Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

wczoraj bedzie !!!! Co za pierdy...PAx Pierdax

tylko ja wiem kiedy to się stanie naprawde,ale jest to największa tajemnica mojego życia

eeee skończcie juz te tandetne tematy......

Wierzę w to, co napisanie w Apokalipsie. Przyjdzie wielkie odstępstwo od Boga, od Jezusa, pojawią się antychryści, ludzie bedą głosić pokój i pojednanie oraz nauczać ( to już ma miejsce), że :wszystkie drogi prowadzą do Boga, co oczywiście jest kłamstwem diabelskim. Ludzie będą coraz okrutniejsi i niemiłosierni, nie szanujący się nawzajem( w każdej gazecie można o tym poczytać i skala tego zjawiska ciąglę się poszerza, zabijają już dzieci). Nikt nie zna dokładnej daty, a każdy kto mówi, że zna, jest kłamcą. W moim odczuciu będzie to już całkiem niedługo, nawet nie kwestia stu lat.

koniec świata hmmmmm...nastąpi niebawem.Zacznie się zmieniać klimat,będą szalały żywioły,deszcze,burze,klimat będzie sie ocieplał coraz bardziej,az zaleją nas wody topniejące z wiecznie twardych zmarźlin.Cywilizacja ludzka sama się wyniszczy,juz niedługo prwdapodobnie będzie jakaś wojna nuklearna bo ostatnio sytuacja na świecie nie wygląda za ciekawie,wszyscy się cały czas kłucą i każdy chce rządzić.Ludzie się sami wyniszczą,wymyślą jakieś narkotyki,one będa zabijać.Życie przemija szybko,im jesteś starszy ty szybciej przemija.Jutro osiemnastka ale wał.Jestem już stary i boli mnie to.

Koniec swiata bedzie jak umre.

hehe nastepny koniec świata o dżizzzzzzzzzz ;)

dokladnie sie z tobom zgadzam reszta to najprawdodobniej jest do niczego ja jak sluszalam to koniec swiata pojawi sie po smierci jana pawla 2 w 2007 roku pozdrawiam cie

a ile masz lat

Moim zdaniem, to znaczy z tego co wiem i przeczytałam w Internecie, prasie i wielu książkach koniec świata nastąpi niewątpliwie w tym roku. Nastąpi to po śmierci papeża. Spełni sie w tym roku tajemnica fatimsta. Cały świat zostanie doszczętnie zniszczony. Tylko Ci, którzy będą się gorliwie modlić przeżyją i zostaną ocaleni. Fala Tsunami jest jednym z wielu kataklizmów które nastąpią w tym roku. Polska zstanie oczyszczona. Nie ulegnie wielu zmianom. Nie można też zapomnieć o tym, że Poznańnie ulegnie wielu zmianom, można więc powiedzieć że zostanie oczyszczony. W Europie nastąpią gwałtowne i nieoczekiwne wybuchy wulkanów, będzie padał deszcz i popiół z nieba, ludzie będą masowo wyworzeni z kraju. Pan Bóg nie będzie miał litości dla grzeszników. Ocali tylko wiernych.Taka jest moja teoria. Ja w nia wierzę.Jest moim zdanie najbardziej prawdopodobna. :)))))))))))))))))))))))))

?

torment... [%sig%]

KONIEC SWIATA BEDZIE GDY ZACZNIE RZADZIC AMERYKA...ONI NAS ZNISZCZĄ ALE MY SIE NIE DAJMY ....@!#$ AMERICA!!!!

ZARA

końca nie będzie Świat jest ponadczasowy,zaś MY zmienimy formę, wpisując się w nieskończony cykl,który nie ma początku i nie ma konca

"...O dziwo, w jednym z rozdziałów znalazł się tekst pod tytułem Proroctwa Malachiasza o najwyższych arcykapłanach. Znajduje się w nim lista 111 papieży, poczynając od Celestyna II (1143-1144) do ostatniego, po którym nastąpi koniec świata. Każdy z papieży posiada swój kryptogram, który w jakimś stopniu oddaje cechę osoby lub pontyfikatu. Na przykład papież Jan XXIII ma kryptogram Pastor et nauta - Pasterz i żeglarz; jako patriarcha Wenecji sporo pływał gondolą, on też rozpoczął pielgrzymowanie papieskie w naszych czasach. Paweł VI, Flos florum - kwiat kwiatów, miał w herbie lilie, czyli królową kwiatów. Jan Paweł I, De medietate lunae - z przepołowienia księżyca, został wybrany dzień po połowie księżyca, zmarł również w tej samej porze. Jan Paweł II, De labore soli - z pracy słońca, kryptogram nawiązujący do fizycznej pracy Papieża w czasie wojny - pod gołym niebem. Po Janie Pawle II pozostał tylko jeden kryptogram: Gloria oliwae - chwała oliwki. Czy to oznacza, że czeka nas jeszcze tylko ostatni pontyfikat papieża o innej barwie skóry?..."

Proponuje jeszcze przeczytać "Trzecia Tajemnica Fatimska"

samo czytanie tajemnic fatimskich nic nie daje, trzeba je rozumieć i z tym żyć

Po naszym Paiezu będzie jesazcze murzyn a potem to juz koniec swiat

Albo mi się wydaję, albo wyczuwam rasizm...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.