Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tylko zaklęcia!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64

Wpisujcie tutaj tylko zaklęcia! Ja znam takie: ZAKLĘCIA MIŁOSNE 1) Słowa Mocy dla osišgnięcia doskonałego zwišzku miłosnego Istnieje tylko Jedna Siła, Która jest doskonałš miłoœciš. I ja (wstaw imię) całkowitš indywidualizacjš tej Siły, Tym sposobem zapewniam sobie najstosowniejszy dla mnie, najbardziej satysfakcjonujšcy, doskonały zwišzek miłosny. Który dokonuje się poprzez wzajemne obdarzanie się miłoœciš z właœciwš osobš, Dla dobra wszystkich, Zgodnie z wolnš wolš wszystkich, I niech tak się stanie. 2) Podarunek za miłoœć Daj swemu lubemu w prezencie jakšœ rzecz, którš na pewno będzie przy sobie nosił lub używał (np. woda toaletowa, skarpetki, koszula). Wręczajšc dar wypowiedz w myœli zaklęcie: Podarunek ode mnie bierzesz, spokój mi swój oddajesz. Ani w dzień, ani w nocy nie będziesz miał beze mnie spokoju ani mocy 3) Woskowe serca na wzmocnienie miłoœci Praktyka dla osób będšcych w stałych zwišzkach. Kiedy czujesz, że coœ się psuje, wygasa namiętnoœć, narastajš nieporozumienia, przygotuj: różany olejek różane kadzidełko dwie czerwone œwiece płatki czerwonej róży różowš wstšżeczkę folię aluminiowš naczynie do topienia wosku coœ należšcego do twego ukochanego/ej w celu wzmocnienia energii coœ należšcego do ciebie (np. skrawek materiału z ubrania, włos etc.) Zaklęcie odpraw dnia Wenus, czyli w pištek. Mężczyzna o wschodzie słońca, kobieta o wschodzie księżyca. Namaœć œwiece olejkiem i stop je w naczyniu, dodaj płatki róży i rzecz należšcš do ciebie i twojego ukochanego. Zapal kadzidełko i wyobrażajšc sobie was jako szczęœliwych przelej wosk na folię. Uformuj dwa serduszka i zlep je ze sobš mówišc trzykrotnie: Co złšczone, niech takie pozostanie. Co zjednoczone, oddzielnym niech się nie stanie. Niech zwycięży siła miłoœci, a nasze serca zaznajš radoœci. Niech tak się stanie. 4) Zaczarowana œwieca Postaw czerwonš lub różowš œwiecę na kawałku folii aluminiowej o wymiarach: 61 na 61 cm w pištkowš noc. Na spodzie œwiecy wpisz imię osoby, która ma odwzajemnić twojš miłoœć. Skrop œwiecę różanym, piżmowym lub paczulowym olejkiem. Zapal jš i wypowiedz trzy razy poniższe zaklęcie: Œwieco czarownicy, œwieco czarownicy Płoń jasno i zaklinaj duchy, Żeby moje pragnienie zostało wysłuchane. Codziennie wypalaj ok. 2,5 cm œwiecy. Po wypaleniu się œwiecy, owiń resztki mocno foliš aluminiowš i połóż pod swoim łóżkiem. Po upływie siedmiu dni i nocy, wyrzuć jš do rzeki, mówišc: Œwieco czarownicy, œwieco czarownicy, Spraw, żeby twój czar podziałał... Œwieco czarownicy, œwieco czarownicy Spraw, żeby (imię) był mój. Niech tak się stanie! 5) Jak odzyskać byłego kochanka (tylko jeœli nie jest zwišzany z kimœ innym) Należy dwiema szpilkami lub igłami przebić knot palšcej się œwiecy, wypowiadajšc przy tym z mocš imię osoby, której względy pragnie się odzyskać. [%sig%]

Chcę wypróbować zaklęcia. mam nadzieje że podziałajš! :)

to nie sš zaklęcia co Pani Magdalena podała. Przykro mi... a się znam na tym... [%sig%]

ja znam fajne zaklęcia: 1.miłosne: -chodŸ mała mam bmw -czeœć cizia nie mam co zrobić z milionem złoty -chodŸ dziewczyno pokaże ci mojš nowš willę w centrum warszawy 2. na finanse: - dawaj kasę albo cię zastrzelę - hip hip hip i portfel znikł - ręce pęce w której mam twojš kartę ręce - kliknij tu kliknij tam a ja ci coœ dam 3. na zdrowie - 1000 złoty w kopercie - koniak - mój wujek jest ministrem zdrowia Aha ... bym zapomniał koniecznie musicie podczas wypowiadania tych zaklęć mieć przy sobie wspomniane rekwizyty :-P inaczej nie ręczę za skutki. [%sig%]

Damianku jesteœ czarodziejem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUGOLEM [%sig%]

Brat, a dlaczego mleko trzeba zagotować?......:)

Kiedyœ słyszałem o takim zaklęciu że,trzeba było zpleœć razem włos osoby którš się kocha i spalić wypowiadajšc przy tym jakiœ zaklęcie!Co to za zaklęcie? Pozdrawiam!

loda kup, loda zrob łoło, lodzik, lodzik na sniadanie - zrobie rydzykowi w wannie łołoło _ /\__________| |_ \ /-------------|_|

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=681&w=23775165&a=23777780 To link dla zainteresowanych,pewien etap rozwoju daje taka mozliwosc,czy to etyczne kazdy oceni sam. Energia potrafi zdzialac cuda,jesli ktos potrafi bawic sie i tworzyc.:)

Do Miriam. Jeżeli jesteœ niejakš Magdš z Gdyni z Poziomkowej to ze względu na brak, że tak łagodnie napiszę - solidnoœci zrezygnuj z wypowiadania sie tutaj.

Mam pytanko. Czy na rozbudzenie miłoœci sposób pierwszy można robić w dzień?!!

Niech ktos mi powie co mam zrobic aby zakochac we mnie dziewczyne ktora niezwraca na mnie uwaga!

przebiłam knot dwiema szpilkami czekam na niego i nic ,serce mi peka z rozpaczy i tęsknoty

potrzebuje zaklecie najbardziej skuteczne na odzyskanie faceta,ktorego do jasnej cholery wciaz kocham...te pocałunki rozwaliły to ,co układałam przez 2 lata bez niego a on jest z nia dalej..kocha ja nie wiem...;/ ale chyba cos nadal do mnie czuje skoro było juz goraco...chciałabym cos zrobic by moc go spowrotem zdobyc,zauroczyc zrobie wszystko napiszcie plissss ja jestem jedna wielka pustka bez niego po rozstaniu rzeden zwizaek mi sie nie udaje..fak;(

nie chce cie martwic ale podejrzewam,ze on nic do ciebie nie czuje jak jest z innš...a pocałunki..to zwykły popęd podszyty sentymentem,zwykłe echo....Wiem,ze boli,co innego chciałabys usłyszeć,co?Nikogo nie zmusisz do miłosci choćbyœ sobie wypruła zyły,a jak zaangazujesz w to magię to moze się obrócic przeciwko tobie więc uważaj raczej

I to, co napisała Ernessta ma zastosowanie do wielu tu obecnych. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam Kiciek, jest jeden sposob na to abys odzyskala bylego. Nalezy polaczyc wasze aury na pierwszym i czwartym poziomie pola energetycznego, oczywiscie trzeba spelnic warunek musicie byc sobie przeznaczeni i Gora powinna dac pozwolenie. Pozdrawiam :))))))

Hejcia , niech ktoœ mi wyœle jakieœ zaklęcia miłosne , błagam , klarissa35@wp.pl

Baczcie by nie stac sie potem niewolnikami wlasnych za klec.

Nie rozumie, czemu ludzie uważajš że ten crap działa naprawdę... Zaklęcia działajš tak jak placki z musztardy na korzonki-wcale. [%sig%]

;p
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.