Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozegnanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 10 | 11 | Następna strona

Moi kochani!!! Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-) Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata. Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM. Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-) Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami. 3majcie sie

masz pozdrowienia i ode mnie STRUMYKA..... przyszłego moderatora tego forum ;o)

jeszcze cztery tygodnie Wam tu pozasmiecam forum, takze nie ma tak zle:-)

Wspaniałych Wakacji oraz Ciekawych Odkryć na płaszczyznie Filozofi Życzę Tobie Haghi ! Będzie Cię Brakować , Stanowisz Częœć Zespołu który wytycza Nowe Drogi Obecnej Œwiadomoœci . Odpoczywaj Spełniajšc sie Każdego dnia z Uœmiechem Radoœci na twarzy , a Słońce niechaj każdego dnia zawsze będzie przy tobie Przyjacielu :):):):) Też chcę się z tobš porzegnać , mam nadzieję że kiedyœ się Spotkamy Haghi :) gdy wrócisz mnie nie będzie .Aha Haghi nie wiem czy myœlałeœ o ksišżce , ale tak powiem tobie że jeœli Tak ;) to napisz jš nie œpieszšc się . Twoje Słowa , Myœli dały mi osobiœcie dużo , w szczególnoœci Temat "Fundament wiary " . Do Zobaczenia , jak nie w Tym , to w Niebie :):):) kolejnym życiu . Żegnaj Przyjacielu .

"Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni"- Haghi, chyba zgodzisz się ze mnš, że masz niemałe powodzenie ;) Wsród osób obu płci ;) Żartuję, oczywiœcie :)

tiaaaa....ja tak przy okazji też będę mało w wakacje przy kompie...czeka mnie wspaniała przygoda na działeczce i w wielu innych miejscach...więc...rozstać się z wami muszem [%sig%]

Arwenko to zartujesz czy nie?:)

he he widze ze na forum jakis romans sie zrodzil!

dzieki Aurell Musze przyznac, ze mam zamiar napisac cos w rodzaju ksiazki. Na razie zbieram materialy i doswiadczenie. Niech mi ktos wywrozy czy to wypali i czy sie do tego nadaje:-))) Bardzo mi milo, ze moje przemyslenia sa dla Ciebie czyms, a nie tylko zlepkiem literek:-) pozdroofka

jaki tam romansik:-)

nie musisz tego ukrywać haghi:)wiemy co się tu wyprawia.....hehe....a tak przy okazji to ja JESZCZE RAZ chce wam życzyć super wakacji i ciepłej wody w jeziorze:) [%sig%]

no dobra, romansik ale taki maly he he:-)

no oczywiœcie że mały:P ja w pełni to popieram! przynajmniej cosik się dzieje! [%sig%]

mały, ale moze byc duzy:-)

bo z małego zawszy wychodzš większe! hehe:P [%sig%]

no tak, masz racje monika:-) wieksze i wieksze i bedzie gites

zgadzam się z tym stwierdzeniem...cholercia...muszem uciekać do szkółki! nara [%sig%]

Jak to ja często powiadam "PHI"!!! Nie wytrzymam :) O co Wam chodzi ? :) Mieliœmy rozmawiać o rzeczach paranormalnych :) Nie moja wina, że sš efekty uboczne <ale przyjemne :)> przebywania wœród ludzi ;) Jutro więcej na ten temat ... :)

Cišg Dalszy Nastšpi...

czekam

Romantycznie brzmi takie proste "czekam" :) Tak się zastanawiam, czy aby napewno się nie spiłam :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 10 | 11 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.