| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pozegnanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
|
Moi kochani!!!
Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-)
Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata.
Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM.
Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-)
Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami.
3majcie sie
|
|
|
masz pozdrowienia i ode mnie STRUMYKA..... przyszłego moderatora tego forum ;o)
|
|
|
jeszcze cztery tygodnie Wam tu pozasmiecam forum, takze nie ma tak zle:-)
|
|
|
Wspaniałych Wakacji oraz Ciekawych Odkryć na płaszczyznie Filozofi Życzę Tobie Haghi ! Będzie Cię Brakować , Stanowisz Częć Zespołu który wytycza Nowe Drogi Obecnej wiadomoci . Odpoczywaj Spełniajšc sie Każdego dnia z Umiechem Radoci na twarzy , a Słońce niechaj każdego dnia zawsze będzie przy tobie Przyjacielu :):):):) Też chcę się z tobš porzegnać , mam nadzieję że kiedy się Spotkamy Haghi :) gdy wrócisz mnie nie będzie .Aha Haghi nie wiem czy mylałe o ksišżce , ale tak powiem tobie że jeli Tak ;) to napisz jš nie pieszšc się . Twoje Słowa , Myli dały mi osobicie dużo , w szczególnoci Temat "Fundament wiary " . Do Zobaczenia , jak nie w Tym , to w Niebie :):):) kolejnym życiu .
Żegnaj Przyjacielu .
|
|
|
"Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni"- Haghi, chyba zgodzisz się ze mnš, że masz niemałe powodzenie ;) Wsród osób obu płci ;) Żartuję, oczywicie :)
|
|
|
tiaaaa....ja tak przy okazji też będę mało w wakacje przy kompie...czeka mnie wspaniała przygoda na działeczce i w wielu innych miejscach...więc...rozstać się z wami muszem
[%sig%]
|
|
|
dzieki Aurell
Musze przyznac, ze mam zamiar napisac cos w rodzaju ksiazki. Na razie zbieram materialy i doswiadczenie. Niech mi ktos wywrozy czy to wypali i czy sie do tego nadaje:-))) Bardzo mi milo, ze moje przemyslenia sa dla Ciebie czyms, a nie tylko zlepkiem literek:-)
pozdroofka
|
|
|
nie musisz tego ukrywać haghi:)wiemy co się tu wyprawia.....hehe....a tak przy okazji to ja JESZCZE RAZ chce wam życzyć super wakacji i ciepłej wody w jeziorze:)
[%sig%]
|
|
|
no oczywicie że mały:P ja w pełni to popieram! przynajmniej cosik się dzieje!
[%sig%]
|
|
|
no tak, masz racje monika:-) wieksze i wieksze i bedzie gites
|
|
|
zgadzam się z tym stwierdzeniem...cholercia...muszem uciekać do szkółki! nara
[%sig%]
|
|
|
Jak to ja często powiadam "PHI"!!! Nie wytrzymam :) O co Wam chodzi ? :) Mielimy rozmawiać o rzeczach paranormalnych :) Nie moja wina, że sš efekty uboczne <ale przyjemne :)> przebywania wród ludzi ;) Jutro więcej na ten temat ... :)
|
|
|
Romantycznie brzmi takie proste "czekam" :) Tak się zastanawiam, czy aby napewno się nie spiłam :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |