| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kto wierzy w datę 21 12 2012 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
|
Kto wierzy że 21 12 2012 co się wydarzy i co zamierza w tym dniu robić?
Uciekać do Afryki?
|
|
|
Gdzie słyszałem plotke że według kodu biblii koniec wiata ma myć w 2006r ;)
|
|
|
efekt przesycenia w mózgu
cos jak wywracasz skarpetę na lewa strone :)))))
i nagle stała sie jasnoć:PPPPP
|
|
|
dezerter - darr..
jebane mumie w
internetowej trumnie
hehehe
prawda jest wzgledna
poluicjant terz
ludzie tworzacy wlasny swiat nie potzrazebuja policji
politykow
zlodziji
i innych bawlochwalcow koksancow
nie badz smieciem
wiec otwarcie mowie ci twoj los ma 1 karte ty albo zadna ty albo zadna ty albo nikt
reconekt
taked grikos amigos aiii
ascukanda
laknda manda randa granda
|
|
|
No moze sie cosik wydarzyć. Ale muszš być spełnione pewne warunki: polska zostanie organizatorem mistrzostw europy w piłce nożnej w 2012 i je wygra. To by był koniec w najlepszym tego słowa znaczeniu, kac do bożego narodzenia murowany.
A że "co" się wydarzy to niewštpliwie prawda - codziennie się "co" wydarza i jako pchamy ten wózek zwany Ziemiš do przodu. Więc do przodu.
|
|
|
chcecie uciekać do afryki? "ten kto by w te dni martwił się o swe życie straci je" =)
|
|
|
Ostatnio cišgnšłem sobie 9 serię archiwum X, tam 22 12 2012 miała nastšpić inwazja obcych :D.
|
|
|
z dupy sobie sciagnij
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Niedługo wyjdzie ciekawa gra komputerowa pt. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl, której akcja toczy się w roku 2012. Jakie anomalie czasoprzestrzenne i inne "fajne" rzeczy tam będš.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Srały muchy bedzie wiosna
Ja osobiscie bede pewnie siedzial na klopie i cisnal klocka
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Ja nie wierze w to. Date konca swiata zna tylko Bog i kiedy bedzie-tego nie wie nikt. Gdyby data ta byla wiadoma-bylo by bez sensu, bo np. jezeli bylo by to w roku 2012 to do 2011 spokojnie mozemy byc mordercami , gwalicielami itd-a pozniej do spowiedzi i jestesmy na rok 2012 czysty jak lza. bylo by to bez sensu. Tak naprawde w wierze chodzi przecierz o to, by byc pzrygotowanym na kazda godzine.
|
|
|
Dariusz nie tylko ty czekasz na Stalkera:-) A co do dat...skad wiesz nowa że to akurat biblia mówi prawde?
Skšd wiesz czy kto jej nie zmieniał tak żeby było mu wygodnie?
A w daty też nie ma w co wierzyć. Wprawdzie wiele starorzytnych ras żyło wedłóg cykli. Może niedługo jaki cykl się dpełni i wszyscy bez wyjštku zginiemy? Tylko po co?
Proszę państwa! Wielkie odliczanie (tylko od do czego) Cierpliwoci wszystkiego się sowiemy w swoim czasie a na razie nie pozostaje nam nic innego tylko żyć i czekać. Czyli to co robimy od tysišcleci. Czekamy.
[%sig%]
|
|
|
Vadi... do spowiedzi mozesz isc ale jesli nie wykazesz zalu za te grzechy ktore popelniles to i tak nic Ci to nie da. A poza tym jesli bedziesz mordowal ze swiadomoscia ze to jest zlo bo pozniej sobie do spowiedzi pojdziesz to watpie zeby Ci wybaczono...
|
|
|
Ja wiem co będzie w tym dniu :)
Imieniny kogo kogo znam...
Wszystkiego najlepszego! :)
|
|
|
www.myscarystory.blog.onet.pl <- przeczytajcie pierwszy wpis. Wierzę w Boga, nie w przepowiednie. Jednak i jedno i drógie wyglšda podobnie.
|
|
|
lolek jeste żałosny. To co tu prezentujesz nie jest ani popiese, ani żartem. jest po postu żałosne. gratuluje wiedzy, bo gdybys mia jej chodzby troszeczke umiałbys się normalnie wypowiadać
|
|
|
Teraz tak :) Kto oglšdał zdjecia Kodu Bibli wie... " Kometa Zostanie rozkruszona-Rozerwe ja na kawałki 2012 "
|
|
|
Wiesz niewiem do końca o co chodzi z ta data, ale dla mnie to wielki dzien jak co rok - urodziny bliskiej mi osoby i mam nadzieje ze dane nam bedzie byc ciagle razem az do konca.
Apropos konca swiata, to mial juz byc na przelomie tysiaclecia i w innych datach ktorych ludzie sie bali. My i tak nie zmienimy tego co ma sie stac, lepiej zyc dalej i nie zaprzatac sobie tym glowy. A koniec swiata i tak kiedys musi nastapic. Skoro zycie sie kiedys zaczyna to i kiedys musi sie skonczyc - tak jak z ludzmi.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |