| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
|
Witajcie!
Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego.
Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO.
Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo.
Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki).
Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy.
A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy.
Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki.
A wiec oto adresy:
http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu
http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach
Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila.
Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!!
P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)
|
|
|
Yo Friends!
Zgadzam sie z tym co piszesz dentaku...wokol tylko same sciemnianie zaklamanie i mydlenie oczu, ale to juz ostatki sa :o)
Zabralem sie za analizowanie tej strony ktora podales (na jednej z nich kiedys bylem, i okazalo sie ze sa podobne). Chodzi o www.galacticdiplomacy.com i o www.exopolitics.org .No i kurka wodna na kazdym miejscu, w kazdym nastepnym, nowym artykule czytam rzeczy, ktore pasuja jak ulal do tej calej ukladanki...wszystko wychodzi powoli na jaw, to tylko kwestia czasu...bardzo krotkiedo czasu.
Pozdrawiam
|
|
|
Gdzie mozna znalezc dowodu na to, ze ludzie sie kontaktuja z innymi cywilizacjami? b bym to potrzebowal
|
|
|
Heja Haghi!
Hmm, no mysle ze te strony ktore podalem na poczatku i dentaku tez to sa ok. Chciaz jesli chodzi o dowody to wiesz jak to jest...niektorzy musza dotknac zeby zajazyc ze to prawda, wiec wielu zajazy wtedy jak u nich na podworku wyladuje pojazd z istotami pozaziemskimi w srodku. Tja...chociaz tez wielu z tych wielu bedzie chcialo im zerwac niby to "sztuczna" skore, a w srodku pojazdu beda szukali silnika od awionetki i beda gadac ze to jaja sa :o)
Ogolnie na necie masz tego full, ale najlepiej, jesli masz kontakt z zatwardzialymi sceptykami ktorzy wiedza wszystko najlepiej, to tylko zlac ich i dac se luz. Jak juz pisalem, to tylko kwestia czasu zanim zapanuje wielki szok i zdziwienie ze robiono nas od tylu lat w ch*** :o)
Wystarczy umiec myslec racjonalnie, wyciagac wnioski i laczyc je w calosc z kazdego czytanego tekstu (bo jak wiadomo, w kazdej nawet bajce jest ziarno prawdy) i wszystko zaczyna miec logiczny sens. Starajmy sie myslec i rozumowac "nami", calym soba a nie tylko ta czastka naszego mozgu, jaka narazie jest tylko aktywna. Juz niedlugo mozg zacznie nam wreszcie sluzyc do tego, do czego zostal stworzony...zaczne prace na pelny etat :o))
Pozdrowka
Niech moc i swiatlosc nas prowadzi!!
|
|
|
Niech moc bedzie z Nami :o)
Po przeczytaniu tekstu AdamaS (przy okazji pozdrawiam) w jedno nie mogłem uwierzyć, mianowicie w to, że Maldek na powrót stałby się planetš :o). Co jak co, ale obecny pas asteroidów kršży sobie wokół Słońca po swojej orbicie i ani rusz nie złoży się na powrót do kupy. To tak na marginesie.
Pusta Ziemia w rodku... tę teorię już znam i jest ona do przyjęcia, gdyby nie to, ze kto tam mieszka w rodku... :o). Popieram czeć tekstu traktujšcš o Atlantydzie i Lemurii :o). Byłoby super gdyby na powrót te kontynenty wróciły na swoje miejsca :o). Reszta tekstu już w porzšdku, zrozumiała i do zaakceptowania jest. Przynajmniej przeze mnie. :P
|
|
|
Witam Strumyku po absencji (nie wiem czy twojej, ale mojej tak):o) Co do planety to ja sie nie wypowiadam (znaczy sie czy to mozliwe czy nie). Nie bede kwestionowal tego jakimi srodkami dysponuja nasi przyjaciele. Moze i nawet sa w stanie zlozyc planete do kupy :o)) No ale jest mowa tez i tym ze przyleci Nibiru z dalekiej podrozy (orbity). Ci do wnetrza Ziemi to juz przed wojna pisano o krolestwie Agharty...cos w tym jest :o) A z Lemuria i Atlantyda naprawde fajnie by bylo :o)
Jesli chodzi o te wszystkie fakty to chyba zaloze nastepny temat.., mam pomysla, czekajcie :o))
Pozdrawiam wszystkich, alles i everybody :o))
|
|
|
Oczywicie wspaniały Adams/'ie, w setkach witryn ufologicznych "made in USA" cišgle przewija sie wštek istnienia potężnych, acz wiadomie zakamuflowanych przez tajne służby głownych mocarstw wiata, extraterrestrialnych cywilizacji podziemnych żyjšcych w grotach wykutych pod powierzchniš Ziemi i "ko-abitujacych" z rasš ludzkš.Do największych odkryć w tym zakresie doszło pod Groom Lake w strefie 51 koło LAS VEGAS na terenie północno=zachodniej Nevady, kiedy to przy dršżeniu przez wojsko amerykańskie potężnych kilkudziesięciopiętrowych tuneli podziemnych nowych baz naukowo-kosmicznych w ramach wycigu zbrojeń zwanego potocznie "zimnš wojnš"; na przełomie lat pięćdziesištych i szećdziesištych napotkano i natknięto się na dwie nieznane człowiekowi podziemne cywilizacje - odłam podziemny "REPTILES" {Gadzinowatych} zamieszkujšcy Ziemię od wielu milionów lat, czyli od czasu na długo jesccze przed pojawieniem się na Ziemi człowieka oraz osobne obiekty podziemne i inzynieryjne
"Tall Whites", doskonałej pod wzgledem moralnym i etycznym oraz przechodzšcej w swoim rozwoju duchowym już pod kategorię Aniołów rasy żyjšcej pod powierzchniš Ziemi ,acz spokrewnionej z odwiedzajšcymi naszš planetę kilkoma rasami intergalaktycznymi o cechach zewnętrznych naszych Skandynawów czy Angel' i(Aniołów)
potocznie nazywanych NORDYKAMI.
|
|
|
Hej dentaku!
Wszystko co mowisz sie zgadza i ja sie z tym zgadzam :o) Mam tylko jedno ALE :o) Mianowicie nie zgadzam sie z toba jesli chodzi o tych "Tall Whites". Te cwaniaczki to nie sa ci tzw. "Nordycy", tylko mieszanka znanych nam dobrze "szarakow' z genami ludzkich/humanoidalnych istot (czy ludzi z Ziemi czy z innych planet to tego nie wiem) Jesli chodzi o "Aniolow", to tak, tak mogli byc nazywani "Nordycy", ale nie pochodza oni z Ziemi lub podziemi (nie mowie tutaj o Lemuryjczykach czy Atlantydach) lecz z Plejad i Wegi (ogolnie calego gwiazdozbioru Lutni (Lyra). Jesli juz o to chodzi to ogolnie wiekszosc "Ludzi" z naszej i nie tylko galaktyki pochodza z gwiazdozbioru Lutni.
Co do "cwaniakow" jak ich nazywam, to naleza do nich nastepujaco, od najnizszego stopnia na szczeblu "kariery" "o) lub powiedzmy tak zeby kazdy zrozumial "od sprzatania kibli" czyli calej czarnej roboty:o) male jajoglowe szaraki ktorych znamy najlepiej ktorzy pochodza z gwiazdozbioru Sieci a dokladniej z Zeta Reticuli a takze z Oriona, potem, jako goscie ktorzy glownie gadaja z rzadami, tzw. ambasadorzy to ci "Tall Whites/Greys", mieszanka Ludzkich genow z jajoglowymi:o)Nastepnie wlasnie Reptilianie pochodzacy stad, uwazajacy sie za "rodowitych ziemian" a takze Reptilianie, czyli Jaszczury po naszemu z innych planet. Nad nimi stoja najwieksze cwaniaki....Drakonianie, tak na nasze-SMOKI.....i co teraz powiedza ci co nie wierza w bajki o smokach??? Ci goscie (a raczej gady) pochodza z gwiazdozbioru Smoka [a skadze by inaczej :o))], a dokladniej z Alfa Draconis i maja gdzies ponad stowke dlugosci czy wysokosci, jak kto woli. tym to juz wogole sie we lbach poprzewracalo i ci rzadza wszystkimi, a my to tylko poddani. Niezaleznymi "cwaniakami" sa goscie co sie zowia Syrianie z slawnego Syriusza B (w ktorym zreszta wiekszosc planet jest okupowana przez "jaszczurze plemie"):o). Oni juz naleza do "Ludzi" czy "Humanoidow" ale tez sa pokreceni, nie tylko w baniach ale i z wygladu, mianowicie sa czerwonego, bezowego i czarnego koloru skory. Jak bylo wyzej, oni niezaleznie od gadow robia interesy z rzadami, glownie US. Ostatnie orzeszki to Annunaki, goscie pochodzacy z NIBIRU. Pisali o nich Sumerowie, tak na marginesie. Sa oni mieszanka ludow z Syriusza B i Oriona. Kiedys kolonie na Syriuszu B i Orionie mieli "rebusy" miedzy soba, zeby przywrocic pokoj, chajtneli ze soba goscia z Syriusza B i gosciowe z Oriona. Oby dwoje byli z krolewskiego rodu. To cos co z tego wyszlo nazwano wlasnie NIBIRU, co po Orioniansku znaczy "podzielone na dwoch". Trwalo to ladnych pare setek tysiecy lat, i tak powstalo plemie, a potem rasa tego, co Sumeryjczycy nazwali Annunaki. Oni to sa jakby "chodowcami ludzi", przylatywali dogladac swojej trzodki czasami. Te orzeszki w odniesieniu do gadziej bandy konkuruja z nimi jesli chodzi o wladze nad Ziemia.
Uff, w morde, ale sie znow ten AdamS rozpisal :o)) Sorry guys!! Aha, i z gory dzieki za komentarze w stylu dzies sie takich bajek naczytal :o)))
Pozdrawiam wszysciutkich!!
|
|
|
Ja tu mam kilka pytań... bo się naczytałem...
Czy możecie w większo-mniejszym skrócie opisać te rasy/grupy dokładniej?
W głowie się miesza od tych wszystkich zależnoci, a chciałoby się to janiej zrozumieć.
1) Kto żyje pod powierzchniš Ziemii?
2) Od jak dawna tam zamieszkujš? Czy Ziemia wyryta jest wewnštrz tunelami, którymi latajš UFO?
3) Kto tak naprawdę rzšdzi Ziemiš? Czy jest jej jaki prawowity właciciel?
Mam tu na myli jakš wysoko rozwiniętš rasę we Wszechwiecie...
4) Jaka rasa jest najbliżej Ziemi? Czy można to w ogóle ustalić?
5) Czy słynny rok 2012 będzie poczštkiem/odnowieniem kontaktów z wieloma rasami na masowš skalę, a nie tylko po kryjomu?
6) Czy porwania ludzi mogš oznaczać próby tworzenia nowych gatunków ludzi, czy chodzi tu o jakš pomoc, ochronę, czy co innego jeszcze?
|
|
|
oj , to temat do RA , a ja nie wiem czy ktos z nimi jeszcze gada
eventualnie kto silnie zwiazany z wszechmylš .....trudna sprawa i ciekawy temat na forum
TRZECIE OKO TILAK / TIKA
|
|
|
Tak ogólnie jestem za tym, wierze w to, że istniejš inne cywilizacje..
Ale mam takie pytanie, skšd ta pewnoć w waszych wypowiedziach?
Piszecie tak, jakbycie znali tych wszystkich osobników osobicie i te ich zaleznoci - kto ważniejszy. Trzeba zachować trochę zdrowego rozsšdku, nie wszystko co gdzie
tam przeczytacie na jakiej stronie musi byc prawdš.
Czy nie mam trochę racji?
|
|
|
Hej!!
Dariuss, co do ciebie to pogadamy na twoim temacie, masz racje :o)) (jesli chodzi o to czy ktos z nimi jeszcze gada to trza by poszperac na necie czy sa jakies nowe dane)
A jesli chodzi o Strumyka...oj chlopie, ale mi dales zadanie :o)) (bo obawiam sie ze nikomu innemu sie nie bedzie chcialo, jesli tak to prosze o pomoc. Z gory informuje ze klasyfikacje obcych zrobie na podstawie tekstu Michalea E. Salla pt. "A Report on the Motivations and Activities of Extraterrestrial Races – A Typology of the Most Significant Extraterrestrial Races Interacting with Humanity" ze strony WWW.EXOPOLITICS.ORG, dokladny adres to http://www.exopolitics.org/Report-ET%20Motivations.htm .I dodam tez ze nie jest to doslowne tlumaczenie tylko opracowanie (wiecie, taj jak sie kiedys robilo na polaku) :o) .Mowie to po to zeby mi tu znow nikt nie wyjechal z tekstem ze nie umiem tlumaczyc i zapominam zdan ;o). Dodam ze wszystkie dane, fakty i wydarzenia sa w mniejszym lub wiekszym stopniu potwierdzone przez gosci, potocznie zwanych "ufologami". Swiadkami sa tacy ludzie jak wysocy byli urzednicy wojskowi US Army, czlonkowie wywiadu etc. Podam tutaj dwa rodzaje/grupy istot. Ci wspolpracujacy z "rzadem cienia" i ci chcacy dla nas dobrze, pomagajacy nam. Ale niestety to za jakis czas, naposac sobie to musze najpierw w wordzie :o)) Cierpliwosci!!
Pozdrawiam dariussa, STRUMYKA i reszte przyjaciol!!!
|
|
|
fantastyczny Bebo, my to znaczy Adams i ja robot humanoidalny "made in Japan"
mówimy dlatego takim nie znoszšcym sprzeciwu , autorytarnym i pseudonaukowym głosem o istnieniu wieloci ras kosmicznych zamieszkujšcych zarówno Ziemię, odwiedzajšcych to nasze cudo stworzenia jakim jest w skali Wszechwiata nasza Matka Ziemia a więc przede wszystkim o rasach zamieszkujšcych okolice galaktyk lokalizowanych na dzień dzisiejszy na miliardy lat wietlnych oddalenia od naszej Planety, oraz o rasach z innych wymiarów czasoprzestrzennych - tak zwanych potwierdzajšcych najnowsze odkrycia fizyki quantovej "wszechwiatów równoległych"(spłaszczonych intergalaktycznie i strunowo-kwarkowo-neutrinovo Bożym wałkiem do ciasta),;;
bo do takiego wniosku zmusza nieopatrznie nawet powierzchowna a nie pogłębiona lektura tysięcy a może dziesištków tysięcy stojacych na bardzo wysokim poziomie naukowym czy faktologicznym lub nawet użyję tego okrelenia swiadomie - pseudonaukowym, portali ufologicznych amerykańskich, francuskich, niemieckich i hiszpańskojęzycznych(Ameryka Łacińska plus Hiszpania),włoskich,skandynawskich oraz rosyjskich.ten całociowy obraz wyłania się z trudem i powoli z powtarzajšcych się tam tysięcy przytaczanych faktów, podanych niezależnie w różnym kontekcie sytuacyjnym i przyczynowo- skutkowym w tych włanie omawianych na naszym superforum - tysišcach żródeł bazowych i układa się to wszystko razem "do kupy" i "zusammen" meine liebe Polointernauten ,w skomplikowany megaobraz, o którym wspomina powyżej cudowny Angel skrzydlaty skandynawski czyli Adams.
|
|
|
Hehehe, wielkie dzieki i usciski [nie, nie jestem homo do zastanawiajacych sie, mam dziewczyne, a jesliby nawet to co :o)))), kocham wszystkich] dla ciebie dentaku, japonski robocie humanoidalny rodem z Porando [po japonsku Polska :o))} za tak wspaniale wyklady i wsparcie :oD Masz racje, nie znosze sprzeciwu, szczegolnie teraz w tych czasach koncowych, gdzie potrzebni sa naszym przyjaciolom "from out there" tacy ludzie jak tu na forum (nie wszyscy oczywiscie, i wiemy o kim doskonale mowie). A jesli nawet jakies sprzeciwy maja miejsce-moj umysl ich nie przyjmuje. Robie/my to co czujemy ze musimy robic!!! Najwyzszy czas, aby ludzkosc sie wreszcie obudzila z letargu, do ktorego wpadlismy poprzez nalozenie nam na nasze nosy przez nieprzyjaznych nam "cwaniakow", wielkiej kosmicznej pieluchy nasaczonej eterem. Zostalismy bezczelnie wykorzystani, jak to niektore wieprze robia z pijanymi laskami na dysku (przepraszam panie za tekst, urzylem ogolnego jezyka polsko-mlodzierzowego). Poprostu wydymali nas bez mydla, jak to robila przez wiele lat wspaniala Rossija, co zreszta bylo tym samym, ich sprawka. I nastepne TAK dentaku, jesli chodzi o wszystkie zrodla ktorych ostatnio coraz wiecej...wszystko naprawde sie sklada do kupy. Nawet po p[rzeczytaniu "glupiego romansu" jak niektorzy nazywaja wspomniana przezemnie trylogie sag autorstwa Margit Sandemo, jakby mnie oswiecilo, nauczylem sie zyc, i znalazlem wiele prawdy. Poprostu trzeba chciec, trzeba chciec poznac prawde, a nie odrazu odrzucac cos co nie jest zgodne z dotychczasowa nauka lub wiara. Zaprawde powiadam wam [pale teraz glupa :o))], nim zapieje jeszcze kilka kurow, prawie wszystkie kierunki nauki ludzkiej straca sens, takze i wszystkie religie. Oj bogini kochana [tak, juz dawno przestalem byc katolikiem, jestem poganinem....jeszcze.....wole kochac Matke Ziemie i dawac jej ofiary w postaci wina czy owocow niz ksiedzu na tace :o))], to dopiero bedzie wielki chaos i zalamanie dla wielu!!! Spojzcie tylko, czymze bedzie na przyklad taka ziemska fizyka, chemia czy biologia w porownaniu z tym co nam przedstawia bracia z planet i ukladow poczawszy od naszej ziemi do kilkuset tysiecy lat swietlnych stad ??? [w porownaniu z calym wszechswiatem, nie mowiac juz o tych rownoleglych, to jest to tylko rzut beretem stad :o))] Nie wspomne juz o naszym ziemskim prawie lub innych jeszcze mniej znaczacych kierunkach. Jedyne co bedzie wedlug mnie w miare spoko, to bedzie to psychologia i filozofia.
Hmm..no jo, tak po prostu chcialem tylko powiedziec THANKS do dentaku i reszty :o))))
Pozdrowienia dla Beby....otworz bracie swoj umysl...nie bojmy sie przyjac tego co dla nas niepojete, nie odrzucajmy tego odrazu!!!!
P.S.Strumyku, jestem w trakcie pisania, niedlugo tu wrzuce charakterystyke :o)))
|
|
|
woooooooooooooooooooooow Adamie S. :) Nieżle poleciałe , widzę że Grono przyjaciół zaciska kršg . Tak sobie pomyslałem że fajnie byłoby kiedy Zoragnizować Spotkanie :) i zobaczyć co udałoby się nam wszystkim na nim wycišgnšć . Adamie Pozdrawiam Cię i So sory ale za szybko mi życie smiga hehe tama przypieszyła fszszszsz ..Aloha Adamie i By Strong :)
Dzi Dzień Całego wiata - Wszyscy Jestemy Dziecmi :) Więc Najlepszego !!!
Pozdrawiam
|
|
|
Witam witam i o zdrowie pytam! :o))
No trzeba bylo isc za glosem serca i ducha :o)) Czekam na jakies niusy wiesz gdzie :o)
Pozdrawiam i wlasnie, wszystkiego najlepszego dla wszystkich :o)))
|
|
|
Taaaak...... wszystkiego najlepszego dla WSZYSTKICH DZIECI TEJ ZIEMI, TEJ ZIEMI, I DLA DZIECI CAŁEGO WSZECHWIATA :o). Wszyscy jestemy przecież dziećmi tego samego Boga i Bogini... choć jš mało kto zna :(.
|
|
|
Dlaczego z góry zakładacie, że jestem facetem? A tu taka pomyłka...
Przepraszam a może to jest wštek tylko dla mężczyzn...? Jesli tak to błagam o wybaczenie.
Ja nie jestem na nie, jestem na TAK TAK TAK TAK (chyba od urodzenia). Wiem, ze
ONI istniejš. Wiem, że sama nie pochodzę z tej planety, ale czy kto może mi powiedzieć po co tu jestem?
AdamS - umysł mam otwarty, to nie miała być krytyka z mojej strony tylko chęć zrozumienia. Dzięki za odpowied. Przeglšdanie tych wszystkich stron musi zabierać mnóstwo czasu, którego nie mam ale chętnie trochę poczytam.
Podajcie jakie linki do tych portali (najch etniej niemieckich)
Pozdrowienia dla AdamS i ....dentaku
|
|
|
MOC pozdrowien !!!
Naprawde, nic dodac nic ujac. Jesli cos bede tu pisal, to moge cos "zepsuc" jakims okresleniem, a to naprawde jest fajne to co AdamS (przedewszystkim) i wszyscy inni tu napisali.
pozdrowka
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
jeli Romanie będziesz miał jakie cenne informacje o zjawiskach nadprzyrodzonych ,parapsychologii i emanacjach UFO na terenie całej Ameryki Południowej, łšcznie z Meksykiem i z Kubš i Karaibami to prosimy Cię uprzejmie o ich przekazanie na nasze forum.z tego co tutaj wszyscy od dłuższego czasu(pismo polskie kwartalnik "UFO") wiemy w Polsce najwięcej tych zjawisk i rzeczy najbardziej szokujšcych zdarza się tam włanie u Ciebie, w Ameryce Południowej...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |