| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Osoby chore niech sie wpiszą | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
|
Przyznajcie się ze większosc z was na forum jest albo chora albo ma depresje i uposledzenia skoro nie potrafi zyc normalnie. Kogo bym w szkole nie spytał szczególnie tych co mają same najlepsze oceny to nie wierzą w takie bzdety jak zjawiska paranormalne. Większość z was pewnie ma zaburzenia psychiczne albo uposledzenia autystyczne albo nadpobudliwosc i ucieka od realnego swiata i żyje w swoim wyimaginowanym swiecie. Założe się że żadko kto tu się udzielający ma średnią powyżej "3" (dostateczny) i popada w jakies dziwactwa np: Psychicznie chory Dr jan Pająk który wymyśla głupoty nie z tej ziemii. Podobnie rzecz ma się i do was.
Pozdrawiajm was i życze wam szybkiego powrotu do zdrowia. :)
|
|
|
Podajesz sie za psychologa a jesteś mało inteligentnym frajerem
Zjawiska paranormalne są tak samo prawdziwe jak to, że sie urodziłeś.
A jak wytłumaczysz skąd sie wziął wszechświat, człowiek? to jest tak samo dziwne jak zjawiska paranormalne, ale prawdziwe
|
|
|
Jak dla mnie
świetny głos, muzyka i teksty
Jak ktoś znajdzie analogię z tematem wątku, to jego...
Pozdrawiam!
Edyta Geppert - Modlitwa do dobrego Boga
Daj mi, proszę, dobry Boże,
Zamiast drogi - to bezdroże,
Które prosto poprowadzi
Poprowadzi mnie w nieznane.
Innym, dobry Boże, zostaw
Wstęgi ulic i autostrad,
A ja niech już na manowcach,
Na manowcach pozostanę!
Pozwól mi się, Boże, błąkać
Po gęstwinach i po łąkach,
W niepewności wydeptywać tysiąc ścieżek
Wydeptywać tysiąc ścieżek.
Nie bój się, że gdzieś przepadnę,
Dokąd iść mam - nie odgadnę...
Uwierz we mnie, jak ja w ciebie, Boże, wierzę!
Jak ja w ciebie, wierzę...
Spełnij, proszę, o czym marzę!
Niech pod tęczy twej ołtarzem
Wyspowiadam gorzkie żale.
Gorzkie żale, słodkie grzechy...
I niech sercu siły doda
Darowana mi swoboda,
Co nie szczędzi mi ni smutku.
Ni smutku, ni pociechy...
Choć niejeden dasz mi, Boże,
Do zgryzienia twardy orzech,
Daj też iskrę, żeby radość z niej rozniecić!
Radość z niej rozniecić...
I nadzieję mi pozostaw,
Że gdy drodze swej nie sprostam,
Ty, mój dobry Boże, wyjdziesz mi naprzeciw!
Wyjdziesz mi naprzeciw...
|
|
|
Ejjjjno, wyluzujcie, co wy tak z tymi średnimi :))
To jest forum do zlewnania z Psycholżka, a nie z zawracania sobie dupy średnią ocen w szkole :))
|
|
|
A pewno ze jo..jak juz mowilem, co to ma do rzeczy?? :o)))
Trzymajcie sie ciepluchno!
|
|
|
Jejku, dawno nie byłam na tym forum... Nie ma Brata ! Tragedia!!! Za to są inne osoby Niestety żenujące... Brak mi słów na określenie inteligencji tego oto pana, psychologa (?!). Wiedz, że to jest forum PARANORMALNE i KAŻDY bez względu na swoją średnią, czy to będzie 1.0 czy 6.0 ma prawo pisać co chce. Nie mówię, że niektóre wątki są rzeczywiście bez sensu, ale niektóre są bardzo interesujące. Poza tym, chciałabym zauważyć, że znajdują się tu osoby również dorosłe które średnie mają głęboko w ***. Jak mam średnią 5.0 i co z tego? Znam osobę, która miała 5.6 i była głupia bo tylko kuła. Zero inteligencji, zero błyskotliwości... Co do cholery ma średnia do dyskusji? W Internecie nie liczą się cyferki!
|
|
|
Te psycholog czy ty czasem nie jestes wypieszczony za bardzo przez mamusie. Pewnie w klasie siedzisz w pierwszej ławce, i wchodzisz pani profesor bez wazelinki w d..... co najwyzej chlopcze czeka cie proces "oswiecenia" a jak nie to robienie za cwela w wiezieniu, jak nie przez głowe to inaczej ci to wpoją....
Pozdrowionka for normalnych inaczej :-)
|
|
|
Szanowny Panie pseudopsychologu!
Nie chciałem odpisywać na Pana kretyński tekst, ale widzę, ze wzbudza on wiele emocji, mimo, iż nie jest tego wart.....
Uwazam to za prowokację, ale dość nieudolnie przeprowadzoną.....
Po pierwsze, Forum to jest nieobowiązkowe, nikt nikogo nie zmusza, by tu pisał.
Po drugie, nie wyjaśniłeś pojęcia "zyć normalnie"...
Po trzecie, depresji nie WOLNO łączyć z chorobą psychiczną, bo to nie ma podstaw merytorycznych i jest nieetyczne....
Po czwarte, dziwactwa też nie są chorobą psychiczną. Choroba psychiczna diagnozowana jest przez psychiatrów.
Po piate, jeśli nie badałes pana Pająka, to dlaczego stawiasz diagnozę na odległośc? To jest niegrzeczne....
Mam nadzieję, ze jestes na pierwszym roku psychologii, bo z takimi schematami myślowymi współczuję Twoim pacjentom.... Jesli jestes tym, za kogo się podajesz, w co nie wierze....
Napisalem to, żebyś pojął, za każda prowokacja powinna być przygotowana przynajmniej na piątkę z minusem......
Pozdrawiam.....
|
|
|
Remigius... BRAWO. =) Dobrze powiedziane... Nic dodać nic ująć. :)
Pozdrówka.
|
|
|
To jeszcze inaczej jest Pan Psycholog i jemu podobni nie mogą pogodzić się z tym, że jakiś tam Pająk w ich mniemaniu czubek i świr ma taki posłuch a mało tego ludzie się tym interesują a niedaj Boże jak zaczną kupowac książki.
Niestety z wielkim żalem należy stwierdzić, że niejaki Psycholog to reprezentatnt tej skostniałej i sztywnej części Świata Naukowego , która poza wasny świat wyjść nie jest w stanie.
Jeśli uda mu się natomiast zdobyć jakieś znaczące tytuły naukowe będzie następnym przysłowiowym Józefem Wmawiającym wszystkim , że tak ma być.
Choć wszyscy wiedzą, ze tak nie jest. I to jest problem tego człowieka, chce on naszym kosztem pokazać swoim nauczycielom jaki jest scepytyczny krytyczny i wogóle jaki jest po lini. Zapomina tym samym, że w jego głowie został tylko sznurek między uszami i płyn, by głowa coś ważyła.
Naprawdę jest to przykre, ze ludzie wykształceni czy tacy co aspirują do niewiadomo czego wykazują jednoczesnie taki minimalizm intelektualny, poniżej IQ 10.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ale pan psycholog milutki. BTW Bravo Remi.
Wiadomo jesteśmy upośledzeni bo piszemy na forum. Ok jutro będę upośledzony bo trzymam widelec a po jutrze bo śpię. Jestem za. A co mi tam się będę rozdabniał!
Zmieniam sobie upośledzenie co 5,98 sek codzienie przez 5 godzin. Tak dla zdrowia.Psychicznego. Egebegekuku! UEEEE gdzie mój miś?? Eee odłuż pan tą strzykawke! Co jest? Wynocha! Znowu te głosy nieeee!!!!!
[%sig%]
|
|
|
wasnie trzymam w ręku teczke UB kolegi P. hm....
no no ......
o Boże...!!!!
...ja pierdole
resezta komentaży dostępne na stronie .... ciemnej Księżyca
achtung !!
dziś pełnia -PSYCHOLE szlejom :ppp
|
|
|
Insane - Am I the only muthafucker with a brain?
I'm hearing voices but all they do is complain
How many times have you wanted to kill
Everything and everyone - Say you'll do it but never will
You can't see California without Marlon Brando's eyes
I am my Father's son
He's a phantom, a mystery and that leaves me
Nothing!
How many times have you wanted to die?
It's too late for me. All you have to do is get rid of me!
It's all in your head
It's all in my head
It's all in your head
I tried - You lied to me for so long
Everywhere I go, there's a sense of it
Freak on my antics and give me a choice
Doesn't matter if I give a @!#$
It's @!#$ that you gave me
It's all in your head
It's all in my head
It's all in your head
Do you wanna feel pain? Takin' my name in vain
Caring never felt so lame inside
Anybody else got pride? Do you wanna take my life?
Maybe I'll reverse my ride
Who the @!#$ are you? @!#$ you!
Better suck it up cuz you bled through
Better get away from me
Stay the @!#$ away from me!
I feel safe - Seems your saved
Look me in my brand new eye
[%sig%]
|
|
|
U psychologa,,,-pyta się psycholog chorego
-co ty masz na nosie?
-okulary -panie doktorze
-a dlaczego są bez szkieł?
-bo jest ciepło
|
|
|
Mam wizje centaurów czających się na Moście warszaskim i czasem słucham radia, kiedy jest wyłączone. Do tego paranoja (szczególnie boję się małych dzieci) i jeszcze inne czasem.
Może i ja jestem psychicznie chory, ale większość ludzi z tego forum jest absolutnie zdrowa na umyśle. Niestety większa część zdrowych osób jest mało inteligentna i do tego uparta, przez co raz zasłyszane plotki chwytają w mocarny uścisk macek swoich umysłów i bronią ich jak wilczyca młodych. Może ich życie staje się przez to mniej prawdziwe, ale za to na pewno bardziej egzotyczne.
pozdrawiam
szalony oczlik
|
|
|
No właśnie -są ,którzy żyją by jeść ,i są jeszcze -którzy jedzą by żyć
|
|
|
Pije by paść, leżę by wstać, wstaje by pić piję by ŻYĆ!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |