| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| UPADEK WRONY | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
|
Mam pomysł, żeby tu wrzucać wszystkie teksty Wrony.
Dzięki temu nic się "nie zmarnuje" i wszystko znajdzie odpowiednie miejsce, czyli swego rodzaju śmietnik lub jak kto woli: "zbiór wielkich myśli Wrony - archiwum dla potomnych" :))
|
|
|
A Wrona się cieszy, że nie możesz tego zrobić :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tylko dlaczego w tym temacie są tylko wpisy innych użytkowników poza Wroną? :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Ludzie sie zmieniaja co siedem lat.
http://imageshack.us/photo/my-images/408/kotzesluchawkami.gif/
|
|
|
I tak właśnie wygląda dialog w wykonaniu Wrony.
Ona się już nie zmieni, więc nie ma się co wysilać i komentować jej poczynań - trzeba wyrywać chwasty.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To tu się zaczęło.
Ten wątek wyssał z forum całą energię.
A może koniec trudności z logowaniem pozbawił nas weny twórczej ?:)
|
|
|
jestem tu kilka razy dziennie
raczej ostatnio nie czuje weny pewnie inni też
poza tym może zbiorowe myślenie o nie eskalowaniu problemów
pomaga- jak by mniej tematów i na mediach głównego nurtu
co tam- straszą że ruscy konflikt z izraelem że 3 wś że początek kryzysu w polsce, że unia się rozleci- itd...
jak dobrze wiemy że to problemy które się same porozwiązują
a gdyby to wszystko co się dzieje było tworem kogoś z nas wyobrazni
czy przekonanie do czegoś nie było by powodem pózniejszych problemów
chore myślenie? 100% dowód że napewno tak nie jest- tu już trudniej
wiec myśle, że wszystko się poukłada, rzycze tego każdemu- może w końcu trafi na właściwego śniącego a może chodzi o wypadkową i epidemia ogarnie świat
życie to z jednej strony szczególny dar- 100% lek na nudę choć troszke hardcorowy z drugiej klatka śmierci, warto je wykożystać jak najlepiej zwłaszcza gdy nasza świadomość piękną się staje, szkoda by było znów inkarnować zacząć od ryku uczyć się i niewiadomo czy we właściwym kierunku, ale nie bać sie tego co się stanie bez względu jaką schize nam wymyślają, pilnować ich i choćby pozytywnym myśleniem a przeszkadzać
stając się oświeconym to czasem i obowiązek- nieść dalej światło :-)
- pozdrawiam
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
a- i bateryjki ciągle rozbieram li ion :-)od lapków- leżaki niesprzedane
no pasja nie z tej ziemi- policzyłem że ze 2-3 tysiaki do autka ev mi potrzeba, poza tym masa wiedzy jak je ładować, potem pewnie druga masa wiedzy jak autko zbudować :-)
ale jak już zaczełem to jakieś wolne środki w rok i będe miał co potrzeba, paliwko straszą że po nowym roku ze 20% docelowo w górę
jeszcze troche nas pocisną- co ciekawe powstało we włoszech pierwsze urządzenie oficjalnie produkujące energie z zimnej fuzji- jeszcze tylko tą mafie od energetyki wygryść i wychodzimy na prostą
jeszcze troszke :-)))))
pzdr
|
|
|
|||
|
:D
|
|
|
No słuchajcie - zniszczenia takie, że połowy Warszawy już nie ma. Niemcy nacierają.
Granaty można kupić w każdym kiosku, a granaty atomowe w każdym hipermarkecie, a ceny są tak promocyjne, że można nimi obrzucać przystanki autobusowe, powrzucać do koszy na śmieci...
Terroryści to pikuś przy Niemcach - Niemcy mają takie wyposażenie, o jakim terroryści mogą tylko pomarzyć.
To, co wypisujesz Wrona jest tak absurdalne, tak niedorzeczne, że dziwne, że trzeba Ci to jeszcze jakoś tłumaczyć.
Ty masz jakieś ataki, napady, czy cały czas tak masz?
|
|
|
Dlatego wrona operuje z Australii
można ją spokojnie traktować
na równi z zadymiarzami z Niemiec.
Ona za nic nie bierze odpowiedzialności to i pieprzy takie głupoty.
|
|
|
Jest temat i jest wrona.
Jak można wrzucać tak gdzie popadnie treści które nie pasują do tematu.
Jak filmiki z rozrób 11.11
mają się do tematu zapomniana historia Polski i świata.
To ze strony wrony pachnie po prostu chamstwem.
Jest to wstyd że starsza kobieta i nie zachowuje kultury
nie szanuje czyjejś wizji tematu
bo ona robi komuś śmietnik.
A przecież mogła by zrobić nowy temat wydarzenia 11.11.
Darek zrzuć jej linki z tamtego tematu.
Widzę że jej się pogarsza,
nie dość że jest beznadziejna intelektualnie
to jeszcze to pachnie impertynencją.
|
|
|
Darek weź coś zrób bo forum tego nie będzie.
Proszony byłeś o przeniesienie jej wpisu
z miejsca w którym go nie powinno być a teraz pojawił się następny
równie chamski w stylu.
ona nie szanuje innych uczestników
a w interpretacji co jej wolno
jej wszystko wolno i słoma z pepegów wystaje.
{PEPEGA nazwa czyiś zakładów obuwia gumowego w dwudziestoleciu międzywojennym}
Myślę że trzeba z tym zrobić jakiś porządek
|
|
|
Przez kilka dni byłem w Wiśle, ale właśnie wróciłem...
Wpisów Wrony nie chciało mi się przenosić - po prostu je skasowałem.
|
|
|
Najlepiej tego nie czytać szkoda już czasu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
z ciekawości jeśli mnie kordzi to tak 5 przez 10 przysłowiowo, znaczy wzrokiem rzuce w tekst, kończe uśmiechem
dokładne wczytywanie wywołuje wewnętrzną agresje, dlatego unikam
ciekawi mnie czy na poziomie energetycznym / duchowym podszepty sugirerujące Gośce taką nie inną twórczość nie mają na celu wzbudzenie waszej/naszej określonej emocjonalności
skoro były by to takie sidełka- omijanie z uśmiechem na twarzy jest najlepszym wyjściem- a jeśli Darek co jakiś czas wyczyści to co i odwiedzającego te forum przyprawiło by o znane reakcje- to sprawe mamy załatwioną
przebywanie z kimś kto jest powiedzmy wibracyjnie gdzieś nisko powoduje poprzez formy komunikacji a być może coś w sensie oddziaływanie pola zbliżenie się jeśli jesteśmy za słabi do jego poziomu,
energetycznie kończy się odcięciem od tego co można powiedzmy zaabsorbować wszędzie do okoła by tryskać wewnętrznie energią i zachodzi konieczność obrzucania się błotkiem z innymi w sposób podstępowy by wzbudzić w kimś poczucie winy, gorszości względem faktycznie oprawcy energotycznego, ktry w ten sposób pozyskuje potrzebną mu w pewnym sensie witalność w codziennym funkcjonowaaniu
Gośka uparła się na forum w którym wielu właściwie odczytało intencje i jej i jej mocodawców nie mniej jej twórczość znikomo ale przynosi i jej i jej mocodawcom kożyści od światka niżej po świat fizyczzny
trafia czasami na mocne silne indywidum kończąc utratą tej energi z trudem pozyskanej- wtedy nachodzi fala jej gorszego stanu i pisania bzdur zupełnie bez sensu sięgając apogeum co zamkniętym kołem jest i niekończącą się opowieścią
człowiek ma prawo do wszystkiego , jednak emocje to zasłona za którą świat jest cały i nieczytelny, zniekształcony czasem niewidoczny wogóle, dlatego warto nad nimi panować
jest mi jej po prostu żal bo wpadła jak ten chomik w kółko,bieżnię nie mając świadomości tego co naprawdę napędza
trzeba się wzbić ponad to by wzrokiem sięgnąc i okolicy działań- wtedy więcej widać :-)
pozdrawiam
|
|
|
Generalnie to wrzuca to w miejsca w których tego nie powinno być
bo treści jak treści
można mieć ambiwalentny stosunek
cokolwiek by to nie było.
Generalnie to chyba ma problem z "siłą" nią sterującą.
"Siła" ta domaga się jakiegoś zaangażowania zainteresowania otoczenia
tym co Gośka wrzuca.
To nie jest obliczone na to że oglądającego ma wznieść emocjonalnie
a to jakaś rozruba nieszczęście zawsze coś co musi pogrążyć kogoś w stratę energii.
To jest jakaś forma egregora informacyjnego.
Ponieważ ten kiepsko funkcjonuje to i Gośka kiepsko funkcjonuje.
"On" i ona nie kontaktują do otaczającej rzeczywistości
taki
własny świat.
Znaczy generalnie to wygląda tak
społeczeństwo wytworzyło takie grupy które żyją własnym światem
i tacy na ten przykład
nic nie chcą wiedzieć o realiach zamachu smoleńskiego
dla nich jak samolot wpadnie w błoto z prędkością dwustu kilometrów na godzinę
to już nic z niego nie zostaje.
I żadne inne argumenty do nich nie trafiają nie chcą ich analizować.
Tudzież inne problemy załatwiają odwróceniem się plecami do tego.
Są wierzący w watykan to nie dadzą posłuchu niczemu innemu.
Gośka z jej bytem pasożytującym generalnie pomyliła środowisko
żerowania.
Parę lat temu jak nie było tu zdefiniowane o co jej chodzi to mogła tu pisać głupoty wszędzie.
A teraz tylko w miejscach wyznaczonych.
Pozdrawiam
|
|
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |