Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Lepsza wersja nas samych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

Hej, Jakie jest Wasze zdanie na taki temat: ze wersji naszego życia, a raczej w jaki sposób ono przebiegnie i jacy mi jesteśmy dojrzali emocjonalnie w pewnym momencie naszego życia jest parę, paręnaście? W zależności od naszej transpormacji, praca nad sobą możemy "wskoczyć w ta najlepsza wersje"? Czy przyszlosc jest zdeterminowana i co ma sie wydarzyć i tak sie wydarzy?

Witam, Mam pewien dylemat wewnetrzny: Czy powinnam pomoc pewnej osobie ktora kiedyś też nie pomogła mi w podobnej sytuacji? Chodzi o to ze mogę go polecić mojemu szefostwu, nie wiem czy to w ogóle coś by dało ale mogłabym spróbować... Ja jak nie mogłam znalesc pracy nie pomógł mi chodz mógł... Dzis mi sie Śniło ze przechodziłam taki wąskimi korytarzami z betonu zbudowanego lub cegieł. Wydaje mi sue ze wychodziłam przez nie z pracy ale musiałam sie cofnąć spowrotem bo coś zapomniałam. Nie mogłam znalesc odpowiedniego wyjścia lub wejścia. Niektóre zakamarki były tak małe ze nie byłam w stanie przez nie sie przecisnac. Ostatecznie jednak znalazłam sie na miejscu. Pozatym jak sie cofnęłam do pracy moj maz odjechał autem i chciałam zdążyć zeby mnie zabrał. W drugiej części snu siedziałam przy stole w innymi osobami i to też było w pracy i zorientowałam sie ze zgubiłam kolczyk, którego juz nie znalazłam. Pozdrawiam

Przypomniał mi sie jeszcze 1 element snu: Znalazłam w śmieciach 3 medaliki Matki Boskiej i wiedziałam ze wyrzucił je moj maz. Pomyślałam jak On mógł je wyrzucil i ucieszyłam sie ze je znalazłam i mogłam wyciągnąć je z smieci.

Moni555 Znaczenie twojego snu: Pomoc tej osobie, pomimo jej wcześniejszego zaniedbania, jest ścieżką, która pozwoli Ci zachować czystość sumienia, a tym samym odnaleźć właściwe wyjście z wewnętrznego labiryntu. Pomagając, służysz swojej wyższej wartości, a nie tej osobie. Co mówi podświadomość podczas Snu: Sen zachęca, aby spróbować pomóc tej osobie (polecić ją szefostwu), ponieważ to działanie jest spójne z Twoim wewnętrznym, głęboko zakorzenionym kompasem moralnym. Co do Medalików - oznacza to, że Mąż "wyrzucił" z waszego życia dobrą energię. Mógł to zrobić całkiem nie świadomie - ale jest jak jest. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję za poradę i interpretacje snu. Widziałam bardzo wysoka trawę, byla tak wysoka ze nic nie było widać co jest za nia. Zobaczyłam ze syn dalszych sąsiadów kosi ja kosiarka. Spojrzałam na dół i zobaczyłam ze noszę sukienkę czarno-biala, letnia i dluga do kostek długość. Do tego przyszła sąsiadka, taka dalsza. Pozdrawiam

Proszę to dokładnie przestudiować. Modlitewnik Władysława Warneńczyka Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Dziękuję, zaczęłam juz czytać. Igor proszę napisz mi czy moje zmiany życiowe będą dotyczyć tylko pracy i przeprowadzki? Czy partnera też?

Moni555 2 dni temu o 13:42 A jak myślisz, dlaczego namawiam cię do studiowania tych materiałów? Otóż dlatego byś sama mogła zobaczyć swoją przyszłość. I o to mnie proszę Pani Chodzi :o_co_chodzi: Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jeśli coś zobaczę to można to zmienić czy juz nie? U mnie w życiu jest taka cisza, ale ja myślę ze to cisza przed burza. Nie wiem co sie zadzieje ale czuję ze zmiany będą i to duże. Ps. Powinnam zakupić szklana kule?

Myślę, że na zakup takiej kuli nadszedł już właściwy czas. Najlepiej zatem wejść na serwis temu i tam spokojnie za 50-60 pln kupisz rzecz która będzie dla Ciebie odpowiednia. Choć wydaje mi się, że ta będzie najlepsza. cena nie zabija a kiedyś bez 1000 nie było czego szukać. Szklana Kula Jak przyjdzie daj znać dostan9iesz instrukcję, choć w zasadzie w artykule o Królu jest wszystko. Pozdrawiam Igor :zdziwiony:

Niech Moc Będzie z Tobą

Jak weszłam w ten link to wyświetla mi sie ze produkt został wyprzedany. Jaka to ma byc wielkość tej kuli?

No widzisz, to oznacza, że niema na co czekać, bo inni nie próżnują. Najlepiej od 10 do 15 centymetrów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Poprosze o instrukcje do używania szklanej kuli. Przeczytam artykuł w całości ale nie znalazłam tam dokładnej instrukcji były tylko jakieś pojedyncze cytaty, ktore nie wiadomo do czego użyć. Z góry dziękuję

Tak samo jak widzenie w szklance wody ;) Ty już wszystko wiesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Mam zapytanie odnośnie mojego snu: kupowałam perfumy mojemu mężowi i przy kasie usłyszałam ze kosztują 69zl, po czym stwierdziłam ze za drogo ale usłyszałam ze za późno i nie mogę ich oddać. Pozdrawiam

Witam, Ostatnio wsparlam Biednego, stojacego przed sklepem. Moje obecne pytania: - czy uda mi sie znalezc nowa prace przed zakonczeniem mojej obecnej umowy? - czy nowa praca bedzie odpowiednia praca do mnie? - czy zarobki w niej beda wieksze niz w obecnej? - czy przeprowadzka nastapi w tym roku 2026? Pozdrawiam

Moni555 5 stycznia, 13:09 Bardzo ciekawy i optymistyczny sen. Mówi o tym, że jednak rozwód jest niemożliwy lub bardzo niekorzystny. Pozdrawiam Igor ps. to przeznaczenie :neutralny:

Niech Moc Będzie z Tobą

Moni555 Wczoraj o 12:51 1. V Monet - to byłoby niekorzystne. 2. VII Mieczy - tak, ale trzeba się będzie wysilić - praca marzeń nie czeka na każdego. Tam się chodzi po pieniądze. 3. X Pucharów - tak. 4. VII Kijów - tak, trzeba jednak wykorzystać wszelki możliwości jakie się pojawią. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Dziekuje za odpowiedz. Nawet nie wyobrazasz sobie jak podniosles mnie na duchu. Bardzo zamaetwialam sie ta praca, tym bardziej ze ona mi bardzo pasowala. Z ta przeprowadzka to wydaje sie to jakos nie mozliwe poniewaz nie ma gdzie i za co na ten moment sie przeprowadzic. Nie wiem co sie wydarzy ze to nastapi...

Moni555 5 dni temu o 21:43 Ale gdyby o tego zależał dalszy rozwój i funkcjonowanie w nowym miejscu pracy, to co wtedy ;) Pomyśl. Niekiedy zmiana popycha rzeczy na przód a tak stoi się w miejscu i nic się nie dzieje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Czy chcesz przez to powiedziec ze moja przepriwadzka w inne miejsce zamieszkania laczy sie z moja nowa praca? Poprosze o sprawdzenie jeszcze tych pytan, wspomoglam biednego, ktory podziekowal i poblogoslawil. 1. Czy powinnam dalej pociagnac sprawy przeciw moim sasiadom? Czy jest na te 2 sprawy szansa wygrania w sadzie o ktorych mysle? 2. Czy moi sasiedzi nadal beda robic donosy na mnie do urzedow? 3. Czy ta praca w ktorej jestem od niedawna to jest praca przejsciowa czy taka na stale, na lata? 4. Skad sie wezma pieniadze na przeprowadzke? 5. Jaki bedzie powod przeprowadzki? 6. Czy moj maz w najblizszym czasie zmieni prace? 7. Czy moge ufac ojcu? Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.