Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kosmici
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50

kto porozmawia o kosmitach

chciałbym żeby mnie tak bolała dupa ,żebym się zesrał galaktycznie i kwantowo i niczym stado gołębi nasrał na nich tym gównem plazmowym :))) i zeby mi jeszcze podziekowali za zbawienie ...to byłyby ich ostatnie słowa locko martinez

zapominasz dariuss/ie iz oni kontrolujš nas nie tylko fizycznie(a więc nasze ciało) ale także naszš duszę(czyli mentalnie)

z kosmitami to ja chodze do klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111Sama jestem jedna z nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! płynie w nas zielona krew!!!! YO

Tak se myœlę, obserwujšc osobę, może osoby, które spamujš te forum wulgaryzmami, lub tekstami wyœmiewajšcymi w nie wyszukany sposób tematy. Robiš to z dziwnš wytrwałoœciš i coœ nie potrafiš zostawić w spokoju forum, na którym sš rzeczy, w które nie wierzš. Po co marnujš swój czas, czytajšc to, co tu jest wypisywane, skoro uważajš, że to bzdury. Albo nie majš życia prywatnego i im się nudzi, dlatego czytajš wszystko jak podleci, albo może sami siebie oszukujš, że w to nie wierzš, dlatego tak panicznie starajš się œmiać z innych i cišgle wracajš tu pod pretekstem naœmiewania się, ale wcišż przeglšdajš, przeglšdajš i przeglšdajš, co tu jest napisane. ps. nie wstydŸcie się, czytajcie to, co ludzie tu wypisujš bez udowadniania cišgle przed sobš samym, że tu wchodzicie tylko dla żartu, bo coœ jak na żartowanie to za dużo w tym wytrwałoœci.

na lekcje dostalem zasd sa sa as as as sa

A słyszeliœcie o Raelianach?????????? Ja myœle ze to zwykła sekta. Wycišgaja od ludzi kase i tyle!!!!!!

pewnie tak :]

Dzisiejszej nocy przytrafilo mi sie cos dziwnego. W pewnym momencie zaczalem sie powoli wybudzac i odzyskiwac czesciowo swiadomosc- tak zwyczajnie jak to bywa , gdy nad ranem budza nas np. jakies halasy. Metny , niewyrazny sen nagle przemienil sie w inny odczuwalny pelna swiadomoscia. .Za oknem zauwazylem poruszajacy sie pomaranczowy obiekt. Byla to kula zarzaca sie ciemno-pomaranoczwym swiatlem. Nie moglem zmienic swojej pozycji , ktora zdawala sie byc malo wygodna. Nie moglem ruszac konczynami, otworzyc ust ,ani oczu.. Widzialem kule , ale nie swoimi oczami , bo te mialem zamkniete , choc wrazenie obserwowanego obiektu, bylo tak wyrazne jak zwykla obserwacja na jawie. Kula ta zaczela sie powoli przemieszczac. Odczuwalem dyskomfort.Nie wiem dlaczego , ale nie bylo to przyjemne. Czulem jak narasta we mnie lek i napiecie. Chcialem zeby ktos najszybciej mnie obudzil . Bedac pod wplywem paralizu nie moglem krzyczec. Zaczalem wiec wydawac dzwieki nozdrzami , tak jak to robi zakneblowany czlowiek. W tym czasie wydawalo mi sie jakby moja percepcja/umysl przenosila sie z mojego ciala na zewnatrz, poza pokoj daleko w kierunku tej kuli, ale bedac w kontakcie z cialem. Ciezko jest mi to opisac. Pomaranczowa kula zatrzymala sie w miejscu. Moj umysl/percepcja zaczela zblizac sie w kierunku tej pomaranczowej kuli wbrew mojej woli, jakby jakas sila psychiczna mnie tam sciagala. Wtedy do pokoju weszla siostra i szczesliwie zostalem obudzony. Doskonale slyszalem siebie krzyczacego i jej kroki kiedy zblizala sie do mojego pokoju. Kiedy otworzylem oczy, zauwazylem ze moja glowa byla skierowana do sciany , a podczas tego "snu" mialem wrazenie , ze patrze przez okno. Z oczu ciekly mi lzy i nie chcialem zasypiac , przed obawa powrotu tej chorej wizji. Udalo mi sie zasnac, ale po obudzeniu czulem sie niezle wyczerpany, jakby cala energia zostala ze mnie wyssana.

Widzialem kule , ale nie swoimi oczami , bo te mialem zamkniete kurde no, to czym ja widziales?

"Oczami" duszy.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

To jest strefa ktorej człowiek nie pojmie za życia.. Ale takie rzeczy będš nas nękać.. nie moc.. strach.. marnoœc. Czesto jest tak, że czujemy taka energie i nie mozemy sie jej oprzec. Czasami mam tak podczas zasypiania..gdy już lekko snie i nagle mam jakies dziwne odczucia, nie moge sie poruszyc... i wiem , ze musze sie obudzic - mimo wszystko tego nie robie bo to "coœ" nie pozwala mi .. Okropne uczucie.

wiem znam to tez to miewam....czasam iwpadam w jakies dziwne stany...niby zasypiam..potme nagle otwieram oczy i czuje z enie jestem sama w pokoju....czasami nie moge sie ruszyc a czasami moge sie poruszac...czasami w takich stanach widze jakies postacie... [%sig%]

To sa zaburzenia snu. Był kiedyœ o tym program w telewizji. To jest jakby półsen œwiadomoœć jest właczona ale ty nie możesz sie ruszać. Ja też tak mam czasem. Pierwszy raz 2 lata temu. Najpierw straszni sie tego bałam myœlałam ze mnie coœ opętało=) Zauważylam ze duzo osób ma cos takiego.

Postacie.. mam to samo! ... mnie przesladuje od kad pamietam w moich lekach - czarna postac.. gdy zasypiam.. mam wrazenie ze spie.. ale widze przy łóżku cos czarnego.. chce otworzyc oczy , a nie moge.. wtedy zazwyczaj zrywam sie i zapalam swiatło w pokoju.. Sama takie zdazenie miałam 2 razy.. ale kiedys.. gdy spałam z przyjaciółka w pokoju .. w srodku nocy przebudziła sie i podobno dostrzegła jakšœ czarna postac stojšca przy moim łóżku.. nie był to cien..podobno! od tamtej pory jak sobie przypomne to az mam dreszcze.

Widzieliœcie dziœ w nocy 8 listopada o około 1 00 jakieœ białe kreski które co chwilę zmieniały się w różne krechy jakieœ znaki niektóre miały zielony i różowy cień To były niewiarygodne z pewnšœciš to nie był samolot ani fajerwerki. Niewiem możliwe że to jakieœ statki kosmicze niewiem. NAPRAWDĘ, mam to na komórce

A gdzie to zaobserwowałeœ (miasto)... ?

wlasnie gdzie to bylo?? co do moich stanow dziwnych..to czesto w tym stanie lewituje .....a czasami inni mowia mi z e czuja moja obecnosc....ze jakby sie do nich probuje zblizyc..ale nie wiem sama..rozne sa teorie na ten temat...kiedys ktos tez mi powiedzial ze to moze byc opetanie ale to byla bzdura.... [%sig%]

Może gdy Twoje ciało spi.. Dusza wedruje .

hehe..moze:) [%sig%]

Ja głeboko wierze w to, że podczas nsu wędrujemy :) i jestesmy szczesliwi, bo czujemy to ciepło ktore napedzš nas na cały dzień :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.