Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy można uzywac magi???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79

witajcie mam pytanie mianowicie czy mozna uzywac magi czy coœ takiego wogule istnieje mam nadzieję że mi odpiszecie czekam na wiadomoœci!!

Magia, zaklęcia-co to dzieci na tym forum sš

Witaj Czarna Magio. Zajmowanie się magiš ani nie jest dzis zabronione, ani karalne. Magiš mogš sie parać dziœ wszyscy, choć zapewne w dobie komputerów nie jest to tak ekscytujšce jak powiedzmy 500 lat temu :) O ile pamięć mnie nie zawodzi, spotkaliœmy się już na jakimœ forum i jesli pozwolisz w kolejnym ze swych postów, ja przeslę Ci na maila adres fajnej stronki dot. magii. Sam param sie takimi zagadnieniami i możemy troszkę podyskutować :) Pozdrawiam serdecznie. MareM

Witaj MareM. Czy ja tez mogę prosić o adres tej fajnej stronki?

To fakt remigiusie ale tutaj droga wiedzie przez bardzo wielkie ognie i najczęœciej one nie parzš ale palš adeptów, to ta róznica diabelska od innych zabaw. No ale jak jest ktoœ rzšdny wielkich wrażeń to innej lepszej zabawy od tej nie ma. Pozdrawiam Igor

daj adres stronz na e maila wojt5"op.pl

Masz rację z wiedza, ale to jest przeciez tak oczywiste..................:) Myœle, ze Czarna Magia tez juz to wie.........;)

Kochani, z magia to jest tak, że ona otacza nas dookoła, ale my - ludzie poczatku trzeciego tysišclecia, którym wydaje się, że pozjadali wszystkie rozumy po prostu jej nie dostrzegamy. Magia wydaje nam sie bardzo skšplikowana, a z gruntu jest to nauka prosta, a jak dobrze wiecie im coœ jest łetwiejsze, tym trudniejsze do wykonania się wydaje. Najtrudniejszym elemetem magii jest Ciepliwoœć, kto jej nie ma, nie będzie Magiem. Nie jest tak, że otrzymacie listę zaklęć i będziecie od tej pory szczęœciarzami, bogaczami, mocarzami. Nie. Przejœcie od stanu adepta do mistrza wymaga ćwiczeń, ćwiczeń i jeszcze raz ćwiczeń. Żeby cokolwiek zmienić w życiu, należy zawsze, ale to zawsze zaczynać od siebie - to pierwsza zasada sztuki uczenia się - nie tylko magii. Aby zadoœć uczynić życzeniu admiinistratorom, nie będę promował obcych stron i pozwolę sobie wysłać adres cudownej stronki miagicznej na Wasz maile. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i cieszę się, że spotkałem tak cudownych rozmówców. MareM

Proszę tych których adresy sš tu niedostępne, napiszcie do mnie, mail w nicku. Pozdrawiam :)

MareM mój e-mail to Anemuron@wp.pl dzięki pozdro @ll dla was !!

Czarna Magio, podoba się stronka? Mam jeszcze parę adresów, jednak tam autorzy traktujš temat bardzo dziwnie, po akademicku, ja mam doœwiadczonko z białš magiš i mogę Ci przesłać kilka prostych ćwiczeń majacych na celu doskonalenie spojrzenia, co pozwala dominować nad innymi osobami. Do tych ćwiczeń nie potrzeba żadnych tajemniczych rekwizytów, można je przeprowadzać w zaciszu własnego pokoju. Pozdrawiam. MareM.

MareM czy mi je zdradzisz ??? cieszę się że nareszcie zacznę poszeżać swojš wiedzę!!

Oczywiœcie, że udostepnię Ci moje doœwiadczenia. Pozwolisz, że wstęp i pierwszy trening przeœlę Ci na maila. Chciałbym jednak wczesniej dowiedzieć się co Ty już wiesz, tak króciutko i ogólnikowo, żeby sie nie dublować, OK? Maila znasz, jest w nicku. Pozdrawiam.

Witam, Marem podziel sie swoimi doœwiadczeniami. Pozdrawiam

Witam. Hmm a ja się zastanawiam jak troche zarobić żeby do pierwszego dożyć:)) Chyba otworze sklep z miotłami:)) Może jakieœ kotły:)) No tyle patyków w lesie się marnuje a tu można na ruszczki wykożystać:)) Jakšœ małš hodowle czarnych kotów:)) Trochę stawów obskocze teraz żaby się lęgnš to materiał do kotła gotowy:)) Chojejka tylko te Gacoperze pod ochronš:(( Jak im te oczka wydłubać:)) No i trzeba by jakšœ krawcowš zatrudnić Hmm Trochę zachodu z tymi szpiczastymi czapkami by było:(( No i grafika jakiegoœ żeby tabliczki porobił-Piłeœ(aœ)-Nieleć:> Albo -Uwaga nisko latajšce Teœciowe:))) Kopalni tyle odłogiem stoi górnicy bez pracy niech kopiš lapis lazule:)) No i węgla by więcej trzeba pod kotły :)) Tylko trochę żal tych fryzierów:(( To wyżej to mały kšcik żartów . A tak serio moim zdaniem magia to nic innego jak umiejętnoœć wykożystania własnych możliwoœci ukrytych .Wszak nie każdy potrafi i może zostać Magiem . [%sig%]

Martawo, zanim opiszę Ci swoje doœwiadczenia w dziedzinie białej magii, proszę napisz do mnie na maila, o swoich doswiadczeniach i o tym co już wiesz, tak króciutko, a ja w odpowiedzi napiszę czym się zajmuję i w czym mogę Ci pomóc. OK? Serdecznie pozdrawiam. MareM

Szkoda że tu nie można tych stronek podać :( wiecie coœ o magii wampirycznej lub magii nocy? ja sie wampiryzmem energ. interesuje

Nom szkoda bo MareM o nas zapomniał z tego wszystkiego dużo spraw

nie absoluty no!!!!Bug zabronił tego i już

nie nie wolno Bóg tego zabronił

Wiesz co??? powiem ci tak Gówno mnie to obchodzi!!! chcę zaznać tej mocy!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.