Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kto wierzy w datę 21 12 2012
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49

Kto wierzy że 21 12 2012 coœ się wydarzy i co zamierza w tym dniu robić? Uciekać do Afryki?

Gdzieœ słyszałem plotke że według kodu biblii koniec œwiata ma myć w 2006r ;)

efekt przesycenia w mózgu cos jak wywracasz skarpetę na lewa strone :))))) i nagle stała sie jasnoœć:PPPPP

dezerter - darr.. jebane mumie w internetowej trumnie hehehe prawda jest wzgledna poluicjant terz ludzie tworzacy wlasny swiat nie potzrazebuja policji politykow zlodziji i innych bawlochwalcow koksancow nie badz smieciem wiec otwarcie mowie ci twoj los ma 1 karte ty albo zadna ty albo zadna ty albo nikt reconekt taked grikos amigos aiii ascukanda laknda manda randa granda

No moze sie cosik wydarzyć. Ale muszš być spełnione pewne warunki: polska zostanie organizatorem mistrzostw europy w piłce nożnej w 2012 i je wygra. To by był koniec w najlepszym tego słowa znaczeniu, kac do bożego narodzenia murowany. A że "coœ" się wydarzy to niewštpliwie prawda - codziennie się "coœ" wydarza i jakoœ pchamy ten wózek zwany Ziemiš do przodu. Więc do przodu.

chcecie uciekać do afryki? "ten kto by w te dni martwił się o swe życie straci je" =)

Ostatnio œcišgnšłem sobie 9 serię archiwum X, tam 22 12 2012 miała nastšpić inwazja obcych :D.

Powiedz skšd masz "Archiwum X" też bym sobie œcišgnšł :D

z dupy sobie sciagnij [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Niedługo wyjdzie ciekawa gra komputerowa pt. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl, której akcja toczy się w roku 2012. Jakieœ anomalie czasoprzestrzenne i inne "fajne" rzeczy tam będš.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Srały muchy bedzie wiosna Ja osobiscie bede pewnie siedzial na klopie i cisnal klocka [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Ja nie wierze w to. Date konca swiata zna tylko Bog i kiedy bedzie-tego nie wie nikt. Gdyby data ta byla wiadoma-bylo by bez sensu, bo np. jezeli bylo by to w roku 2012 to do 2011 spokojnie mozemy byc mordercami , gwalicielami itd-a pozniej do spowiedzi i jestesmy na rok 2012 czysty jak lza. bylo by to bez sensu. Tak naprawde w wierze chodzi przecierz o to, by byc pzrygotowanym na kazda godzine.

Dariusz nie tylko ty czekasz na Stalkera:-) A co do dat...skad wiesz nowa że to akurat biblia mówi prawde? Skšd wiesz czy ktoœ jej nie zmieniał tak żeby było mu wygodnie? A w daty też nie ma w co wierzyć. Wprawdzie wiele starorzytnych ras żyło wedłóg cykli. Może niedługo jakiœ cykl się dpełni i wszyscy bez wyjštku zginiemy? Tylko po co? Proszę państwa! Wielkie odliczanie (tylko od do czego) Cierpliwoœci wszystkiego się sowiemy w swoim czasie a na razie nie pozostaje nam nic innego tylko żyć i czekać. Czyli to co robimy od tysišcleci. Czekamy. [%sig%]

Vadi... do spowiedzi mozesz isc ale jesli nie wykazesz zalu za te grzechy ktore popelniles to i tak nic Ci to nie da. A poza tym jesli bedziesz mordowal ze swiadomoscia ze to jest zlo bo pozniej sobie do spowiedzi pojdziesz to watpie zeby Ci wybaczono...

Ja wiem co będzie w tym dniu :) Imieniny kogoœ kogo znam... Wszystkiego najlepszego! :)

www.myscarystory.blog.onet.pl <- przeczytajcie pierwszy wpis. Wierzę w Boga, nie w przepowiednie. Jednak i jedno i drógie wyglšda podobnie.

lolek jesteœ żałosny. To co tu prezentujesz nie jest ani popiese, ani żartem. jest po postu żałosne. gratuluje wiedzy, bo gdybys mia jej chodzby troszeczke umiałbys się normalnie wypowiadać

Teraz tak :) Kto oglšdał zdjecia Kodu Bibli wie... " Kometa Zostanie rozkruszona-Rozerwe ja na kawałki 2012 "

Wiesz niewiem do końca o co chodzi z ta data, ale dla mnie to wielki dzien jak co rok - urodziny bliskiej mi osoby i mam nadzieje ze dane nam bedzie byc ciagle razem az do konca. Apropos konca swiata, to mial juz byc na przelomie tysiaclecia i w innych datach ktorych ludzie sie bali. My i tak nie zmienimy tego co ma sie stac, lepiej zyc dalej i nie zaprzatac sobie tym glowy. A koniec swiata i tak kiedys musi nastapic. Skoro zycie sie kiedys zaczyna to i kiedys musi sie skonczyc - tak jak z ludzmi.

Ciekawe czy dozyjesz,jezeli tyle bedziesz sral.

prawda nik nie wie kidy to nastapi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.