| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Chupakabra zabijają już ludzi!!! Przykre | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69 |
|
http://info.onet.pl/1114543,12,1,0,120,686,item.html
Brazylia: Ataki nietoperzy - wampirów
Ataki nietoperzy - wampirów w brazylijskim stanie Para, położonym w odległoci 2.400 km na północny wschód od Rio de Janeiro, spowodowały już 11 ofiar miertelnych - podały miejscowe władze.
Ostatniš ofiarš jest 11 letni chłopiec, który zmarł na przenoszonš przez te zwierzęta wciekliznę.
W szpitalu przebywajš dwie dalsze ofiary ukšszeń nietoperzy: 25-letni mężczyzna i 50-letnia kobieta.
Stan Para położony jest w rejonie dorzecza Amazonki. Większoć jego terytorium pokrywa dżungla.
Nietoperze - wampiry zazwyczaj atakujš bydło, wysysajšc krew zwierzšt. Pierwsze przypadki ukšszeń ludzi zanotowano 16 maja.
Od tego czasu władze rozpoczęły akcję szczepień ludzi a także psów, kotów i bydła przeciwko wcieklinie. Zaczęto też odławiać nietoperze przy pomocy specjalnych siatek.
|
|
|
co do trzech punktów się zgadzamy ale nadal jestem za punktem że chupa nie jest w stanie wypić pięciu ltrów krwi...ona ma zaledwie 1.50 cm! no ludzie kochani! to tak jakby zmusić osobę chodzšcš do pištej klasy żeby wypiła pięć litrów mleka
[%sig%]
|
|
|
Mleka...nie. Krwi? TAAAAk!
Musisz wiedzieć że chupa różni się od nas a 150 cm to jet dorosły osobnik.
A żywi się raz na jaki zcas a nie codziennie. Wieć zyje pewnie tak jak krokodyl lub anakonda.
Wiemy o niej(lub nim) za mało żeby wysnówac tezy ile może wypić.
Chodz na zdrowy chłopski rozum gdzie to się może pomiecić?
[%sig%]
|
|
|
I zdecyduj sie jak się nazywasz Nikola czy Monika....
[%sig%]
|
|
|
nie byłam zalogowana jako dusza nicoli....a teraz się zalogowałam i mam monika.A co do chupy...to sama nie wiem...być może ale jak już powiedziałe na chłopski rozum gdzie to się ma pomiecić?
[%sig%]
|
|
|
No tak. Widze z tych postow, ze chupacabra (ssiekoza) dojechala juz do Polski i wysysa krew, muzg i wsio inne.
wesolego ssania
(chupa - chupa) to lizak !
pozdrowka
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
romek> błagam cię! czytaj uważnie! te odnotowania sš z brazylii....:P (zaczyna mnie to wkurzać...;))
[%sig%]
|
|
|
Do: monika (---.crowley.pl)
> błagam cię! czytaj uważnie! te odnotowania sš z brazylii....:P (zaczyna mnie to wkurzać...;))
Droga Moniko , Nikolo ?
Otoz gdybys uwaznie czytala, nie tylko dolaczona notatke prasowa z onet'u, ale takze i zamieszczone ponizej posty innych forumowiczow, to raczej nie powinnoby sprawic Ci wiekszych trudnosci zrozumienie mojego wpisu. No, ale poniewaz tak sie nie stalo, to zachecam do czytania.
Moc serdecznych pozdrowien dla Ciebie Moniko, Nikolo, i wszystkich innych forumowiczow. Niechaj te Forum sie rozwija i niechaj bedzie plaszczyzna jednosci.
LIBERTAD O MUERTE
Viva la Revolucion
- - dusza nicoli cię znajdzie...wszędzie...Wszędzie...WSZĘDZIE!!! - -
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
a być mozę ze nie zauważyłam...a może wiara co to opisywała mylała że to w polsce? bo tam jest dokładnie napisane że w brazylii
[%sig%]
|
|
|
Jeszcze raz, droga Moniko,
notka prasowa z onetu, dotyczy rzeczywiscie brazylji. Chodzi o to, ze w br doszlo do smierci ktorejs tam z kolei ofiary wscieklziny. Chodzi o to, ze w br umiera rocznie dosc sporo osob w wyniku pogryzienia przez dzikie lub nieszczepione zwierzeta. Posrod tych zwierzat istnieja, podobnie jak w wielu innych miejscach na swiecie szczury, myszy, lisy, wilki, psy, wiewiorki a takze nietoperze. I tutaj podobnie jak i w przypadku br tak i w wielu innych miejscach swiata nietoperze sa zwierzetami nieszczepionymi i w zwiazku z tym roznosza rozne choroby w tym takze wscieklizne.
Notka prasowa nic nie wspomina na temat zadnej chupacabry czyli jak juz wspomnialem ssiekoza. Otoz to. Wszystko co pozniej zostalo napisane jest tylko wynikiem idiotycznego wyssania muzgu wraz z innymi organami, ktorych niektorzy autorzy niektorych postow doznali. To tyle. Przykro mi nikolo, moniko...
tez mozemy napisac jak juz sugerowalem, ze to, ze w Polsce iles tam osob ginie pod kolami np. pociagow, to musi, koniecznie MUSI oznaczac, ze sa to juz obcy, lub obcy agenci atakujacy w ten sposob ludzi, ktorzy zbyt wiele wiedza.
pozdrowka
[%sig%]
|
|
|
aha...no bo ci o wcieklizne chodziło! ahaaaaaaaaaaaa! teraz rozumiem....
[%sig%]
|
|
|
No, to sie ciesze !
Buzka !
i wesolego alleluja !
[%sig%]
|
|
|
a nie znacie może jaki stronek o chupie ale z oryginalnymi zdjęciami?
[%sig%]
|
|
|
No wlasnie chodzi o to, ze jak do tej pory nie ma wiarygodnie wykonanych zdjec chypacabry. Jest pelno roznych fotomontazy, niektore sa nawet bardzo zabawne. Sporo jest opisow i nawet sa zdjecia malo znanych zwierzakow, ale niestety nie ma zdjeci chupacabry. To tak jak z Yeti czy z jakims smokiem lub z Syrena. Wiarygodnych zdjec nie ma, ale wszyscy wiemy jak to wyglada i jaki ma wyglad.
pozdrowienia dla Yeti
[%sig%]
|
|
|
A wiec moze ktos kto ma talent niech namaluje. Wiemy ze dorosly osobnik ma ok 1,5m wzrostu i miesci w sobie 5l krwi :P
Jest ktos chetny do sporzadzenia portretu?? :P
[%sig%]
|
|
|
a umiem tylko dzieciaki z wielkimi głowami bez twarzy i atykami zamiast ršk i nóg
[%sig%]
|
|
|
moze wlasnie tak wyglada chupa? ja jestem otwarty na wszelakiepropozycje :p
[%sig%]
|
|
|
Tutaj jest tego sporo (tych obrazkow) sami ocencie jak wiarygodne sa :
http://images.google.pl/images?biw=&q=chupacabra&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w
pozdrowionka
[%sig%]
|
|
|
dzięki, ale jeszcze nie padłam na mózg żeby każde zdjęcie uważać za chupe:) ale mimo to dziękuje za podanie strony...szczęcie do ciebie wróci po trzykroć!:)
[%sig%]
|
|
|
no, to fajnie (z tym szczesciem), niechajzesz sie ono spelnia i powraca do Ciebie po sto-kroc. (To takie staroslowianskie przykazanie).
pozdrowka
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |