| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Do mlodych ludzi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
Prywatny list :
Przekonalam sie o jednym. Wylapuja mlodych, inteligentnych ludzi i zaczynaja ich w rozny sposob dreczyc. Przez to drczenie mlodzi ludzie koncza najczesciej w domu wariatow albo w wiezieniu. Czesto tez popelniaja samobojstwa, bo psychicznie nie sa w stanie tego wszystkiego zniesc. Ich manipulacja polega na ciaglej zmianie nastrojow, na przekazywaniu glosow do glowy i na zadawaniu bolu. Nikt tym dreczonym ludziom nie chce wierzyc, ze dziala ktos na nich. Wlasnie ta niewiara otoczenia wzmaga bardzo agresje i niechec do ludzi w ogole. HAARP ma to wszystko dobrze opanowane od dziesiatkow lat. Taki mlody czlowiek przestaje sie uczyc i to jest najwieksza strata takiej jednostki inteligentnej dla spoleczenstwa i dla otoczenia. Mlody czlowiek czuje sie zrezygnowany, zaszczuty i bardzo czesto zmeczony po nieprzespanych nocach. W ten sposob wlasnie broni mu sie nauki i dobrej pracy. HAARP taka wlasnie jednostke degeneruje. Pomysl nad tym Piotrze. Ja juz mam swoje lata i zdaje sobie sprawe, ze HAARP rowniez zlamal cale moje zycie. Jedynie co mi pozostalo, to uswiadamiac ludzi, ze tak wlasnie HAARP postepuje z jednostkami inteligentnymi i dobrze sie zapowiadajacymi. Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska
|
|
|
Drodzy krytycy Goki, czemu wam tak trudno przyjšć, że komu może się przytrafiać co, czego wy nie dowiadczacie. Nie macie kompletnie żadnych możliwoci weryfikacji faktu, czy taka broń istnieje czy nie, a bardzo jednoznacznie wypowiadacie się w tym temacie. Moglimy się przekonać w rzeczywistoci, że naukowcy tworzš rzeczy, o których jeszcze nie dawno nam się nie niło. Fale elektro magnetyczne mogš mieć na człowieka przemożny wpływ, możgš nawet usmażyć mózg, o czy wiecie nawet wy, jeżeli oglšdacie programy popularno naukowe, w których mówi się o szkodliwym działaniu telefonów komórkowych. Nie wiedze przeciwwskazań, co do tego, żeby brać poważnie pod uwagę, że w jaki wojskowych laboratoriach, naukowcy o wštpliwej moralnoci, posunęli się o krok dalej i potrafiš bardziej subtelnie, za pomocš fal elektro magnetycznych, wpływać na emocje ludzi. Z dowiadczenia wiem, że nie trzeba wiele, by w ludziach wzbudzić przynajmniej te niskie emocje, od wystarczy napisać list na forum, w którym mówi się co, co innym nie pasuje.
|
|
|
Dariusz ludzie nie twierdzš, że broń taka nie istnieje.
Ale czy nie uważasz, że zwalanie każdego choćby najmniejszego problemu na haarpa to lekka przesada?
|
|
|
Kazdy najmniejszy problem ludzki moze byc wywolany bronia HAARP !!!!
Nawet to, ze zle woda splywa w toalecie.
Nikt nigdy nie wie, jak jest atakowany przez HAARP. Bedzie zdrowy i nic mu sie nie bedzie dzialo, ale jego urzadzenia w domu czy w samochodzie beda wymagalaly ciaglej naprawy i bedzie za to placil ciezkie pieniadze.
HAARP, to dzisiaj ziemski bog, od ktorego moze zalelezec kazde zywe istnienie !!!!
|
|
|
Goka Ty jeste PO JE BA NA i ZMANIPULOWANA ORAZ ZALEPIONA IDIOTKA KTÓRA NIE WIDZI NICZEGO POZA HAARPEM.... brak słów...
|
|
|
Smutne to ale ona zyje w swoim swiatku i nie widzi jak bardzo ma w czubie. Naprawde brak slow. To zwykla looserka, ktora nie radzi sobie w zyciu i probuje swoje niepowodzenia tlumaczyc jakimis fantastycznymi teoriami.
|
|
|
Autor: Goska (---.dyn.iinet.net.au)
Data: 15-05-2005 06:04
Kazdy najmniejszy problem ludzki moze byc wywolany bronia HAARP !!!!
Nawet to, ze zle woda splywa w toalecie.
Nikt nigdy nie wie, jak jest atakowany przez HAARP. Bedzie zdrowy i nic mu sie nie bedzie dzialo, ale jego urzadzenia w domu czy w samochodzie beda wymagalaly ciaglej naprawy i bedzie za to placil ciezkie pieniadze.
HAARP, to dzisiaj ziemski bog, od ktorego moze zalelezec kazde zywe istnienie !!!!
Gosiu ty chyba jestes chora psychicznie. Nie chce stawiac pochopnej diagnozy ale z toba jest zle. Ty glupiejesz
|
|
|
Ale Goska PO CO???????
Daj mi SENSOWNA odpowiedz, a juz nigdy nic zlego nie napisze!!!!!
|
|
|
isis wyobraz sobie, ze nie ma HAARP-a i nie uzywa swych wielorakich mozliwosci.
Na swiecie panuje naturalny bieg wydarzen. Ludzie sporadycznie choruja. Urzadzenia sporadycznie sie psuja. Zdrowe zwierzeta pilnuja obejsc.
Odpowiedz na Twoje pytanie mam tylko jedna. HAARP dziala dla napedzania koniunktury - biznesu.
Reguluje tez populacja roznych Narodow na swiecie.
Poczytaj o tajnej wladzy swiata, a dowiesz sie, ze wedlug jej zalozen Polakow ma zostac 15 milionow. Reszta bedzie wypelniona kolorowymi. Mieszanymi narodami sie latwiej rzadzi, bo nie maja wspolnoty i spojnosci. Popatrz sobie, co sie juz dzieje w Europie Zachodniej. W Paryzu czy Londynie jest trudno spotkac bialego na ulicy.
Do takich zalozen jest potrzebna dyskretna bron, ktora to wszystko reguluje i napedza kominy zyskow dla wybranych grup spolecznych. HAARP wlasnie te warunki spelnia i dziala w tajemnicy.
Pozdrawiam.
|
|
|
ISIS ...... NIE TYLKO TOBIE "RENCE OPADLI" NA TO NIE MA ARGUMENTU
WIDZISZ TO JEST JAK BYS SLEPCOWI TLUMACZYLA JAK WYGLADA BIALY COLOR
|
|
|
Ciekawe w jaki sposób osoby sterujšce HAARP potrafiš się obronić przed jej negatywnym działaniem?
|
|
|
>isis wyobraz sobie, ze nie ma HAARP-a i nie uzywa swych wielorakich mozliwosci.
>Na swiecie panuje naturalny bieg wydarzen. Ludzie sporadycznie choruja. >Urzadzenia sporadycznie sie psuja. Zdrowe zwierzeta pilnuja obejsc.
Czyli wedlug ciebie Haarp istnieje juz od tysiecy lat bo przeciez nie powiesz mi ze np 500 lat temu ludzie chorowali sporadycznie i zyli po 80 lat? I-D-I-O-T-K-A
|
|
|
Gosia już wszystko zniszczyłem możesz spać spokojnie!! Nie martw się zamykaj okna na noc ! :)
|
|
|
haarp, haarp, haarp i co???wg Ciebie Goska to nawet deszcz jest zjawiskiem haarp???
|
|
|
GOSKA, PRZESTAN SIE PRODUKOWAC , ta (banda) nie rozumie tego zagadnienia
oni dalej mysla ze ziemia jet plaska . Gotowi sa palic na stosie czarownice w imie
Pana.
-dotykasz bardzo ciekawego problemu , masz racje , ale tylko po czesci....
- CI ONI NIE MAJA JEJ WCALE, BO SA I G N O R A N T A M I !!!!!!!!!
|
|
|
widze że tu duzo dzieci Mc donalda
i bekartów gierka
oj frajerzy , włos sie jerzy na wierzy 911
i jak patrze na was to litfa ojczyzna sie chowa do dupy
a i tam nie ma spokoju
bo własnie was tam jebja
Maria Luz
kto nie słucha ojca matki
niechaj słuch psiej skóry
ciekawe czy jak sracie to czyt zaciskacie dziurkę od pisiora
zeby sprawdzić czy sie da srac i nielać
podobno to działa , sztuczna zorza z gówna w waszych pentiumowskich mózgach
dual core spisiore
ach jaki ja jestem liczny
|
|
|
ach ,byłbym zapomniał
Gosia nie martw się !!!!
prawda nidgy nie wygrywa
tylko frajerzy ze staroci padajš
|
|
|
te ... rymon wydymon---co to sa zlote mysli psa fafika,czy co orgazmu nie masz?
albo moze jestes pod wrazeniem krolewny scieszka....
a sliczny jestes po czy przed wydymoniem
|
|
|
Gosiu!
Jak widzisz na forum dotarli agenci, ktorych celem jest osmieszenie problemu. Staraja sie udowodnic je stracilas rozum.
Mam rozne problemy i dzieki Tobie zrozumialem skad one naprawde sie biora.
Dziekuje za oswiecenie.
Trzymaj sie!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |