| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Gwiezdne Wrota | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
|
Czy to jest możliwe rzeby można przechodzić z planety na planete robišnc jedynie dwa kroki? Nie chodzi mi o serialowe wrota tylko takie naturalne np. Wemy pod uwage trójkšt bermucki w krórym w nie wyjaniony okolicnociach znikajom ludzie może w ten sposób przenoszšm się do innego wiata/planety. Mi się wydaje że może co takiego istnieć ale ludzkoć nie wie jak to opanować. Jaka jest wasza odpowieć na te pytania?
|
|
|
MOŻLIWE WKOŁO BERMUD JEST WIELKIKE ŻRÓDŁO MAGNESU I DLATEGGO STATKI I SAMOLOTY ZNIKAJA CHCIALBYM TAM POJECHAC MAM 12 LAT
|
|
|
A moze wiecie cos/niecos na temat Projektu STARGATE ?
Czyli wlasnie projekt GWIEZDNE WROTA ?
Ok, opowiem po krotce, CIA, DIA, i kilka innych "waznych " Specjalnych Sluzb Amerykanskiego wywiadu, kontrwywiadu, bezpieczenstwa i kto wie jeszcze czego, postanowili po latach ciszy odtajnic pewne informacje i ujawnic zakres tak zwanego projektu STARGATE....
Poniewaz do ujawnienia doszlo juz kilka lat temu to dzisiaj wiadomo juz calkiem sporo na temat " tamtych dni " , wystarczy, ze wpiszecie w jakiejkolwiek wyszukiwarce haslo: "PROJEKT STARGATE", labo jeszcze lepiej jak urozmaicie szukanie i powpisujecie calkiem dodatkowo np.: " SECRET PROJEKT STARGATE " itp, czy pozniej dodacie takze TOP, zeby bylo top secret....
ja tutaj podam Wam jednak stronke , ktorej nie znajdziecie jak na razie w zadnej z wyszukiwarek.
WORLD MIND TECHNOLOGIES
a poniwaz moje mozliwosci nie sa zbyt wielkie, to na wszelki wypadek podaje tutaj pod spodem link do tej stronki metoda tradycyjna:
http://www.wmt.edu.tc
teksty sa po angielsku, ale w jakim jezyku niby mialyby byc, skoro chodzi o program USA, po guaranii ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
waznych
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ok, opowiem po krotce, CIA, DIA, i kilka innych "waznych " Specjalnych Sluzb Amerykanskiego wywiadu, kontrwywiadu, bezpieczenstwa i kto wie jeszcze czego, postanowili po latach ciszy odtajnic pewne informacje i ujawnic zakres tak zwanego projektu STARGATE....
Poniewaz do ujawnienia doszlo juz kilka lat temu to dzisiaj wiadomo juz calkiem sporo na temat "tamtych dni " , wystarczy, ze wpiszecie w jakiejkolwiek wyszukiwarce haslo: "PROJEKT STARGATE", labo jeszcze lepiej jak urozmaicie szukanie i powpisujecie calkiem dodatkowo np.: " SECRET PROJEKT STARGATE " itp, czy pozniej dodacie takze TOP, zeby bylo top secret....
ja tutaj podam Wam jednak stronke , ktorej nie znajdziecie jak na razie w zadnej z wyszukiwarek.
WORLD MIND TECHNOLOGIES
a poniwaz moje mozliwosci nie sa zbyt wielkie, to na wszelki wypadek podaje tutaj pod spodem link do tej stronki metoda tradycyjna:
<a href="http://www.wmt.edu.tc" target="_blank">http://www.wmt.edu.tc</a>
|
|
|
aha i dodam że jeli w temacie wypowie się tej chuj ufita, to mu zapierdole z licia w twarzopodobnš częć jego marnego ciała!!!
|
|
|
Ty występujšcy pod różnymi pseudonimami.
Ja z pewnymi poglšdami Ufity mogę się nie zgadzać, ale podyskutować z nim lubię.
A Ty (teraz Kuba) chyba pomyliłe forum.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To rozdwojenie jani to jest jakie zaraliwe, nie wiem Darku czego się ci ludzie wstydzš.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dariusz nie wiem o co ci biega??? To ja kuba, a ufita już wie za co go nie lubie :-P
|
|
|
Igor
Ja na przykład wstydzę się tego, że jeszcze jestem w pracy.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A olej to takie zycie, a co robisz tak na marginesie?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Do Dariusza Wendolowskiego - serdeczne dzieki !
Wlasnie odwiedzilem Twoje FTP. WSPANIALE !
Jeszcze raz dzieki.
[%sig%]
|
|
|
Fajne filmiki tam masz:P Moje ftp ma zaledwie 12 MB więc dużo nie zmieszcze;/
[%sig%]
|
|
|
no wiec i sie wydaje ze mozna to jest logiczne ze ludzie tam z nikaja moze byc pole magnetyczne jest to jeszcze niestety nie wyjasnione;/
|
|
|
nietylko trojkont ale mnostwo rzeczy niewyjasnionych oczywiscie niepisze bzdurach , oglondalem program w telewizji naukowca na temat trujkonta, ale mysle ze to co on opowjadal ,oparte na szkicach jego do polowy bylo wytlumaczalne ale dlaczego cos znika bez powrotnie tego chyba nikt i nigdy tam niewejdzie i niewyjdzie mysle ze to jest pierwsza sprawa strefa bestlenowa to tyle co ja mysle.Napewno niejest to jakis kontakt z kosmosem bo to sa bzdury Prosze o wiencej wiadomosci na ten temat dzieki
|
|
|
Dariusz, strona może fajna... ale ja jestem tępa - jak mam otworzyc tego ufoludka?
Dzięki za odpowied.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |