Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dużo HuMoRu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Autentyczne wyjątki z opisów wypadków samochodowych sporządzonych przez kierowców w protokołach zgłoszeniowych PZU S.A.: Wracając do domu podjechałem do złego domu i zderzyłem się z drzewem którego nie mam. Inny samochód zderzył się z moim nie ostrzegając o swoich zamiarach. Myślałem, że mam opuszczone okno jednak okazało się, że jest podniesione kiedy wystawiłem przez nie rękę. Zderzyłem się ze stojącą ciężarówką nadjeżdżającą z drugiej strony. Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w twarz mojej żony. Odholowałem swój samochód z jezdni, spojrzałem na teściową i uderzyłem w nasyp. Przechodzień uderzył we mnie i przeszedł pod moim samochodem. Facet był na całej drodze i wiele razy próbowałem go wyminąć zanim uderzyłem w niego. Budka telefoniczna zbliżała się, kiedy próbowałem zjechać jej z drogi uderzyła w mój przód. Nie chcąc zabić muchy wjechałem w budkę telefoniczną. Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek. Broniąc się przed uderzeniem zderzaka samochodu przede mną uderzyłem przechodnia. Mój samochód był legalnie zaparkowany kiedy wjechał w inny pojazd. Mój samochód był prawidłowo zaparkowany w tyle innego samochodu. Nagle znikąd pojawił się niewidoczny samochód, uderzył w mój samochód, po czym zniknął. Byłem pewien, że ten stary człowiek nie dotrze na drugą stronę ulicy kiedy go stuknąłem. Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem. Nie pamiętam dokładnie okoliczności wypadku, ponieważ byłem kompletnie pijany. W celu uzyskania dalszych szczegółów proszę zwracać się do policji. Kiedy wróciłam do samochodu to okazało się, że on umyślnie albo nieumyślnie zniknął. Jechałem do lekarza z chorym kręgosłupem, kiedy wypadł mi dysk, powodując wypadek. Nie wiedziałem, że po północy też obowiązuje ograniczenie prędkości. Dałem sygnał klaksonem, ale nie działał, ponieważ został skradziony. Pośrednią przyczyną wypadku był mały człowieczek w małym samochodzie z dużą buzią. Zdałem sobie sprawę, że może być nieciekawie. Golf jedzie nam w maskę. Spojrzałem na zegarek - była 7:05. W pewnym momencie drzewo dostało się między kabinę ciężarówki i przyczepę. Jechałem sobie spokojnie, a tu nagle zaatakowała mnie wysepka tramwajowa. Cały dzień byłem na zakupach - kupowałem rośliny. Gdy wracałem do domu, to żywopłot wyrósł jak grzyb po deszczu, przysłaniając mi pole widzenia w taki sposób, że nie zobaczyłem nadjeżdżającego samochodu. Mój samochód przeleciał przez barierkę i wylądował w kamieniołomie. Mam nadzieję, że spotka się to z państwa aprobatą. Kiedy dojeżdżałem do skrzyżowania, nagle pojawił się znak drogowy w miejscu, gdzie nigdy przedtem się nie pojawiał i nie zdążyłem zahamować. Wjeżdżając na parking, uderzyłem w ogromną, plastikową mysz. Ubezpieczony nie zauważył końca mola i wjechał do morza. Jechałem powoli, usiłując dosięgnąć szmatki, aby wytrzeć okno, która zaczepiła się o fotel. Kiedy ją pociągnąłem, uderzyłem się w twarz, straciłem kontrolę nad kierownicą i wjechałem do rowu. Gdy przyjechałem z powrotem z pomocą drogową, moje radio zniknęło. Ostrożnie przyhamowałem, aby ta kobieta upadła jak najdelikatniej. Zatrąbiłam na pieszego, ale on tylko się na mnie gapił, więc go przejechałam. Ten pieszy strasznie latał po szosie, musiałem kilka razy wykręcać, zanim na niego wpadłem. Źle osądziłem kobietę przechodzącą przez jezdnię. Kierowca, który przejechał człowieka: "Podszedłem do leżącego pieszego i stwierdziłem, że jest bardziej pijany ode mnie". Poszkodowany przeze mnie obywatel jest teraz w szpitalu i nie chowa urazy. Powiedział, że mogę korzystać z jego samochodu i wziąć jego żonę aż do czasu, kiedy wyjdzie ze szpitala. Zobaczyłem wolno poruszającego się starszego pana o smutnej twarzy, jak odbił się od dachu mojego samochodu. Motornicza tramwaju potrącona przez samochód podczas przestawiania zwrotnicy: "Zostałam uderzona w tył mojej osoby i wywróciłam się na jezdnię". Świadek potrącenia pieszego: "Zobaczyłem, że w powietrzu na wysokości 2 do 3 metrów leci, znany mi osobiście, mieszkaniec Orzechowa". Piesza potrącona przez samochód: "Stwierdziłam, że nie mam butów na nogach. Okazało się, że jeden but jest za kioskiem Ruchu, a drugi na dachu kiosku". Potrąciłam tego mężczyznę, który przyznał, że to jego wina, ponieważ już poprzednio był poszkodowany. Świadek potrącenia pieszego: "Usłyszałem jak Przemek krzyknął do głuchoniemego Tokarczuka: STÓJ". Samochód przede mną potrącił przechodnia, który jednak wstał, więc też na niego wjechałem. Pytanie: "Czy próbował pan dać ostrzeżenie?" Odpowiedź ubezpieczonego : "Tak, klaksonem" Pytanie: "Czy druga strona próbowała dać ostrzeżenie?" Odpowiedź ubezpieczonego: "Tak. Zrobiła muuuuuu" Tego byka chyba ugryzła osa, bo rzucił się na moje auto. Szczury rozmyślnie pożarły tapicerkę mojego wozu. W moim samochodzie zaczęły się bić dwie osy i zostałem ukąszony, przez co wjechałem w auto przede mną. Wyrzuciło mnie z samochodu, kiedy zjechał z szosy. Dopiero potem znalazły mnie w rowie dwie zabłąkane krowy. Usiłując zabić muchę, wjechałem na słup telegraficzny. Na samochód wpadła krowa. Później dowiedziałem się, że była trochę przygłupia. Ubezpieczony zostawił auto na polu. Kiedy wrócił, samochód zaatakowały owce. Wiedziałam, że pies jest zazdrosny o samochód, ale gdybym myślała, że coś się stanie, nie prosiłabym go, żeby prowadził. Doberman zjadł wnętrze samochodu, kiedy byłem w sklepie. Kiedy jechałem przez park safari, mój samochód otoczyły małe, brązowe, zezowate małpy. Gruba małpa zaczęła kręcić się na antenie mojego samochodu zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. Pomimo moich usilnych starań nie chciała zaprzestać i mniej więcej w trzy minuty później zniknęła w poszyciu leśnym z anteną w pysku. Sprawca wypadku: "To jest niemożliwe, żebym jechał na piątym biegu. Jechałem na pewno na czwartym albo na piątym biegu". Ten pan jest bezstronnym świadkiem na moją korzyść. Jedynym świadkiem była pewna córa Koryntu, która tam stała w bramie, ale ona nie chciała podać swoich personaliów. Dziewczyna w samochodzie obok wystawiła na widok swoje piersi i wtedy wjechałem w auto przede mną. Powiedziałem policjantce, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjąłem kapelusz, stwierdziła, że mam pękniętą czaszkę. Co mogłem zrobić, aby zapobiec wypadkowi? Jechać autobusem?

a ci rzuce :P Lista smiesznych nazwisk: 1. Wyczesany Dawid 2. Pacha Roxana 3. Męczywór Małgorzata 4. Małolepszy Tomasz 5. Kwasigroch Tomasz 6. Chujeba Renata 7. Mahujski Krzysztof 8. Zaporożec Stefan 9. Dokurwo Maciej 10. Boligłowa Bogusław 11. Szaleniec Wojciech 12. Żur Leszek 13. Poršbaniec Marek 14. Gamoń Marek 15. Cymbalista Stefan 16. Kutasko Mieczysław 17. Szpara Agnieszka 18. Bzibziak Marta 19. Fiut Stanisław 20. Kiełbasa Roman 21. Ocipka Sławomir 22. Cyc Izabela 23. Łachman Zdzisław 24. Stęchły Tadeusz 25. Biały Polak Agata 26. Kusibab Marcin 27. Sierota Maria 28. Rżšca Bożena 29. Spleœniały Andrzej 30. Skwara Elżbieta 31. Ciapciak Krystyna 32. Pomietlarz Piotr 33. Œciera Piotr 34. Pędzimšż Andrzej 35. Lapeta Barbara 36. Cnotliwy Tomasz 37. Paskuda Katarzyna 38. Słaby Edward 39. Jader Dezyderiusz 40. Siekierka Bożena 41. Wata Zyta 42. Wałach Artur 43. Dziurka Jan 44. Dzika Joanna 45. Sprzeczka- Niedołšż Małgorzata 46. Chujdus Władysław 47. Jebut Roman 48. Szczybrocha Aleksandra 49. Pyta Aleksandra 50. Zaganiacz Tomasz 51. Psipsiński Bogdan 52. Kuœka Izabela 53. Student Alojzy 54. Barłóg Zdzisław 55. Mška - Ćwikła Hanna 56. Stanisławów Lubomierz 57. Kuciapa Jerzy 58. Cieć Przemysław 59. Duplaga Tomasz 60. Bucior Renata 61. Posępny Łukasz 62. Głšb Leszek 63. Bubel Marian 64. Piotr Anna 65. Kolano Narcyza 66. Moczygêba Radosław 67. Jakoktochce Jadwiga 68. Szkodnik Piotr 69. Prukała Beata 70. Pierdas Beata 71. Sikała Jadwiga 72. Rura Marek 73. Ciemięga Przemysław 74. Ojdana Zenon 75. Ptaszek Rafał 76. Tatarata Magdalena 77. Œmietana Beata 78. Kupka Adeltrauda 79. Fundament Zygmunt 80. Nieruchaj Andrzej 81. Zachciała Elżbieta Józefa 82. Cipa Krzysztof 83. Pinda Małgorzata 84. Cincio Kornelia 85. Pałucha Kamil

Kobieta: analiza fizyko-chemiczna Temat: Analiza chemiczna Przedmiot badań: Kobieta Symbol: Ko Odkryta przez: Adama Waga atomowa: Œrednia oczekiwana 59 a.j.m. (atomowych jednostek masy), ale znane sš izotopy od 50 do 80 a.j.m. Występowanie: Nadwyżki ilosciowe w obszarach zurbanizowanych. Właœciwoœci chemiczne: Wykazuje duże powinowactwo ze złotem (Au), srebrem (Ag), platynš (Pt), szlachetnymi i półszlachetnymi kamieniami i minerałami. Zdolna do absorbowania wielkich iloœci drogich substancji. Może samorzutnie eksplodować jeœli pozostawić jš samš w obecnoœci mężczyzny. Nierozpuszczalna w cieczach, ale jej aktywnoœć wzrasta po nasšczeniu etanolem (alkoholem etylowym). Ulega naciskowi tylko we właœciwej płaszczyŸnie krystalograficznej. Własnoœci fizyczne: Powierzchnia zwykle pokryta warstwš barwników. Wrze i zamarza bez wyraŸnej przyczyny. Topi się po jej właœciwym potraktowaniu. Gorzka jeœli używać jej niewłaœciwie. Znajdowana pod różnymi postaciami od czystego metalu do pospolitej rudy. Zastosowanie: Wysoce dekoracyjny element, szczególnie w samochodach sportowych. Przedstawicielka silnych reduktorów pieniędzy. Pomocna przy wypoczynku. Testy: Czysty egzemplarz przybiera odcień różowy jeœli jest odkryty w naturalnej postaci. Zielenieje jeœli obok niej znajduje się lepszy izotop. Wysoce niebezpieczna w niedoœwiadczonych rękach. Niemożliwe posiadanie więcej niż jednego trwałego izotopu.

Bankomat Porównanie sposobu, w jaki mężczyzna i kobieta korzystajš z bankomatu. On: Podjechać Włożyć kartę Wprowadzić PIN Wziać pienišdze, kartę i kwitek Oryginalny kwitek schować, a do saszetki włożyć uprzednio przygotowany do pokazania żonie Odjechać Kupić kwiaty kochance Kupić kwiaty żonie Ona: Podjechać Puœcić sprzęgło Zaklšć na szarpnięcie Wrzucić luz Ustawić lusterko wsteczne na swojš twarzyczkę Skrzywić się do lusterka Poprawić makijaż Uœmiechnšć się do lusterka Wysišœć otworem drzwiowym Zgasić silnik Włożyć kluczyki do torebki Wyjšć kluczyki z torebki i zamknšć drzwi Dogonić samochód i zacišgnšć ręczny Przejœć dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na dwie długoœci samochodu ZnaleŸć kartę w torebce Włożyć kartę do bankomatu Wyjšć z bankomatu kartę telefonicznš i włożyć właœciwš ZnaleŸć w torebce karteczkę z zapisanym wczeœniej PINem Wprowadzić PIN Postudiować instrukcję Wcisnšć Cancel Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo Wcisnšć Cancel Znalešć w torebce kartkę z PIN'em do używanej właœnie karty Wprowadzić sumę do wypłacenia Zmniejszyć sumę do maksymalnego pułapu Zmniejszyć sumę do możliwoœci własnego konta Wzišć pienišdze Wrócić do samochodu ZnaleŸć kluczyki Poszarpać się z drzwiami ZnaleŸć kluczyki do samochodu Poprawić makijaż Uruchomić silnik Ruszyć Przeprosić w myœlach właœciciela pojazdu stojšcego z tyłu za porysowany zderzak Przestawić wsteczne lusterko tak aby widać było samochód z tyłu Wrzucić bieg i puœcić sprzęgło Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1" Ruszyć Zatrzymać się Cofnšć Wyjœć z samochodu Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem Z powrotem do samochodu Włożyć kartę do portfela Włożyć kwitek do torebki Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało Zwolnić trochę miejsca w torebce aby włożyć portfel do torebki Poprawić makijaż Wrzucić wsteczny bieg Wrzucić jedynkę Ruszyć Przejechać 3km Zwolnić ręczny Domknšć drzwi Podjechać pod perfumerię Wydać wszystko Żyć nie umierać

A to ze specjalnš dedykacjš dla... Już on wie dla kogo... :) Herbata Porównanie czynnoœci, jakie wykonujš kobiety i mężczyŸni podczas przygotowywania herbaty. Ona: Nalać wody do czajnika. Włšczyć gaz Postawić czajnik na gazie. Po zagotowaniu wody zalać herbatę w szklance. On: OdnaleŸć kuchnię. Poszukać szafki ze szklankami. Półtorej godziny szukać herbaty. Jest szklanka !!! Po zrujnowaniu kuchni znaleŸć łyżeczkę!!!! Zapalić gaz (czym?) Aha, zapałki lub zapalniczka do gazu. Po trzech kwadransach uruchomić zapalniczkę do gazu i o dziwo zapalić gaz. Czajnik - na szczęœcie jest na wierzchu. Nalać wody (zimnej !!!) Czekajšc na zagotowanie wody oglšdać mecz. Po meczu poczuć swšd z kuchni. Stwierdzić spalenie czajnika. Wyjšć z szafki garnek. Postanowić stać cały czas przy garnku. Po stwierdzeniu wydobywajšcej się pary z garnka uznać wodę za zagotowanš. Chwycić za ucho garnka. Sparzyć się (zaklšć siarczyœcie!!) Poszukać przez 10 minut (ależ zrobił się bałagan... ) rękawiczki do uchwycenia garnka. Po odnalezieniu rękawicy uchwycić garnek. Dotknšć rękawicš płomienia. Ogień - panika. Co robić? Rzucić rękawicę w kšt. Stwierdzić zapalenie się firanek. Biegiem do auta po gaœnicę. Wrócić z gaœnicš do mieszkania. Stwierdzić przeterminowanie gaœnicy z powodu nie wydobywania się z niej œrodka gaœniczego. Wpaœć na pomysł - użyć wody. Ugasić pożar. Nareszcie zalać herbatę. Niestety zalać sobie wrzštkiem spodnie!!! (i nie tylko). Ale ból ............. Pędem do łazienki. Wzišć zimny prysznic. Przebrać się. Iœć na herbatę do sšsiadki. Zostać na zawsze. Po miodowym miesišcu - zacznij od pkt. 1.

Humor zeszytów Adam Mickiewicz wykończyl szkole w Nowogrodku Anielka biegała za Karuskiem dookoła stołu, który podskakiwał szarpišc za sukienkę Aleksander Głowacki to panieńskie nazwisko Bolesława Prusa. Antygona była wdowa, jakiej wielu mężów mogłoby sobie życzyć. Andrzej Radek myœlał, że nauczyciel da mu w skórę. Ale było odwrotnie. Anielka głęboko się nasiliła, i tak skonała. Anielka mimo zakazu ojca kolegowała się z Magdš i œwiniami. Antek nie miał ojca bo był drwalem. Adler gromadził pienišdze, ponieważ chciał wyjechać z synem w podróż dookoła œwiata, albo gdzieœ dalej. Antygona czuła miłoœć do brata i dlatego go zakopała mimo zakazu króla. Antygona pochowała brata, splunęła moralnie na króla i powiesiła się. Baryka zakopał precjoza wraz z żona i synkiem. Beanów pędzono za miasto i tam im obcinano niepotrzebne częœci. Beniowski zabił 6 Kozaków. Jeden z nich umarł, a inni uciekli. Biesiadowali przy suto zastawianych stolcach. Bił swoja żonę, z która miał dzieci przy pomocy sznurka. Bohaterów "Krzyżaków" dzielimy na historycznych i erotycznych. Boryna był teœciem żony syna Antka Hanki. Była to wyspa położona z dala od morza. Car się zlitował i zmienił mu, karę œmierci na żywot wieczny. Chełmoński namalował "Babskie lato". Chemik pracuje dlatego w białym fartuchu, aby nie wyżreć dziury w ubraniu. Chłop pańszczyŸniany chodził przygarbiony, bo mieszkanie było ciasne. Chłop pańszczyŸniany musiał znosić panu jajka. Chłopi majš dostatek, bo zjadajš swoje jajka. Chłopi chodzili po polu pionowo i poziomo. Chory więzień nie doœć, że nie był leczony, musiał jeszcze niekiedy umierać. Chrobry pomógł odzyskać tron swemu zięciowi Œwiętopchełkowi. Czeœnik mówił barczystym głosem. Czarnecki zebrał duża kupę chłopskš. Czytałem sztuki Szekspira. Dwie zapamiętałem: Romeo i Julia. Danusia ratujšc Zbyszka przed napaœciš dzikiego zwierza, zabiła go. Danuœka weszła na ławę i zaczęła grać na lutownicy. Do ludnoœci w "Balladach" Mickiewicza zaliczany nie tylko pojawienie się rusałki, ale i również jęki chłopa pod jaworem. Dobrze rozwijajšcy się przemysł chemiczny przerabia węgiel na sól kamiennš. Dopiero na ostatniej wycieczce nauczyłem się odróżniać wronę i gawrona od siebie. Dosyć szybko można się zorientować, iż Izabela nie nadaje się do interesu, który ma Wokulski. Doktor Judym do szkoły chodził w ciotki szpilkach. Dulska była powodem cišży Hanki. Dziwna z braku czegoœ innego podniecała na wyspie ogień. Edward nie mógł zostać królem Francji, bo jego matka nie była mężczyzna. Faraonowi wmurowano do grobowca jego najlepsza żonę. Wmurowano mu jš na żywca. Gerwazy wycišgnšł szablę i strzelił. Góral ma na głowie kapelusz, spodnie i kierpce. Górnik pogłaskał konia po głowie i cicho zarżał. Grajšc na fortepianie koń przeleciał koło okna. Gramatycznie rzecz bioršc dziewczynka ma, innš końcówkę niż chłopiec. Grażyna biegła galopem na czele wojska. Grażyna poległa w boju, ale przeprosiła Litowara za ten wypadek. Greckš boginiš pięknoœci była Hermafrodyta. Gustaw chcšc zaimponować Anieli ukazuje jej swoje wdzięki. Hanka i Wasylek kochali się tak mocno, że ona się utopiła, a on umarł z głodu. Harem to człowiek posiadajšcy zbiór kobiet. I wtedy Jagienka wybiegła z domu i ruszyła z kopyta za Zbyszkiem. Idšc do szkoły wykoleił się tramwaj. Izabela nie chciała poœlubić Wokulskiego, mimo iż był to człowiek z interesem. Jacek Soplica miał długie rzęsy i dlatego nazywali go wšsalem. Jacek Soplica po swojej œmierci był jakiœ nieswój, ale przecież wiedział, że całe życie, poœwięcił ojczyŸnie. Jagienka rozgniatała orzechy bez młotka, bo miała twarde przyrodzenie. Jagna na szczęœcie nie była długo chora, wkrótce umarła. Janko Muzykant był niedojedzony. Jaro zakochał się w Bolce i w wyniku tego złamał ręce. Jego matka będšc małym chłopcem, spadla z drzewa. Jej córeczka Ania uœmiechnęła się pod wšsem. Joanna D'arc nosiła biała zbroję i czarnego konia. Judym postanowił czuwać nad całkowitym brakiem higieny. Jurand nie rzucił się na Krzyżaków, gdyż tymczasem bił się z myœlami. Kain zamordował Nobla. Kangur ma łeb do góry, dwie krótkie przednie kończyny, dwie tylne długie. W worku ma brzuch na małego i długi ogon. Kapitan spuszcza się zawsze ostatni. Kapłani egipscy wywoływali podstępem zaćmienie słońca. Karusek lubił suczki, ale najbardziej wolał Anielkę. Kazimierz Wielki, choć bardzo się starał nie mógł mieć dzieci, niestety. Kiedy Giaur, się wyspowiadał, to tak mu ulżyło, że umarł. Kiedy, Mieszek padł na twarz, niedŸwiedŸ przyszedł powšchać go. Mieszek był jakby nieœwieży. Kiedy ojciec wracał z koniem do domu, to chłopcy pchali mu do pyska skórki od chleba. Kirkor poszukujšc cnotliwej żony, załamał się na mostku i poszedł do wdowy. Korsarze wyjeżdżali na bezludne wyspy i łapali niewolników. Koœci człowieka sš połšczone łokciami do kolan. Krowa podobnie jak koń, składa się z rogów, kopyt, wymion i ogona. Król Waza, jak sama nazwa wskazuje, lubił zupę... Królik jest tak oddany swym małym, że wyrywa sobie kłaki sierœci z brzucha, żeby wyœcielić im gniazdo. Któryż ojciec rodziny zdołałyby się na to? Królowa Kinga została œwiętš, bo Bolesław był wstydliwy. Kryjšc się po zaroœlach przyroda dodawała mu otuchy. Ksišdz Robak strzelił do niedŸwiedzia, który zwalił się z hukiem i nie czekajšc na oklaski pobiegł do domu. Lato mile spędzę w górach u kuzynek, z których zejdę dopiero po wakacjach. Leonardo da Vinci przed namalowaniem portretów kroił ludzi, aby zapoznać się z budowa ich ciała. Leonardo da Vinci namalował swój portret "Modna Lisa" we Florentynce. Leonardo namalował "Damę z Łysicš" Litawor, widzšc œmierć Grażyny, rzuca się na stos, a ona czyni to samo. Ludnoœć Italii wzrasta szybko dzięki odwadze jej mieszkańców. Ludzie ginęli z mrozu i innych chorób zakaŸnych. Ludzie pierwotni mieli wszystko z kamienia. Ludzie powinni być życzliwi, a gdy jeden człowiek upadnie, to drugi powinien się przejšć. Michał Anioł zdšżył tylko napoczšć nagrobek Juliana II. Matejko przedstawia Kopernika siedzšcego na obrazie. Maciek wypędzony przez Œlimaka, zamarzł w lesie i bardzo tego żałował. Meduza żyje w jelicie grubym człowieka i jest szkodnikiem bardzo pożytecznym. Meteorolodzy wychodzš trzy razy dziennie oglšdać swoje narzšdy. Maż był bardzo zdziwiony, gdy odpišł swój strój i ujrzał postać kobiecš. Mężny Roland leżšc na polu walki widział swój koniec. Mimo wysiłków służby drogowej mżawka nie ustawała. Na obrazie Matejki mistrz krzyżacki staje dęba na koniu. Na skutek żałoby swojej matki, Iwona urodziła się 5 lat po œmierci ojca. Na znak, że kochał matkę, Marcinek obrabował starš kaplicę. Największym błędem Bolesława Krzywoustego było, że podzielił swych synów na 5 częœci. Nasz pies, ma trzy lata, długi ogon i niebieskie oczy zupełnie jak tatuœ. Nauka przychodziła mu z trudnoœciš, więc jš skończył i umarł na suchoty. Nel nałożyła mu piersi na głowę i spokojnie usnęła. Nerki, moczowody, pęcherz moczowy i cewka tworzš układ wydawniczy. Nowela Janko Muzykant" podobała mi się dlatego, że Janko miał talent i marnował go. Obok grobów smutnych i zaniedbanych stały groby tętnišce życiem. Odyseusz przykrył się liœciem na łokciach i kolanach, bo wstydził się swojej nagoœci. Ojciec Judyma był szewcem i z tego powodu alkoholikiem. Oko umieszczone jest w moczodole. Oprócz zabitych na polu walki leżało wiele obrażonych. Pan Dulski był sterylizowany przez żonę. Pan Piotr widział w narzeczonej same zalety. Resztę zobaczył po œlubie. Pierwsza klientka doktora Judyma była matronš proszšcš o datki dla Ÿle się prowadzšcych dziewic. Pigmeje sš to maleńcy czarni ludzie, tak jak u nas krasnoludki. Pijacy pod wpływem alkoholu często popełniajš samobójstwo i nazajutrz nic nie pamiętajš. Po jednej stronie rynku naszego miasteczka stoi koœciół, po drugiej ratusz, a dookoła wybudowano same nowe domy publiczne. Po ogłoszeniu 10 przykazań Mojżesz uznał je za nieżyciowe i rzucił w przepaœć. Po wielu staraniach lekarza pani Mostowicka zmarła. Po zebraniu makulatury sprzedaliœmy ja razem z paniš. Pot spływał po nim od stóp do głów. Potrzeby fizjologiczne u chorych w szpitalu załatwia salowa. Powieœć podobała mi się pod względem stylu pisarza, który był przystępny i nie miałam z nim trudnoœci. Powietrze składa się z tlenu, wodoru i azotoksu. Pożyczyłam ksišżkę od koleżanki, która była bardzo zniszczona. Przedstawiciele Odrodzenia we Włoszech to: Mona Liza, Leon Devinci, Dawid i Mojżesz. Przedstawicielem materializmu byt Demokryt z Abwehry. Radek był to chłop tęgi w biodrach, a chudy w biuœcie. Radek miał trudne dzieciństwo, bo musiał chodzić pod górę i do szkoły. Richard zastrzeliwszy się, zaczšł z uciechy skakać po drzewach. Robak, ratujšc Tadeusza, strzelił do niedŸwiedzia, który nie wiedział, że jest jego ojcem. Robinson zatkał kozę kamieniem, żeby mu nie uciekła. Rodzicami Żeromskiego byli Józef i Wincenty Żeromscy. Roland był bardzo towarzyski. Nawet po œmierci towarzyszy znosił ich trupy z pola walki. Rydel chodził bez gatek, bo chciał pokazać chłopom, że sš sobie równi. Rozstanie Cezarego Baryki z Laura było bardzo romantyczne, ponieważ on uderzył ja szpicruta. Savoldor znał się bardzo dobrze na anatomii człowieka, więc namalował młodzieńca z fujarš. Samiczkę od samca ropuchy odróżniamy po kolorze włosów pod pachš. Santiago miał 80 lat i daleko do domu. Serce zdrowego człowieka powinno bić 70 do 75 minut. Sfinks to baœniowe zwierzę: pół-kobieta, pół-lew i pół-orzeł. Skawiński usiadł na brzegu wyspy i zainteresowaniem zaczšł połykać kartki "Pana Tadeusza". Skrzetuski zobaczył jak szli: nagi dziad z wyrostkiem na przedzie. Skrzetuski dzięki kolegom miał dużo dzieci. Skrzetuskiemu na myœl o Helenie posiwiała broda. Soplica miał wyrzuty po mordzie. Służšcy doił krowę nad stawem, a w wodzie wyglšdało to odwrotnie. Sonet zawiera nędzny opis wsi. Spróchniały zšb czasu dotknšł go swoim palcem. Stolicš Polski przeważnie jest Warszawa. Straszne były te krzyżackie mordy. Szkapę zapewne wychudziła sama Konopnicka, chcšc w ten sposób bardziej podkreœlić ówczesna nędzę. Szlachta w "Panu Tadeuszu" była bardzo goœcinna, bo jak przyjechał pan Tadeusz na koniu, to o nic się go nie pytano, tylko dano mu siana. Œlimakowi ciężko było bronować, ponieważ kamienie właziły mu w zęby. Tadeusz po wejœciu do pokoju zobaczył rozrzucone częœci garderoby damskiej wraz z właœcicielka. Tadeusz spostrzegł zmarszczkę na twarzy Telimeny, która cišgnęła się od ucha do ucha. Tasiemiec rozmnaża się przez podniecenie. To nie była dziewica, to coœ okropnego. Turcy sšdzili, że w obozie nie pozostała już ani jedna żywa noga. Usuwano stare gruzy, a na ich miejsce budowano nowe. W 1877 w Ameryce Północnej toczyła się wojna seksualna. W czasie ferii zrobiłem dwa karmniki dla ptaków i jeden dla sióstr urszulanek. W czasie totalnej mobilizacji wcielono do wojska nawet dzieci w podeszłym wieku. W dalszej drodze Nel zachorowała na febrę. Staœ postarał się o ligninę i Nel wyzdrowiała. W Krakowie wybudowano ostatnio wiele nowych zabytków. Wieœ była samowystarczalna: kobiety dostarczały mleka, mięsa i skór. W noweli "Dym" syn pragnšc ukazać matce swa goršca miłoœć, buzował w piecu. W Olsztynie istnieje fabryka opon mózgowych. W puszczy żyje dużo drapieżników, które mogš człowieka pożreć, zadusić i zostawić. W Œredniowieczu drogi były tak wšskie, że mogły się minšć tylko dwa samochody. Wacek wszedł na lód i zaczšł pękać. Wojna wybuchła w nocy z 25 na 27 marca. Wokulski spotka Izabelę na spacerze w łazience. Wokulski zakupił klacz od Krzeszowskiego, aby póŸniej prosić o jej rękę. Wolski przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedŸwiedzich kopyt. Wszelkie robaki posuwajš się ruchem robaczkowym. Wszyscy czujemy się dobrze z wyjštkiem dziadka, który umarł. Wœród wirusów rozróżniamy: mikroby, mikrony, mikrusy i mikrobusy. Z Paryża uciekł Słowacki do Włoch, aby pomyœleć. Zaciekawione twarze widzów siedziały na trybunach. Za œcianš dał się słyszeć tupot kopyt i po chwili do karczmy wpadła Danusia z księżna Mazowiecka. Za zwłokami bohatera niesiono wszystko, czym się w życiu posługiwał: zbroję i kobiety i płaczki. Zbliżała się pora œniadaniowa: krowy jadły trawę, a ja razem z nimi. Zbyszko Dulski wyrusza z domu na dnie i noce, aby się puszczać i lumpartować. Zbyszko miał z Hanka incydent, po którym służšca znalazła się w cišży. Zbyszko opanował się dopiero wtedy, gdy Jagienka powiła dwojaczki. Zenon Sienkiewicz skrzywdził Justynę z dwu stron. Znanym drapieżnikiem leœnym jest drapichrust. Zobaczyłem w oknie brudne nogi od dziewczyny i okropny dym buchał z tamtej strony. Zygier mišł ospowatš sylwetkę kulturysty a jego wyłupiaste oczy ładnie przylegały do twarzy

alkohol- kosmetyk zażywany doustnie. Zażyty w odpowiedniej dawce powoduje zdecydowanš poprawę urody otoczenia zażywajšcego. -apatia - stosunek do stosunku po stosunku - bałagan - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie - ból głowy - szeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji - cišża - inaczej zemsta dyrygenta - nie chciała grać na flecie, to musi dŸwiga bęben - czat - program konwersacyjny, w którym 40-letni parchaty facio udaje 20-letnia sexy blondynkę - dyplomata - ktoœ, kto potrafi powiedzieć ci "spieprzaj", w taki sposób, że czujesz narastajšce podniecenie przed zbliżajšcš się podróżš - goła baba - kobieta niespełna ubrania, kuszšca swem powabem (jednem bšdŸ wieloma) lub wręcz przeciwnie - harcerz - dziecko ubrane jak kretyn, pod przywództwem kretyna ubranego jak dziecko - internacjonalizm - miłoœć francuska polskiego anglisty z włoskš germanistka na szwedzkiej amerykance w hiszpańskim hotelu - idiota - osoba inteligentna w sposób alternatywny - kłamstwo - najszczersza kobieca prawda -kanibale - ludzie dobierajšcy sobie przyjaciół według smaku -kac - suszenie po zalaniu -monogamia - zrepresjonowana poligamia -młotek - kinetyczno-pneumatyczny autopotęgator mocy z naprowadzaniem trzonkowym -niepewnoœć - dwóch facetów wchodzi do ubikacji, jeden rozpina rozporek, a drugi zaczyna malować usta -nic - pół litra na dwóch -nudziarz - człowiek, który mówi, gdy ja właœnie chcę mówić -obrzydliwoœć - chcesz ucałować babcię na pożegnanie, a ona wysuwa język. -Optymista - niedoinformowany pesymista - praca grupowa - rodzaj pracy, który ułatwia zwalanie winy na inne osoby -pesymista - optymista z bagażem doœwiadczeń - prawda - przekonywujšco powiedziane kłamstwo - piękno - ulotne zjawisko mijajšce zwykle po wytrzeŸwieniu -ręka - kostno-mięœniowy wysięgnik żurawiowy, chwytny i mobilny we wszystkich płaszczyznach. Zastosowanie różnorodne. U samców w liczbie pojedynczej zastosowanie szersze. -rozwód - słowo wywodzšce się z łaciny. Oznacza wyrwanie genitali przez portfel. -samochód - urzšdzenie mechaniczne służšce do przemieszczania się przestrzeni, a także jako wspomagacz samczy podczas okresu godowego. W rękach samic œmiertelna broń. - sedes - siedzenie dla majšcych gówno do roboty - sumienie - to ten cichy głosik, który szepce, że ktoœ patrzy -wrzask - rozdarcie zewnętrzne -wsad dewizowy - zagraniczny klient polskiej prostytutki -zamieszanie - dzień ojca w haremie - zaraz - robal powszechnie znany i powszechnie niewidoczny, jednoczesnie okreœlenie czynnoœci, która nie znajdzie swego finału w czasie.

WWW.LOSUX.PRV.PL [%sig%]

CYTATY Z FORMULARZY, JAKIE WYPEŁNIAŁY ANGIELKI ZWRACAJĽC SIĘ O ZASIŁEK NA DZIECKO: - Odnoœnie tożsamoœci moich bliŸniaków: ojcem pierwszego z nich jest Jim Munson, nie jestem pewna co do drugiego dziecka, ale podejrzewam, że zostało spłodzone tej samej nocy. - Nie jestem pewna co do tożsamoœci ojca, ponieważ kiedy na imprezie wymiotowałam przez okno, ktoœ mnie wzišł od tyłu. Mogę dostarczyć liste mężczyzn obecnych na przyjęciu. - Nie znam imienia ojca mojej małej córeczki. Została poczęta na przyjęciu przy 3600 Grand Avenue, gdzie odbyłam stosunek seksualny bez zabezpieczeń. Pamiętam, że było tak cudownie, że odpłynęłam. Jeżeli go znajdziecie, przyœlijcie mi jego numer telefonu. Dzięki.. - Nigdy nie uprawiałam seksu z mężczyznš. Własnie oczekuje na list od papieża, że poczęcie mojego syna jest niepokalane i że jest on kolejnym wcieleniem Chrystusa. - Nie znam tożsamoœci ojca mojej córeczki. JeŸdzi BMW, które teraz ma dziurę w obiciu drzwi po moim obcasie. Mozecie sprawdzić w okolicznych serwisach BMW, czy ktoœ tam ostatnio nie naprawiał takiej usterki. - Nie mogę podać tożsamoœci ojca mojego dziecka, ponieważ - jak mnie poinformował - miałoby to katastrofalny wpływ na brytyjskš gospodarkę. - Nie jestem pewna tożsamoœci ojca mojego dziecka, bo dla mnie wszyscy żołnierze wyglšdajš tak samo. - Ojcem dziecka jest Peter Smith. Jeżeli dacie radę się z nim skontaktować, zapytajcie, co zrobił z moimi płytami AC/DC. - Sšdzšc po dacie narodzin, dziecko zostało poczęte w Disneylandzie. Może to naprawdę królestwo czarów?? I najlepsze na koniec: - Nie jestem pewna co do tożsamoœci ojca mojego dziecka. W końcu, jeżeli się zje całš puszkę fasoli, nie wie się, która z nich wywołała pierdnięcie

Byłem szczęœliwy. Z mojš dziewczynš spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliœmy się wzišć œlub.Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieœcia lat, ubierała wyzywajšce obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujšce kršgłoœci jej młodego, pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała siępo coœ tak, że nawet nie przyglšdajšc się, miałem przyjemny widok na jej majteczki. Któregoœ dnia siostrzyczka zadzwoniła do mnie i poprosiła abym wstšpił do nich rzucić okiem na œlubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu.. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mnš kochać, tylko ten jeden raz, zanim wezmę œlub z jej siostrš i przysięgnę je j miłoœć i wiernoœć póki œmierć nas nie rozłšczy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeœli chcesz, chodŸ do mnie i weŸ mnie, nie będę czekać długo" Stałem jak skamieniały i obserwowałem jš jak wchodziła po schodach kuszšco poruszajšc biodrami. Kiedy była już na górze œcišgnęła majteczki i rzuciła je w mojš stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teœć stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uœciskał mówišc "Jesteœmy tacy szczęœliwi, że przeszedłeœ naszš małš próbę. Nie moglibyœmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!" A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.