Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
no to Panowie, dajemy ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Poszukuje - egzoteryków, jasnowidzów, magów chaosu, psychotroników, egzorycstów, wampirów, podróżników astralnych, demonologów, upadłych aniołów a nawet media. Cel ogólny - współpraca na możliwie wielu płarzczyznach, zbieranie - dowodów, doœwiadczeń, wiedzy, umiejętnoœci, materiału. charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru, nie dšży do zbawienia œwiata/zniszczenia œwiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm) Wyższy Cel ogólny - możliwoœć działania w grupie -> możliwoœć współdziałania magicznie/psychicznie -> zbieranie dowodów własnych możliwoœci -> przedstawienia ich na zewnštrz zespołu -> podważenie/nadłapanie tego co jest uznawane za prawde -> pokazanie prawdy. Pisać tutaj jak ktoœ chętny do współpracy, ludzi oszołomionych końcem œwiata i HAARP'em prosze o nie wypowiadanie się w tym temacie.

A ja jestem wskrzeszonym klonem umarłego maga Talrasha zamkniętego w grobowcu. Moge się przyłšczyć? [%sig%]

A przyjmujesz do "stowarzyszenia" mesjaszy (ewentualnie antychryst, jeszcze nie wybrałem strony)??

jasne Szuineg, przyjmujemy każdego wielkiego antychrysta. Wykręt weŸ wracaj do kokonu. Isis - Wampiryzm to domena Pań...

heh no wyckret ... jestem tu od niedawna ale widać kto się nienadaje ,zmień piaskownice ,jeœli szukasz przyjaciół to się pomyliłeœ ,jeœli nie to niewiem co tu robisz. Idea grupy jest dobra (ech ,te idee :P łoteweritis ) taka luŸna niczym nieograniczona ,żadnymi wierzeniami i innymi bredniami ma szanse kilkakrotnie przyœpieszyć prędkoœć rozwoju ,sprawdzone w praktyce.

Qwa...ja sie buntuje!!! Schizofrenik mówi "RÓWNOUPRAWNIENIE KOBIET I MĘŻCZYZN"!!! Ja nie pracuje w niczym bez kobiety u boku...

potrzebna "kasandra"?

jestem nikim , troche dzikim ale sercem jak kobiercem macham wkoło słońca :)))) nigdy się nie zmeczę i za Siebie ręczę ... ''..zap[rawdę istnieja œwiaty a w nich warunki w któych nawet œmierć moze umrzeć ..'' jestem z wami czy chcecie czy nie :ppp

Legion!!! Ja chce kobiet!!! Pozwól im proooooooosze:):):):)

a kiedy ja napisałem że nie pozwalam!? Dariuss ok jesteœ z nami! na Tobie będziemy experymentować :D

Yeah!!!!!!!! Teraz zapraszamy wszystkie laski z okolicy!!!! ChodŸcie ChodŸcie:D:D:D:D

A czo my bedziemy wogule robić?

Skrobać marchewki ,i modlić się do Szympury -_-

Serpens ZDUPCAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wy zgadamy się na gg w czasie konfederacji i w ten sposób ustalimy co robimy

obecnie jest Darius, Wallok oraz ja. :] pisać do mnie na gg 2230867 prosze ;]

Wallook nieoczekuj madrej odpowiedzi na głupie pytania :/

Serpens kurde idŸ do innej piaskownicy, my się tu bawimy. załóż sobie temat zwolenników lizardów i tak koozaquj...

Legion sam zwalaj ,czyli niemusze w takim razie oddawać tego piwa? no ok sam tego chciałeœ =p

a prosze bardzo! nie oddawaj! nawet klštwa gratis na podkładke do mojego piwa!

Mam nadzieję , że materiały bedš interesujšce perfekcyjny królik doswiadczalny musi dysponować materiałem w miare regularnie inaczej traci zdolnoœci badawcze sigumn vhbatt czyli zaufaj w niesmiertelnoœć Królika :ppp evam !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.