| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| najTHEBESCIACKI post z sieci !! :))))))) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
wklejajcie tu texty z postów zamieszczanych na róznych forach w necie.
warunek to zeby były prawdziwe(najlepiej z linkiem) a nie zmyślone ;)
zobaczymy kto co znajdzie hehehe :D
|
|
|
Do ~jonson
Dobrze się ubowiłes?
Do reszty:
Czy czyniąc zło macie z tego radochę bo ja nie rozumiem o co wam chodzi?
"O swiatlosci...jak najmniej takich ludzi!"
A tobie tu już i ksiądz nie pomoże :( AMEN
Cytat: "Jednoczmy się w walce z niezbadanym Złem. Bóg jest z nami, a to jest najważniejsze!"
Będziemy się jednoczyć i zwalczymy zło, oby plan się powiódł ~Tereso.
|
|
|
Eeee, okej...katoliku, nie bede komentowal twoich postow. Zycze ci tylko abys odnalazl prawdziwa droge i sie na czas otrzasnal z tego fanatyzmu. Nie bede sie tu wiecej rozpisywal o tym bo to nie temat tego postu. Ale jeszcze takie pytanko...kto ci takie wielkie zlo wyrzadzil co?? I co ci moja swiatlosc przeszkadza??
Pozdrawiam wszystkich BEZ WYJATKU!
|
|
|
cyt:"kto ci takie wielkie zlo wyrzadzil co??"
nie rozumiem o jakim złu mówisz? Nikt mi zła nie wyrządził.
Cyt: "I co ci moja swiatlosc przeszkadza??"
Jaka światłość? u ciebieto raczej nie ma światłości bo światłością jest Katolicyzm ale i tak tego nie zrozumiesz.
Cyt: "Zycze ci tylko abys odnalazl prawdziwa droge i sie na czas otrzasnal z tego fanatyzmu"
To ty fanatyzmem nazywasz chrescianstwo i religię katolicką, grzeszysz w ten sposób obrażając jedyną religię która jest drogą do zbawienia duszy. To jest moja prawdziwa droga i powołanie
AMEN
|
|
|
No tak....ostatni raz tu pisze o tym. Jesli chcesz pogadac na ten temat katoliku to zaloz osobny watek.
Jakie zlo??
No to cytuje:"Czy czyniąc zło macie z tego radochę bo ja nie rozumiem o co wam chodzi?"
prosze o wytlumaczenie o jakie zlo ci chodzi??
Swiatlosc?
Tak, zgadzam sie ze katolicyzm moze byc swiatloscia, ale napewno nie taki jaki jest przedstawiony w tym wpisie ktory podalem. Swiatloscia jest katolicyzm i kazda inna religia dazaca do poznania prawdy i nie tylko religia. Po prostu kazda droga zycia obrana po to by poznawac prawde i polaczyc sie z jednoscia, z stworca, z swiatloscia, z miloscia czy z bogiem lub boginia. Niech kazdy nazywa to jak chce i jak mu pasuje, niech kazdy robi co chce i niech dazy do "jednosci" w taki sposob w jaki mu jest wygodnie, byle by tylko nie krzywdzil innych. Kazdy ma wolna wole i nie mozna mu mowic lub nakazywac co i jak ma robic. A tak wlasnie to postrzega autorka tego tekstu, ale takze i inni "oswieceni". Nie bede tu wypisywal calej historii chrzescijanstwa bo wiekszosc wie jaka ona byla...."albo przejdziesz na nasza wiare albo cie zarzniemy"....To byla milosc i swiatlosc? Chyba cos troche a nawet sporo przytlumiona.
I twoj ostatni CYT.
Grzech i Jedyna Religia?
Po pierwsze fanatykami nazywam ludzi ktorzy w taki sposob wlasnie glosza ta wiare, po drugie zeby grzeszyc czy popelniac grzech to trzeba najpierw w niego wierzyc (czego u mnie niestety nie znajdziesz), a po trzecie to niezly tekst walnales z ta JEDYNA RELIGIA...kto ci takich glupstw i bzdur nagadal ze to jedyna religia ktora jest droga do zbawienia duszy? Jesli juz chodzi o RELIGIE to ja bym bardziej postawil na ktoras z religii wschodu a nie na wypaczone nauk Jezusa. A tak naprawde to do "zbawienia" duszy nie jest potrzebna zadna religia...tylko i wylacznie ty sam jestes odpowiedzialny za "siebie" (czyt. dusze) swoim postepowaniem i postepowaniem wedlug innych i to nie tylko w tym zyciu ale i w wielu innych. TY sam zapracowujesz sobie na swoja "duchowa emeryturke" przezywajac kolejne zycia i uczac sie.
Uff, ale sie zapedzilem. Sorki :o)
To ostatni taki wyskok nie na temat, wiecej sie nie rospisuje:o)
Pozdrawiam wszystkich w SWIETLE i MILOSCI!
|
|
|
[qupte]"No tak....ostatni raz tu pisze o tym. Jesli chcesz pogadac na ten temat katoliku to zaloz osobny watek."[/quote]
hi hi dobry pomysł ;o)
wiem -tera pójde do piekła :)[img]http://www.emotikony.friko.pl/emots/2/diabelek.gif |
|
|
|
|
|
|
|
|
znalazłem kopalnie takich postów >> link
PS Czy jest tu jakis admin tego forum,bo jezeli tak to niech usunie te moje wczesniejsze kulawe posty THNX.
|
|
|
z linku podanego wyzej
|
|||
|
jeszcze jeden
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
Cytat:
"mysle ze nie jestem brzydka, nawet ladnie sie ubieram.chlopak ktory mi sie podoba jest o rok starszy. chodzi do tego samego gimnazjum. przez kilka tygodni obserwolwal mnie. dowiedzialam sien tego z ust przyjaciolki, wczesniej sama go nie zauwazalam. kilka dni pozniej zaczal chodzic z inna dziewczyna i chodzi z nia od kilku miesiecy. widze jednak ze nadal mnie obserwuje. kiedy jest z nia i widzi mnie lapie ja za reke jakby chcial mi pokazac ze teraz chodzi z nia, jest tez jeszcze jeden problem: on jeslt osob znana i powszechnie szanowana a mnie zna i lubi raczej malo osob. a to tylko dlatego ze 3 lata temu podpadlam jeden popularnej lasce ktora ma znajomosci...teraz ona juz sie mnie nie czepia ale niektorzy ludzie juz z gory s przekonani ze jestem glupia. mysle ze do niego nie doszla taka opinia na moj temat a jednak zaczal chodzic z inna. prosze niech ktos powie mi dlaczego tak sie stalo i co ja moge w tej sytuacji zrobic? prosze!"
|
|
|
Hej ~jonson..niezly ten link:) ale tak wogole to po co go podales, teraz to twoj temat nie potrzebny juz. Kazdy sobie tam pojdzie:o) Just kidding hehe, a poza tym jak tak spojzalem tylko na pierwsza stronke to zwalil mnie z nog ten tekst :
»26
phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=20882
Kto mi poda link do google.pl?
----
hehe... poszukaj http://www.google.pl/search?hl=pl&q=google&lr= Wink ;>
Nie no, totalny wypas:o))))
Pozdrowionka Friends!
|
|
|
film.onet.pl/1,4,8,9278079,27772039,1435864,0,forum.html
Czy jak idziecie na dyskoteke to prasujecie dresy? Pytam, bo na metce od dresu narysowane jest zelazko z jedna gwiazdka i takim niezbyt goracym zelazkiem nie moge zrobic kantow.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |