| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| no to Panowie, dajemy ;) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
|
Poszukuje - egzoteryków, jasnowidzów, magów chaosu, psychotroników, egzorycstów, wampirów, podróżników astralnych, demonologów, upadłych aniołów a nawet media.
Cel ogólny - współpraca na możliwie wielu płarzczyznach, zbieranie - dowodów, dowiadczeń, wiedzy, umiejętnoci, materiału.
charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru, nie dšży do zbawienia wiata/zniszczenia wiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm)
Wyższy Cel ogólny - możliwoć działania w grupie -> możliwoć współdziałania magicznie/psychicznie -> zbieranie dowodów własnych możliwoci -> przedstawienia ich na zewnštrz zespołu -> podważenie/nadłapanie tego co jest uznawane za prawde -> pokazanie prawdy.
Pisać tutaj jak kto chętny do współpracy, ludzi oszołomionych końcem wiata i HAARP'em prosze o nie wypowiadanie się w tym temacie.
|
|
|
A ja jestem wskrzeszonym klonem umarłego maga Talrasha zamkniętego w grobowcu. Moge się przyłšczyć?
[%sig%]
|
|
|
A przyjmujesz do "stowarzyszenia" mesjaszy (ewentualnie antychryst, jeszcze nie wybrałem strony)??
|
|
|
jasne Szuineg, przyjmujemy każdego wielkiego antychrysta.
Wykręt we wracaj do kokonu.
Isis - Wampiryzm to domena Pań...
|
|
|
heh no wyckret ... jestem tu od niedawna ale widać kto się nienadaje ,zmień piaskownice ,jeli szukasz przyjaciół to się pomyliłe ,jeli nie to niewiem co tu robisz.
Idea grupy jest dobra (ech ,te idee :P łoteweritis ) taka luna niczym nieograniczona ,żadnymi wierzeniami i innymi bredniami ma szanse kilkakrotnie przypieszyć prędkoć rozwoju ,sprawdzone w praktyce.
|
|
|
Qwa...ja sie buntuje!!!
Schizofrenik mówi "RÓWNOUPRAWNIENIE KOBIET I MĘŻCZYZN"!!!
Ja nie pracuje w niczym bez kobiety u boku...
|
|
|
jestem nikim ,
troche dzikim
ale sercem jak kobiercem
macham wkoło słońca :))))
nigdy się nie zmeczę
i za Siebie ręczę ...
''..zap[rawdę istnieja wiaty a w nich warunki w któych nawet mierć moze umrzeć ..''
jestem z wami czy chcecie czy nie :ppp
|
|
|
a kiedy ja napisałem że nie pozwalam!?
Dariuss ok jeste z nami! na Tobie będziemy experymentować :D
|
|
|
Yeah!!!!!!!!
Teraz zapraszamy wszystkie laski z okolicy!!!!
Chodcie Chodcie
|
|
|
wy zgadamy się na gg w czasie konfederacji i w ten sposób ustalimy co robimy
|
|
|
obecnie jest Darius, Wallok oraz ja. :] pisać do mnie na gg 2230867 prosze ;]
|
|
|
Serpens kurde id do innej piaskownicy, my się tu bawimy. załóż sobie temat zwolenników lizardów i tak koozaquj...
|
|
|
Legion sam zwalaj ,czyli niemusze w takim razie oddawać tego piwa? no ok sam tego chciałe =p
|
|
|
a prosze bardzo! nie oddawaj! nawet klštwa gratis na podkładke do mojego piwa!
|
|
|
Mam nadzieję , że materiały bedš interesujšce
perfekcyjny królik doswiadczalny musi dysponować materiałem w miare regularnie
inaczej traci zdolnoci badawcze
sigumn vhbatt
czyli zaufaj w niesmiertelnoć Królika :ppp
evam !
|
|
|