Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
co oznaczają kręgi zbożowe?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92

kręgi z tego co wiem mają nam przekazać jakieś informacje od obcych Jeżeli ktos wie co np. oznaczają ostatnie kręgi z Wylatowa i Inowrocławia to prosze o odp. Chciałabym jeszzce wiedzieć czy kregi z wiadomością dotyczą danego terenu czy ogólnie Ziemi?

Zaraz dopiszę coś więcej, teraz parę fotek, jakie znalazłem u qmpla na serverze: http://foto.iip.pl/view_album.php?set_albumName=wylatowo2003

Pierwsza odpowiedź, jaka mi się nasuwa na temat "nieścisłości przekazu" to ta, że wystarczy sięgnąć do mitów - czy JAKAKOLWIEK wyrocznia dawała jasne i proste odpowiedzi ? Nie, gdyż dojście do własnej interpretacji odpowiedzi w kwestiach fundamentalnych jest równie ważne co sama "sucha" informacja. Zreszta, po co szukać tak daleko - polecam film "Kontakt" z Jodie Foster.

Poza tym, przecież TO są wskazówki, TO jest alfabet !! Proponuję spojrzeć, co MY wysłaliśmy biednym Obcym... jak Oni to odczytają, to ja naprawdę chylę czoło przez Ich umysłami !! Oto link: http://very.re-lab.net/images2.html

Leto... z Twoich wypowiedzi wynika że oni nas testują... Trochę to chore. ale wiesz, mówienie o nich "wyrocznia" to trochę dziwne... hmmm ja bym ich nazwał Idiotami skoro się nie potrafią z nami skontaktować, a do "kontaktu" zamiast radia czy sygnałów czy bezpośredniego kontaktu, czy choćby rysunków na tych waszych polach zbóż rysują sobie kułeczka... Jesli ja chcę coś przekazać nic nirozuiejącemu dziecku to mu coś pokazuję albo dłuuuuuuuuugo tlumaczę i mówię spokojnie, albo daję klapsa a nie rysują na kartce kułka i każę mu się domyślać o co chodzi... No chyba że Wy tak robicie ;) pozdrawiam :D

Wyjaśnij bambusowi z jakiejś zapadłej wiochy w dorzeczu Kongo zasady współczesnej gospodarki wolnorynkowej... NAWET, jak będziesz biegle posługiwał się swahili. Życzę powodzenia....

No dobra, ale jakbym był wyjątkowo inteligentny < a tacy podobno sa ONI > wytłumaczylbym mu w przeciągu 2 tygodni:) I mówię to z pełną odpowiedzialnością... Pozdrawiam:)

Ręce opadają....

A co nie dałbyś rady??? A oni nie chca nam siebie tłumaczyć tylo nawiązac kontakt... są prostsze metody < chyba skoro są tacy mądrzy to je znają > nawiąztwania kontaktów... Ja nie twierdzę że UFO nie robi tego, tylko twierdzę że albo nie są tacy inteligentni za jakich ich uważamy, albo to nie oni to robią...

Pomijając już fakt, że to jest tylko moja hipoteza, to będę się jej trzymał. Wyobraź sobie, że te ufoki to nie znane nam dobrze Szaraki, tylko dajmy na to Organizmy kolonijne. Coś takiego, jak chodzące mrowisko, składające się z małych istot, samodzielnie całkowicie pozbawionych inteligencji, ale wspólnie tworzące potężny umysł. Zresztą, dokładnie tak samo jest z Twoim mózgiem - to nie komórki tworzą Twoją inteligencję, ale interakcje między nimi. Więc wyobraź sobie twór całkowicie różny od człowieka. Może nawet odżywiający się inaczej. Dajmy na to - absorbuje fale radiowe. I jak istota tak różna od nas miałaby się z nami porozumiewać ?? Przecież dla niej nasze przekazy telewizyjne byłyby tym, czym dla Ciebie rzeki zupy grzybowej, oceany keczupu i inne takie...

no tu mnie uświadomiłeś - ale znów założenia. a ja jeszcze nie słyszałem o relacjach porwań sterowanych przez "UFO potężny umysł" czy o czymś podobnym do tego. Przy takich założeniach jak Twoje - zgoda tak jest, ale przy innych < równocześnie bardziej prawdopodobnych > już nie i koniec:) Pozdrawiam :)

Dokonałeś sekcji Szaraka ? Moe to tylko androidy ? Tak, jak Bóg woli się czasem wyręczać aniołami (bo są bardziej podobne do ludzi), to może ci "inni" Obcy wolą, byśmy mieli kontakt z kimś (czy czymś) podobnym do nas. Mniej mnie osobiście wystrasza Szarak, niż takie coś jak w "Alien" czy w "The thing"....

hmm... mnie też szczerze. Ale ja nie wierzę w "Szaraka" - ogólnie raczej nie wierzę w bliższe spotkania, choć są na to świadkowie. Ale nie wiem jakoś mnie oni nie przekonują... A co do androidów to masz rację - faktycznie MOŻE < MOŻE !!! > tak być... ale to znów teoria... Pozdrawiam:)

Nawet to, że siedzę, nie musi być prawdą, to jedynie hipoteza. A nie przeszkadza mi to odczuwać dyskomfortu, bo mam kiepski fotel. ;) Natomiast zastanawia mnie jedna rzecz.... Naskakiwałeś na mnie, że olewam cud w Medrugorje (czy gdzieś tam, Fatima to się jednak prościej pisze...) bo mam gdzieś świadectwo tylu ludzi - a sam co piszesz: "...ogólnie raczej nie wierzę w bliższe spotkania, choć są na to świadkowie" No to przyjmij, że ja nie wierzę w Twoje aniołki.

racja racja :) Ale to tylko hipotezy, teorie i założenia :) :D hmm... sprytnie wykorzystałeś moje słowa wiec ja "sprytnie" je wycofuję... Faktycznie nie mam prawa zaprzeczać wiarygodności żadnych świadków ponieważ ich nie znam i nie maiłem z nimi nigdy do czynienia... Przepraszam wszytskich których w ten sposób uraziłem... świadkowie są jacy są i być może mają nawet rację... Im więcej jest świadków tym teoria poważniejsza... Leto, ilu zakładałbyś ludzi opowiedziało o swoich porwaniach i są wiarygodni, a ilu widziało cudy w Medjugorie < faktycznie strasznie trudno się pisze... poprawiałem ze 4 razy :);D;) >, Fatimie i innych miejscach i są wiarygodni??? Pozdrawiam:)

Ilość tylko u Marksa dialektycznie przechodzi w jakość. Mnie, jak już wielokrotnie pisałem, zdanie większości (czy chociażby zdanie WIELU) nie przekonuje. No nie przekonuje i już. A mój biedny umysł ŁATWIEJ zaakceptuje wizytę całkiem materialnego ufoka, czy niezupełnie materialnej istoty z innych wymiarów (może światów równoległych ?), niż całkowicie niematerialnego i hipotetycznego Boga, co do którego jest tyle nieścisłości, legend, podań, teorii, spekulacji... i tyle faktów zaprzeczających Jego istnieniu (w sensie materialnym) i wyjaśniających rzekomo JEGO działania w sposób supełnie prosty i przejrzysty...

powrócmy do tematu: kręgi, a raczej ich twórcy ostrzegają nas przed tym co ma nadejść i to prawdopodobnie tego lata. Zapoznajcie się z www.zetatalk.com i www.cropcircleconnector.com/2003/2003.html a potem możemy o tym podyskutować. Pozdrawiam

Jak to dobrze że ktoś pomógł mojej sklerozie !! Tak, to dokładnie ten adres miałem na myśli, pisząc kilka(naście) postów wyżej o kształtach "kręgów" zbożowych... I teraz może przestaniecie bredzić o naturalnym pochodzeniu tych formacji...

hmm... Możliwe że jest to UFO akle co chcą nam przekazać??? Pozdrawiam:) I Leto odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się na wątku Bóg a UFO...

Bracie poczytaj sobie www.zetatalk.com to sam zauważysz co te kręgi przedstawiają

A'propos zetatalk'u - włos mi się jeży ze zgrozy... Naprawdę czasy są już aż tak bliskie ?? Ja mam jeszcze parę spraw do załatwienia, parę kobiet do.. Oops ! :)) A tu Apokalipsa za kilka dni... ja nie chcę !!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.