Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
jak gej może sobie poradzić?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

jestem głupi i na dodatek się okazało że jestem kryptogejem, nie chce tak żyć

a ja się z Wami nie zgadzam i uważam że piszecie na tym forum jawne bzdury.

a czy to forum dla spraw orientacji??? co to tu kogos obchodzi???

ze tak zapytam...co to jest kryptogej? nie jestem za bardzo osiwecony

Gej ktory nie wie o tym ze jest gejem albo w ytm wypadku gej ktory sie dopiero dowiedzial ze jest gejem. [%sig%]

re: .....Według danych Departamentu Ochrony Zdrowia USA choroba atakuje homoseksualistów i biseksualistów.... znowu tylko GAYe i BI na to chorują? .))) Męczy mnie to forum (nie tylko ten temat) i nic konkretnego nie daje.

NO DUDI CO KOMU PO TYM ZE CHODŹBY CALY ŚWIAT POZYSKAŁ ALE NA SWOJEJ DUSZY STRACIŁ????

Potepienie..pieklo...bol...przegrana [%sig%]

Przemku Połczyński...Takich jak Ty trzeba tępić...A ja takich składam w ofierze wypruje ci flaki i rzuce psom choć wątpie że one to ruszą??Pedałów nie tykają... znam cię!!! Jesteś mega gejem ze Swaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nawet gównianie grasz mój ojciec lepiej wymiata... Przemek Połczyński ty pierdolona cioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satanie niszczycielu.....przyjdź tu z babcią, niech tłumaczy Twój bełkot, bo rozumkiem to Ty nie grzeszysz.... miej szacunek dla innych..... o Boshe, z Tobą nie było by nawet o czym poziewać !!!:)

Skarpetka to było mega głupie. Nie wiem czy zauważyliście to jest forum o tajemnicch świata a nie o pedałach. Po drugie uważam że ten pedziu robi sobie z was jaja i wcaale nim nie jest. Po trzecie mam pytanie czy to forum wogole ma adminów?? Powinni usuwać niektóre tematy. Proponuje nie pisać więcej na ten temat. [%sig%]

taaaa ??? a Satan w swojej wypowiedzi też pisze o tajemnicy świata ??? hehehehe

Jak dzieci :D

przemuś pomocy szukaj >>tu<< ;))

Szukam Remigiusza Kotku gdzie jesteś ????????????

skąd SIOSTRY piszecie czyżby z wstecznego katolickiego klasztoru?

ty nie dobry automacie ty ty nie wiesz co to prawdziwa loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ja perdziele wy jeszcze to ciągniecie? [%sig%]

Cytat:
ja perdziele wy jeszcze to ciągniecie?
fujjjjjjjjjjjjjjj, nie lubie obciągać :)))))))))))))))) [%sig%]

"fujjjjjjjjjjjjjjj, nie lubie obciągać :)))))))))))))))) " Napisałeś to tak jakbyś to często robił :D

sorki ,ale ktoś pomylił stronę neta zatem Gościu który masz psychiczne problemy !!!!! idż z TYM gdzie indziej !!!!!! TU jest strona o sprwach ciekawych -technicznie i filozoficznie -nieprawdopodobnych -lecz nie o patologii psychiki IDŻ DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rada bezpłatna,-zmykaj stąd !!!-przem połczyński ,, zmykaj!!! są na necie stronki dla ciebie ,,ale nie ta
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.