Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
obrzedy voodoo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

Mysle ze ten temat bedzie dosyc ciekawy jezeli jeszcze takiego nie ma :p. Chodzi mi o to czy ktos wie jak uprawiac takie obrzedy zeby manipulowac zywa istota i czym to grozi? [%sig%]

Nie chodzi mi, ze kapłanem może zostać każdy. Tylko Kapłan jako osoba, która danej grupie przewodzi. Proste i logiczne. Wszędzie jest jakiœ "master".

Gothica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) no to myslimy podobnie. Do: Beata (---.ipt.aol.com) NLP - Silva. Metoda doktora Silva, Silvy? czy jakos tam. Zgadzam sie. To takie malutkie manipulowanie wlasnym i czasem nawet innym muzgiem. Pozdrowionka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

a ja mialem skiazeczke gdzie bylo o tym napomniane i ogolnei o magi. Ksiazka byla wycofana z rynku w dosc szybkim czasie (tak mi mama mowila), ale raz wzielem ta ksiazke do skzoly i odpadla okladka to sie tata wkurzyl i gdzies ukryl :P ale ja posuzkam i jak byc co to dam zeskanowany kawaleczek albo przepisze :) [%sig%]

No to życzę powodzenia w poszukiwaniach :D Oby były owocne. :D

Romek: ;)... Silva Silva..nie inaczej hehe..nawet troche liznelam tej wiedzy...i teraz niech sie strzega faceci hehe... pozdrawiam z voo dooo i rowniez z tematu deja vuuuuu hihihihi... dziekuje za komentatore seniore;) Jacek: :)))...pozdrawiam hehe stad - z voo dooooo i z tematu deja vuuuuu :) i rowniez dziekuje za przychylny memu Ego i odczuciom ;) ...komentarz:) ------------------------- ale rymowanka odmiennych zupelnie zagadnien hehe: "wu le wu" (ku sze a we mla) potem "de ja wu"...a potem to sie ma ochote zrobic "wu du"...a nastepnie se pu ku...;))) przepraszam..ponioslo mnie:)

hmmm.... byl temat o sepuku?! :P Poszukam ksiazeczki ojjj poszukam :) Zupelnie o niej zapomnialem i mam nadzieje ze wniesie cos nowego. Ale dopiero jutro rano bo teraz rodzice czuwaja :) [%sig%]

o "wu le wu" - tez nie bylo tematu hehe ale szukaj , szukaj.. szukajcie a znajdziecie... pozdrawiam i opuszczam ten temat bo zle na mnie wplywa.hehe:)

voodoo to najbardziej z niebezpiecznych przedmiotów czarnej magii.To zależy do jakiego celu wykorzystuje się voodoo.Niektórzy używajš jš do złych celów a niektórzy do uzdrawiania danej osoby lub sprowadzenia miłoœci [%sig%]

Hmmm juz dzisiaj bede mial skan ksiazki (chyba ze ojciec spalil ja :D ) to wysle chetnym osobom... Z tego co pamietam to bylo tez takie cudo ze nie tzreba obic niczyjej podobizny tlyko na male odleglosci wystarczy szklanka z woda... [%sig%]

//

jacek> a znajdŸ coœ o wicce? błagam...nie mam ani jednej..niestety...ale voodoo zamawiam! [%sig%]

A ta skaizke chcesz? Zawiera ona indyjskie srodki hipnotyzowania, poruszanie przedmiotow na odleglosc, magnetyzm, przyspieszanie wzrostu roslin, fotografia transcendentalna, wydzielanie sobowturow ( ??? :P), zadawanie ran na odleglosc, pozorna msierc, lustro magiczne, wywolywanie duchow i demonow ;] [%sig%]

super! chciem...ja chcem jednš! [%sig%]

//

to ja już cię zapisuje...mam tylko nadzieje że jesteœ dostępny....jak znasz jakšœ wiccańskš czarownice to daj znać [%sig%]

potrzebuje wiadomosci o tej laleczce i o tym czy w jaki sposób mozna kogas zabic przez czary?? albo i gorzej....

A można gorzej niz zabć?

http://www.medea-artool.com/artool/CurseOfSkullmaster/VooDoo.jpg http://www.medea-artool.com/artool/CurseOfSkullmaster/EvilHorde.jpg http://www.medea-artool.com/artool/CurseOfSkullmaster/Bonz2.jpg - ale quimbanda i umbanda chyba sa troche weselsze... pozdrowka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Najfajniejsze sš obrzedy z kurczakami. (z KFC) [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.