być aż tak wulgarny...nie będę się z wami kłócić ponieważ postanowiłam ze nie mam zamiaru tracić nerwów przy każdym pocie
drogi koolmanie>oczywicie ze wiem dużo na temat tego o czym zakładam temat...ale ja działam wg. jednego z porad wiccańskich(mało mów dużo słuchaj) i jeli to ci rzeczywicie przeszkadza to przykro mi bardzo....
[%sig%]
|
|
|
Czemu jak sie złocisz to ci tak fajnie kozy z nosa lecš ???:D
Teraz to już na serio.
Z tego co ja widzę, to twoje posty sš w każdym temacie, rednio co druga wypowied;) - "ale ja działam wg. jednego z porad wiccańskich(mało mów dużo słuchaj)" - to jest twój cyt.
W temacie ZAKLĘCIA piszesz, że nie można przepowiadać z kart przez internet i na swój sposób również go bojkotujesz - przyganiał kocioł garnkowi:) Również nie masz w tym racji...... więc ja dalej obstawiam przy swoim.
Pozdrawiam
|
|
|
nie mówie że nie można ale po prostu że wróżby na odległoć się najczęciej nie sprawdzajš
[%sig%]
|
|
|
A ja mam dowód i to nie jeden, że się sprawdza.
Wszystko to co mi Igor wywróżył sprawdza się w 100% a to jeszcze nie wszystko, bo częć jeszcze sie nie sprawdziła, a wszystko jest na takiej drodze, że może się sprawdzić....
|
|
|
no być moze...jak już po raz setny mówiłam:nie chce się kłócić...jestemy istotami rozumnymi i powinnymy kulturalnie się "sprzeczać"
[%sig%]
|
|
|
Jak to moja mama mówi po każdej głonej kłótni z ojcem, gdzie połowa talerzy jest potłuczona: "delikatna wymiana zdań" :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |