| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy jest ktos kto w to wierz? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
|
witam! moze to glupi temat.. ale czy ktos wierzy w to co pokazuja w programie tvn ,, niedowiary"" ? ja osobiscie uwazam ze wiele rzeczy jest zmyslonych.
|
|
|
Edwardzie!
Piszesz: "No to jedna ZAGADKA ROZWIĽZANA "... No tak, ale widzę, że znajdujesz więcej zagadek... A tak owszem, szczególnie ja znajduję problemy w tematach o nieoczywistej problematyce ;) Ale... No włanie...ale co?.. Czy masz mi co do zarzucenia? BO ja odnoszę małe wrażenie, że tak... Mam nadzieję, że się mylę, bo uważam Cię za inteligentnego osobnika płci przeciwnej :)
Pozdrawiam!
|
|
|
Arweno -nio powtórze siem jestem nie tylko poważnym starszym panem (oczywicie w cudzysłowiu:> (bo inaczej jak by TE DZIADY MIAŁY WYGLĽDAĆ
|
|
|
A teraz co na deser do przemylenia nocnego acz raczej poważnie.w tym linku-
http://xfacts.com/ancient/index.html (w dziale ANUNAKI)
na szustym zdięciu jast postać króla,Babilońskiego -Przypatrzcie się co on ma na piersi czy to niejest Krzyż MALTAŃSKI?? nie mówie już o tym (zegarku na ręce może z werkiem żeby szkła nie porysować) ale ciekawe sš też symbole nad jego dłoniš.
Pierwszy jest mi znany to symbol planety NIBIRU Bogów ANUNAKI ,ale następne sš ciekawe jeli przyjšć jakš chierarchie to można by się pokusić o takš mniej więcej wykładnie chyba doć logicznš:
1) symbol NIBIRU
2)chromosom.
3)komórka.
4)słońce jako promienie życia.
5) i no włanie czy to niejest przedstawienie wizualne NAJWYŻSZEGO??(WSZECHMOGĽCEGO)????
Notabene na stronie głównej.
http://xfacts.com/ancient/index.html ( w dziale ARTIFACTS) można zobaczyć takie włanie figórki jak symbol na samej górze tej płaskożeżby króla.
I tu chciałem zapytać czy to ma sę?
[%sig%]
|
|
|
wiktor(wiki100)-też powiem krutko jak co jest w ramce postu trzeba by to uznać za post-Hmm lecz jak nazwać post ,który nie jest polemikš a tylko zaprzeczeniem dla samego zaprzeczenia?
Dziękuje.
[%sig%]
|
|
|
Ja wierze w Boga Jedynego, Ojca naszego, ktory jest wszystkim w jednosci, ktory jest prawda, a prawda jest Nim! Ktory jest wszchmocny i wszchobecny, dzieki ktoremu wszystko sie stalo i Jemu zawdzieczam istnienie.
Zyjemy w czasie, gdzie czlowiek umilowal falszywego boga i nazwal go pieniadzem. Czasami spogladam w telewizor i widze jak probuja oglupic czlowieka, aby zboczyl z kursu, z drogi prawdy do zycia. Spojrzcie na znaki czasu, spojrzcie na zycie, przestancie wierzyc telewizji, ktora ma swojego klamliwego boga!
|
|
|
Edward- zauwaz na co Krol wskazuje palcem! Widac tam symbol Slonca i Ksiezyca!
|
|
|
Arkadiush-u -ja inaczej interpretuje ten obraz ale nawet mimo najszczerszych chęci nijak niemoge na tym obrazie tz płaskożebie znaleć symbolu księżyca.Symbol najniżej a zarazem najbliżej dłoni uniesionej przez króla to symbol NIBIRU-planety z której pochodzš (bogowie?)opisywani w Bibli. Można to sprawdzić na wielu rysunkach rytach piecęciach i budowlach.A symbol przedostatnito z całš pewnociš symbol słońca widoczny i opisany na wielu budowlach i obrazach Egipskich ,charakterystyczne podwójne promienie symbolizujšce wiatło i życie które dajš promienie słoneczne potrzebne do życia jak Tlen i woda na ziemi.
[%sig%]
|
|
|
Hmmm a ja nawet słucham czasem radia. Ale krutko bo straszie zpycha mnie do otchłani ciemnoci! A tv? Już lepiej nie mowić! Ludzie wywalcie tv radia i kompy! Rozdajcie kase tym co uważajš że jet potrzebna do życia!! Smi von do Kocioła i modlic się do mierci!!
[%sig%]
|
|
|
JA wam powiem prawde! Mojej kolerzanki (bardzo dobrej z reszta) wojek z rodziny pracuje w studio nagraniowym "nie dowiary"i jej zawsze opowiada ze wszystko to jest wymyslone ze to ma swoj scenariusz ktory ktos pisze.. itd. tak samo..pamietacie ta reklame longera z KFC... jej wojek łšczył do tej reklamy te dwie kanapki komputerowo :)
|
|
|
tiaaaaa.....ja tam w to nie wierze...bo
1.duchy nie ukazujš się tak od sobie
2.Widać że wiara jest zestresowana i że gada patrzšc na jeden punkt przesuwajšc wzrok...czy nie przypomina wam to czytania?!;)
|
|
|
Ja wierzę bo sama dowiadczyłam na własnej skórze czego o czym trudno mówić. I nie życzę nikomu, nawet tym, którzy sami wyszukujš sposobu aby mieć spotkanie z siłami nadprzyrodzonymi.Demony same znajdujš sobie ofiary, zazwyczaj takie, które sš słabe emocjanalnie.To fakt, że w niektórych programach jest troche iluzji, ale w prawdziwym życiu wyglšda to zupełnie inaczej.Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
ten program zawsze zapowiada sie interesujaco, ale za kazdym razem mam wrazenie, że twórca tego programu zdaje na poczatku pytania retotyczne a jak wiadomo one pozostaja bez odpowiedzi.
krótko mówiac rozdrapuje jakis temat i go zostawia.
wkurza mnie to!
|
|
|
... już po przerwie wszystkiego się Państwo dowiedzš :)
To jest płytki program sensacyjny i dlatego Robert Bernatowicz (ten od Nautylusa) wycofał się z niego już na poczštku.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dzisiaj jest dobry program na TV POLONIA z cyklu "Warto rozmawiac" . Dzisiaj bedzie o masonerii. Ciekawe, co powiedza ?
Linki o masonerii :
http://www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/dolar.html
http://www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/symbol/symbol.html
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |