Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kosmici pochodzą z ziemi......
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

Ja wieze w kosmitów, ale kosmici to nie są jakieś ufoludki z marsa, czy z innej galakyki. Moim zdaniem ufo to są ludzie którzy przybyli do nas z przyszłości, nawet tą odległość czasową mozna ja liczyć w tysiącach lat. Juz w tych czasach ludzie domyślają się w jaki sposób przenieść się w czasie. Ale z dzisiejszą techniką nie jest narazie mozliwe do zbadania tej teori. Wracając do ufo to mozna mysleć ze kosmici (ludzie z przyszłości) mogą np: odwiedzać te czasy w ramach edukacji czy historycznych badań. To jest moja teoria i piszcie swoje spostrzezenia mzoe czegos nowego się dowiem. Chciałbym zająć się tym w przyszłości :-).

Wieczne jest pioro.... :)

Twój telefon komórkowy wykonał nieprawidlowa operację w adresie: x00v8 w module: mobile.vxd Wciśnij CTRL+ALT+DEL aby zrestartować telefon!

kolego, po 1 nigdy nie będzie maszyny do przenoszenia człowieka w czasie(jak masz 10 lat, to spoko, ale jak więcej to powinienneś się wstydzić), po 2 ....kosmici są na pewno, bo nie możliwe jest żeby we wszechświecie nie było życia oprócz nas, to także każdy powinien wiedzieć. ponieważ ziemia została stworzona w okolicznościach zupełnie przypadkowy, zderzenie bum eksplozja życie, taki ch planet jak nasza jest mase, ale kosmitów....takich w miare ludzkich - myślących, może być niewiele, PAMIĘTAJ W KOSMOSIE SĄ INNE OSOBNIKI ALE ONE NIE MOGĄ BYĆ NAWET PODOBNE DO LUDZI. wejdz na www.blog.tenbit.pl/roswell - mój bloczeg na ten temat, narazie dużo nie ma.

DEBIL, NIE BĘDZIE PODRÓŻY W CZASIE, A WIARA JEST (ALE NIE MA BOGA I NIC TAKIEGO) WIARA MA INNE ZADANIE NIŻ MYŚLIMY - PRZYWRACAĆ LUDZI DO ZDROWIA, GODZIĆ ZE SOBĄ LUDZI, POMAGAĆ IM, WIARA....WIARA CHRZEŚCIJAŃSKA NP. INSTYTUCJA KOŚCIÓŁ RATUJE SWOIMI PIENIĘDZMI WIELE ŻECZY, ROBI WIELE ŻECZY, NAPRAWIA ŚWIAT, NAWET NIE WIESZ JAK BY WYGLĄDAŁ ŚWIAT BEZ WIARY.......INNE MOGŁYBY BYĆ ALE...CHRZEŚCIJAŃSTWO- TO PO PROSTU MUSI ISTNIEĆ DLA DOBRA LUDZKOŚCI, I ŻADNI ILUMINACI NIGDY TEGO KOŚCIOŁA NIE ZNISZCZĄ, ANI TYM BARDZIEJ KOSMICI.......

Kosmici? Moze to raczej czlowiek wczesniej rozwali ziemie a swiat bez wiary??hmmm no jak narazie to mamy wiare ale mi sie wydaje ze raczej w szatana niz boga wystarczy wyjsc na ulice i zobaczyc wiare hehehehe no ale jeszcze sa komety i takie tam co lata sobie wiec nie mow chop a kosmici to mi sie wydaje ze ludzi chromolo bo i tak sami sie wybijemy buhahahahah

Pamiętajcie ze jest BÓG aaaaa kosmici tez chyba

zastanawiam się ile masz lat Danielu, że piszesz takie słowa bo ja mam 17 (prawie) a uważam tak samo, może nawet więcej. ciekawa jestem co jeszcze masz do powiedzenia. (już myślałam że tylko ja jestem nie "normalna".

tak w ogóle to nie ma różnicy między kosmitami a ludźmi. oni byli kiedyś tacy jak my teraz(czyli mało wiedzieli) aż po milionach lat doszli do takiego stopnia mądrości,że opuścili naszą ziemie a my zostaliśmy najprawdopodobniej w postaci małp( tak przynajmniej mówi Daniken). teraz czas na nas.

moim zdanie cala ludzkoscia kieruja kosmici, oni ze swojej planety sie z nas smieja ze jestesmy tak glupi!! cala ludzkosc jest poprostu jakims ich eksperymentem i kieruja calym naszym zyciem, kazdy kosmita ma przydzielone rodziny ktorymi kieruje i to on decuduje o wszystkich naszych decyzjach i wysylam nam to jakimis czujnikami

Ufolog! A co z czarnymi dziurami? Czas sie tam nie zalamuje?

kosmici są naszymi "aniołami stróżami".

Wszystkie niewyjaśnione zagadki związane z naszą planetą są niewątpliwie związane z kosmosem. Ludzie są odizolowani praktycznie od kosmosu chociaz robia duze kroki w kierunku jego poznawania. A barierą w tym są potęrzne odległości i mało rozwinieta technika by ten kosmos poznać. Ludzie byli by bardziej rozwiniętą rasą gdyby wszystkie kraje wspułpracowały, współdzieluły się zasobami i wiedzą. Mieszkańcy ziemi powinni być jedą rodziną. Jestem pewny ze wtedy technika byla by bardziej rozwinięta. Poprostu ludzie są zbyt leniwi i chciwi. To jest jedyny powód i takiego czegoś praktycznie chyba nigdy się nie doczekamy chyba ze na innej planecia :p.

uwga na fale

My znamy wielu kosmitów!!!! Królową kosmitów jest Adrian Ryżak.Należy na nia(obojniak)uwazac gdyz po dotknieciu eksploduje =D jego podwladni to: -Damian Stawiarski -Michał chadała -Jajko -Kryśka(krzysiek) -Mateusz Okoń -Giza -Kowalka. Królową kosmitów można rozpoznać po pedalskiej czapecce z ich znakiem rozpoznawczym.

o tak ziemianinie ;) zgadzam sie z Tobą ;)

Ja już widziałęm paru w telewizji. Chociażby: -Górniak -Wiśniewski -Balcerowicz -itp.

Znam pewnego kosmitę i to porządnego kosmitę.On nazywa się Ryżak .Ma duże mięśnie a mały mózg.Kiepsko wyelułowana istot poza ziemska , która wylądowała na ziemi 5 milionów lat temu kiedy Bóg stworzył świat .To było tak :-a siódmego dnia Bóg stworzył ryżaka i powiedział :-to nie był dobry pomysł .ryżak to istota jedno komurkowa ale dość wielka .Ten kosmita cały się lepi z brudu bo nie wie co to jest woda :-). Przychodzi rano do łazienki i mówi : -rany.po co ja tu przyszedłem.To prymitywna forma życia .

Sam jestem kosmitom i wierzcie mi że żadne z was nie ma racji... Kieruje teraz czułki na Syriusza i mykam oglądać najnowszą wersje A jak Alien... Wieczory wszczepie ze 3 implanty i bedzie lajcik Ma ktoś kapuśniaczek? -[-0-/a

JA WIEM JA WIEM!! TEN ALIEN Z FILMU alien vs. predator to RYZAK!! BEZ KOSTIUMU CZŁOWIEKA !! FLUIDU MU ZABRAKŁO DZISIAJ W SZKOLE I MIAŁ ZIELONĄ BLUZE!! ale to nic .... ja widziałam kosmite w statku kosmicznym!!

a co do tematu!! to masz racje kosmici pochdzą z ziemi!! pzreciez ryżak jest z ziemi!! razem z ziemianinem1 , ziemianinem2 i z Amkiem badamy całą sytuacje...jego homik sie dziwnie zachowuje tak jakby chciał powiedziec ze to on jest prawdziwym adriannem ryżakiem ...... w takim razie chomik to był kosmita i przetransportował swój mózg to ciała ryżaka a mózg ryżaka jest w ciele chomika .... moze dlatego chomik sie dziwnie zachowuje zeby zwrócić naszą uwage....hmm.... i to własnie badamy..... EKIPO DO ROBOTY!! jaka ja mądra jestem .....hehe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.