| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Duzy problem chyba wszystkich homoseksualistow | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186 |
|
Mam problem, podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku mozecie mi jakies dobre olejki polecic, mam slaby dostep do internetu wiec jak by ktos mogl to prosilbym o smsy na moj numer, 889-844-156
|
|
|
Big bada bum?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
czytajcie cokolwiek, cokolwiek juz pomaga, a czytajac Dänikena - (byc moze) zrozumiecie (choc troche) dlaczego 11.VIII.3114 a.c. - jest dla niektorych osob najwazniejszym dniem w historii Swiata.....
bam bum-bum boom bada big bed bum ram
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Homoseksualisci wszystkich krajów łaczcie sie - i rozmnażajcie ! Jak wam się to uda?Ciało przewyższa u was ducha , a czy on ( duch) jeszcze w was jest? czy tylko niewyzyty poped sexualny ? Powicie miloć, hahahahaha :D wy nie wiecie co to jest miłoć !!!!
|
|
|
Gratuluję poczucia humoru !!
A gdzie tolerancja ?
Każdy ma prawo decydować jak chce żyć.
Penelopo czy boisz się,że braknie ci facetów i nie będziesz miała jak pokazać
co to miłoć ? :)))))
|
|
|
Dorota
Mam ich wystarczajšco dużo ( facetów) i kocham ich szalenie , każdego z osobna. Nie myl tylko pojęć, nie każdy facet to partner, mšż itd. Sš miłoci niezrównane - ja je mam ! I o nic więcej nie zabiegam. Oni majš mojš miłoć , bezgranicznš, oddanš i wiernš miłoć :)
Co do tolerancji , nie akceptuję a tym bardziej nie toleruję wynaturzenia !
|
|
|
Szanuję każdy poglšd,wkońcu jestemy wolni.
A co do facetów hmmm nieznam uczucia zazdroci to co mówisz jest piękne miłoć bezwarunkowa - podoba mi się tak trzymaj.
|
|
|
Dankien to noob
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Było.
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=22300&t=22300
Tak jak osobš hetero podobajš się osoby odmiennej płci, tak osobš homo podobajš się osoby tej samej płci i nic na to nie poradzš (taki błšd pomiędzy duszš a ciałem).
A całe to podejcie w stylu: "niech ci homoseksualici się sami rozmnożš" lub próba zmiany obiektu ich popędu, to tak jakby kto próbował skłonić osobę heteroseksualnš do stosunków homoseksualnych.
Homoseksualizm nie jest zaraliwy, w odróżnieniu od homofobii.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
(taki błšd pomiędzy duszš a ciałem).
Błšd ? być może.
Nora Nix twierdzi, że wyrwany organ do przeszczepu z ciała fizycznego,będzie problemem dla ciała astralnego w powrocie na ziemię (reinkarnacja) .
Niejako istoty które rodzš się bez ršk,nóg to włanie ubytki z poprzedniego wcielenia
czy tak jest? pewnie nigdy się nie dowiemy,brzmi to jednak realnie.
Jak więc wytłumaczyć odmiennoć jakš jest homoseksualizm? Może to ucieczka duszy
przed wykorzystywaniem seksualnym w poprzednim życiu?
|
|
|
z cala tolerancja i wszystkim tym co chcecie, ale to mniej wiecej podobnie jak isc do pracy i spac, a potem jeszcze prosic o podwyzke.
Choc to (homosexualizm) w rzeczywistosci jest o wiele bardziej grozny i niebezpieczny. Wszyscy tutaj jestesmy z jakiegos powodu i w jakims celu. W roznych celach. Jednymk z tych celow, jednym z najgowniejszych jest podtrzymanie gatunku i zycia we wszechswiecie, wszystko co jest temu przeciwne i odwrotne jest ciezka zbrodnia. Ciezsza niz sama nietolerancja. A nawolywanie do tolerancji cwaniactwa w pracy czy w zyciu nie spotyka sie na ogol z naszym zezwoleniem badz akceptacja. Nie tolerujemy zabojstw i morderstw, a zpunktu widzenia wszechswiata i calych generacji, to niewiele odbiega to od tego, a moze nawet jest gorsze....
Czy homofobia jest zarazliwa ?
TAK - z cala pewnoscia, tak jak jest zarazliwa jakakolwiek fobia, a na dodatek strach (nasz strach podswiadomy) przeciwko zlu i smierci wszechswiata, ktore sie wdziera w nasze zycie codzienne, pod plaszczykiem innej opcji. Jesli jest to "tylko" inna opcja kochania, i juz sie zadomawia "nasze" wspolne NIE, by odrzucic, nie inna forme milosci, lecz osobnikow niezaadaptowanych, wrecz pasozytow, ktorzy zajmoja miejsce w spolecznosci, nie aby ja rozwijac, lecz tylko po to by czerpac z niej swe fizyczne przyjemnosci, bez dania w zamian tego co dla spolecznosci, jako ludzkosci najwazniejsze, bez oddania wszechswiatowi i Bogu, tego co dostli. Chodz i zycie i nie o inna forme przyjemnosci. Czy jest to homofobia czy strach przed wymarciem ?
Mam znajomych o najrozniejszych upodobaniach, niektorych tak skrajnych, ze sa tu nieprzytaczalne i nie widze powodu, aby nie miec ich za mych przyjaciol, szanowac jako ludzi i wspolzyc (nie-sexualnie) wraz z nimi tworzac spoleczenstwo. Niemniej jednak pragne przedstawic skad w naszej (ludzkiej9 podswiadomosci bierze sie sprzeciw i wstret w przypadku przedstawicieli innych zapatrywan niz tych zgodnych z przetrwaniem wszechswiata.
Przyszlismy tu aby sie rozwijac. Duchowo. Lecz by moc rozwicjac sie duchowo potrzebny jest nam (jak na razie) swiat materialny, swiat doznan fizycznych. I ten swiat materialny, ten wszechswiat musi sie rozwijac. Musimy go pozostawic lepszym niz go zastalismy. Musimy dac mu zycie. jestesmy w stanie dac zycie i milosc, bo otrzymalismy zycie.
A skoro ktos ma inne opcje, to pozostaje dluznikiem, naciagaczem i pasozytem. Chocby i LEGALNIE wzial slub z delfinem, koza, czy zwlokami. Nawet gdyby poprzysiagl dozgonna wiernosc i milosc wlasnemu kutafonowi...
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Oj Romku masz dużo racji w tym, co piszesz,jest to po częci i mój poglšd.
Bóg dał nam wolnš wolę,nie ingeruje w nasze życie,wspiera tych którzy tego chcš nie narzuca się jednak(procie a będzie wam dane). Swiat bardzo potrzebuje zmian,lecz nie zmieni się sam, bo tego chcemy.Rozwój duchowy to pierwszy krok do zmian w człowieku, który decyduje się na takš drogę wstšpić.Wszelkie zmiany powinnimy
zaczynać od siebie i jeli każdy to zrobi okarze się, że nie ma co zmieniać.Czy możemy
zmieniać innych skoro Bóg nam dał wolnš wolę,którš zachowujemy nawet po mierci.Jestem daleka od wypowiadania się kto jest, a kto nie jest pasozytem,każdy z nas ma prawo do życia, do własnych błędów,do decyzji trafnych lub nie.
|
|
|
Romek
A co z tymi, którzy mogš, ale nie majš dzieci?
Albo majš jedno, a przecież mogš mieć więcej.
I pamiętaj, że homoseksualizm nie jest wiadomym wyborem.
|
|
|
Nie, ja sie zgadzam z Toba. A co z ksiezmi , zakonnikami i zakonnicami, oraz cala masa innych osob ?
Chodzi o to, ze ja nie nawoluje do NIE-tolerancji, gdyz jak pisalem sam mam spor znajomych i dobrych przyjaciol, lecz staram sie wykazac, w jaki sposob moze do owego aspektu podchodzic czesc naszej swiadomosci, nad ktora nie mamy pelnego panowania i kontroli. Chodzi o nasza pod- i nad- swiadomosc.
Jesli sie myle, przepraszam.
A co do tego co jest naszym swiadomym wyborem, co jest NASZA WOLNA WOLA, a co nie to nie bedziemy sie tutaj o tym przekomarzac. Moze nie byc naszym swiadomym wyborem, jak kolor skory czy narodowosc, lecz mamy wplyw na to jak sie to potoczy... mozemy rozwijac badz zmniejszac. To zalezy od stanu naszej swiadomosci oraz naszych wartosci. Jesli jest to dla kogos normalne, to nie ma problemu, niech to rozwija i walczy o tolerancje. Powinien jednak pamietac, ze nie wszyscy sa tego samego zdania. I dobrze by bylo aby wszyscy uswiadomili sobie, ze tolerancja MUSI byc dwubiegunowa, czyli obustronna.
[%sig%]
|
|
|
Ja nie twierdze, ze homoseksualisci sa pasozytami, ale, ze moga byc odbierani za takich poprzez nasza swiadomosc zbiorowa w komunikacji z nadswiadomoscia wszechswiata.
Takze nie twierdze, ze dyskryminacja jest czyms dobrym i naturalnym. Jesli ktos nie ma wplywu na swoje uwarunkowania sexualne, tak jak nie mamy wplywu na wybor rodziny, koloru skory itp., to mozna takze powiedzic, ze nalezy sie wymagac od nas tolerancji, bo ktos inny narodzil sie zlodziejem a inny morderca ? Poki co inzynieria genetyczne nie ingeruje (jeszcze?!) w programowanie tego. Ja moge byc tolerancyjny wobec wszelkiego rodzaju wynaturzen, nie oznacza to jednak, ze beda one akceptowane na wyzszym poziomie mojej swiadomosci !
I dlatego apeluje o wzajemne zrozumienie i WZAJEMNA tolerancje, takze abysmy tolerowali osoby nie-tolerancyjne, bowiem tylko tak mozemy rozwijac nasz intelekt i nasza swiadomosc.... Mopzemy dopomagac innym w ich rozwoju. Nie wolno nam narzucac innym, naszego punktu widzenia i jesli ktos jeszcze nie "dojrzal" do tolerancji, to oznacza, ze jeszcze nie jest ten moment.
[%sig%]
|
|
|
Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Data: 16-02-2006 09:41
Bogu nie sš potrzebne żadne materialne wištynie (budynki) i żadne religie.
A wištyniš Boga jest nasze ciało.
Jeli więc wištyniš Boga jest nasze ciało , homoseksualici zdaje sie nie wiedzš o tym. Używać a naduzywać to jest różnica.
Przyczyny homoseksualizmu w dużej mierze to -uwarunkowania genetyczne, homoseksualne dowiadczenia w okresie dojrzewania, wpływ hormonów matki na dziecko w okresie okołoporodowym, wpływ rodowiska wychowawczego i rówieniczego, relacje rodzinne, w szczególnoci z rodzicami.
Na jeden tylko punkt nie mamy wpływu - na całš resztę tak ! W większoci rodzice , rodowisko wychowuje przyszłych homoseksualistów.
Jeszcze troche a rzeczywicie larum się podniesie na veto dla zoofilów. Będzie się nam wmawiać ze spoko, normalka zwierzęta podobajš sie osobš ( osobom - osobami )
Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Data: 16-02-2006 10:08
Było.
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=22300&t=22300
Tak jak osobš hetero podobajš się osoby odmiennej płci, tak osobš homo podobajš się osoby tej samej płci i nic na to nie poradzš (taki błšd pomiędzy duszš a ciałem).
A całe to podejcie w stylu: "niech ci homoseksualici się sami rozmnożš" lub próba zmiany obiektu ich popędu, to tak jakby kto próbował skłonić osobę heteroseksualnš do stosunków homoseksualnych.
Homoseksualizm nie jest zaraliwy, w odróżnieniu od homofobii.
i bedzie się nam zarzucać zoofobie
|
|
|
Tym dwóm idiotkom ze strony tak przez ciebie promowanej odbiło i to nie z racji " genów" ale dobrobytu !!!! Zawsze trzeba zrobić co by była wrzawa, by być na topie - tylko opakowanie - zawartoć dno-dna !!!!
|
|
|
Oj Penelopa
Homoseksualizm to dewiacja, a zoofilia to zboczenie.
Ja na przykład jestem lesbijkš, bo duszę mam raczej kobiecš, a podniecajš mnie kobiety.
|
|
|
Ha,Ha,Ha - a wiesz chociaz co to dewiacja?
Dewiacja - zboczenie z drogi, odchylenie od właciwego kierunku
nie wiesz oczywicie że dewiacja = zboczenie -to gra słów, nazewnictwa :)
co do duszy akurat twojej , to nie wypowiadam sie najpewniej Bóg zna jej skarby . I to jakie one wartoć majš .
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |