| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 13 Marca 2005 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
|
Jest to data rozpoczęci zmian w organiżmie i w miejscu zwanego Ziemią .
Proces Oczyszczania jest rozpoczęty .
Pieczęć z ostatnim kodem została złamana .
Komórki macierzyste jako pierwsze otrzymają polecenie dokonania zmain.
Wasze mózgi będą analizowały za i przeciw decyzje podejmowane przed i po .
Pamiętajcie nie jesteście bezczynni na informacje o wojnach .możecie się temu przeciwstawić .
Pamietajcie jedno z najsilniejszych psów wojny zostało pokonane w 1945 ale -
Suka Która Je Urodziła Zaś Ma Ruje .
W najbliższym czasie Izrael zaatakuje Iran .
|
|
|
Wy z "neoplus.adsl.tpnet.pl" chyba za dużo biblii się żeście naczytali. Bóg nikogo nie ukaże, ani nic na nas nie zsyła, bo to nie jego rola. Sianie złych wizji ma spowodować strach, a strach to emocja przeciwna miłości, a miłość to Bóg, więc Wy od Boga nie pochodzicie. Znikajcie czarty :)
|
|
|
Na wierzchu to co pod nim przez lata było .
Człowiek człowiekowi los gotuje .
Prawidła są ale nikt ich nie stosuje .
Pszczoła i Szerszeń ma żądło wiec nim kłuje .
Dobra i prawdy się nie szanuje .
Noc idzie długa i ciemna nawet sowa nie trafi do zdziebła .
|
|
|
witam was wszystkich, czytałem co pisaliście.Bardzo wiele na ten temat już czytałem pod hasłem 2012.Człowiek jest uparty i na nic się zda jefgo rozumność idzie ku zagładzie i sam sobie przygotowuje nieszczęście, no bo jak nazwać zachowanie ludzi na Ziemi jakby byli jej okupantami?
|
|
|
A fale przyjdą ogromne i bałwany pieniste.
Ziemia się zakołysze i stanie na chwile .
|
|
|
TAAA KONIEC NASTAL W PEWNEJ GRZE DLA MNIE, JESLI TEN SMOK CO MNIE POKONAŁ JESZT CZERWONY NO TO PRZEPOWIEDNIA SIE SPRAWDZILA ;)
|
|
|
Lew ryczy a Kogut nie pieje.
Czarny Orzeł chce w lot iść ale tam płonące knieje .
Kto z Ziemi żył i Zbrodnią płacił ten tyle sie wzbogacił że mu los doda wiechcia.
Słona woda wypełni Pałace a żar oka pozbędzie łez na wieki .
Kres i los taki jaki i tam Człowieki.
Za krew niewinną i czaszki białe zapłata idzie, idą błyskawice.
Nikt nie zna godziny nim założy przyłbice.
|
|
|
Ciekawe wiersze, zostańcie poetami. Jak już ktoś powiedział na tej stronie - BÓg jest miłością. On nic na nas nie ześle, my sami to zrobimy przez głupotę. Izrael chce zaatakować Iran, Chiny Tajwan. Tylko patrzeć jak wybuchnie wojna. A wasz koniec może nastąpić w chwili waszej śmierci. Śmierć co prawda nie jest końcem, tylko początkiem, lecz nie wierzę żebyśmy zaraz po śmierci gdzieś się udawali. W ewangeliach napisane jest przecież czarno na białym, że po śmierci w pewnym sensie nasze dusze zasypiają, czekając na dzień zmartwychstania. Co z kolei zaprzecza reinkarnacji, która przybyła z terenów dzisiejszej, np.: Indii. Ludzie chcąc wierzyć, że tuż po śmierci coś jest, wierzą w bajki o reinkarnacji lub w duchy. Ja jestem człowiekiem wierzącym, chociaż nie tak jak bym chciał. Czytając to co niektórzy z was piszą to po prostu chce mi się śmiać - bez obrazy, lecz jestem z natury uparty, więc nie przekonacie mnie do waszej wiary. Mam swoją wiarę, chociaż nie jest doskonała, lecz zawsze jest.
Zapewne na mojego posta niektórzy będą oburzeni, lub nadal będą próbowali mnie przekonać, że się mylę. Nieradzę!!!
|
|
|
uparty to osioł jest :)
a Ty co najwyżej jestes leniwym , zademoralizowanym ;))) , sadomasoc histycznym
chrześcijaninem lub innym popularnym zjawiskiem polarnym
ciao ben
|
|
|
Nie wiem czy wiesz, ale niektórzy geniusze także są uparci. Leniwy to ja nie jestem. Ciekawe z formułowanie. Wnioskuje że się zdenerwowałeś. Pomiedz ty się w kurzyłeś, czy zło zrobiło to za ciebie.
|
|
|
Stretiopus Lupus .
Zaczyna się kręcić machina - dzisiaj o 18 godzinie obiegnie świat informacja pochodząca od Ciemnej strony naszej egzystencji .
Jest to namacalny dowód o materializowaniu się naszego negatywnego myślenia .
Czas jest ku temu aby wybrańcy przechodzilili ze stanu stagnacji do ruchu.
Czas na działanie .
Niech Wrota Jasności się otwierają .
|
|
|
Hahahahaha :) dobre :) Ja wierzę w świat duchowy, ale bez przesady.
KONIEC TEGO TEMATU. NIE PISAĆ WIĘCEJ BZDUR, ALBO PRZEDSTAWCIE DOWODY NA SWOJE TWIERDZENIA!
|
|
|
co to zła moc strumykowi każe się naśmiewać i zamykać usta idącej jasności jesteś strumień pod wpływem uważaj . godz,18
|
|
|
:D
Psychika coponiektórych jest zatrważająca.
Jesli brać pod uwagę współczesny stopień rozwoju intelektualnego,to dziwnym wydają sie takowe teoriw jak Dana Browna czy choćby ta pokazana tutaj.
Aczkolwiek w wyidealizowanym społeczeństwie rozmowy mogą się toczyć tylko na szczeblu polityki lub wiary, ewentualnie sportu. Widać zbliżamy się własnie do pewnego ze stopni wyidealizownaia. Jeśli mam być szczery to nie chcę w nim uczestniczyć.
Pax vobiscum :-)
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |