Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO-wojna czy pokuj?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

No właśnie czy jak wylądują to My ich przywitamy chlebem i solą czy oni Nas pierwsi laserami jest i trzecia możliwosć to My możemy posłać atomówke. Proponuje ankiete jak wedłu Was przebiegnie pierwzy oficjalny kontekt z obcą cywilizacją?

MOSKIT NIKT NIEWIE CZY UFO-LE MAJĄ POKOJOWE ZAMIARY CZY WOJENNEMOSKIT napisał(a): > > No właśnie czy jak wylądują to My ich przywitamy chlebem i > solą czy oni Nas pierwsi laserami jest i trzecia możliwosć to > My możemy posłać atomówke. > > Proponuje ankiete jak wedłu Was przebiegnie pierwzy oficjalny > kontekt z obcą cywilizacją?

MOŻE ICH ZAMIARY SĄ POKOJOWE?MOSKIT napisał(a): > > No właśnie czy jak wylądują to My ich przywitamy chlebem i > solą czy oni Nas pierwsi laserami jest i trzecia możliwosć to > My możemy posłać atomówke. > > Proponuje ankiete jak wedłu Was przebiegnie pierwzy oficjalny > kontekt z obcą cywilizacją?

CHIJRAK co masz napisz a jeśli nic nie wiesz to czytaj nie pisz...

ja bym wziol szlifierke i wszystkich ufokuf porzazynal :):):):):):)

oczywiszcie jeśli chcieli by mi coś zrobić bo tak to bym ic zaprosil na cherbatke

ja sadze ze oni wpadna najpierw 1 statkiem i przywitaja sie a nastepnie pojawi sie 200 statkow i zrobia rzeznie na ziemi "lecz kiedy przybedzie ich 10 wtedy ludziom pomoga maszyny z innej galaktyki zwane WAR Element..." cytat z ksiegi Zaglady wedlug Św Pauliny

I wierzysz w te katolicie bzdury a w OOBE nie wierzysz ? Dziwię się.

Czytałam ksiązke, w której wypowiadały się osoby 'porwane' przez UFO.Nie powiem,bo w sumie nie ma dowodów na to,że są nieprzyjaźnie nastawione, ale skoro są bardziej inteligentni od ludzi, to czemu ich porywają wiedząc jakie to skutki wywołuje. Np. część ludzi w ogóle bała się nocy, nie mogli zasnąć, mieli często koszmary.Niektórzy zmarli (!!) nie wiadomo czemu, pare lat po porwaniu. Np. takiego kolesia porwało ufo razem z jego żoną, robiono mu badania brzucha, i potem miał okropne napady bólu, później zaczęły się kłopoty z psychiką i wykorkował nie wiadomo czemu, bodajże 2 lata po wzięciu.

winter poniewaz Apokaliptycy "lud ktory jest gotowy do wojny zawsze" nie wierzy w oobe ani takie tam "jedynie przepowiednie"

ja na poczatek postawilbym pytanie, czym jest ten "pokuj"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.