| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Lepsza wersja nas samych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
|
Hej,
Jakie jest Wasze zdanie na taki temat: ze wersji naszego życia, a raczej w jaki sposób ono przebiegnie i jacy mi jesteśmy dojrzali emocjonalnie w pewnym momencie naszego życia jest parę, paręnaście?
W zależności od naszej transpormacji, praca nad sobą możemy "wskoczyć w ta najlepsza wersje"?
Czy przyszlosc jest zdeterminowana i co ma sie wydarzyć i tak sie wydarzy?
|
|
|
Witam,
Mam pewien dylemat wewnetrzny:
Czy powinnam pomoc pewnej osobie ktora kiedyś też nie pomogła mi w podobnej sytuacji?
Chodzi o to ze mogę go polecić mojemu szefostwu, nie wiem czy to w ogóle coś by dało ale mogłabym spróbować...
Ja jak nie mogłam znalesc pracy nie pomógł mi chodz mógł...
Dzis mi sie Śniło ze przechodziłam taki wąskimi korytarzami z betonu zbudowanego lub cegieł.
Wydaje mi sue ze wychodziłam przez nie z pracy ale musiałam sie cofnąć spowrotem bo coś zapomniałam.
Nie mogłam znalesc odpowiedniego wyjścia lub wejścia. Niektóre zakamarki były tak małe ze nie byłam w stanie przez nie sie przecisnac.
Ostatecznie jednak znalazłam sie na miejscu.
Pozatym jak sie cofnęłam do pracy moj maz odjechał autem i chciałam zdążyć zeby mnie zabrał.
W drugiej części snu siedziałam przy stole w innymi osobami i to też było w pracy i zorientowałam sie ze zgubiłam kolczyk, którego juz nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
|
Przypomniał mi sie jeszcze 1 element snu:
Znalazłam w śmieciach 3 medaliki Matki Boskiej i wiedziałam ze wyrzucił je moj maz.
Pomyślałam jak On mógł je wyrzucil i ucieszyłam sie ze je znalazłam i mogłam wyciągnąć je z smieci.
|
|
|
Moni555
Znaczenie twojego snu: Pomoc tej osobie, pomimo jej wcześniejszego zaniedbania, jest ścieżką, która pozwoli Ci zachować czystość sumienia, a tym samym odnaleźć właściwe wyjście z wewnętrznego labiryntu. Pomagając, służysz swojej wyższej wartości, a nie tej osobie.
Co mówi podświadomość podczas Snu: Sen zachęca, aby spróbować pomóc tej osobie (polecić ją szefostwu), ponieważ to działanie jest spójne z Twoim wewnętrznym, głęboko zakorzenionym kompasem moralnym.
Co do Medalików - oznacza to, że Mąż "wyrzucił" z waszego życia dobrą energię. Mógł to zrobić całkiem nie świadomie - ale jest jak jest.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dziękuję za poradę i interpretacje snu.
Widziałam bardzo wysoka trawę, byla tak wysoka ze nic nie było widać co jest za nia.
Zobaczyłam ze syn dalszych sąsiadów kosi ja kosiarka.
Spojrzałam na dół i zobaczyłam ze noszę sukienkę czarno-biala, letnia i dluga do kostek długość.
Do tego przyszła sąsiadka, taka dalsza.
Pozdrawiam
|
|
|
Proszę to dokładnie przestudiować.
Modlitewnik Władysława Warneńczyka
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam,
Dziękuję, zaczęłam juz czytać.
Igor proszę napisz mi czy moje zmiany życiowe będą dotyczyć tylko pracy i przeprowadzki? Czy partnera też?
|
|
|
Moni555
2 dni temu o 13:42
A jak myślisz, dlaczego namawiam cię do studiowania tych materiałów?
Otóż dlatego byś sama mogła zobaczyć swoją przyszłość.
I o to mnie proszę Pani Chodzi
|
|
|
Jeśli coś zobaczę to można to zmienić czy juz nie?
U mnie w życiu jest taka cisza, ale ja myślę ze to cisza przed burza.
Nie wiem co sie zadzieje ale czuję ze zmiany będą i to duże.
Ps. Powinnam zakupić szklana kule?
|
|
|
Myślę, że na zakup takiej kuli nadszedł już właściwy czas. Najlepiej zatem wejść na serwis temu i tam spokojnie za 50-60 pln kupisz rzecz która będzie dla Ciebie odpowiednia.
Choć wydaje mi się, że ta będzie najlepsza. cena nie zabija a kiedyś bez 1000 nie było czego szukać.
Szklana Kula
Jak przyjdzie daj znać dostan9iesz instrukcję, choć w zasadzie w artykule o Królu jest wszystko.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Jak weszłam w ten link to wyświetla mi sie ze produkt został wyprzedany.
Jaka to ma byc wielkość tej kuli?
|
|
|
No widzisz, to oznacza, że niema na co czekać, bo inni nie próżnują.
Najlepiej od 10 do 15 centymetrów.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam,
Poprosze o instrukcje do używania szklanej kuli.
Przeczytam artykuł w całości ale nie znalazłam tam dokładnej instrukcji były tylko jakieś pojedyncze cytaty, ktore nie wiadomo do czego użyć.
Z góry dziękuję
|
|
|
Tak samo jak widzenie w szklance wody ;)
Ty już wszystko wiesz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam,
Mam zapytanie odnośnie mojego snu: kupowałam perfumy mojemu mężowi i przy kasie usłyszałam ze kosztują 69zl, po czym stwierdziłam ze za drogo ale usłyszałam ze za późno i nie mogę ich oddać.
Pozdrawiam
|
|
|
Witam,
Ostatnio wsparlam Biednego, stojacego przed sklepem.
Moje obecne pytania:
- czy uda mi sie znalezc nowa prace przed zakonczeniem mojej obecnej umowy?
- czy nowa praca bedzie odpowiednia praca do mnie?
- czy zarobki w niej beda wieksze niz w obecnej?
- czy przeprowadzka nastapi w tym roku 2026?
Pozdrawiam
|
|
|
Moni555
5 stycznia, 13:09
Bardzo ciekawy i optymistyczny sen. Mówi o tym, że jednak rozwód jest niemożliwy lub bardzo niekorzystny.
Pozdrawiam
Igor
ps. to przeznaczenie
|
|
|
Moni555
Wczoraj o 12:51
1. V Monet - to byłoby niekorzystne.
2. VII Mieczy - tak, ale trzeba się będzie wysilić - praca marzeń nie czeka na każdego. Tam się chodzi po pieniądze.
3. X Pucharów - tak.
4. VII Kijów - tak, trzeba jednak wykorzystać wszelki możliwości jakie się pojawią.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam,
Dziekuje za odpowiedz. Nawet nie wyobrazasz sobie jak podniosles mnie na duchu. Bardzo zamaetwialam sie ta praca, tym bardziej ze ona mi bardzo pasowala.
Z ta przeprowadzka to wydaje sie to jakos nie mozliwe poniewaz nie ma gdzie i za co na ten moment sie przeprowadzic. Nie wiem co sie wydarzy ze to nastapi...
|
|
|
Moni555
5 dni temu o 21:43
Ale gdyby o tego zależał dalszy rozwój i funkcjonowanie w nowym miejscu pracy, to co wtedy ;)
Pomyśl.
Niekiedy zmiana popycha rzeczy na przód a tak stoi się w miejscu i nic się nie dzieje.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam,
Czy chcesz przez to powiedziec ze moja przepriwadzka w inne miejsce zamieszkania laczy sie z moja nowa praca?
Poprosze o sprawdzenie jeszcze tych pytan, wspomoglam biednego, ktory podziekowal i poblogoslawil.
1. Czy powinnam dalej pociagnac sprawy przeciw moim sasiadom? Czy jest na te 2 sprawy szansa wygrania w sadzie o ktorych mysle?
2. Czy moi sasiedzi nadal beda robic donosy na mnie do urzedow?
3. Czy ta praca w ktorej jestem od niedawna to jest praca przejsciowa czy taka na stale, na lata?
4. Skad sie wezma pieniadze na przeprowadzke?
5. Jaki bedzie powod przeprowadzki?
6. Czy moj maz w najblizszym czasie zmieni prace?
7. Czy moge ufac ojcu?
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |