Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czuję wiele czego inni nie czują a Wy?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50

Czuję że ktoś chce abym zadzwoniła że o mnie myśli że myśli źle albo dobrze że coś się wydarzy złego lub dobrego i wiele innych macie coś takiego?

Emis

Ancik1410:
światełko promienia białego, różowego, fioletowego
Najlepiej fioletowego ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
Najlepiej fioletowego
Ależ róż taki piękny. Wiem Ciebie w oko kole..jak prawie każdego faceta;p

Ancik1410:
Nie Ciebie jedną. Na zło najlepszy jest spokój, .... i światełko promienia białego, różowego, fioletowego :)
Raptor:
Najlepiej fioletowego ;)
też z tym różem bym nie przesadzał światełko jak sobie wyobrażam coś więcej w formie wizualizacji to zawsze białe jasne, ciepło, spokuj na wypadek jakichś nieprzewidzianych emocji ściągam wewnątrz cugle i mówie sobie zbyszek,to taki matrix i wogule nie długo tego już, bo czymże jest życie- mgnieniem oka, nie dajmy się zwariować, to się dzieje ale my nie musimy w tym uczestniczyć, czasem przepływa fala energi przez całe ciało i wszystko mija, jest ok, świat tam my tu, po środku wszechświata w bramie między dobrem i złem, więc i na straży przede wszystkim siebie samego, niech by każdy tylko tak stał i trwał na straży i jest ok :-) najważniejsze to zrozumieć że tak naprawdę to nic nie musimy, nie musimy dokonywać trudnych wyborów ani się za czymś opowiadać, nie powielać złego to już sukces, walka to poświęcenie, warto by być pewnego rodzaju specjalistą by to co w zamierzeniach dobre- złem się nie stało pzdr

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Tyle pięknych wpisów, rad.Nie wiem co powiedzieć.Powiem co czuję a czuję się wspaniale gdy wiem że gdy zwątpię (co mi się czasem zdarza Wam pewnie nie)to zawsze mogę poczytać ,przypomnieć sobie te słowa... i wrócić na właściwą drogę.
zbyszek123:
warto by być pewnego rodzaju specjalistą by to co w zamierzeniach dobre- złem się nie stało Święte słowa, dziękuję. Piszesz Zbyszku że nie musimy dokonywać trudnych wyborów ani za niczym opowiadać przecież to nasze otoczenie ciągle dokonujemy wyborów niektóre są trudne spotykamy lub żyjemy obok zła ono ciągle stara się nas wytrącić z obranego toru narzucając swój od małego począwszy ;szkoła jedna druga trzecia, praca.Oderwać się od tego to tylko zamykając się we własnym świecie w małym pokoju i z niego nie wychodzić a tak się nie da musimy się więc zgadzać dla dobra dzieci rodziny przyjaciół czy własnego dla własnego chyba najmniej źle się wtedy czuję mam jakąś gulę w sobie wiem że nie dało rady inaczej. Jaka jest różnica pomiędzy płomieniem białym ,jasnym (takie sobie wyobrażam jasne złociste) a fioletowym czy różowym ,subiektywna czy ma to głębokie znaczenie? pozdrawiam

Emis

Raptor:
Najlepiej fioletowego ;)
Oj, Raptorku, Raptorku, ... :) Jestem przekorną babą, przekorę mam w naturze i dlatego będę Cię tak długo tym różem po oczach, aż przyznasz, że to piękny kolor:) (Motylek, myślę, że mi pomoże) :)
Emis:
Jaka jest różnica pomiędzy płomieniem białym ,jasnym (takie sobie wyobrażam jasne złociste) a fioletowym czy różowym ,subiektywna czy ma to głębokie znaczenie?
Każda z tych barw ma swoje znaczenie, przeznaczenie, czy inaczej mówiąc działanie. Mogłabym robić opisy, albo powrzucać odpowiednie linki, ale najlepiej będzie, jeżeli sama w wyszukiwarce poszukasz jak z którym promieniem pracować, na które czakry kierować i w jakim celu; komu, po co i jak je posyłać, itd. :) Sporo też można dowiedzieć się z opisów kart anielskich.

Oj, mogła byś nie znęcać się nad Raptorkiem. To jest nękanie. Powiedział że fiolecik może być, ostatecznie niebieski ale róż jest irytujący zbyt mocno wpływa na system nerwowy. Trzeba mieć nastrój na niego ale chyba nie przez przedawkowanie.

Ot, i męska solidarność się odezwała :) A może Ciebie też tak trochę tym różem po oczach, co?

A za co?

Poza tym nie o nastrój mi chodzi (to zostawiam dla kogoś konkretnego). A Raptorowi nie przedawkuję. :) Przecież ja też wolę błękity i to wszędzie, najwięcej w ubiorze.:)

nicze:
A za co?
Facet, a tak się wystraszył :) Bez obaw, niczym nie podpadłeś;)

Ancik1410:
dlatego będę Cię tak długo tym różem po oczach, aż przyznasz, że to piękny kolor
W takim razie lepiej uważaj żebym się nie zakochał... jak przedawkuję róż.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Ancik1410:
niczym nie podpadłeś
Właśnie
niczym

Raptor:
lepiej uważaj żebym się nie zakochał...
Ostra riposta! Trochę się zaczęłam zastanawiać, ale tylko przez moment. Jednak złamanych serc nie chcę mieć na sumieniu, więc ...proponuję rozejm w walce na kolory :)

Ancik1410:
Jednak złamanych serc nie chcę mieć na sumieniu
Jeszcze zależy kto by komu złamał :P

Ty mi - raczej nie. Nie dasz rady. Jest inny sercołamacz :)

Noc Kupały jeszcze działa widzę;)

Emis

nicze:
Właśnie niczym
No to się nie bój:)

Emis:
Noc Kupały
ma tak silną moc, że nie powinna zostawiać ludzi obojętnymi ... Ja niestety przegapiłam tegoroczną, nawet nie brałam udziału w organizacji obrzędów.

Emis:
Piszesz Zbyszku że nie musimy dokonywać trudnych wyborów ani za niczym opowiadać przecież to nasze otoczenie ciągle dokonujemy wyborów niektóre są trudne spotykamy lub żyjemy obok zła ono ciągle stara się nas wytrącić z obranego toru narzucając swój
czasem po prostu czegoś nie wiem czasem mówię to prosto z mostu czasem otwarcie mówie że dałem gdzieś z czymś d... bo jestem człowiekiem i mam do tego prawo czasem mimo że wiem lub potrafie odmawiam gdy uznam że nie muszę bo uważam że takie mam prawo więc nie wymagam od siebie niczego ponad siebie gdyby było inaczej a było kiedyś nie jeden raz to jak ślepa rybka wiele razy dałem się złapać na przynęte a potem znosić trud wyplątywania się z sytuacji do stanu jakiegoś tam komfortu psychicznego rzecz w tym co usiłuję powiedzieć że gdy bierzesz do ręki miecz- niewykluczone że będziesz miał/miała wiele sytuacji by go urzyć- czy bedą to sytuacje komfortowe dla nas można sobie wybrać swój status i tak kierować życiem by osiągać własne wyżyny na bardziej cywilizowanym polu jasne że życie będzie kreować sytuacje wyborów ale warto przeanalizować czy my coś musimy bo od nas zależy tylko czy sytuacje w których będzie do nich dochodzić będą nosić znamiona komfortowych czy nie, więc różny poziom trudności a za tym i emocji tu zaczyna się pewna gonitwa, jeśli byłeś dobrym emocjonalnym "zwierzaczkiem" i dużo się działo w świecie energetyki, Ty nie byłeś/łaś jakoś dobrze określona, więc można mniemać że sytuacje z którymi przyjdzie Ci się zmagać będą się zdarzć często a nawet coraz częściej, być może nawet ze wzrostem poziomu trudności jeśli jesteśmy twardzi jak kamień, bezemocjonalni, profesjonalni, i wewnątrz czyści, nosząc czyste intencje- nikomu nie przyniesie żadnej satysfakcji kreowanie sytuacji sprawdzających życie, odnosze wrażenie do tąd gania człoweika aż ten to zrozumie, ja śmiałem się z własnej głupoty więc w jakiś sposób wychodzi że sami kreujemy sobie własą przyszłość ta jak z drogą, można łatwiej środkiem drogi- lub poboczem po jeżynach, chwastach, i itd...
Ancik1410:
Każda z tych barw ma swoje znaczenie, przeznaczenie, czy inaczej mówiąc działanie. Mogłabym robić opisy
nigdy się niezastanawiałem, jasne, białe czyste światło jest przyjemne różowe jest be :-) i już raz miałem koszule niby białą ale coś przebijało jak by różowe w świetle- i dokuczali mi szelmy :-) w pracy, oczywiście kupa śmiechu i domysłów

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

zbyszek123:
różowe jest be :-) i już
O masz! następny różosceptyk :) A niech ci się wszystkie koszule różowią "na szczęście"! Kolorami można leczyć, można zdziałać wiele rzeczy, ... Bardzo lubię, kiedy spływa na mnie gruba wiązka białego światła. Czuję wtedy taką świeżość, radość, odczuwam czystość ducha, widzę, jak mroczności się odczepiają, jakby były wypłukiwane. Niemal mam wrażenie, że jestem w innym wymiarze, w lepszym świecie. Najlepsze opisy (ja od nich zaczynałam) są przy kartach anielskich. Praca z aniołami, to praca ze światłem (w większości przypadków).
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.