Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gwiezdne Wrota
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

Czy to jest możliwe rzeby można przechodzić z planety na planete robišnc jedynie dwa kroki? Nie chodzi mi o serialowe wrota tylko takie naturalne np. WeŸmy pod uwage trójkšt bermucki w krórym w nie wyjaœniony okolicnoœciach znikajom ludzie może w ten sposób przenoszšm się do innego œwiata/planety. Mi się wydaje że może coœ takiego istnieć ale ludzkoœć nie wie jak to opanować. Jaka jest wasza odpowieć na te pytania?

j

MOŻLIWE WKOŁO BERMUD JEST WIELKIKE ŻRÓDŁO MAGNESU I DLATEGGO STATKI I SAMOLOTY ZNIKAJA CHCIALBYM TAM POJECHAC MAM 12 LAT

A moze wiecie cos/niecos na temat Projektu STARGATE ? Czyli wlasnie projekt GWIEZDNE WROTA ? Ok, opowiem po krotce, CIA, DIA, i kilka innych "waznych " Specjalnych Sluzb Amerykanskiego wywiadu, kontrwywiadu, bezpieczenstwa i kto wie jeszcze czego, postanowili po latach ciszy odtajnic pewne informacje i ujawnic zakres tak zwanego projektu STARGATE.... Poniewaz do ujawnienia doszlo juz kilka lat temu to dzisiaj wiadomo juz calkiem sporo na temat " tamtych dni " , wystarczy, ze wpiszecie w jakiejkolwiek wyszukiwarce haslo: "PROJEKT STARGATE", labo jeszcze lepiej jak urozmaicie szukanie i powpisujecie calkiem dodatkowo np.: " SECRET PROJEKT STARGATE " itp, czy pozniej dodacie takze TOP, zeby bylo top secret.... ja tutaj podam Wam jednak stronke , ktorej nie znajdziecie jak na razie w zadnej z wyszukiwarek. WORLD MIND TECHNOLOGIES a poniwaz moje mozliwosci nie sa zbyt wielkie, to na wszelki wypadek podaje tutaj pod spodem link do tej stronki metoda tradycyjna: http://www.wmt.edu.tc teksty sa po angielsku, ale w jakim jezyku niby mialyby byc, skoro chodzi o program USA, po guaranii ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

waznych [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Ok, opowiem po krotce, CIA, DIA, i kilka innych "waznych " Specjalnych Sluzb Amerykanskiego wywiadu, kontrwywiadu, bezpieczenstwa i kto wie jeszcze czego, postanowili po latach ciszy odtajnic pewne informacje i ujawnic zakres tak zwanego projektu STARGATE.... Poniewaz do ujawnienia doszlo juz kilka lat temu to dzisiaj wiadomo juz calkiem sporo na temat "tamtych dni " , wystarczy, ze wpiszecie w jakiejkolwiek wyszukiwarce haslo: "PROJEKT STARGATE", labo jeszcze lepiej jak urozmaicie szukanie i powpisujecie calkiem dodatkowo np.: " SECRET PROJEKT STARGATE " itp, czy pozniej dodacie takze TOP, zeby bylo top secret.... ja tutaj podam Wam jednak stronke , ktorej nie znajdziecie jak na razie w zadnej z wyszukiwarek. WORLD MIND TECHNOLOGIES a poniwaz moje mozliwosci nie sa zbyt wielkie, to na wszelki wypadek podaje tutaj pod spodem link do tej stronki metoda tradycyjna: <a href="http://www.wmt.edu.tc" target="_blank">http://www.wmt.edu.tc</a>

aha i dodam że jeœli w temacie wypowie się tej chuj ufita, to mu zapierdole z liœcia w twarzopodobnš częœć jego marnego ciała!!!

Ty występujšcy pod różnymi pseudonimami. Ja z pewnymi poglšdami Ufity mogę się nie zgadzać, ale podyskutować z nim lubię. A Ty (teraz Kuba) chyba pomyliłeœ forum. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

To rozdwojenie jaŸni to jest jakieœ zaraŸliwe, nie wiem Darku czego się ci ludzie wstydzš. Pozdrawiam Igor

Dariusz nie wiem o co ci biega??? To ja kuba, a ufita już wie za co go nie lubie :-P

Igor Ja na przykład wstydzę się tego, że jeszcze jestem w pracy. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A olej to takie zycie, a co robisz tak na marginesie? Pozdrawiam Igor

Tarol, to z tobš jest coœ nie tak. [%sig%]

Do Dariusza Wendolowskiego - serdeczne dzieki ! Wlasnie odwiedzilem Twoje FTP. WSPANIALE ! Jeszcze raz dzieki. [%sig%]

Prawda :) Ciekawe rzeczy !

Fajne filmiki tam masz:P Moje ftp ma zaledwie 12 MB więc dużo nie zmieszcze;/ [%sig%]

wyckret zamieœcisz dużo, całego windowsa... 1.0

No, no to już coœ. Chyba spakowanego. [%sig%]

no wiec i sie wydaje ze mozna to jest logiczne ze ludzie tam z nikaja moze byc pole magnetyczne jest to jeszcze niestety nie wyjasnione;/

nietylko trojkont ale mnostwo rzeczy niewyjasnionych oczywiscie niepisze bzdurach , oglondalem program w telewizji naukowca na temat trujkonta, ale mysle ze to co on opowjadal ,oparte na szkicach jego do polowy bylo wytlumaczalne ale dlaczego cos znika bez powrotnie tego chyba nikt i nigdy tam niewejdzie i niewyjdzie mysle ze to jest pierwsza sprawa strefa bestlenowa to tyle co ja mysle.Napewno niejest to jakis kontakt z kosmosem bo to sa bzdury Prosze o wiencej wiadomosci na ten temat dzieki

Dariusz, strona może fajna... ale ja jestem tępa - jak mam otworzyc tego ufoludka? Dzięki za odpowiedŸ.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.