Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gdzie mieszkacie??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35

No chyba przyznacie że ciekawie nam sie tu prowadzi dyskusje na tematy które u większości "normalnych" ludzi wywołuja uśniech :) Niejestescie ciekawi gdzie kto mieszka może mieszkamy koło siebie :) musicie przyznać że rozmowa przy piwku szła by owiele lepiej niż takie pisanie:) Ja jako że zaczołem tą "akcje":) przyznaje się że mieszkam w Gdańsku jeżeli ktoś ma podrodze zapraszam z miłą chęcią się spotkam.... Jeszcze jedno <W dniach od 18 do 25 lipca obędzie się w miejscowości Wetlina (Bieszczady) zlot członków i przyjaciół serwisu "Gwiezdne Wrota"!< -wybiera się ktoś tam??

He he he :) Moskit Ci "normalni" ciekawie to ująłeś :) Jestem normalny :)

lubuskie,-czyli -leśny duch.

Jesli chodzi o istnienie innych cywilizacji - zakladamy inteligentnych - w przestrzeni otaczajacej nas jest tak bardzo prawdopodobne, ze smialo stwierdzic mozna 3xTAK! Przeniesmy sie swiadomoscia poza granice naszej galaktyke. Widzimy mase obiektow, a my jestesmy ulamkowa jej czescia. Patrzac na nia, widze ze aż niemozliwe jest, abysmy istnieli sami. Ostatnie zdjecia z najdalszych katkow swiata teleskopu Hubbla dalo mi jeszcze wiecej do myslenia, gdy zobaczylem tak liczebny zbior galaktyk, ktora swoja liczba i obrazem tworza jeszcze cos wiekszego... hybergalaktyke! Poza tym, ze patrzym na istnienie istot z punktu widzenia materii, nalezy pamietac ze materia w jakiej zyjemy, potrzegamy i widzimy jest tylko znikomym procentem tego co nas otacza. Przeciez istnieje jeszcze tzn ciemna materia! A stanowi ona jeszcze wiekszy procent uzupelnienia przestrzeni. Dlaczego tam nie mialoby cos istniec? Moze to sa wlasnie inne wymiary? Tego jest tak wiele, ze az trudno przeczyc istnieniu innych cywilizacji! Pozdrawiam!

Rzeszów pozdrawia :)

Na pewno w naszym układzie słonecznym i na Ziemi a dokładniej w małej mieścinie koło Rzeszowa - Jarosław.

Starogard Gdański

Heja Trojmiasto Wita Was !!!!! Joo :)

I to nie jest wcale Prima Aprilis

Planeta Js4#,L9

Taka tam mała mieścina, która dała prawa miejskie Łodzi - Jakby kto niewiedział - PRZEDBÓRZ.

czesc Klikam do was od czasu do czasu z San Diego w slonecznej kaliforni, a tak poza tym to mieszkalem przez wiele lat w Swiebodzinie zatem po sasiedzku z Duchem. Pozdrawiam

Hamburg wita... @ Andy - Starogard Gdański - to moje okolice ...miejsce urodzenia tylko 20 km od ciebie na polnocny wschod.. [%sig%]

Ja mieszkam w krainie wiecznego deszczu obecnie... hihi ciągle leje i leje. Czasami tylko upały (dziwny ten świat - jak nie upał to lodolandia :) Dobra co ja będe takie litanie pisać mieszkam w Kielcach :))

Molly mieszka na terenie scyzorykow :-) ja mieszkam kolo ruskiej granicy :-)

Ja jestem z Marsa, ale klikam za pośrednictwem gościa ze Śląska bo tu najłatwiej zawładnąć umysłem przedstawicieli waszego gatunku.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.