Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Platni prowokatorzy na forach
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działajš spece od rozmów kontrolowanych. Jeœli wštek schodzi na manowce, wkraczajš prowokatorzy i podkręcajš rozmowę To specjaliœci od dramaturgii i poławiacze trendów - oceniajš rolę prowodyrów sieciowych internauci. Znajš ich dobrze, bo pojawiajš się w stałych miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentujš wypowiedzi innych, dogryzajš, dolewajš oliwy do ognia, kiedy ten gaœnie. - Oni piszš specjalnie takie bzdury, żeby ludzi powkręcać - twierdzi Kosma, internauta. Zawsze sš gotowi ludziom za coœ dowalić i odwrócić uwagę od niewygodnego wštku na forum. Wielu użytkowników sieci nie wie o istnieniu grupy prowokatorów portalowych i dajš się nabrać. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html#dalej

znowu Haarp

Ale gadanie... Takich prowokatorów znamy od dawna - nazywa się ich trollami. To że zaczynajš ich wykorzystywać firmy to tylko logiczne rozwinięcie. btw - Goœka też podpada pod to okreœlenie. ;)

I w ten oto sposob wyszedl z Ciebie prowokator !!!

Jasne, oczywiœcie płaci mi HAARP. :) Ty natomiasz pobierasz pensję od twórców stron i autorów ksišżek na ten temat. Tak zostaje zachowana równowaga.

Dla mnie sprawa HAARP-a jest tak wazna, ze jeszcze moge doplacac autorom ksiazek, ktorzy pisza na ten temat. Byle chcieli pisac i tlumaczyc !!!! Moze kiedys sama tez napisze ksiazke na ten temat ???

JA piszę ksišżkę na temat HAARPu. Mam masę materiałów, spotykam się z różnymi ludŸmi, byłem ostatnio nawet w Stanach (same grube baby tam sš). Jak chcesz to możemy coœ wspólnie zrobić, jeżeli coœ masz to przeœlij mi to..... papa

Troll, to napisz do mnie, bo nie znam Twojego adresu. maryla@iinet.net.au

No, i tak to juz jest. Goska ma racje. A to forum zalewa ktrew i masa prowokacji pozdrowka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Cholera, ktoœ mnie sprowokował i się ujawniłem (w innym wštku). No dobra, kto mnie kupi? Jakaœ instytucja? Kosmici? Jacy? Sprzedam się bardzo drogo. Ale tylko jakimœ z tzw. dobrych.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.nles.com/store/files/images/thumbs/m108.jpg [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Pytanie do Romka: jak wstawiasz te obrazki - podaj receptę. Potrzebuję tego w innym wštku. Pisz na mój e-mail. Dzięki i pozdrawiam wszystkich (prowokatorów i moderatorów również).

Juz Ci napisalem na maila. Chyba jakies 3 - 4 dni temu... buzka [%sig%]

ale jaja

a sponsorami tych prowokatorow jest oczywiscie nikt inny jak spolka ....harrp B)

ale to prawda.....niestety.....:/

A ja myślałem że oni to robią z nudów, a tu płacą za coś takiego, nonono.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

nie myśl tylko działaj.

ciekawie ile płacš uficie w takim razie, tzn. ile mu rydzyk płaci za pisanie takich dyrdymałów?

Gosiu ja jestem też takim specem... :-) [%sig%]

wypadałoby się spytać a co mówi pół-mądry?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.