Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2012 TEN KONIEC Świata BEDZIE WYGLADAŁ TAK...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

2012.12.21 Obudzimy sie wszyscy ze strasznymi bólami głowy,rozsadzajacy ból.nikt nie pójdzie do pracy.w radio i telewizji będš mówić cały czas otym bólu<z wielkim trudem> około godz 10 rano ból głowy stanie sie niedozniesienia,bedš pierwsze samobójstwa z tego powodu. godz 11 małe dzieci zapadna w œpišczke spowodowana strasznym bólem głowy,zaczna umierać po 30 min!! o godz 12 pojawi sie ostatni spiker w tv bedzie słaniał sie z nóg. godz 13 fala oszalałych z bólu ludzi na ulicach swiata,wyglšdaja jak zombi ale biegajš i strasznie wyja!godz 13.30 male dzieci już umarły zaczynaja umierac teraz dorosli,fala samobójstw na miljonowa skalę. jest kilka osób których nieboli głowa ,sš przerażone! umiera ok 1 miliarda istnień.godz 14 nastepuje koniec przebiegunowania Ziemi,ból ustepuje. wszystkie elektryczne urzadzenia wręcz eksplodujš sycza dymiš się.zanika pršd.noœniki danych kasujš się.godz 14.20 poteżne trzesienia Ziemi i fale na 2 kilomety unicestwiajš życie.to koniec.I musze was zmartwić tak to będzie.Ale ja jestem dobrej nadzieji że tak niebedzie,czy mam rację hmmm.Nikt tego niewie.Aha zacznijcie zmieniać swoje życie bo zostało tylko 7 lat do tego bólu.A to link http://212.122.201.204\pgeryl.wma lub http://nautilus.org.pl/mp3/pgeryl.wma tam posłuchacie otym końcu œwiata. Ból będzie porównywalny do wrzucenia człowieka do wrzštku ,tylko bedziemy œwiadomi kilka godzin,i to jest straszne.Aha uwaga na zwierzęta domowe w szale bólu rzuca się na swoich właœcicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!!Nasz mózg jest jak mała elektrownia,miliardy neuronów przesyłajš inpulsy elektryczne miedzy sobš.Zakłucenie tego mechanizmu zakłuci cały ten proces,postawi mózg "do góry nagami",dlatego częœć ludzi zawarjuje ok 35 % populacji,reszta będzie się wiła w spazmatycznym bólu.Będš powszechne przypadki krwawienia z uszu.tak to będzie.Ból będzie porównywalny do wrzucenia człowieka do wrzštku ,tylko bedziemy œwiadomi kilka godzin,i to jest straszne.Aha uwaga na zwierzęta domowe w szale bólu rzuca się na swoich właœcicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!!

Przepraszam ale to sš bzdury. Jeœli idzie o ból głowy : nawet bardzo silne pole magnetyczne nie wpływa na organizm człowieka. Słyszałeœ kiedyœ o rezonansie magnetycznym? Poddaj się badaniu - nic nie poczujesz ( chyba, że masz rozrusznik albo metalowe plomby, hehe ). Co do przebiegunowania : tak, to prawda! Tyle, że przebiegunowanie trwa cišgle, nieprzerwanie - rocznie bieguny magnetyczne ziemi przesuwajš się o 20 metrów a więc proces ten jest stały, naturalny. Nie jest spektakularnym zjawiskiem o jakim piszesz. Od czasu kiedy Amundsen zatknšł flage na biegunie, biegun magnetyczny ziemi ( o ile dobrze pamiętam ) przesunšł się o ponad 17 km. Nie wiem też jak pole magnetyczne słońca mogło by zatrzymać obrót ziemii a nastepnie spowodować jej ruch w druga stronę. Oddziaływanie magnetyczne słońca na ziemie jest minimalne ze względu na odległoœć. Ponadto takie stałe pole magnetyczne nie może spowodować ani zatrzymania się ziemi, a tymbardziej tego aby zaczęła sie kręcić w drugš stronę :)) W ogóle ruch ziemii w okół własnej osi ani wokół słońca nie jest zwišzany z oddziaływaniem magnetycznym. Co do wywiadu pana Geryla : cóż, jak bys wydał ksišżkę z przepowiedniami o końcu œwiata, to też byœ jš promował. Reasumujšc : może i wielu ludzi będzie bolała głowa 21 grudnia 2012 roku, ale nie ze względu na przebiegunowanie ziemi. Ziemia nie zatrzyma się :) Nie zacznie się kręcić w drugš stronę a przebiegunowanie trwa nawet w tej chwili. "Istniejš tylko dwie nieograniczone rzeczy : wszechœwiat i głupota ludzka -- choć co do pierwszego pewnoœci nie mam" Albert Einstein Goršco pozdrawiam, f.r.

hehe tak, zgadzam sie w 100% z poprzednikiem. A gdyby ziemia się zatrzymała, to zniknie grawitacja, więc powietrze uleci w kosmos i my też... więc nas już głowa nie zaboli ;-) a po drugie jak niby ta ziemia by się miała zatrzymać ??? Jak samochód z piskiem kół ??? Ciekawe czy ktoœ sobie pomyœlał jakš gigantycznš siła trzebabyło by zadziałać, żeby zatrzymać tak potężnš masę obracajšcš sie w pewnym sensie z olbrzymiš prędkoœciš - bo jest to co prawda 1 obrót na dobę, ale jednak 30km powierzchni ziemi na sekundę...

Heh ziemi nie da się zatrzymać ot tak sobie :P Żeby ziemia się zatrzymała trzeba by najpier zatrzymac jej jšdro a niby jak mozna byu tego dokonać?? Słońce nie odziałowuje az z takš siłš zeby to sprawić a nawet jakby w tym 2012 zaczeło by tak odziałowywać to samo musiało by wybuchnšć ;)

to wezmiemy apap noc z kawalkami owocow i super hiper wspomaganiem antystresowym:P:P

koniec œwiata będzie wyglšdał tak-wstaje rano włšczamradio iiiiiiii mówiš....... wczoraj w sejmie uchwalono kolejne podwyżki na akcyze na paliwo..piwo, pies tršcał te paliwo.........ALE PIWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONIEC ŒWIATA NADSZEDŁ

jakoœ nikogo nie boli głowa gdy wylšduje na przeciwnej półkuli,a tam chyba jest inny biegun niz ten z którego wystartował lot? czy moje myslenie jest idiotyczne/ czy może logiczne?

jak sadzicie jest ten wariant możliwy?

O 2012 roku czytałem już w wielu miejscach, ale o bólu nigdzie nie było. Czytałem, że będzie bardzo przyjemnie. Spoko.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jesli bedzie jakis koniec to tylko taki, ktory zakonczy rzeczy pierwsze - jak bylo powiedziane na poczatku! Czy ktos z was kiedys czytal Apokalipse Sw. Jana? Pozwole tu ukazac wam rzeczy, ktore widzialem czytajac ja za 10 razem. Kiedy przyjada czasy zakonczenie pierwszych rzeczy, by po nich byly drugie, nowe beda znaki od Boga! Tymi znakami beda zwiastowac Aniolowie. Zatrabia siedem razy zwiastujac kazdy znak. Ktos zapyta: o co chodzi z tymi trabami, co to za symbolika? Otoz to nie symbolika, ale slowo dla pozniejszego zrozumienia. Poniewaz wszystko jest wibracja - i swiat jest tego dowodem, tak wiec traba jest narzedziem wydobywania sie wibracji. Wczesniej w Pismie Swietym traba przedstawiana jest jako zrodlo mocy niszczenia, czyli manifestacji wibracji! W tym samym odniesieniu ma sie ona do Apokalipsy Sw. Jana! "A siedmiu Aniolow, majacych siedem trab, przygotowalo sie, aby zatrabic. Pierwszy zatrabil. A powstaly grad i ogien - pomieszczenie z krwia, i spadly na ziemie. A splonela trzecia czesc ziemi, i splonela trzecia czesc drzew, i splonela wszystka trawa zielona. TU WIDAC ZMIANY KLIMATU I DZIALANIA SLONCA, KTOREGO PROMIENIE PRZEDZIERAJA SIE PRZEZ ATMOSFERE I PALA WSZYSTKO PROMIENIOWANIEM, A GRAD OD NAGLYCH ZMIAN PRADOW WODNYCH I POWIETRZNYCH. W TO LATO ZAUWAZCIE JAK TO SLONCE JUZ PALI! Drugi Aniol zatrabil: i jakby wielka gora zionaca ogniem zostala w morze rzucona, trzecia czesc morza stala sie krwia i wyginela w morzu trzecia czesc stworzen - te, ktore maja dusze - i trzecia czesc okretow ulegla zniszczeniu. TU WIDAC, WYBUCH WIELKIEGO WYLKANU, KTORY ZNAJDUJE SIE NIEDALEKO WIELKICH WOD, LUB W ICH CENTRUM. SLONCE POBUDZILO ZIEMIE, NAGRZALO JA I NAPROMIENIOWALO, ZIEMIA REAGUJE: ON WYBUCHNIE I ZAWARTOSC MAGMY, LAWY I SZKODLIWYCH SUBSTANCJI PRZELEJE SIE DO WODY, TAK ZE STWORZENIA POUMIERAJA. Trzeci Aniol zatrabil: i spadla z nieba wielka gwiazda, polonaca jak pochodnia, a spadla na trzecia czesc rzek i na zrodla wod. A imie gwiazdy brzmi Piolun. I trzecia czesc wod stala sie piolunem, i wielu ludzi pomarlo od wod, bo staly sie gorzkie. TU WIDAC KOMETE, METEORYT(jak pochodnia) KTORA(Y) WPADA W NASZA ATMOSFERE I ZACZYNA SIE PALIC, SPADA NA LAD, GDZIE SA RZEKI I WODY PITNE I UDERZA, POWODUJAC ZE SKAZENIE I PROMIENIOWANIE DOSTAJE SIE DO RZEK I WOD I ZMIENIA WODE W GORYCZ. NIE IDZIE JEJ PIC, LUDZIE UMIERAJA Z BRAKU WODY! Czwarty Aniol zatrabil: i zostala razona trzecia czesc slonca, i trzecia czesc ksiezyca, i trzecia czesc gwiazd, tak iz zacmila sie trzecia ich czesc, i noc podobnie. A ujrzalem i uslyszalem jednego orla lecacego przez srodek nieba, jak mowil donosnym glosem: Biada, Biada, Biada mieszkancom ziemi z powodu pozostalych glosow trab trzech Aniolow, ktorzy maja jeszcze trabic". TU WIDAC, ZE PYLY WYBUCHU WIELKIEGO WULKANY I KOMETY DOSTANA SIE DO GORNYCH WARST ATMOSFERY I WMIESZAJA SIE W NIA, TA CHMURA PYLOW ZASLONI NAM W 1/3 SLONCE, KSIEZYC I GWIAZDY. I WIDZI ORLA (SAMOLOT, ODRZUTOWIEC?), KTORY GLOSI, ZE TO JEDNAK PRAWDA I UWAGA BO JESZCZE TRZY TRABY ZATRABIA! Tu sie klania czystu racjonalizm i logika. Troche wyobrazni w to wmieszanej i mamy calkowity obraz Apokalipsy! Czy zmiana klimatu juz nie jest znakiem czasu!? Jesli ktos jest ciekawy pozostalych trzech trab, niech najpiew uswiadomi sobie nadchodzace cztery, ktore nie sa jeszcze grozne! Pozdrawiam! Pokoj bracia!

Głowa też nam zawieci Weżmiemy do reki żarówkę to ona zaswieci WeŸmiemy się za ręce to będzie zwarcie Ale nie martwcie sie kosmici na uratujš

1. Dużo ludzi zginie. 2. Częœć zostanie ewakuowana przez kosmitów. 3. Inni przejdš w czwarty wymiar. Najważniejsze, to nie panikować, bo to blokuje dopływ energii Czystej Bezwarunkowej Miłoœci. Kiedyœ otworzyłem się całkowicie na przekaz ze ródła... i wytrzymałem tylko 3 sekundy. To była rozkosz nie do opisania. W moim przypadku dłuższy czas odbioru oznaczałby opuszczenie tego miejsca na zawsze. Do 2012 roku zostanie przekroczona "masa krytyczna" ludzi otwartych i pod wpływem stymulacji z zewnštrz nastšpi "reakcja łańcuchowa". Każdy otwarty człowiek jest bardzo potrzebny.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

o w mordę ja wole żeby to była tylko zmyœlona chistoria

ja wole do tego czasu nauczyć się opuszczać ciało i po prostu to przeczekać w stanie oobe

niewiem

Boze co za glupoty nawet podczas badania rezonansem nic sie nie czuje , po drugi juz wszystko sprecyzowane, wiadomo ze o 14.25.32 s bedzie to i tamto . Nie wiem czy zdajesz soebie sprawe, ze istnieja strefy czasowe, po 3 o ktorej godzinie ma sie zaczac konkretnie proces przebiegunowywania , przeciez znasz wszystkie godziny, po 4 z jakiej racji trzesienia sie "wlacza" dopiero o 14 skoro juz od kilku godzin wszystko bedzie trwac? Raczej powinny byc one niemalze natychmiastowe, n/c

JESTESCIE CHORZY ( ZASTANOWCIE SIE JAKI KONIEC SWIATA JAKI BOL GLOWY I JAKIE ANIOLOWIE ) BOSHE JESTESCIE ZALOSNI ( PO 1 TO KONIEC SWIATA MIAL BYC JUZ CHYBA ZE 2 RAZY , RAZ W ROKU 2000 A DRUGI ROK POZNIEJ ) WIERZYCIE W TE BREDNIE . KONIEC SWIATA JAKBY CHCIAL TO BYL BY JUZ DUZO DUZO WCZESNIEJ .........WY CHYBA NAPRAWDE NIE MACIE INNYCH PROBLEMOW I ZMARTWIEN NIZ CIAGLE GADNIE O KONCU SWIATA . MOWIE WAM LECZCIE SIE PUKI NIE JEST ZA POZNO .

CI CO PISZA TE GLOPTY TO TYLKO SIE OSMIESZJA HAHAHAHAHAHAH

po 5 o ile wiem tradycyjny bol glowy (migrena) jest wywolywany przez cisnienie ( ucisk na czaszke przez naczynia krwionosne) , same komorki nerwowe NIE ODBIERAJA bolu, wiec niewiem na jakiej podstawie ma powstawac ten bol? Odwrotnej drogi impulsu nerwowego--> jak tu powstaje bol?????? prosze o wyjasnienia -> n/c

Hahahaha Ale jesteœmy œmieszni normalnie zaraz padne hahaha!! Powiem ci coœ. To w co wierzysz to twoja indywidualna sprawa. [%sig%]

Słuchajcie mój ziomek Benio pusci takiego bška że wszyscy pójdš sie jebać w piz du a ci co bojš niech się nie bojš nie będzie końca œwiata "Bo nikt nie zna dnia a ni godziny"!!!!!!!!!!!!!!!Ziomy Narax
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.