| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Głąbom dziękujemy! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
|
TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ CO REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD!
Jak można zamiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić dowiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!
|
|
|
Lolek.....ty tez dales sie nabrac, i to niezle...dopiero jestem poczatkujacy jesli chodzi o wychodzenie z ciala itp itd....poprostu na serio zjechales wszystkim nerwy kapujesz? Serio sie wkurzylem...jesli juz tak ci nie pasowaly te tematy o ktorych piszesz (mi tez, ale nie robie takich jaj), to nie mogles ich wyrzucic? (skoro masz taka wladze nad tym forum i mowisz ze jutro bedzie ok) lub na nich natrzodzic?
Uff...nie wiem co juz tu o niektorych myslec...przepraszam wszystkich za moje zachowanie dzis, szczegolnie tych ktorych urazilem.....
Starczy na dzis jak dla mnie, papa wszystkim!!
|
|
|
AdamS golabeczku nie wiem nawet jak ci to powiedziec ale nie jestem zadnym moderatorem tej strony (chyba sam sie dales nabrac ;). Z tym powrotem do normy chodzilo mi o to, ze ludzie powyciagaja te wszystkie stare (najczesciej komentowane)watki z drugiej (teraz) strony i forum bedzie wygladalo tak jak kiedys (zaklecia, silnik grawitacyjny, 2012, i inne) slowem totalny marazm i brak swiezego oddechu.
|
|
|
Dziękuję Ci Arweno:P Co do forum tez uważam ze ostatnie tematy to porażka merytoryczna jeli by patrzeć pod względem tego co się w nich znajduje.
To jakby pisać na forum chrzecijan o Death metalu. I tym samym bardzo tematyczne. :p
Powiem tak: powinnimy ignorować tematy głupie a okazywać choćby niewielkie zainteresowanie tymi które maja jakikolwiek zwišzek z tematykš formum.
Może przez to nie będzieli museli czytać takich porażek jak nie jakiej załamanej ani sztanki itp.(BTW kto inteligętnie zauwazył że to założyla jenda osoba pod 3 różnymi nickami, Ta osobe serdecznie pozdrawiam) Dziękuję za uwage:P Sam postaram się skręcić kilka nowych w miare ineresujacych wštków w miare mozliwosci w ramach restrukturyzacji forum:P
Może nawet namówie Olmeka zey machnoł cos fajnego.
Pozdrawiam wszystkich i zycze milych wakacji.:P
[%sig%]
|
|
|
ciesze sie ze wszyscy tu mowicie o "uzdrownieniu" forum. Popieram. To jest forum o zjawiskach paranormalnych (a moze wlasnie one sa naormalne a nie iluzja w ktorej zyjemy?) itp, dotychczas lekcewazonych przez tzw. opinia publiczna. I niech tak pozostanie.
pozdrowienia
|
|
|
Witam .
Przyznać musze że po przeczytaniu tych postów .Odbieram to niejako dyskusje rodzinnš na temat niegrzecznego dziecka.Z zasady człowiek nie powinien się wtršcać do spraw rodzinnych ,bo chcšć czasem skarcić krnšbrnego bachora,może nie opatrznie narazić się rodzicom.Tak prawde mówišc poznaje dopiero tš rodzine i musze przyznać że byłbym zaszczycony jeżeli zechcielibycie mnie przyjšć.Problem polega tylko natym że jestem dla niektórych osób praktycznie nieprzewidywalny.To znaczy nigdy nie wiadomo z czym wypali.I niewiem czy się wam spodoba to co zaraz napisze.
Forum no narazie napisze -Wasze -jest naprawde INNE niż wiele tych na których jestem od dwuch trzech miesięcy.Od tego włanie czasu zaczołem swoje wywnętrzanie publiczne dotej pory robiłem tylko małe wypady że tak to nazwe-prywatnie.Chartujšc się w bojach z Jechowymi którzy to notabene zmuszali mnie swš doskonałš znajomociš Bibli na wyrywki ,do zaznajamiania się z tematem i cišgłego poszukiwania.Co raz to nowych żrudeł i nowych faktów.I musze przyznać że wiedza którš nabyłem w tym czasie jest poniekšd ich zasługš.Bo faktycznie poczštkowe moje przemylenia jako zatwardziałego Ateisty,zaczeły schodzić na plan dalszy po zapoznawaniu się ze żrudłami na które natrafiałem.Rozrużnianie pojęć dobra i zła przychodzi z wiekiem i licznymi nauczkami które mnie nie omijały ,ale wdzięczny jestem tak zwanemu losowi że potraktował mnie w ten a nie inny sposób.Teraz dzięki temu moge łatwiej postrzegać różne meandry i zawiłoci,postępowania nie tylko ludzi.
A więc do sedna .Czasem zbyt pochopnie ferujemy wyroki zbyt impulsywnie reagujemy
większoć mylicieli zrzuca to na karb młodoci,i chyba trzeba się z tym zgodzić.Chdz niejednokrotnie nerwy czasami puszczajš nam w nie odpowiednim momęcie.Ale najbardziej zaskakujšce jest to że ,mało kto zwraca uwage na szczegóły które to sam stara się przekazywać w swoich postach .Gdzie mówi o tolerancji ale ograniczonej gdzie unaocznia innym jak złe jest takie zachowanie.Lecz po chwili sam atakuje,nie tolerujšc czego .Wiem że takie pokrętne tłumaczenie może wielu rozzłocić ale chcę wam przekazać mojš sentęcje której jestem wierny i staram się zachowywać w stosunku od (niektórych ) zaczepek z dystansem bo--
NIE ŻYJEMY W RAJU ! WIEC NIE NARZEKAJMY ŻE NIEJEST NAM
TAK DOBRZE JAK BYMY SOBIE TEGO ŻYCZYLI !
Ale oprucz tego trzeba przyznać że poczebni sš nieraz oponęci którzy czasami i owszem zatrówajš nam krew ale i pchaja nas dalej w poszukiwaniu czy innych rozwišzań czy innych sposobów obrony przed nimi.Więc chyba to czasami wychodzi na dobre .A moje podpowiedz to owszem walka z takimi ale bardziej intekięcjš i czasami dowcipem niz ich metodami.
Dziękuje i pozdrawiam toważystwo ,oddany -Grafoman:)))
[%sig%]
|
|
|
Bardzo mšdra wypowied, podziwiam! Szczerze mówišc, przynajmniej jako jedna z członkiń Naszej Rodziny z przyjemnociš Cię przyjmuję, bo widzę, że zyskujemy nowy, wielki intelekt. Pozdrawiam i życzę sukcesów w postanowieniach.
Co do "Lolisława "- prawde mówišc, nie jeste taki głupi na jakiego wyglšdasz, chłopie!
Wyckret, popieram pomysł, żeby ignorować głupie tematy!
IGNORUJMY, BO NIC INNEGO NAM NIE POZOSTAŁO!
Pozdrawiam!
|
|
|
Haghi jestem z pięknego, powiedzišłbym wodnego miasteczka...Mimo, iż zdawałoby się zakurzone i zadymione jest cudowne! Oczywicie mieszkam w Łodzi :*
|
|
|
A tak o, z ciekawoci:-) Opole pozdrawia:-) Mamy festival, zaczyna sie, ide, i walne glowa w mur. Z wrazenia, jakich mamy "boskich" artystow:-))))
|
|
|
no ale jest na kim (na czym) zawiesic oko:-) chociaz nie slucham takiej muzy, ale ide sie posmiac, a bedzie z czego
|
|
|
No tak... ale np taka Mandaryna czy Doda... Nie siwca swojš mšrdociš... W takim razie jakiej muzy słuchasz, jak nie popularnej?
|
|
|
Spróbuję wyrazić moje zdanie.
Faktycznie to forum jest mniej ciekawe od pewnego czasu.
Ale NIE WYNIKA to moim zdaniem z faktu,
że niektóre tamaty sš denne lub wypowiedzi niektórych,
moim zdaniem przypadkowych osób, sš conajmniej zaskakujšce.
Razi Was, że pierwsza strona jest naszpikowana wštkami, które Was nie interesujš?
A dlaczego tak jest?
Dlatego, że osoby, które co wnosiły do tego forum się nie odzywajš od paru tygodni.
Aż jestem zaskoczona, że teraz się odezwaly, bo to wiadczy o tym, że jednak ledzš co tu się dzieje.
A jeżeli ledzicie, to moze zauważylici ile razy padało pytanie gdzie jestecie,
proba o podjęcie dyskusji, proba o nowe, ciekawe wštki.
I co, zjawiło się parę osób - Duch, Raven84 i jeszcze parę innych osób,
napisało swój post i co dalej?
Nikt z Was, znawców zjawisk dziwnych się nie odezwał.
Proponujecie wprowadzić cenzurę i podzielić forum na kategorie.
Sama nie wiem czy ta propozycja wprowadziła mnie bardziej w osłupienie czy rozmieszyła.
Chyba jeszcze nie zauważylicie na czym polega wyjštkowoć tego Forum
- na różnorodnoci.
Kogo drażni wštek Zaklęcia to niech tam nie wchodzi i nie czyta.
Moim zdaniem omawiane tam problemy większoci osób
sš conajmniej drażnišce, ale nie skrelałabym tego wštku,
jak i paru innych również może drażnišcych.
I chyba nie macie pojęcia dlaczego.
Powinnicie podyskutować na temat kryteriów wg których będziecie oceniać
NUDNOĆ tematu. Pogratulować tylko pomysłu i poczucia nieomylnoci.
Nikt wam nie każe czytać niektórych wštków.
Nikt Wam nie każe uważać wypowiedzi oponentów za mšdre.
Nikt wam nie każe się do tego ustosunkowywać.
Jeżeli nie widzicie wštku, który by Was zaciekawił, to znaczy,
że go nie założylicie, albo nie wycišgnelicie na pierwszš stronę
i jestecie winni zaniedbania, bo kształt tego forum zależy od Waszych wypowiedzi
i chęci podejmowania dyskusji.
Ale jak tu dyskutować, z kim... jak nikogo nie ma...
bo każdy tylko czyta i kręci nosem... zamiast co ciekawego napisać.
Pozdrawiam forumowiczów
|
|
|
gitarki, ale tesh nie wszystko. Np teki pop metal typu him, nightwish to nie. Slayer, iron, sepultura, metallica itp
|
|
|
Aha, no ja słucham popu, głównie tych nowoci i lubię Mike Jacksona. Ma fajne piosenki, pomimo swojej wštpliwej osoby :)
|
|
|
"Nawróć się"- och, chciałabym i spróbuję się zadoćuczynić, ale niestety albo school, albo sprzštam <:)>, albo mi się nie chce myleć :) To też się zdarza :) Ale zaraz, jak scišgnę liczniusiš piosenkę Blue "Made for loving you" to co napiszę fajnego. Pozdówka 4 U!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |