| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne FOTO - Trzeba zobaczyć !! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
aha, jeszcze jedno podam wam link do obrazka, nie wiem czy to nie fotomontaż, ale wygląda na autentyczne foto:
wrzuciłem te foto na server byscie mogli sami ocenic
www.nauka-jazdy.art.pl/wymiona/face.jpg
pozdrawiam
Mell
|
|
|
Tak, UFO mogło zbudowac piramidy, nie przeczę - ja przeczę tylko temu że Bóg to UFo i tyle. A z resztą mogę się zgadzać albo i nie :)
he he ... Leto wrescie zauważyłeś!!! :) < tylko że nadal uważam że nie jestem fanatykiem... >
Pozdrawiam:)
|
|
|
Złe wieści panowie, ta twarz to lipa. Owszem po głębszym przyjrzeniu się górze znajdującej za ruinami Machu Picchu (stosunek liczby kobiet do mężczyzn – 10:1, ech....) się można by na biedę dostrzec twarz ale na pewno nie tak szczegółową. O oku nie ma mowy ! A swoją drogą to to zdjęcie przypomina mi inny obrazek... z jednej strony twarz mężczyzny a z drugiej wiecie co... zależy od jakiego kąta się ogląda. Ale co do tworów na Marsie to zgadzam się w 100% (Leto miał fotkę) i twierdzę że z Marsa przybyli... Atlantydzi oczywiście. Jedyny kontakt chwilowo 601759400 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
PS.Leto że ty mi wcześniej o tym ericssonie nie powiedziałeś...
|
|
|
Assault: A kto Ciebie wiedział, że będziesz zainteresowany... Tu jest forum dyskusyjne, nie aukcja. ;) Ale szkoda, że musiałem sprzedać na zewnątrz, a nie "w rodzinie".... :)
|
|
|
hmmm... a z jakiej racja tak myślicie? Że na marsie były istoty rozumne??? Bo że było życie to nie jest wykluczone... ale istoty rozumne???
Pozdrawiam:)
|
|
|
Ach.... fakt życie pozostawiło po sobie kilka piramid, i imponującą kamienną twarz o długości przekraczającej 1500 km... Miałem kiedyś wyniki analizy jakiej dokonali amerykańscy naukowcy, i co się okazało? Twarz na marsie jest podobna do twarzy wielkich rzeźb budowanych przez Majów, Azteków, Tolteków, Olmeków. tez kolei są podobne do twarzy Sfinksa w Egipcie. Jego twarz do jeszcze kilku innych a na końcu na biedę można było je porównać do tych na Wyspie Wielkanocnej. Jedyne co Marsjańską twarz odróżnia od pozostałych to wielka kamienna łza. W internecie tego jest masę zdjęć. Twarzy, piramid i czegoś co na moje oko przypomina ruiny miasta. najciekawsze że wszystkie te twory zaobserwowano w rejonie Cydonii.
Ps. Niestety na razie nie znaleziono żadnych ruin doków, gdzie można by budować promy transgalaktyczne, albo chociaż takie którymi możnaby dolecieć do Ziemi, więc chwilowo moja ulubiona teoria że z Marsa przybyli Atlantydzi nie jest potwierdzona faktami....
|
|
|
hmmm... wszystko możliwe Assault... ale nie wiem czy tak by było... Zobaczymy. Jeszcze my powinniśmy się tego dowiedzieć :) A już na pewno Wasze dzieci :)
Pozdrawiam :)
|
|
|
Ale skoro atlantydzi przylecieli z marsa to dlaczego tak nagle zniknęli??? Przecież ich technologia musiałaby być bardziej rozwinięta od naszej co z kolei wyklucza wszelkie możliwe przyczyny ich zniknięcia... Przecież powinni wiedzieć że zbliża się kataklizm... A skoro tak to powinni trzymać się razem i coś zrobić, zapobiec. Nie chce mi sie wierzyć, że taka cywilizacja nie opanowała całej ziemi. Że nie pozostał po niej żadny ślad... hmm... I tego właśnie w teorii atlantydy zrozumieć nie potrafię.
|
|
|
Zobaczysz co po nas zostanie, nawet kamień na kamieniu, a na marsię już sąda jest...
My też przeczuwamy iż zbliża się katastrofa ale tacy jak Brat usypiają naszą czujność... i co i wielie Bada bum...
|
|
|
hmmm... ja usypiam Waszą czujność? Ale ja nic nie mówię. Po prostu jestem bardzo ciekawy co też Atlantydów zabiło? Jeśli odkrylibyśmy co to mogłoby to potwierdzić nasze przypuszczenia. Ale jak na razie nie wiemy, a zakładamy, że Atlantydzi poiadali technologię przewyrzszającą naszą kilka razy.
Więc ?
|
|
|
Nie wiemy jaką mieli technologię, a ja mówiłem o tym iż usypia naszą czyjność, to znaczy wszystkich ludzi, takie sprzeczanie się na temat religij jak twoje wcześniejsze, to nie miało być obraźliwe, mamy technologie jaką mamy, fakt iż ich musiała być bardziej rozwinięta, o ile lat nie wiem, pozatym nie wiemy czy to byli atlantydzi to tylko teoria, takich rzeczy morzemy się dowiedzieć tylko z ksiąg, co nie znaczy że twierdzę iż Boga stworzyło Ufo, wogule zapomnijmy o Bogu, bo wiem że zaraz z tym wystartujesz.
Mogła to być karzda rasa w łącznie z kolonią tych obcych o których Apokryfy i inne święte księgi piszą... hoć na takie wnioski zawcześno...
A pozatym, dlaczego w przeświadczeniu ludzi właśnie na marsie żyli marsjanie, dlaczego nie wenusjanie czy plutoriaie, ja nie wykluczam iż taka wiedza pochodzi od dawnych kultur, i była przekazywana jako tradycja ustna... ale to też tylko teoria...
|
|
|
Spoko nie jest źle, jeżeli wieżyć starohinduskim tekstom to Atlantydzi potrafili budować walix(y) czyli odpowiedniki hinduskich wiman, ale z tą różnicą że miały silniki mechaniczne o mocy przekraczającej 80 000 koni mechanicznych. A przyczyny ich znikniencia... hmm różne są. Mi najbardziej odpowiada ta mówiąca że Epoka Atlantydy zakończyła się ogromną wojną atomową (z hindusami), z tąd zeszklone miasta w różnych częściach świata... Tych teorii było jeszcze kilka ale nie chce mi się ich wszystkich tu wypisywać. Na początku sierpnia pwinienem skończyć stronę o Atlantydzie, to tam zamieszcze wszystkie materiały jakie do tej pory udało mi się zgromadzić.
|
|
|
to ja jako pierwszy poproszę o adres...
Co rozumiez pod pojęciem silnik mechaniczny, czy rakietowy, lub odrzutowy, to też mechaniczny, i skąd wiesz ile koni miały, kto to obliczył...
|
|
|
Nie sądzę by walczyli z chindusami, raczej 2 rasy lub frakcje walczyły między sobą, pytanie gdzie to umiejscowić, czy to była ta sama wojna z udziałem czuwających wątpię raczej pasuje dp puźniejszego okresu, do walki przegranej walki Enki...
|
|
|
Sew nikt tego nie musiał liczyć wszystko jest spisane czarno na białym w kilku hinduskich eposach. Sam mam jeden w całości (przeczytałem) Zawiera opisy jak zbudować jeden z kilku typów Wiman. Jest tam wszystko - od budowy podwozia do silnika rtęciowego. Jedyny problem to taki że ten opis wydaje mi się z deka bajkowy. Jak przepiszę to dam cytacik.( bajkowy ale nie w sensie niestworzony tylko mniej więcej taki - wsadź grudkę ziemi do beczki zakopanej 30cm pod ziemią na tydzień potem zawiń ją w folie aluminiową zarotuj potem posyp nawozem ..... itd)
|
|
|
A jak mieli nauczyć wieśniaków budowy statków, musiało być proste i zrozumiałe, a co do mocy silników, to chyba nie jest podana w naszych jednostkach???
Nie wyklóczam iż podczas wielu setek lat przepisywania tekst uległ deformacjom, ale jeśli masz choć 1 miljonową część tekstów wedyjskich to wyślij mi ją kiedy tylko będziesz mógł... Proszę Proszę Proszę!!!
Właśnie na takich tekstach mi zalerzy, słyszałem o nich czytałem o nich, z kąd żeś je wytrzasnął...
|
|
|
hmmm... fajnie Winter... czytałeś te księgi w oryginale? Jeśli nie to w czym? W tłumaczeniu? hmmm... nie neguję - jest to możliwe. Ale wiecie co rzuca się mi w oczy: to, że superinteligentna cywilizacja daje niewykształconym debilom swoje maszyny i opis budowania ich... Po co? W jakim celu? Skoro są tacy mądrzy to chyba wiedzą, że ich niczego nie nauczą... a tym bardziej im tym nie pomogą.
hmmm... nie ma logicznej dowodowej informacji "dlaczego". hmmm... ale jakiś cel musiał być...
Zresztą może znacie teorię : Cel, Plan, Skutek < to w strasznym skrócie - odłam z teorii Względnego Chaosu > ... Powiedzcie mi na podstaiwe niego < jeśli wiecie jak > po co i w jakim celu? Już możemy założyć, że Ci biedni pisarze faktycznie opisywali UFO... < ale niestety nawet przy najlepszych chęciach tylko założyć >
|
|
|
Nasi przodkowie je budowali, ta wiedza była zastrzerzona dla nielicznych, byli takrze wykształceni przez bogów (sory obcych) była ich tylko garstka, królestwa im słórzyły w zamian otrzymywali przychylność Bogów (noi z nów ptrzepraszam za nielegalne określenie, obcych) którzy ich chronili, dali technologię, lecz mało zaawansowaną, tak by ziemianie nie mogli z się stawiać, dostawali w zamian sórowce, ich potęga rosła...
Przyczyna, skutek, motyw, działanie...
|
|
|
Czepiam się [drobnych rzeczy].Wg.-naukowców ,astronomów i geologów ,to zaobserwowane [kształty] na Marsie są wprawdzie ciekawe[po dopasowywaniu],lecz są tworem natury a nie jak [fascynaci sensacji],nie są tworem celowym,czyli cywilizacji.cze.nie zostało powiedziane że na Marsie nie ma śladów cywilizacji,a jeśli są to nie te o których tu wspomniano,-cze.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |